Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
neked nem hiszem h a klienssel lenne problémád, valszeg a regisztrációdnál van valami geba. nézd meg accod gf-nél, ha nem jó írj a supportnak, segíteni fognak.

practitioner of the forbidden arts of death

de akkor mi lehet a baj! le van töltve normálisan felregeltem ahogy kell, visszaigazoltam és semmi!!
SzirmosSzisza
Én véletlen 32bitest raktam fel múlt héten és megy Aion, szóval nem azzal lesz a baj.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Frosty01
lehet, hogyha a mentorosra gondolsz, ahhoz kell egy nagyobb emberke aki támogat

Jelenleg nekem is ez a problémám, de jobbat nem tudok tenni mint, hogy várom a megváltást mert új karakterhez nincs erõm és ha már van veterán akkor már inkább az, mint ahogy te is mondtad. 😊
Frosty01
nekem is hiba nélkül elindult 64es win7en, 32est még sose próbáltam

Zaylka
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget! Szóval 1 hete olvastam arról, hogy free lesz az Aion, a lépéseket követve át is transfereltem az accountomat az ncsoft oldaláról a gameforge-hoz, azonban az ncsofttól eltûnt, de a gameforge oldalán meg nem érzékeli hogy van accountom. Ilyenkor mi a teendõ? Próbáltam belépni a játékba de nem engedi, regelni új accot meg csak nem akarok ha már lehetnék veterán is! :/

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Ridley
régebben 32bit-es win7 alatt is ment

én a régi accal reggel be tudtam lépni és megvolt az összes karakterem
...azóta nem próbáltam

AmdPower

Most komolyan elmennek már a faszba! Nem elég hogy szopatják az embert még ez is!
SzirmosSzisza
Hát még bétán próbáltam legutoljára, valami festék félét kellett gyûjteni, de nem tudtam. Nem kell ehhez valami magasabb ember ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hát biztos hogy nem fogom az egész gépet újra rakni mert a fos launcher nem mûködik 32 bites windowson rendesen, szopjanak le akkor.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nálam 32bitesen nem ment sehogysem
eszméletlen ez!
nálam is tökéletesen megy win7 64bit alatt bár kicsit nehezen indul. egyenlõre csak frissen regisztrált accountokkal lehet belépni?
Azt nem mondtam csak en igy tudtam felrakni 😄 megprobaltam enis mindent friss win 7 esel tuzfalat mindent kikapcsoltam es ugysem ment
most komolyan tegyek xp t ! Úristen ez a gameforge akassza fel magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ridley
win7 pro 64bit teljesen jól megy hiba nélkül

perento szerver,asmo oldal, magyar guild..gyere szívesen várunk.
ha érdekel többi privbe

bb

AmdPower

Nincs se vírusirtóm se tûzfalam.

Hello mindenki!! Asmo oldalon lesznek e magyarok? es ha igen, szerver? kosz elore is
Jujj akor nem jo nekem is ez volt win7 el es raktam uj windowst xp-t es igy megy 😄
Segítség !! Regeltem oldalra visszaigazoltam és nem enged be gamebe mégsem!
Frosty01
vírusirtó vagy tûzfal nem fogja meg? ez még gyakori program szokott volt lenni (pl innova lineage launcherjénél is!)

bujcsik555
Van valaki betasok közül aki már megkapta a levelet?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Igen kb 20* és clean bootot is.

restartot probaltal ?
direct x ok, drájverek ok, flash ok, patchek alatt nem tom mit értesz, adminisztrátor vagyok, 32 bites win 7, 70 giga szabad hellyel, másik meghajtóra se megy fel.

Nezd meg van e eleg uress hejed legalabb 30 giga kell neki
Frosty01
új direct x, flash lószar, driverek, patchek op rendszerre, nézd meg hogy milyen jogosultsága van a fiókodnak, 64 v 32bites?

Valakinek esetleg ötlet erre a problémára? Bocs hogy angolul van de a lényeg úgyis látható a képekbõl.. Fszom kivan már.

Frosty01
naponta 1x felveszed és lenyomod.

ha valami szervezet dailyjét csinálod, az minden reggel 9kor resetelõdik, és felugrik egy kis ikon a képernyõs jobb also sarkában, és ott tudod felvenni

SzirmosSzisza
Daily questeket, hogy kell megcsinálni ? :c
(új szerveren vagyok)

Frosty01
1 lehet master
2 lehet expert
a többi meg 399ig huzható

hány szakmát lehet felvenni? Mindet de csak egyet huzhatsz maximumra ? vagy hogy van?
bejött a weboldal 1.5 óra F5 után 😄
valami változás történt a már meglévõ ncsoft-os accokkal mert én még mindig nem tudok vele belépni, pedig megcsináltam azt a pár lépést amit itt írtak.
😄 Most irigy vagyok 😄
sw 😄😄 én tgnap mákosan regeltem amikor 2 percre bejött a reg opció már 12 es vagyok bár nem fejlõdök egy ideje craftolgatok 😊
A héten még lesz site hogy tudjak regelni vajon??? WTF!!
szerintem érdemes, van aktív magyar közösség

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Zomil
Bocsi, ha már kérdezték, de nincs kedvem 330 hsz-t visszaolvasni.

Szerintetek érdemes uj karit kezdeni a spataloson(ott van a régi karaterem) vagy inkább az uj szerveren lenne értelme? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Iceman
Bétázóknak:

The Beta reward mailings are on the way. Check your inbox of your mail address used for your Beta account during the day to claim your rewards.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

halljátok ez a telepítõ már kiszart 25 gigát mekkora lesz ez az install?

Az mi már hogy az NCFos be sem fejezte a migrációmat, de már nem tudok belépni sehova ( se NC, se GF ).. hát menjenek a faxomba ezek...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Titan
Még szerencse, hogy beleöltem több 10K forintot..

SzirmosSzisza
Már megy úgy tûnik

Törölt felhasználó
hát az tuti, hogy jó pár napig nem fognak vele foglalkozni
Iceman
Hát eddig én itt levelezgettem velük: https://help.ncsoft.com/, de már tuti a gameforge-hoz fognak irányítani, ott meg most nagy a kuszaság.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Titan
Lehet...még szerencse, hogy megvan a kis plasztik kártya amit anno a gamehez adtak...nem tudtok egy support elérhetõséget adni? Essen ki a szemem, de az oldalon semmi ilyet nem találok..😞

Totál kezdõ vagyok azt sem tudom hogy néz ki a gém, de jó lenne honfitársakkal nyomni.

Törölt felhasználó
nah bejön az oldal félig angolul féli németül 😄