24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Malachit #19484 "Perento ,telemachuson nagy haxelő ely létszám. :P"
Ez pontosan mit akar jelenteni? Speed hax, vagy mi? Dredbe én nem találkoztam ilyennel (Asmo oldalon vagyok, (Perento) ugyan ezen a néven). Igaz próbálok mindíg Ap csapattal menni, ami olyan 70-85% os nyerési rátát is hoz. Csak pár csapat van amik ellen bukta a mecs (ilyen Simca premedek, de ha összejön akkor velük is jó kis csihi-puhi szokott lenni :) ).
Más: Asmo Zone 1-be hol jönnek át az ely-k, mert az elméletileg már erősen pve zóna lenne balaureában is (kapu zárva, terep fallal, hegyekkel elválasztva). Ötletem van (északi windstreamek használata talán), de valaki nagy tudor megmondhatná pontosan is :) konkrétan láttam már Gelk fort előtt is ely csapatot régebben, de futottam bele elybe Talocnál, északabbra az dagi bagoly eliteknél, és délen is a kanyonban. -
BlackTreff #19483 Ha valaki North America Aion-on Siel szerveren Asmo oldalon most kezd új karakter vagy még a kezdő részen jár, akkor írjon rá Pokolkutyára, hátha együtt gyorsabban haladunk! :) -
Adjunktus #19482 Van 1-2 hozzászólás,amin a CIA kódfejtő részleg is elvakarózna egy darabig.:) -
#19481 Hát ezt egy kicsit magyarosíthattad volna.:) -
Trollface #19480 Perento ,telemachuson nagy haxelő ely létszám. :P Spatalos hát kezdjük ott hiába easy mode nem tudsz bejutni elyként dredre , ezért sehogy se jó. Elyk is szopnak rendesen.
Underdognak lenni lehet instant dred bejutás ,de ha a másik oldal ,olyan erős ,mint a spatalos,tele ely... Ha meg a badass oldalon vagy a fönt irt dred probléma...
Konkluzió jó klán ,haveri premade ,igy se garantált a siker ,de Aionba minmden RNG . -
#19479 ezért kell friend listről játszani, meg recruitolni :)
a quick inkább csak lébecolni jó, semmi komolyra nem szabad vele számítani. én általában meg egyenesen afkot megyek mert annál rosszabb nem lehet tudom jól, és akkor legalább nem várok semmi egetrengetőt :D -
#19478 Köszi, meglesem majd holnap! -
#19477 Olyan fölényről beszélek, hogy például Dredgionban 20 meccsből 19-et Elyos nyer! Nem csak néha, Mindig!!! Van úgy hogy akkora retardokkal rak egy teambe, akik ahogy belépnek azzal indítanak hogy egyből leülnek! De ha jó teammel vagyok, (ami persze kibaszott ritka) akik tudják is hogy mit kell csinálni, és nem hárman ötfelé rohangálnak, akkor is ha az Elyk elérnek bennünket kb. három másodperc alatt szétcsapják az arcunkat! -
#19476 telén egész jó -
Pilutika #19475 milyen elyos fölényről beszélsz??? most vették be az asmok divinet... -
#19474 Hol van jó magyar közösség a Nexus vagy Telemachuson? A Spatalos katasztrófa! Olyan szintű Elyos fölény van hogy félelmetes (természetesen Asmo karim van), mintha Asmo oldalra csak retardok jönnének! -
BlackTreff #19473 Az nagyon jó, mert úgyis Asmo oldalra akartam menni! :D -
MobDozer #19472 Jah meg még 2 haver is jött velem... szal 3man. -
MobDozer #19471 Én is mostanság ugrottam neki és sanyx85 lentebb (2012.máj.06. 23:15) írta, hogy Siel szerveren van egy kisebb létszámú team asmodian oldalon... pár nap fórumot vissza olvasgatva nem nagyon találtam mást, így én ott kezdtem bele. -
Vicodine #19470 amerikai szerverre nemtudok belogolni,kiválasztom a karimat, és amikor elkezdek belogolni, el is indul, csak amikor a képernyöt kellene tölteni, ott folyamatosan send loggal kivág.van tipp? -
BlackTreff #19469 North America Aion-ban melyik szerverre érdemes menni, hol van a legtöbb magyar? -
Félx #19468 Köszi a válaszokat, hasznosak voltak! -
Berin01 #19467 2.7-ben elvileg a crit cap-ot fel húzták 500-ra szóval érdemest azt megcélozni.
55ös sin-nel nekem pl csak attack van bepakolva minden ruhámba mégis megvan az 500 kajával meg jóval több is.
Kardot használ a nagy többség max szinten, kisebb szinten main hand tőr off hand kard.
A 19%-os attack speed megvan akkor onnantól csak két kard.Legalábbis szerintem.
Stigma tényleg játékstílus függő. -
MrGecc #19466 Ha két kard van a kezedbe nagyobbat ütsz és nagyobb lesz az atk speeded. Ha két tőr akkor meg fordítva... (Az atk speed minél kissebb annál gyorsabb vagy) 440-ig húzd a critet, a többi slotba meg atk mehet... A stigma pedig játékstílus függő, egy a lányege, hogy hamar végezz az ellenféllel, mert ha nem vagy elég gyors akkor hamar halsz. -
MrGecc #19465 Az q item szóval nem kell hozzá kiszedési szint.... -
#19464 sziasztok.szeretném megcsinálni a Fenri's Fang titlet.van 1 q Luck and Persistence,amikor 20 light of luck-ot kell össszeszedni.olvastam régi fórumon,hogy ehez nem szükséges magas szintű essencetapping.valaki tudna infót adni ez ügyben.kösz
-
Félx #19463 Tapasztalt assassinosoktól kérnék instrukciókat, például mit érdemes vele használni daggert, vagy swordot? Mit érdemes pakolni a cuccokba critet, vagy attackot? És milyen stigmákat kell használni hogy a leghatékonyabban működjön? Természetesen mindezt pvp-re értem, a pve nem érdekel! -
Shaenis #19462 egy hónappal ezelőtti interjúban mondták, hogy még dolgoznak rajta...
ha egyáltalán valaha megcsinálják majd, az biztos hogy nem 3.0 előtt -
Swgamer100 #19461 sztem csicska gameforge nem csinált:D -
Serinahun #19460 EU-s szerokra nincs ilyen karakter lista? Csak a szerver státuszt találtam meg. -
Swgamer100 #19459 áá csak ki akartam probálni mert eu szeró nem megy :D
-
Shaenis #19458 szivesen :) nem tudom hol indítasz karakter, ha netán israphel/elyos oldalra tévedsz akkor keress majd meg
nekem 1 hónap alatt ezt sikerült összeszednem:
http://na.aiononline.com/myaion-character-detail?charId=1122922&serverId=2 -
Swgamer100 #19457 Oh basszus de láma vagyok :D köszi :D
-
Shaenis #19456 NCSoft Launcher beállításokban állítsd át a régiót NA-ra EU helyett. -
Swgamer100 #19455 Na lenne nekem egy olyan problémám hogy amcsi szeróra nem enged fel! Beirom Felhasználónevemet jelszavamat és aztán kidob! ( Cannot connect authorization server!)Az Accom rendben van Nem értem mi lehet a probléma aki tud valami segitséget adni az segitsen légyszives! -
Shaenis #19454 érdekesség, hogy ncsoft elkezdi az item shopot P2W irányba tolni, többek között kaphatók lesznek a 100% socketing supplementek:
http://na.aiononline.com/news/announcements/store-update-coming-wednesday-may-9 -
Shaenis #19453 tegnap végre elértem az 50-es szintet az amcsi karakteremmel és átköltöztem inggisonba ...
és ott sokkot kaptam, hogy kong az ürességtől, egyik fort asmo kézen és senki nem törődik vele
végül is nem meglepő, ugyanaz történik mint az abyssal 2.0 után, de nagyon fura volt látni, miközben EU szervereken még inggisonban pezseg az élet -
Adjunktus #19452 ok Köszönöm!
Ennek örülök!Akkor már csak 3 milla és vehetek egyet! ripsz-ropsz!:) -
#19451 Most 5 millióért van rengeteg. -
Serinahun #19450 A brokerban az "other" fülecske alatt találod a GP-t, tegnap előtt a Spataloson 7-9 misiért láttam de csak 3db volt bent. -
KaCsaxyz #19449 Egyetlen dolgot vehetsz brokernel ha starter vagy: Gold Pack. Priv uzlet nem megy. Brokernal amugy bongeszhetsz mast is, csak vasarolni (kiveve GP) illetve eladni nem tudsz. -
Serinahun #19448 Hidd el valszeg én is téged foglak megkérni ha meglesz rá a lecsó. XD -
Shaenis #19447 Elnézést, akkor hülyeséget mondtam. Ebben az esetben meg kell kérni ismerőst aki veterán vagy gold accountos, hogy vegye meg és küldje el mailben, mert annak működnie kell -
Adjunktus #19446 Hát lehet,hogy én valamit rosszul csinálok,de sem a brókernél sem pedig játékostól nem sikerült eddig vennem egy rozsdás szöget sem.
Mindig azt írja,hogy vegyek gold pack-ot.
Szia Szakesz!:) -
#19445 Pont fordítva.