Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérek vkit segítsen mi lehet a baj..
A lényeg, hogy beregisztráltam az aionfreetoplay oldalra megis jött..de ahogy az e-mail címemre megjött a megerõsítõ e-mail, ott a link rákattolok és aszt írja ki, hogy sajnáljuk de nem sikerült az aktiválás...
és ezért az oldalra sem tudok belépni...nah mind1..de egy masik kérdésem még lenne, hogy ha egy e-mail címemen több béta account is volt regizve azt kiküldik-e vagy csak egyet küldenek ki..thx elõre a választ
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A másik hogy a Spataloson van-e olyan magyar légió aki felvenne új karaktert?
Orders purchased by night time (GMT+1) are currently delayed in the delivery. This applies to orders purchased during high demand on our website as well.
If you should have not received your order yet, please contact us anew. To process your inquiry as fast as possible include the following information:
Time of purchase
Ordered items/ coins
We want to apologize for any caused inconvenience and hope for your understa
MIt akarhat?
#18460: én kezdés óta ott vagyok és soha nem kellett semmire se várni 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
korhatár 16+
Az újonnan induló Nexus szerveren elyos oldalon vagyunk.
Röviden a légióról:
A fõ profilunk a pvp lesz, így elsõsorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz. 😛
A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/
Na ezt se láttam már évek óta 😄
BF:2-3-4(oORedstarOo)
LET ME GOOGLE THAT FOR YOU:
http://www.aionfreetoplay.com/website/features/
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Unfortunately your account could not be validated.(erre gondoltam)
Ezt csak pénzért lehet meg venni vagy egy bizonyos szint után tudok már tradelni ?
Köszi
practitioner of the forbidden arts of death
Amúgy a mentor kap valamit, szóval megéri neki csinálni ?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
When purchasing the pack, you will be able to select how long you want its advantages to last.
Once it expires you will revert to the status you had before the Gold Pack was activated. "
You will have to keep paying for gold pack, or upgrade if they introduce another way of getting veteran.
Once you stop paying, the account will revert to starter.
Gáborkának!
Aion store ba vetted coinert ?
Ha igen ird meg menyi ido alatt jott meg a coin mert mar varom egy ideje es nem kaptam meg meg Store ba...
- activation of additional Gold Packs extends the effect period
- effect valid for all characters in an account
- can be traded with other players
- can be traded at trading agents
Ez az jelenti hogy akár psotán is küldhetem?
Redsky-ba vagyok és este-délután kb 10 voltunk fent,nyomtunk is egy 55+ (BT) instát (mind magyarok) ts-en..szal van élet
Az aquarisba is kb ennyien voltak fent és jött pár új magyar srác is õk jelenleg 8-15 szintûek
üdv
AmdPower
Viszont a 2 fort bevételéért semmit se kaptam, pedig elõtte fixen kaptam a temppel 2 platot, ha nagyon elrontottam meg egyet.
Amúgy Perento-n amíg bennvoltam Asmo oldalon, talán kicsi létszám növekedést éreztem, de ez is csak fortnál tûnt úgy. CDG-re továbbra is várnom kellett vagy 10 percet. Kisterületet nem néztem. Volt légió társ pedig arra panaszkodott, hogy a Nexus-on hiába csinált karaktert. Este 9-kor esélytelenek látta a bejutási lehetõséget akkora sor volt.
Igazán jöhetne a nép a régebbi nevû szerókra is... Itt mindíg van aki nyomogatja a mentor Questeket, ami meg hatalmas segítség.
Laggot nem tapasztaltam csak a megszokott pontokon ugrott a játék maximum grafikán, mint eddig is (töltött zónán belül, de hogy minek töltöget 12 giga ram mellett /oké hülye 32 bites kliens/, igazán megcsinálhatnák a 64 bites kliens-t).
Ping nekem 70-144 között volt amikor ránéztem pár beírással a fõerõd közepén állva a nép között.
Dredet 22 óra cd-re vágta miután mentem, ergo veterán rankon vagyok szerintem (preorder béta teszter acc végig fizetve).
Néztem a shoppot is, de bejelentkezni nem engedett, lehet elgépeltem a jelszót, 3 próba után hagytam a fenébe.
Perento-n jelenleg 2 tiszta magyar Asmo légió van. Aqaris (kb 10 aktív tag, a többi alt, vagy rég nem volt bejelentkezve). Elõretolt Helyõrség (kb 10 aktív tagot számoltam tegnap este, míg be voltam loggolva meg átléptem bele 😛) Van még a Red Sky, de ez vegyes nemzetisségû lett, magyar tán 1-2 fõ lehet benne és természertesen ott vannak a nemzetközi légiókban lévõk, vagy a légió nélküliek. Õket nem tudom mennyien lehetnek.
Ha valaki tankot keres 50+-os instába és online vagyok nyugodtan rámírhat.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Most vettem 40 GF pontot , sikerült is minden el is fogadta de nem irta jóvá még a weboldalon , meniy idõ ? kb vettetek már pontot ?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Engem az istenért se enged írni...
Elõre is köszönöm
Ha club tagságit veszek mondjuk 3 hónaposat akkor meg ha lesz jön a veteran rewards is meg plusz coin is?
Mert az a köcsög http://www.aionfreetoplay.com/website/login oldal csak a kereket pörgeti ha beírom a cuccokat és megnyomom hogy login, és reg után is csak annyit szól hogy error, emailt nem kaptam.
Volt valakinek hasonló?