Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelj iden n4gato tudod mi az a hkk? ha nem akkor nicns mirõl beszélni.
Hali!

Kérek vkit segítsen mi lehet a baj..
A lényeg, hogy beregisztráltam az aionfreetoplay oldalra megis jött..de ahogy az e-mail címemre megjött a megerõsítõ e-mail, ott a link rákattolok és aszt írja ki, hogy sajnáljuk de nem sikerült az aktiválás...
és ezért az oldalra sem tudok belépni...nah mind1..de egy masik kérdésem még lenne, hogy ha egy e-mail címemen több béta account is volt regizve azt kiküldik-e vagy csak egyet küldenek ki..thx elõre a választ
Jaj bocs a másik válasz lemaradt. Ha valaha megvetted a játékot/bétáztál akkor veteranod van, ha még sosem játszottál f2p elõtt akkor starter.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Van Spataloson magyar asmo légió, keresd Gilydort.

Sziasztok lenne 2 kérdésem : az egyik hogy hol tudom megnézni hogy milyen accountom van veteran/starter ?
A másik hogy a Spataloson van-e olyan magyar légió aki felvenne új karaktert?

Nem a belogolásról beszéltem, hanem mondjuk nem ölik le elõtted 600an a mobot. De én spataloson vagyok ugyhogy nem tudom, amúgy is nagy a karakterem már, csak ma beszélték legion chaten hogy átváltottak másik channelre és üres volt.

és a chanel váltással leredukálodik az egy orás várakozási idö is amig belogolsz?amugy chanel váltással egyutt is kibaszott szar,nemregen probáltam megcsinálni csak ugy fanbol egy campaignot,hát logolhattam en akármelyik chanelre mindenhol foglalt volt es sokan varakoztak ugyanarra
BoneDragon
Azért kérdezem, mert játszottam bétával és kíváncsi vagyok kaptam-e bónuszt. 😊

Nincs idõ megkötés ha már volt elõfizetésed veterán vagy végig.

BoneDragon
Nem nagyon követtem mostanában a dolgokat, de ma lett f2p? Mert jött levél... Account oldalon meg lehet nézni mennyi veterán napot kaptam? Köszi.

For your information:

Orders purchased by night time (GMT+1) are currently delayed in the delivery. This applies to orders purchased during high demand on our website as well.

If you should have not received your order yet, please contact us anew. To process your inquiry as fast as possible include the following information:

Time of purchase
Ordered items/ coins

We want to apologize for any caused inconvenience and hope for your understa

MIt akarhat?
Lehet channelt váltani és akkor nem kell a mobokra várni.

Mocsok22
Teljesen normális ütemben haladok a Nexus-on.

SzirmosSzisza
Hányan vagytok ?

#18460: én kezdés óta ott vagyok és soha nem kellett semmire se várni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Meglestem nexust,hát mit mondjak szánalom😄 Vazze ennyi majom embert régen láttam már😄 Inkább várakoznak hosszu idöt a bejutásra, órákig csinálják a questeket mert nincsen szabad mob, inkább mint h elmennének másik szerverre karit kezdeni ahol még van hely...
Sziasztok!

A Storm Legion várja új tagok jelentkezését.
korhatár 16+
Az újonnan induló Nexus szerveren elyos oldalon vagyunk.
Röviden a légióról:
A fõ profilunk a pvp lesz, így elsõsorban pvp beállítottságú embereket várunk, de bárkit szívesen látunk. Lesznek insták is, meg world boss ölések, meg amire még igény lesz. 😛

A weboldalunkon kell jelentkezni: http://storm.getforum.net/

Belton
Az igen 21 percet kell várnom mert a nexus server FUllona van hogy be tudjak logolni 😄DDDDDDD
Na ezt se láttam már évek óta 😄

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Nexus Szerveren Magyar Légiót keresek! Ott irjatok Whisperben pls.Ugyan ezzel a nével találtok meg.Elöre is köszi 😊
I dont want to live on this planet anymore.

LET ME GOOGLE THAT FOR YOU:

http://www.aionfreetoplay.com/website/features/

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

TUD MAR valaki valami infot az accont activalasaval kapcsolatos hibarol ?
Unfortunately your account could not be validated.(erre gondoltam)
UnknownAsshole
11es vagyok és trade meg sok más esetben azt írja hogy gold packet kell vennem mert Starter vagyok.
Ezt csak pénzért lehet meg venni vagy egy bizonyos szint után tudok már tradelni ?
Köszi
Frosty01
y, van napi q amiért token jár > azt meg be lehet váltogatni.

practitioner of the forbidden arts of death

SzirmosSzisza
Jajj, 220as sor :c

Amúgy a mentor kap valamit, szóval megéri neki csinálni ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

atinq
Én vettem gold packot kb egy óra mulva jött meg de ujra kelett hozzá indítani a klienst.

No.

Nem ezt mondtam?😊

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Belton
Ha beszélsz velük kérdezd már meg meg kapták e illetve menyi késésel , mert akkor ugy zaklatom a supportot majd.

" A Gold Pack offers you the complete game experience and gives you many advantages such as shorter cooldown times for instances or more Abyss points for your victories in PvP. All game options are unlocked - for example, you will be able to use the complete chat as well as all trading functions and gather an unlimited daily amount of aether and essences.

When purchasing the pack, you will be able to select how long you want its advantages to last.
Once it expires you will revert to the status you had before the Gold Pack was activated. "

You will have to keep paying for gold pack, or upgrade if they introduce another way of getting veteran.
Once you stop paying, the account will revert to starter.

Gáborkának!
Frosty01
én írnék a supportosoknak a helyedben. tnap 2 spanomnak is késett (nem tudom a végeredményt , h megkapták e végülis)

de ne aggodj tuti meg jön csak gondolom midneki vásárol. Különben hatalmas botrány lenne ha esetleg nem
még nem vásároltam csak fogok
Belton
Sikerült venned gold packot ?
Aion store ba vetted coinert ?
Ha igen ird meg menyi ido alatt jott meg a coin mert mar varom egy ideje es nem kaptam meg meg Store ba...

Additional information

- activation of additional Gold Packs extends the effect period
- effect valid for all characters in an account
- can be traded with other players
- can be traded at trading agents

Ez az jelenti hogy akár psotán is küldhetem?
Ridley
javítanám a hozzászólást...

Redsky-ba vagyok és este-délután kb 10 voltunk fent,nyomtunk is egy 55+ (BT) instát (mind magyarok) ts-en..szal van élet
Az aquarisba is kb ennyien voltak fent és jött pár új magyar srác is õk jelenleg 8-15 szintûek

üdv

AmdPower

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a régi szervereken vannak-e aktív magyar légiók?
Biztos én vagyok ilyen mákos, de tegnap annyit tettem, hogy töröltem a régi NCFOXS EU aionomat, majd 3 óra alatt lejött a GF launcherrel az új. Beírtam az azonosító, jelszó, számkód kombinációt és már válogathattam is a karaktereim között. Beloggolva pedig a mainre harmadik alkalommal is megkaptam a lvl55 suvery-t 😄

Viszont a 2 fort bevételéért semmit se kaptam, pedig elõtte fixen kaptam a temppel 2 platot, ha nagyon elrontottam meg egyet.

Amúgy Perento-n amíg bennvoltam Asmo oldalon, talán kicsi létszám növekedést éreztem, de ez is csak fortnál tûnt úgy. CDG-re továbbra is várnom kellett vagy 10 percet. Kisterületet nem néztem. Volt légió társ pedig arra panaszkodott, hogy a Nexus-on hiába csinált karaktert. Este 9-kor esélytelenek látta a bejutási lehetõséget akkora sor volt.
Igazán jöhetne a nép a régebbi nevû szerókra is... Itt mindíg van aki nyomogatja a mentor Questeket, ami meg hatalmas segítség.

Laggot nem tapasztaltam csak a megszokott pontokon ugrott a játék maximum grafikán, mint eddig is (töltött zónán belül, de hogy minek töltöget 12 giga ram mellett /oké hülye 32 bites kliens/, igazán megcsinálhatnák a 64 bites kliens-t).
Ping nekem 70-144 között volt amikor ránéztem pár beírással a fõerõd közepén állva a nép között.
Dredet 22 óra cd-re vágta miután mentem, ergo veterán rankon vagyok szerintem (preorder béta teszter acc végig fizetve).

Néztem a shoppot is, de bejelentkezni nem engedett, lehet elgépeltem a jelszót, 3 próba után hagytam a fenébe.

Perento-n jelenleg 2 tiszta magyar Asmo légió van. Aqaris (kb 10 aktív tag, a többi alt, vagy rég nem volt bejelentkezve). Elõretolt Helyõrség (kb 10 aktív tagot számoltam tegnap este, míg be voltam loggolva meg átléptem bele 😛) Van még a Red Sky, de ez vegyes nemzetisségû lett, magyar tán 1-2 fõ lehet benne és természertesen ott vannak a nemzetközi légiókban lévõk, vagy a légió nélküliek. Õket nem tudom mennyien lehetnek.

Ha valaki tankot keres 50+-os instába és online vagyok nyugodtan rámírhat.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Belton
Nah egyik hiba megoldva mar latni lehet a nexusos karimat, most jön a következõ 😄D

Most vettem 40 GF pontot , sikerült is minden el is fogadta de nem irta jóvá még a weboldalon , meniy idõ ? kb vettetek már pontot ?

nexuson van most a legtöbb játékos, a többi nem lagol, legalábbis telemachus és spatalos teljesen jó nekem, 32ms pingem van

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01
csak telén játszom, ott 1x se fordult még elõ

Engem az érdekelne minden szerveren ilyen lag van mint a Nexuson? Bár nem vészes de azért van.
Valaki aki tud írni fórumra beírná ezt, hogy ezzel mit lehet kezdeni?
Engem az istenért se enged írni...
Elõre is köszönöm

Jól értelmezem, ha aion coint veszek és abból veszek gold accot akkor nem jár majd a veteran rewards és minden hónapban figyelni kell mikor jár le?

Ha club tagságit veszek mondjuk 3 hónaposat akkor meg ha lesz jön a veteran rewards is meg plusz coin is?
Frosty01
support support support. olvassatok gf forumot hátha van már megoldás írva rá. ha spammelitek egész nap sg-t nem fogja más megoldani helyettetek a problémáitokat.

de skacok ... accom az megvan activalni nem tom jaccani tok csak a veteran activalot nem tom igy hasznalni .....
Nem tudsz. Beteltek a helyek. Majd talán a következõ eresztéssel. Pár hónap múlva próbálkozz meg újra.

Ha 'Unfortunately your account could not be validated.' üzeneted van, attól a játékba még simán be tudsz lépni.
skacccooookk figy mar valaki help pls miert nem tom acctivalni az accomat
SzirmosSzisza
Elvileg kéne mennie. Nézd meg a spam mappádban az emailt. De amúgy bejelentkezni és játszani kéne tudni akkount verifikáció nélkül is.

Najó hogy a véreres faszba kell új accountot csinálni?
Mert az a köcsög http://www.aionfreetoplay.com/website/login oldal csak a kereket pörgeti ha beírom a cuccokat és megnyomom hogy login, és reg után is csak annyit szól hogy error, emailt nem kaptam.

Sziasztok nekem 95%-nál megállt a Game Launch miszerint Mesh_Textures_067.pak- nevû fájlt nem tudja kicsomagolni hely, vírusírtó meg egyéb okokból, hely van még 16 GB a gépen ,vírusírtó eddig se kötött bele... Mit tudok tenni?
Volt valakinek hasonló?

Zomil
Ha nekem anno a CE volt meg, nem lehet valahogy a rewardokat megkapni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"