24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vicodine #19684 A mass pvpnek az a lényege, h mindenki tudja a dolgat! Vannak rajtad kivul meg 5en abban a ptben, nem is ertem hogyan engedhetik h a clericet be sleepeljek? En pl rangerrel alapbol azokat a classokat kezdem el stunolgatni akik tuti a cleric verere palyaznak. Tehat meg mindig nem csak rajtad mulik hanem a tobbieken is, meg persze azon is h milyen a geared, mert pl ha nem vagy full abyssban, szerintem neki se vagjatok silenteranak meg dredhez se fuzz nagy remenyeket:D -
esszusz #19683 Vigyél magaddal egy templart-assát-meg clericet hidd el a templar tudja a dolgát, megvédi a csapatot annyi ideig míg kijössz a fearből. 2 éve vagyok tempi, meg lehet vele Óvni 1-1 csoportokat, akár saját halála árán is. -
A ranger folyamatosan stunol, asszát had ne mondjam :). Chanter feldönt kiüt castból ha nem vagy elég gyors. A cleric meg ha kiszakad fearből/silencből azonnal visszatolja a hp-jét. -
esszusz #19681 3v3 ne haragudj de ha téged/titeket folyton elvernek, akk szerintem ott már a csoporttal van baj. -
KaCsaxyz #19680 Ismetlem: FA az sorci skill! :) Es mit keres egy sorc 25 meteren belul hozzad kepest? o.O SM detto, sot 15 meter ha aoe fear. Ha meg nem teged cc-ztek akkor ripple. Ha meg nincs majd lesz:)
Nem kell 3 egy SM ellen. Arrol volt szo pont h 3v3, mit csinalt kozben a masik 2 (te tarsaid)?:) -
esszusz #19679 Egyetlen egy dolgot nem tudsz felfogni! HOGY EZ NEM WOW!
Ha ez is úgy lenne megoldva mint a wowba akkor meg itt rínátok hogy WOW koppintás. A wowot lassan lehagyja az AION de ez még mindig nem megy annyi ideje mint a WOW. -
getszhi #19678 Ja h 3 kell egy sm ellen? Én 3v3 ról beszéltem.
A másik meg amit még elfelejtettem.
Wowban okosan megoldották ezt a fear dolgot.
Elsőnek teljes idő. Másodszor keveseb idő. Harmadszor meg immun.
Ha jól emléxem. Itt meg rogyásig pakolja rád nem számít semmi.
Mondjuk wowban disc pappal nem is osztottam dps-t de ha 2en ütöttek is
életben tartottam a csapatom! Itt azonban sehol semmi csak vigyorgok ki
a fejemből fa formában és végignézem dredgionon ahogy kalapálják
a teamet... -
KaCsaxyz #19677 Talan ne erjen oda az SM es/vagy ne tudjon castolni:D Sorci detto:) Nem veletlen h dred-ben elso celpontok.
SM ellenefelek: Cleric, ranger, sorc, glad. Sin se kellemes ha folyamat stunol+poison+silence :) Arenaban amugy (azonos cuccokban es szinten): cleric szinte verhetetlen; sorc es ranger azonos szivas, aki elobb cc-zik az nyer. Glad palyatol fugg (kite-ra van hely v sem) sin meg maktol:) Chantival ritkan talalkozom arrol nem nyilatkoznek, templar konnyu SM-nek. Open World pvp: ranger, sin, cleric, chanter, glad a sorrend. Temp egyelore konnyu preda. Bar clericet 1v1 open world pvp-ben fear nelkul ugyanugy nem tudtam megverni mint arenaban, csak legalab tudok menekulni eleget ha kell :D -
esszusz #19676 SM-nek? Assassin. Anno mikor Assám volt, 1-2 sm tudott elverni max.Lehet hülyeséget mondok, de az assassin szerintem veri az sm-et. Csapat játékot, bekapod a fát, miért reszeltek volna? Ők csak állnak egy helybe? 2en levernek egy SM-et az se tud egyszerre 3mat ütni. -
Assa, Ranger, Cleric, Chanter -
getszhi #19674 Persze h 1v1et nézem ugyanis arénában szinte kivétel nélkül sm
sorci ranger vagy assa az ellenfelem... (assa még elmegy)
Na de akkor nézzük a csapatos veretést... vagyunk mondjuk 3an.
Akkor is ugyanez a helyzet mert megkapom a Fát és a másik kettőnek
reszeltek de az sem jobb ha egyfolytában kerekesszékes spirit vagyok...
Egy ideje játszom mmo-kal mondjuk sosem voltam pro DE!
Wowban kivehettél legaláb 2 trinkit ami leszedte ezeket a szarokat.
Meg nem volt minden második kasztnak egy szatyor szopatása.
Minden kasztnak megvan az ellenfele? Sm nek mi?
-
esszusz #19673 KaCsaxynek igaza van. Az sm egy borzalmasan szar karakter volt, aztán jöttek a fearek utána nagyon erős lett, a játék nem rég készült(MMOval mérve, ez egy töltelék játéknak készült anno amikor a Linage kezdett elhalni, aztán jónak igérkezett) Itt is még mennek a tesztelések, elárulja hogy az sm minden nagyobb updateba, változik, de a többi is, 3.0 talán kicsi utána de elfogadható lesz, és ha nem is hasonló erősségüek, de mindnek lesz gyenge ponjta :) HJirtelen tökéleteset lehetetlen alkotni :) -
KaCsaxyz #19672 Cleric az egyik legnagyobb (sot inkabb A legnagyobb) ellenfel SM-nek. Fear nelkul (2.7-ben) SM nem nagyon gyozhet cleric ellen. Majd meglatod, gyulolom oket:P :) Gyakorolj sokat, menni fog. Nem art azert lv55 sem persze, meg elfogadhato cucc:) BTW 3.0-ban felezik fear idejet (ideje volt az igaz, vegre nyugodt szivvel fogom hasznalni MINDIG ).
-
esszusz #19671 Getszhi, nem tudom mióta játszol, de szinte az összes PvPvE játékba ez így van, mindenhol vannak ilyenek, kevés az olyan aki megpróbálja ha már nem megy nem fut. Az sm egy atom kaszt, az a supermen a sok batman között :D
De ez a játék nem csak PvP orientált hanem CSAPAT JÁTÉK nem viccből, van az smnek csoport fearje, a templarnak Bodyguardja, a clericken csoport healje...stb itt 3-4es csoportba van értelme nagyobb szinten pvpzni.
Templar voltam (sokszor) és volt már h 100 hpval úsztam meg egy SM-et azért mert aranyos csoport társam HIDE-ból ráugrott és lecsaptuk ketten, pl ha jó a templar azt se könnyű leverni, nem hogy clericet, volt már olyan pvp-is ahol elég fullos cuccokba toltuk én templar és engem ütöttek 6an, de megvertük őket, az a lényeg hogy hasznosítod magad, egy csoportba, és nyersz(persze ellenféltől is függ). Szal ez egy viszonylag jól összerakott játék. Mindig is lesz minden karinak egy ellenfele, de ha minden kari mind1ik ellen tökéletes lenne, értelmetlen lenne a pvp alapba :D -
Vicodine #19670 már megint 1v1et nezel,ne azt nezd,nem arra van kitalalva az max fannak jo -
getszhi #19669 Jól látod cleric vagyok.
Igen észleltem h itt más elképzelések vannak pvp-ről.
Nekem nem is fekszik annyira.
Ez a wpvp egyenesen vicc... NPC mögé bújkálás meg futkosás.
Fogócska az egész. Betámad a majom látja h nem fog menni
elfut 200al npc mögé és kiröhög... -
Vicodine #19668 bugok lehetnek itt is,de olyan nem h egy ruha vagy fegyo nem ugy mukodik mint ahogyan mukodnie kell -
esszusz #19667 találkoztam már itt is hibával xD -
Vicodine #19666 Erre eleg egyszeruen tudok valaszolni:ez official.... -
esszusz #19665 Ohh köszi, hát kicsit szomorú lettem:D
A.m ezeken a szerokon, minden jól be van állítva? Gondolok a ruhák statjáról, hogy érnek-e valami...stb voltam már pár szerveren ahol nem értek semmit:/ -
Vicodine #19664 Az random dmges skill, en is neha utok vele 5kt, neha meg 500at critel... -
Box3r #19663 Arena:
Hétköznap:
12:00-14:00-ig
18:00-02:00-ig
Hétvégén:
10:00-14:00-ig
18:00-02:00-ig /ebben nem vagyok biztos/
Dredgion:
12:00-kor
20:00-kor
00:00-kor -
Vicodine #19662 Mivel magic alapu a remove shock, ezert nemtudod elnyomni silence alatt, ez nem bug. Bár sokan cryoltal ezert, es lass csodat 3.0-ban atalakitottak a remove shockot....Tiszta gaz...Nem azon kellene modositani....
getszhi: 1v1-ben ha jo az sm nemtudja semmi es senki megolni, de hangsulyozom, HA JO AZ SM! Amugy ha jol veszem ki szavaidbol cleric vagy? Max szinten jo gearben a cleric is kibaszott OP szal nem aggodnék a helyedben, fighter karikat mindent lazan veri, illetve magek kozul is ha jol tolod. Amugy meg ezeket a fear meg stunos dolgokat ne igy nezd, nem 1v1re van kitalalva egyik kari sem, cleric meg messze az egyik leg nelkulozhetetlenebb class -
esszusz #19661 Kérdés:
Templar Shingig Slash nevű skillje hogy kell használni?
Egyszer ütök vele 456ot egyszer meg 92öt... Mi a feltétel vagy hogy kell hazsnálni?
Válaszokat előre is köszönöm
-
getszhi #19660 Másik kérdésem az lenne h mikor van aréna és mikor dredgion?
Csomószor van h odamegyek arénához és nem enged be pedig van ticketem.
Szal mikor van kb aréna meg dredgion?
Meg aréna ticket csak egy jár / nap? -
Így van. SM szinte folyamatosan tud fearben tartani. Ha jól állítja össze a stigmákat 3 fear skillje van és abból 1 instant. -
getszhi #19658 Elég szomorú ez...
Am meg engem sem ver le 8-10 sec alatt de ahogy kijövök fearből érkezik a silence... elnyomom a potit és már megint fear...
Stun silence fear stun FA silence fear stun stun stun...
Nekem meg van egy potim ami vagy leszedi vagy nem meg db skillem... -
esszusz #19657 Hali. FP2-ön keddenként vannak az updatek? -
Macro téma kilőva találtam egy jó leírást.Macro szerkesztése. -
Trollface #19655 Jaj de vicces el is felejtettem ,hogy GF-be még megvan a sielence-remove shock bug.. Silence alatt nem tudod leszedni a stunt ... Kis csicska rangerek,gladik így verik a sorcikat ,ja meg mindenki silence godstonal rohangál...
EU Aion szépségei...
Fear az engem is felbasz de tempen különösebben nem ver le 8-10 sec alatt szal simán kijövök heal azt csapom.
E z ilyen rahedli sajnos.. -
Nincs. Max teli pakolod magad magic resisstel.
Ez a makro dolog engem is érdekelne. Nincs véletlenül egy leírás vagy tájékoztató a beállításairol vagy a szerkesztéséről? -
Box3r #19653 Hát...a Fear ellen semmi esélyed, a többi ellen, ha elég gyatrán játszanak, akkor Greater Healing Potionnal lehet. Ez kettő dotot leszed, de arra is figyelni kell, hogy mikor nyomod el, mert ha ügyes s sorci, akkor úgy silence-el, hogy rád rak kettő dotot és utána nyomja rád, akkor esélytelen, hogy lepotizd! Jah...és tessék nagyon sokat PvP-zni, minél többet PvP-zel, valószínűleg annál jobban fog menni! Remélem, hogy jó tippet adtam...lehet, hogy van más megoldás is, de én csak három és fél hónapja játszom a templárommal, tehát, ezen a téren még én is kezdőnek számítok, azokhoz képest, akik pillangó szárnnyal repkednek a játékban:) -
alyr2 #19652 Stunbol mindenkinek az 1 perc CD skillje van, fearbol nem tudsz kijonni(senki sem tud) vagy resisteled vagy valahogy eld tul. minden masra naggyabol jo a greater healing potion -
getszhi #19651 Hello!
Olyan kérdésem lenne h van e valami trinki vagy valami xar
amivel le lehet szedni magadról a feart silencet meg a stunt
vagy ennyire elkúrták a koreaiak a pvp-t?
Sm Assa Ranger Sorci ellen TEHETETLEN vagyok mert egymás után pakolja
rám takarásban ezeket a szarokat.
Nekem meg van egy cuccom amivel csak a stunt tudom leszedni annak
is van 1 perc cd je. Ja meg most már tehetek magamra ebből chainbe egy
bubit... ami marha hasznos mert amig rajtam van nem használhatok spellt... szal max npc hez menekülésre jó... ja hülye vagyok arra sem jó
mert rámrakják a rootot amit nem tudok leszedni mivel kb silence a spellem mellékhatása... szal kijöttem a stunból és silencet rakok magamra védekezéskép 8D nevetséges kicsit.
Van megoldás? -
alyr2 #19650 Az en assamnak mukodik tökeletesen delaynek 0,4 et irj!! Es van buff amit csak akkor rak fel ha a fegyvered e kezedben van. -
Félx #19649 Csináltam az assassinak a buffokra macrót, de igazából baromira szarul működik! A lényeg ugye az lenne hogy egy gombnyomásra felpakolja magára az összes buffot. Na ez nekem nem megy mert vagy összevissza pakolja fel (nem olyan sorrendbe ahogy én beállítottam), vagy kihagy egy skillt. Ráadásul baromi lassú mert ha 0.2 secet adok meg akkor nem működik, legalább 1 másodpercre kell állítanom hogy egyáltalán megcsinálja, de van úgy hogy akkor se csinálja meg. Teljesen random ez a fos, de lehet hogy én vagyok a balfasz! Tud valaki esetleg egy olyan beállítást ami tökéletesen működik, vagy ilyenről ne is álmodjak? -
Vicodine #19648 Hát eddig kedd délelöttönként volt 8-13 kb...csuszasok persze lehetnek -
Jaa :D Új vagyok még, mikor van (és mettől meddig) karbantartás? Ez ilyen heti dolog mint a blizzardnál? -
Vicodine #19646 A te problémad az abbol adodik h szerver karbantartas van..:D -
Vicodine #19645 Nekem azota sem. Ugy voltam vele, hogy estere beallitom letolteni(regi klienst kikurtam kukaba), de a gameforgeos launcher nem engedi a letoltest mert aszondja vmi ISPt kell engedelyezni, vagy a tuzfalam vagy egyeb vedelmi program miatt nem engedi...Nincs is virusirtom, tuzfalat kikapcsoltam, minden progit bezartam hatha bezavar mert mar nemtudok mire gondolni, de ez elegge nagy fail gameforge reszerol,az a baj h hiaba toltok le masik klienst, akkor is kell a gameforge launcer, de az meg nem inditja el a telepitest