Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Valaki tud arra megoldast, hogy ha win7 alatt rendszergazdakent telepitettem a jatekot, akkor azt felhasznalokent is tudjam futtatni? Jelenleg ugyanis ujra akarja telepiteni a jatekot, ha sima user-kent akarom inditani.
Amugy pedig Tele-n asmo oldalon keresek klant.
Nem a régi bétás accountoddal próbálsz belépni?
Mert azokat már törölték. Új accountot kell kreálnod és oda kell beírni a kódot.
Ha meg az újj accal nem megy, akkor még annyi tudok, hogy ha tartalmaz az account neved nagy betût, azt is kicsivel kell beírni, ez egy ismert bug.
link
Goldból a gold ELÖTTI verzióra redukálódik vissza az acc!
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Kaptam is levelet amiben ezt írja:
1. Log in to NCsoft Account Management at: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/plaync_login.pl
2. Click the "Account Profile" link.
3. Click the "UPDATE CONTACT INFORMATION" link in the "Actions" section.
4. Click the checkbox in the "Newsletter" section.
5. Click the "Update" button.
Megcsináltam mindent és nem megy.
Azt írja, hogy hibás id vagy felhasználó név.
Biztos jó helyen járok???
valaki aki nem rég reggelt légyszíves dobjon rám egy linket, hogy : "Itt Keell F4SZFEJ!!!!!!!!"
eLÕRE IS KÖSZI
Avolance néven fentvagyok! köszönöm! 😊
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Nos, bétáztam, pont lvl10ig fejlõdtem, hogy majd veteran legyek. Jött is az email címemre a spam mappába, h Greetings Dave here is your code for closed beta bonus stb. Le is írják, hogy mit hogy kell tennem, de mivel nem tudok belogolni az oldalra, hogy aktiválhassam, akkor addig elég csúnyán benyaltam a veteránomat?
Spatalos ely sok magyar. Hátrány esetleg az lehet ,hogy vannak 55-ösok ,de sztem ez baromság.
Perento asmo van nem egy tengernyi ,de van elég magyar.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Nekem elsõre sikerült acountot csinálni viszont pl ncsoft support-tól (nem aion ügy) nem jön meg levél (spam-ként sem), régen battle.net-rõl sem jött és mint kiderült a szolgáltatómnál volt valamiért feketelistán és alapból nem engedték át, lehet nálad is ez van itt ha nem jön meg a levél, próbáld gmail-ról pl.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Játékon belül csak akkor tudunk beszélni, ha ugyanazon a szerveren és oldalon vagyunk. Engem Spatalos/Elyos oldalon találsz meg (lásd szignatúra 😊 illetve Telemachus/Asmo oldalon van még egy altom.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ma reggel toltottem le es telepitettem a jatekot. Es lenne egy par kerdesem.
Ez a free to play aion , nem jar le x nap utan mint a wow trial? Mert a jatekot csak nem adjak ingyen😊 vagy ha igen akkor riszpekt!
A jatekon belul a nevem Cressidia(asmodian) valaki vegye fel velem a kontaktot pls 😊
Lattam itt par volt ismerosomet Hanako pl 😊(ha van kedved keress meg ingame ha tudsz)
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Erre akart menni.
Durvan 24H volt.
Igaz én spammeltem a Supportot is de sztem 24H késésel megjött
Mastercard és Moneybrokeren keresztul
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Ez vicc, 16 gb-ot kb pár óra max nem 7....
Nincs más megoldás ennek a letöltésére?
Érdemes az email fiókod spam levelek között is szétnézni, mert pl. a tarnsferált accountomról az értesítõ levél ott volt...
A support szerintem el van havazva, mert a tegnapi emailemre 6 óra után válaszoltak egy semmit és az arra visszaírt replikámra még mindig nincs válasz..😞
Ez a starter account semmit se ér...se chat, se trade, se werehouse..😞 A régi accountomra amire kiraktam több 10K forintot még mindig nem él..😞
Én meg nem jöttem rá, hogy hogy lehet rendes accountot csinálni
Kérlek segitsetek
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Sztem várj 1-2 napig ,mert csomó gond van atm. Igen ott kéne az oldalon ,de vmi nem kóser ,nem készültek ekkora rohamra...
Most kezdtem a játékot...
letöltöttem az eredeti oldalról, instaláltam...
HOL TUDOK ACCOUNTOT csinálni??
az eredeti oldalon nem jutk 1 rõl a 2 re ugyanis ott regisztrálok de sehol egy email az emailcimemre és nem is mûködik...
Várom a tapasztalatokat
Ekkora hulladék szervereket és másnál is ugyanez volt és a Velvet nem értette azt mondta ,hogy a netünkel van a baj közbe nem ,mert már többen jelezték vmi nem kóser.
Másnál is volt ilyen?
Két kérdésem lenne.
1. Ugye van nekem egy AION accountom az NCwest-nél, most akkor azzal az accountal mi lett maradt az USA-ba vagy a Gameforge-hoz került vagy esetleg mind kettõ? Próbáltam én ennek utánna nézni mindenfele, de sehol nem találtam róla normális infót.
2. Hány szerver van most még ugyan az a 11 EU server van ami az NCwest-nél is volt?
Most próbálok csatlakozni az Aion világához és az lenne a problémám, hogy akárhányszor is próbálok regisztrálni nem müködik.
Most hol is kell acauntot csinálni pontossan??
mert ez nem jó
Valakinek ötlete vagy megoldása?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
★ 汤姆 李
A weboldalon még tegnap elõtt regisztráltam accountot, be is tudok lépni a játékba, szintezek is már egy ideje. A weblapra viszont egyáltalán nem tudok belépni. Ha újra ezzel a névvel akarok regisztrálni azt írja foglalt, viszont ha jelszó/név emlékeztetõt akarok kérni azt írja, hogy ilyen nem létezik. Mit tudok tenni? 😄
Elõre is köszönöm!
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
most este 20:50-kor látom a listában, nem csak a nexus full hanem spata is... mondjuk a lag is elég durva volt