24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#19964 Ugyanolyan, bár egy idő után már tűrhető, vagy csak hozzászoktam :D -
Genesist #19963 Sziasztok!
Magyar légiót keresek bármelyik szerveren. Eddig "egyedül" játszottam, de most már jó volna egy aktív társaság. Kiket és hol kereshetek? :) -
#19962 grafot húzd le csutkára, nézd meg úgy milyen :D -
#19961 Megvan a szó amit kerestem. A játéknak olyan "heavy" érzése van: lassan mozog a karakter, olyan lassú az egész, nagyon apró szaggatások, kis lag is. -
#19960 "Nelyell" a nevem. Na amúgy megint kipróbáltam, kis laggot érzek meg egy picike szaggatást, meg a szemem is bántja. Ezt a kliensbeli különbség tuti, mert EUn megnézve nem volt semmi ilyen gondom (rögtön utána megnéztem, érződött a különbség). -
mcgrape #19959 + Ti Elyosok vagytok, most nézegetem hátha van valami Asmo légió is stb
a sors nem nagyon akarja hogy össze jöjjenek a dolgok, nah mindegy nézzük a meccset inkább LOL -
mcgrape #19958 De ahoz le kell szedni azt a klienst mi, gondolom az eus kliensel nem lehet át menni vagy igen? -
Zerdor #19957 mcgrape, próbáld ki az Na szervert. A légiómból akik átjöttek azok azt mondták h nem mennek vissza az eura. pedig sokunknak voltak ott nagy karijai.
CharDen mi a karid neve sielen? -
Zerdor #19956 Nem a szeró hibája. Nekem kevésbé laggol mint az eu. pedig az Na szerverek jobban kivannak használva. A másik meg tök mind 1 h melyik szerveren vagy, mivel az Ncsoft szerverei egy helyen vannak... -
mcgrape #19955 szerintem a szero miatt van, kicsit azért messze van amerika
200-as pingről jo tudni akkor nem gyengülök el, bárm,enyire is idegesítenek a korlátozások eu-n :D.
egyébéként én anuharton voltam és eddig mindig akár elyos akár asmo, voltak pl a kezdő területen elég sokan, az első szeró a Nexus volt ot pl szinte senki nem volt elyos oldalon akkor.
szóval szerintem lessz utánpotlás.
Jó ez a játék én rá akarok cuppani, most komolyan ha eljutok végre oda hogy össze áll a karakter a fejemben.
mert valaki egyszer azt mondta hogy " nem a játékos válaztja a kakraktert, hanem a karakter a játékost " LOL. -
#19954 Na végülis sorci lett. Próbacseresznye. -
#19953 Na kezdtem is egy Scoutot Sielen, minden jó lenne, de ezzel a Leatrix fixxel is 200 körüli pingem van, ráadásul olyan mintha szaggatna a játék (nem szabadna, sose volt ilyen ráadásul más komolyabb játékok is mennek szaggatás nélkül). Ez a kliens hibája, vagy egyszerűen szar az amerikai szerver? -
KaCsaxyz #19952 "SM vs sorc pvpben szinte mindig az SM győz, hacsak nem nagyon noob vagy undergeared." <- En ezt azert maskepp fogalmaznam: SM vs sorc pvpben szinte mindig az gyoz, aki elobb CC-zi a masikat. Es ehez mindket karinak megvannak a skilljei:) Ez regota vita targya, egyetertes nem mostanaban lesz (szerintem)
"Szerintem SM-mel sokkal élvezetesebb a pvp, persze az ellenfél ezt másképp éli meg :)" <- Ezzel 100%-ban egyetertek -
Shaenis #19951 az SM-nek is van 3 fajta pajzsa, ha beleszámoljuk a spirit subot is, és mellé ott van még a contract of resistance ami nagyon hasznos, plusz az instant fear. valamint kifelejtettétek a buff leszedőket, ami pvpben hatalmas előny. SM vs sorc pvpben szinte mindig az SM győz, hacsak nem nagyon noob vagy undergeared.
nekem van lvl55 SM és sorc altom is, mindkettő 55 aréna gearben, TAC+aréna lvl2 spellbookal, tehát kb azonos szinten állnak. Szerintem SM-mel sokkal élvezetesebb a pvp, persze az ellenfél ezt másképp éli meg :)
PVE-ben a sorc élvezetesebb a hatalmas dps miatt, szóval azt kell eldöntened, melyik áll hozzád közelebb
-
#19950 hát van egy peted de nem ő skillezik , pl a skilljeit te kasztolod el, meg pvpben eléggé csak arra jó hogy zavargassa az ellent, de pl jó pont a spirit substitution (elnyel minden dmg-t amit kapsz) meg a dropnövelő (ami jó nagy átbaszás de na :D)
sorcinak a nagy dps / sok pajzs ~ teleportálás ami mellette szól -
#19949 Egen a SM-re írják hogy eléggé multitaskingnak kell hozzá lenni, mert 1xrre kell a petre is figyelni és irányítgatni, plusz cc-zni a baromarcúakat, meg még sebezni, helyezkedni. Szal. kicsit melós az elsőre.
Meg ahogy elnéztem nem lehet jó sokat idézni 1xrre, úgy meg már nem is olyan érdekes... :D -
Zerdor #19948 Valóban köszi a javítást :D -
KaCsaxyz #19947 "Sir Quno, ha kezdő vagy akkor inkább sorcit kezdj. A spiritmastert nehezebb jól irányítani." <- Egyetertek
"Ha egyszer már kezelted a sorcit akkor magától jön a spiritmaster irányítása." <- A nagy budos losorenyt! 15-20% atfedes van a ketto kozott!
"Szóval ha a mage cast érdekel !sorcerer! szerintem elsőre, és ha 40 es leszel akkor kezd egy alt karit spiritmasternek." <- Elirtad, javitottam. -
Zerdor #19946 Nem lesz fight, tudom h másik szerver. Azért válaszoltam a felvetésére, mert nálunk kb minden szerverről vannak. Infiniti, Gamez, Atomx, offszerok, Revolution stb..... -
Zerdor #19945 Sir Quno, ha kezdő vagy akkor inkább sorcit kezdj. A spiritmastert nehezebb jól irányítani. Ha egyszer már kezelted a sorcit akkor magától jön a spiritmaster irányítása. Szóval ha a mage cast érdekel spiritmaster szerintem elsőre, és ha 40 es leszel akkor kezd egy alt karit spiritmasternek. Amúgy meg a honlapunkon van egy-két stigma össze állítás mind 2 karira, videóval. Mind a 2 brutál jó.Lesd meg :) ( http://aionfk.comoj.com/Dome.htm )
-
#19944 az egy másik szerver szal mondjatok nemet a trollfightra még mielőtt elkezdődik :D -
Zerdor #19943 CharrDen ha érdekel akkor gyere a Siel szerverre! Mi is ott vagyunk, és szívesen látunk mindenkit. Vedd föl velünk a kapcsolatot. Az Na ncsoftos, és óriási az élet a szervereken. Sajnos mi is költözésre kényszerültünk az Euról. Elhanyagolt, kihalt lett. Az adminok nem tudom hol vannak, tele van a szerver bot hirdetőkkel. Egy Dredre 1-2 órát kellet várni ami vicc :D -
Zerdor #19942 Amúgy régi Bukott Anygyalosok is vannak nálunk. :D Nem húzzuk be a nevet.
-
Beltazar #19941 Mi az, most hogy már nincs meg a Bukott Angyalok infiniten, azt gondoljátok behúzhatjátok a nevet? :DD (üdv Atrina ha valakinek még ismerős lenne) -
#19940 Aion wikia-n végigolvastam mit írnak a két subclassról, nehéz a döntés. -
#19939 később nem lesz ezzel gondod, mert lesz egy buff ami megnöveli (sorcinál)
sm-nél meg mivel csak magic accuracyra fogsz pakolni... így szintén no para :D -
#19938 Amúgy azt vettem észre, hogy spécibb/erősebb mobok simán lerezisztálják a varázslataimat néha, de még a chain-eket is, na az durva. Támadóvarázslatot rezisztálni szép. -
#19937 kösziek -
#19936 NA-n melyik szerveren érdemes újrakezdeni? EUt feladtam, reménytelen és kezd is kihalni, ezért megyek át. Esetleg az Elyos-Asmo balanceról 1-2szót tudnátok mondani? -
#19935 A sorcerer brutálisan nagyot sebez, játékban szerintem legnagyobbat, így pillanatok alatt megöl, míg a spiritmaster egyszerűen befearel, utána megint fearel ,majd megint, de tud silencelni is, tehát ő ilyen kis szemét, ami ellen nem tudsz mit csinálni és szépen lassan megöl. -
#19934 a sorcerer egy atombomba, a spiritmaster pedig egy dot/fearmaster, akit ha ügyesen kezelsz egy partyt romba dönthetsz vele egyedül endgameben. rajtad áll melyik stílus jön be :D -
#19933 Apropó, lassan 10-es lesz a republic... izé nyálas, szóval ely mage lányom, mit ajánlotok, az spirit, vagy a sebzős ágat? Melyiknek mik az előnyei/hátrányai saját tapasztalataitok szerint???
Anuhart.
Amúgy vicces, mer a kezdő telepen simán 55-ösök recruitolgatnak, ott lopják a napot folyamatosan kisebb-nagyobb számban (pózolnak, meg tártszárnyak, némi harci bemutató, idézgetnek stb.). A kicsik meg beszarnak tőlük, hogy asztaaaaaaa... :DDD -
Zerdor #19932 Amit még hozzáfűznék az az, hogy a FeketeSereg volt a legnagyobb magyar légió a Telemachus szerón az idei évben. A légió tagjai javarészt megjelenés óta játsza az aiont. szóval tapasztalt, és segítőkész a banda. Ts3unk is van, ahol szívesen látunk. Vegyél föl Xen: firsthesoyam vagy írj a honlapunkon, vagy itt :) -
Zerdor #19931 Sziasztok! Zerdor vagyok Na (Siel) szerverről! Megint megnyílt az Elyos oldal. A légióm szívesen látja a tapasztalt, és kezdő játékosokat egyaránt! A légiónk az elhanyagolt Eu (Telemachus)ról költözött át. A FeketeSereg most Bukott Angyalok néven fut tovább. honlapunk: aionfk.comoj.com / Ha van kérdésed tedd föl nyugodtan :) -
Royalkrisz #19930 Á semmi már látom hol is vagy :)Anuhart server:)
-
Royalkrisz #19929 Üdv mindenkinek.
Getszhi melyik szerón vagy szívesen csatlakoznék hozzátok.Most kezdem a játékot.Szívesen fogadom a jó tanácsokat.
Eddig 2 év lineage2 1 év wow van mögöttem.Meg egyéb MMO amit nem sokáig toltam. -
getszhi #19928 Datsinismo a nevem irj ram.
Kis de csaladia hangulatu klan vagyunk
akik a kicsikkel is torodnek.
-
mistrall #19927 Sziasztok!
Anuhart sero,- asmo oldalon egy 34 lvl-es ranger vagyok.
Idáig teljesen egyedül játszottam, questeltem. Mivel nem wow-oztam, sok dolog idegen számomra. Sajna, mire rájövök magamtól, az sok idő, és sok mindenről lemaradok. Pl : Rift Mire rájöttem mi az, hogyan működik, már nagy lvl voltam.
Szóval klánt keresek, vagy olyan embert, aki segít elmagyarázni pár dolgot. -
blackpepe #19926 látnád az enyém :"D gyönyörű character -
mcgrape #19925 meg kell venned valós szetonért
https://help.ncsoft.com/app/answers/detail/a_id/7681/~/changing-aion-character-appearance
Én ezért töröltem anno karaktereket, nem is eggyet. Most meg miután bekéreckedem egy légióba, el is köszöntem mert, rájöttem hogy az Elyos tul cukorázas nekem, ez 2 napja votl és azóta szenvedek hogy egy oylan asmot hozzak össze amit nézvén nem jut eszembe az hogy kivágjam a kukába miután 20 szintet léptem vele.
azért az alap koncepcio már megvan, d oylan részletek miatt vátam már ki hogy tul vékony a karaj, vlt hogy a kézfeje lett nagyobb mert elfeljetettem beálítani, és csak x szint után vettem észer, ez még elyo oldalon volt,
pepecselős vagfyok nagyon, talán nem kéne a tökéletességre törekedni és akor sikerülne :).
láttam nagyon szép karikat és akkor mindig féltékeny leszek :D