24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#20004 Node nekem még dc-m sem volt? -
Vicodine #20003 Kevesbe laggol? es semmi osszefugges? Vaze en feladom, te total agyhalott vagy:DD Vannak emberek akik megertenek bizonyos dolgokat, vannak akik nem....A pingrol meg annyit, teljesen mindegy min mulik, abszolut, a lenyeg, h ha minden tokeletes, akkor is a tavolsagot nemlehet legyozni, es te magad irtad le, h 150+os a pinged, ami annyit jelent,h egy jo jatekos ellen 0% az esely a gyozelemre, tehat alatamasztottad azt, amirol eddig ciripeltem, koszonom:)
Amugy meg ne hazudj, eu szerverek nincsenek kihalva, teny es valo, h gamefos baszakszik rendesen, de nemsokkal kulonb ncwest sem...A szerverek pedig itt is stabilak, ebben az egyben itt sincsen gond, nekunk se lagg se ping nincsen, bar laggrol siegen kivul nem is hallottam meg off aionban az eddigi kb 3 ev alatt.Felre ne erts, leszarom eleg nagy ivben h te inkabb szenvedsz amcsi szeron, de idebofogni hazudni azt, h itt laggosabbak a szerverek, azt nem kene -
KaCsaxyz #20002 Maradjunk annyiban hogy ebben soha nem lesz egyetertes Es most irjam hogy en megmondtam? En megmondtam! -
Zerdor #20001 Xd gyakorold még -
#20000 [IMG][/IMG] -
#19999 Baszottul nem ezt linkeltem!!! -
#19998 -
Zerdor #19997 A lényege a pofázásomnak az: Hogy az Eu halott, a gameforge tönkretette. Nekem kevésbé laggol az Na, és kevesebb a dc. Sokkal stabilabb a játék az Na-n. Az eu kihalt, és senki nem foglalkozik a karbantartásával. Akit érdekel a költözés Euról Nara annak segítek. Szívesen látom a légiónkban. Akit nem érdekel, annak fölösleges velem foglalkoznia. -
Zerdor #19996 Látom még mindig nem megy az olvasás :D egy szóval sem mondtam h amcsin kevesebb a pingem. Azt mondtam h kevésbé laggol. A szövegem kiforgatásában jeleskedsz, de kevés vagy. Utálom amikor olyanokra hivatkozik valaki amit ki sem jelentek... továbbá cod 4 el 5 éve játszom, és pingsegítő cfgket is írtam már, azaz olyan grafikai butításokat rejtettem a játékban, ami alig észrevehető, de javítja a ping számot, és az fpst. Amerikain amúgy 159ms a pingem. Totál játszató, és stabil a játék. nézd meg mennyi komment szól a szolgáltatóról.. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1232557356 Ha csúcs a géped, és a szolgáltató is fasza akkor már csak az elért szerven múlik a játék élmény JELEN ESETEBEN! Amúgy meg 3.0 van az amcsi szerón. melyik eus off szeron van 3.0? Érdekelne :D mert más a játék követelménye 3.0 án mint 2.7en.... fölösleges méregetned. -
#19995 Azé sok értetlen player van ám. Van küldi , ahol el kell csalogatni a nevesített mobot egy NPC-hez, aki rácsok mögött leledzik. Erre két idióta frnacia beállt a spawn pontjára a rohadéknak és ahogy megjelent mindig leverték azonnal. De vagy tucatszor. Mi meg nem tudtuk megcsinálni a kvesztet. Közben végig franciául gagyogtak... :D Faxé nem olvassák el a kvesztleírást?!?
Unalmamban már belementem duelbe is egy chanter-rel, aki ragaszkodott hozzá, de term. pikkpakk elkentem a száját.
Az meg vicc, hogy csak gold csomival lehet AH-zni, de közben talán épp ezért az AH szart sem ér, mert full gyagi szar van fent embertelen áron. Nekem mindig 3x jobb cuccaim vannak, mint ami fent van. -
Vicodine #19994 100as feletti a pinged?Az erdekes, nekem utoljara meg 2 eve volt olyanom, h 70 alatt mertem, illetve hetkoznap szoktam meg, de az mobilnet miatt van.gamefos tudjuk h szar mint szolgaltato, de pingel nekem meg kornyezetemben eletben nem volt bajom.Arrol meg h faj a szemed nem en tehetek, nem kotelezo elolvasni..:D -
Trollface #19993 Oké amcsi szerón nagy a ping ,de az már önmagában vicc ,hogy nNC EU alatti 50-es pingem most 100+ + még azok a szép laggspikeok Gameforge alatt sőt... lassan már amcsi szintű ping lesz... Szóval nem kéne istenítani az EU szervert se meg lehet jó a pinged ,de az AION EU egy szerves végtermék... Megy a kamu,hazudozás, ha megszólasz bannolnak a fúrumról,tele van hackerrel/bottal.
Erre mit csinál Zoe (Német CM) elmegy nyaralni ,de tudnám miért meg ez a cég a német playerbaset ajnározza ki is jelentették tesznek nagy ívbe a veteránokra meg a nem német playerbase-re.. Nem hiszem el ,hogy a németek nem tudnak angolul legalábbis 90% aki AION-nal játszik...
Mostmár értem a Frogstert miért vették meg ... Meg a TERA is meghalt 1 hónap alatt...
Vico tördeljed már a blablát .. fáj a szemem.. Frosty legalább igényes- en kötöszködik. -
Vicodine #19992 Te melyik oldalt nezed mikozben probalsz valaszolni?:D Vaze teljes mertekben arra a dologra valaszoltam, h te erolteted itt a faszsagodat, h amcsi szeron kisebb a pinged mint euban:DD Elmagyaraztam az elejetol kezdve harmad magammal azt is, h miert faszsag amit irsz, illetve azt is, h ezen a foldon te vagy az egyetlen ilyen ember. Erre meg en nemtudok ertelmezni..:DD Atya vilag, most mar kajak kivancsi lennek arra h hany eves vagy, mert h a magyar nem megy az tuti:DD Itt megemlitenem, h azt is irtam, h kozulunk mindenki kiprobalta az amcsi szerokat, (mi is kritizalok vagyunk, ergo nekunk akik kiprobaltak is szolt a kerdesed, ezt csak azert jegyzem meg igy zarojelben nehogy az ertelmezessel gondod legyen), es kepzled, mindenkinek, MINDENKINEK ugyanaz az eredmeny jott ki, de nem csak nekunk, olvassal forumokat is, h mindenki sajnalja, h nem tud amcsi szeron jatszani a ping miatt, pedig oda mennenek legszivesebben stb stb...Meg is mi a faszt gondolsz aki euban el, mindenkinek szar a gepe meg a net szolgaltatoja?? Amikor vki faszsagokat mond, de utanna elismeri, azt okezom, mindenkivel elofordul, de h tovabbra is olyan dolgot allitasz, amirol mindenki tudja h hazugsag, es te is, akkor ennek mi ertelme van?? En amugy csak ket dolgot kerdeznek toled, de pls ne terelj, erre konkrettan valaszolj:MITOL VAN NEKED JOBB PINGED AMCSI SZERON,MINT AZ EUS SZEROKON?(talán szar a szolgaltatod, vagy a geped, mert nekunk senkinek sem laggol itthon, ergo ha neked laggol, akkor tuti h a gepeddel van a baj, vagy a szolgaltatoddal, ebben az esetben pedig kizart,h egy amcsi szeron jobb legyen, maguk a szerverek pedig ugyanolyan stabilak itt is meg ott is, a helyieknek egyik sem laggol). Masik kerdesem:MENNYI A PINGED AZ AMCSI SZERON??? -
#19991 na utsó alkalom és próbálkozás a megtérítésedre:
pingelés: a kliens gépről a szerver felé egy üzenet, ami lekéri ill. ellenőrzi hogy a kapcsolat rendben van elérhető e, illetve hogy mekkora válaszidővel hajlandó válaszolni a szerver
latency: késleltetés, a kliens és a szerver között elküldött adat megérkezéséig eltelt idő.
szóval hogyha még mindig hajtod hogy neked amerikába elér a packeted ELŐBB mint nekünk pestről a németországi szerverre, akkor nincs miről beszélnünk, nyertél, gratulálok!
-
Zerdor #19990 Az előző kommentemet leginkább Vicodine szántam.
-
Zerdor #19989 Srác, egyszerű a válasz. olvass vissza, és próbálj meg értelmezni :) teljesen másról beszélsz... Mindent leírtam h mi mért van. Iagzából semmi érdemlegeset nem írtál, csak engem próbálsz minősíteni... A mondandóm nagy része arról szólt, h miért lehet valakinek magas a pingje stb... Ha magadra vetted sajnállak, és ezzel le is zárom ezt a témát. Személy szerint örülnék ha kicsit tájékozottabb lenne pár ember, és tudna olvasni. :) Egy apró kérdésre válaszolnának azok az emberek akik kritizálnak, h kipróbálták már az Amcsi szerókat, vagy csak úgy a vak világba hadoválnak a véleményeikkel? -
Vicodine #19988 Nem is annyira lényeges hány éves, légioja neve, bukott angyalok, ez mindent elarul:D Meg amugy is folos olyas vkivel vitazni, aki azt allitja, h az amcsi szero neki kevesbe laggol mint az eus, pedig az eus szerok abszolut nem laggosak, es akkor most kinek is van szar gepe?:D Mert szerintem ha vkinek itt laggol, akkor lehet h annak..:D Na de ez tok folos vita, hiaba akarja megmagyarazni h ez gepfuggo meg minden, kicsit 0 a dolgokhoz a skac, ez minden, o az egyetlen ezen a foldon, akinek ekkora tavolsag mellett nincsen laggja egy mmoban..:DD de azert jokat vigyorgok rajta amikor erolteti a dolgot, h neki van igaza, mert o ugy van vele, minden embernek szar gepe van ezen a foldon aki ekkora tavolsag mellett laggol:DD marpedig rajta kivul mindenki laggol, de azert jo tudni, h megszuletett a kivalasztott erre a foldre, ra nem vonatkozik se ter, se ido, semmi.:D egy igazi hos:D -
#19987 húúúúúúúúúú, bocs hogy megkérdem de most komolyan érdekel, és ez nagyban befolyásolja majd az elkövetkezendő vitáink minőségét: hány éves vagy? -
Vicodine #19986 Mekkora a pinged amcsi szeron? -
Zerdor #19985 Nagyon félreérted a szitut, én nem azt mondtam h lehet 200-300as pingen játszani! Azt mondtam h nem a szeró tehet arról elsősorban h milyen a pinged! Net + gép függő. Ha a géped nem tudja feldolgozni a megjelenített képet akkor belassul a játék, szóval a pinged is följebb megy, továbbá a net szolgáltató terheltségétől is függ arányban a kiépített hálózat minőségétől. Amúgy meg a 3.0 nak nagyobb is a gépigénye mint a 2.7 nek, és többen is játszanak rajta. HA bírja a géped, és a neted akkor nem lesz magas a pinged. Szerinted az Ncsoft olyan piti, h aki Amcsi szerón akar játszani az euból az nem tud? XD Ez üzlet, és egy óriási cégről van szó. Továbbá nekem jó a gépem is meg a netem is és nálam jól megy. Ennyi... Akinek szar valamelyik hozzávalója az ne sírjon, szerezzen be egy jobb cuccot, vagy nézzen körül h máshol hogy megy és utána fikázzon... -
Beltazar #19984 Hát az írásod alapján te vagy az aki nem ért a dologhoz!
A ping azt azt jelenti hogy a szerver közt a és te géped közt mennyi idő alatt érnek át az adtatok, na most neked lehet akár 1gigabites neted is, de egy távoli szerverről akkor is sok idő lesz mire ideér az adat, a neted sávszélessége csak annyit jelent hogy sokkal több adat fog jönni.
Azon nem gondolkoztál még hogy ha pl töltenél le egy fájlt pl egy amcsi oldalról akkor miért kell várni amíg elindul a letöltés?
Egy mmoban meg a profi szintű játékhoz meg igenis kell a jó ping, szar pingel sokkal lassabban nyomod el a skilleket és jelentősen csökken a reackcióidőd is.
Az amcsi szerón neked van kb 200-300as pinged az amcsiknak meg van 20-30, 10xes különbség azért szerintem elég durva.
Szóval a lényeg hogy jó az amcsi szeró de szerintem max csak ökörködni meg kipróbálni a 3.0át.
-
#19983 Na ma 4000DP-vel császkáltam, hagy lássák, kivel van dolguk... :D -
Vicodine #19982 minden kezdet nehez...:) -
mcgrape #19981 Kösszi az infokat.
Erről a remodellezésről olvastam, de még nem ismerem annyira részleteket.
Aion volt az első MMO amit toltam még a megjelenés elööt, aztán Swtor, szóval viszonylag kedző vagyok, de most tényleg rá akarok gerjedni, csak kicsit nehézkesen indul :D -
Vicodine #19980 Az,hogy mi hogy nez ki tokmindegy, ugy is remodellezni fogsz kesobb. Assanak az evaja h nem er semmit az tulzas, mert az en rangeremnek 2600as accuja van, es igy is eleg suru a dodge assa ellen ha felpakol mindent. plateseken meg clericen(bar ezt neha ellehet csipni) mindent meglehet olni assaval(smet meg sorcit kifejezetten egyszeruen,de ehez kemeny gear kell), viszont ha 3.0ra gyursz, ott mar a chanter is eleg tapos lesz, bar ott assa meginkabb.Ha jol hasznalod mindketto igen fasza, elonyok-hatranyok itt is ott is vannak, ami tetszik neked.Assa az talan a leg gear igenyesebb, viszont fullos gearben hihetetlen dolgokra kepes, chanter meg mass pvpben nelkulozhetetlen -
mcgrape #19979 Skacok, nagyban vivodom az Asassin és a chanter között, a Sroci azért nem van kizárva mert nyilván rengetegen sorcik, nem beszélve arro lhogy a legerősebb kasztal menőzni, nem nagy szám LOL.
Szóval ami vonz az Assasin-ban az a két kard/ötr, plussz a Leather cucc, szerintem a Cloth és a Leather cuccok néznek ki messze a legjobban, és ezek azok amik egy kis feamle-hez igazán passzolnak Hi-hi-hi.
De ahogy igy utána nézegetek sokan ugy vanna kvele hogy az Assa nem áll ép a helyzet magaslatán, jo Solo kari lehet de kb ennyi. ráadásul az Evasion-ja végül is nem sokat ér, mert hogy magasabb szinte za accuary, magasabb lessz mint az evasion , és a stun hát mikor hogy vagy bejön vagy nem dolog.
A chanter a másik, szimpatikus a gyógyító képesége, hogy a parry - ból jobb képességei vannak mint pl az Assasinak az evasion-ból , még a mozgás kulturája sem rossz, De a chain armore nem tetszik , persze hordhat leathert is, de mivel tovább tarthat megölni az ellent neki, nem biztos hogy jó ötlet, és nyilván több party-ba is befér-ne za ember, mint pl egy assával.
Van oylan itt aki mindketőt probálta?!
A chanter a másik véglet, -
#19978 :SADF:ASD:FSA:DF:SAD
na látom megint hagyta az asszony h felszabadulj a netre. tudsz működő privi tera szeróról valamit? -
Vicodine #19977 Ja meg egy masik szep mondatod, ezt gondold at megegyszer:"Nekünk kevésbé laggol az Amcsi szero mint az Eu" Tehat akkor most nektek szar gepetek van, hiszen euban laggoltok?? vaze ellentmondasba keveredsz sajat magaddal, ezt ugye atlatod azert... -
Vicodine #19976 Pls csinalj egy ssot, h az amcsi szeron 150 alatti pinged van,es ebbol csinalj sokat, h ott ez jellemzo. Nekem itt euban atlag 40es pingem van, amcsi szeron 1-2 alkalommal ment le 200 alá. Ezt eddig az osszes haverom kiprobalta, meg olyan is, akinek NASA eromu atomgepe van, ez nem gep fuggo, hanem tavolsag fuggo, amerika messze van, mire az adatok kommunikacioja megtortenik sokezer kilometerrol, addigra lesz egy kis csuszas, mert a tavolsag legyozese idobe tellik. Ne akard mar megmagyarazni, h sokezer emberbol te vagy az egyetlen akinek rendes folyamatos 100 alatti pingje van. Bar meg az is laggosnak szamit,70 alatt mar tokeletes.Es nem kell megmagyarazni,h ki hogyan nezi a pinget, ki a fasz vagy te vmi mentalista? Rendesen le lett tesztelve sokak alltal, az egesz eus jatekkozosseg akik sok tiz vagy szazezren vannak, azok mind a ping miatt nem mennek amcsi szerokra, de te vagy az, akinek aaaaaaaaaa, nnicsen pingje, te athidaltad a tavolsagot, mert egy igazi hos vagy. Pls ha ekkora baromsagokkal akarod egetni magadat, akkor legalabb ne eroltesd, mert minel jobban megakarod magyarazni a lehetetlent es azt, ami teny, annal szarabbul megy es melyebbre kerulsz... -
#19975 :DDDDDDD a lagnak és a konfignak nem sok köze van egymáshoz.
amerikai szerverek tudod, kis földrajz, elég messze vannak. idő amíg helyet cserélnek az adatok. és ez az idő a latency amit kevesen bírnak elviselni ha magas. -
Zerdor #19974 Nem vagyok elmebeteg, csak nem értem h miért kritizál valaki úgy valamit h nem ért hozzá. El kell gondolkozni azon h kinek miért nagy a pingje, és nem egyből a szolgáltatót fujjogni, fogadni merek h a géped szar vagy a neted... Továbbá ezek az emberek azok akik fölmennek egy új szeróra, de még megsem mozdul a karijuk már nézik a pinget, és egyből áááááááááááááááááá ez hihetetlen 20 pinggel több mint a másikon j ó ezt törlöm is le... Nálam furcsamód szaggatás nélkül megy a game 200ezret költöttem gépet nem olyan rég, és a netem meg 1mb/s es. furcsa az 1,b/ses netemmel is jól fut a játék. Lehet h akkor nem a szerverek miatt laggol. -
#19973 bocsáss meg de meg kell jegyeznem, te elmebeteg vagy -
Zerdor #19972 A légiónk neve Bukott Angyalok. Nekünk kevésbé laggol az Amcsi szero mint az Eu, de igazság szerint nekem jó gépem van. Akinek az eu nagyon laggolt annak az Amcsi is fog. Nincs akkora különbség a 2 között. Ha az egyiket játszhatóan tudjátok tolni a másik is menni fog. aki meg full low grafon is képkockákon nézi a gamet, az ne vizsgálgassa a pinget, és üvöltsön föl h hajjajj ez 500 ping... henm vegyen egy jobb gépet vagy netet. ha meg arra finnyás akkor marad a legó... -
Zerdor #19971 Figyelem! Aki légiót keres amcsiszerón, az keressen föl mindet a Siel szerveren, vagy a honlapunkon írjon. honlapunk: aionfk.comoj.com
ezen az xfire címen lehet jelentkezni : cloud0923
-
#19970 beszüntették a az ajándék scrollokat az amcsi szervereken?amiket bizonyos szintenként lehet kapni eun -
Vicodine #19969 Hát ezt ugy kell lekepzelni, h talalkozol egy enemyvel(itt jegyeznem meg, h nem egy 80 eves vak oregasszonnyal aki a mankoval bokdosi a billentyut!), mire elnyomod az elso skilledet, o kb 3szor annyi skillt beled kurt,ergo saccold meg, h mennyi eselyed van.PvEzni is kifejezetten idegesito 100as ping felett, de amcsi szeron nem nagyon suru jelenseg meg a 200 alatti sem! Bohockodasra jo, meg h megnezd mi h mukodik azt ennyi, bar mivel sokan toljak eubol, igy neha van eselyed arra is, h olyannal fuss ossze, aki szinten kicsit csuszik..:D -
#19968 elviselhető -
#19967 200-500 ms pinged lesz, azt csak sejted h mekkora késés?! -
#19966 Szép napot. Na most akkor megy az amcsi szerón türhetően a game vagy sem? Van aki azt írja hogy mire elkezdene skillezni már halott más meg azt hogy ugyan olyan mint az eu. Valaki aki próbálta mindkettőt írja meg a véleményét. -
alyr2 #19965 MAradjunk annyiban hogy mindig az SM gyoz...mert van instant ccje.. sorcinak nincs, ami eleg baj:( ha egyszer elgurit akkor a sorci baszhatja kb es egy atlag jol gemelt sm elgurit barkit es ugy is tartja amig meg nem oli..egy undorito kaszt..banom hogy nem azt csinaltam a sorci helyett.
Amugy miota van az arenaba hogy a hidas mapon kidob a hid melle? mert ma ezen buktam..utolso mapra beadta, vezettem 200 pontal szaladok elolre es ledob oldalra...es fail..
A masik a heten elvertem egy cleriket 6 nullra, es a vegen kaptam 490 es 40 tokent a 900 es 78 helyett..irtam tiketet de szerintem nem valaszolnak ra...