24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Mocsok22
    1éve hogy a német Thor szerveren játszom.Előtte a Nexus és a Perento szerveren játszottam.Nagyon sok mindenben a nyomába sem érnek ezek a szerverek a német szervernek.Legjobban kiemelném hogy itt igen sok a NEM öncélú player.
    Nagyon nagy az összetartás és 2x 3x többen vannak mint akármelyik angol szerveren.
  • racsir
    a rasszista hozzáoszlásokat meg mellőzzük ha kérhetem !
  • racsir
    oké de akkor is legyünk öszinték a legjobb az lenne ha minden angol nyelű szerver egybe lenne rakva kell a picsának ennyi szerver minek? semmi értelem és ne mondják hogy annyira nehéz lenne megcsinálni hogy egybe legyen mert nem lenne az csak adatbázis kezelés lenne 1-2 nap max csak gameforge tök hülye inkább fentart még 213001323 angol szervert hogy ne legyen egyiken sem meg az a létszám ami tényleg fasza lenne.....
  • Vicodine
    Nem szamokrol van szo. Arrol van szo, hogy megnezel egy statisztikat, es lefikazol az alapjan vmit. Nagyon sok a jatekos, porog a broker, lehet mindenre ptt, allyt talalni, lehet pvpzni, tenyleg egy porgos szerorol van szo, es az, hogy letezik egy olyan szerver, ahol valamivel tobben jatszanak, az nem jelenti azt, hogy a nexus szar szero ilyen szempontbol. Masik meg az,hogy nexuson nem szputnyik nyelvu minden, igy meg esetleg feher ember is megerti ki-kivel van. Telemachusra, arra lehet mondani azt,h szar szero, ahol estenkent van 300 online player...Bar meg ott is siman ellehet lenni, de ott azert mar erzodik, hogy egy merge szukseges lenne
  • racsir
    ja az elég kevés mert baruson 900 player van ely oldalon és külön ugyan ennyi asmoban is kb kicsivel kevesebb nexuson most ely oldalon komoly 453 player van az elég kevés
  • Ashyn
    Nexus elég kiegyensúlyozott szerver, mindkét oldalon 600-700 játékos szokott online lenni esténként ( összesen 1200-1400 játékosról beszélünk ). Hogy ez sok, vagy kevés, nézőpont kérdése.
  • racsir
    na akkor most mondd meg nekem hogy hányan vannak nexuson elyosba vagy asmoban átlagban online
  • undY1ng #23918
    + Egyetértek...
  • Vicodine
    Amugy jol erzed magad, h ekkora idiota bre vagy?:D Nem baj az, ha sotet vagy meg nincs agyad, de ne reklamozd, es ez nem az en erdekem...
  • racsir
    jólvan ahogy érzed dédelgesd a tévhiteid nem számít
  • Vicodine
    Akkor te nem aion nexust lattad, mert Aionban a nexus nevu szerver tele van mint a szar, nagyon sokan jatszanak ott
  • racsir
    nexus szerveren alig van ember és annyi embernél ha szaggat akk valami gáz van
  • Vicodine
    Egyik sem fos,nem egy atom gep de eleg jo, illetve irtam is, hogy a sok jatekos miatt szaggat, nem pedig a gepem miatt(fele ilyen gepen is gordulekenyen kellene futnia ennek a 6 eves jateknak, tehat szarul van megirva, mivel az en gepem akkor,amikor csinaltak Aiont, meg a NASAnak sem volt a birtokaban, alom szintjen sem, szal ezt ne firtassuk) ..Siegen nem szaggat annyira mint bent varosban. Az i7es hszoddal nem ertek egyet, havernak melohelyen 1.5millas gepen is ugyanugy beszaggat, abban a legdurvabb i7es van, illetve minden legdurvabb benne, es meg ugy is...A netjerol nem is beszelve, 20as pingje van szal az se szar, es nagyon stabil.
  • alyr2
    I7 alatt nem kell levenni siege alatt sem a grafikat maxxrol se shift+f. De horror ami kell hozza a motor miatt
  • undY1ng #23911
    Nem semmi válaszok ezek.. Elmondom neked, hogy még a high-end gépeken is ugyanúgy szaggat a szarul optimalizált motor miatt. Továbbá sok player egy helyen húzza rendesen a procit.
  • racsir
    hát ha neked akad a városban a játék ekkor elég takony géped vagy neted lehet
  • Vicodine
    tudtam h vmi szputynyik nyelvuXD
  • alyr2
    Barus az spanyol!
  • Vicodine
    Kinek mi a szar...nexus tele van playerrel, varosokban shift+f12 nelkul nem is lehet kozlekedni annyi a jatekos, viszonylagos balance van, nem lehet egyik oldalra sem azt mondani h nagyon dominansabb lenne a masiktol, broker porog, sok pt hirdetes...ha ez szar, akkor nem tudom mi a jo?:D Meg barus az vmi szputnyik nyelvu fosrakas szero asszem, szal arrol meg ne is beszljunk...nexus szar ,pff...
  • racsir
    nexus egy szar ami tényleg jó az a barus szerver ott 1000 elyos és 900 asmo van nem számolva azokat akik ugye a rokie szerveren fejlődnek
  • Vicodine
    nexust tutira tudom h igen nepes mert volt-van ott karim, tobbin is a remihirekkel ellentetben igen csak ellehet lenni de jah, nexus az jo
  • Yggdrasil
    Sint mindig is kiakartam próbálni, pingemet megnéztem Nexuson, 20-30 között van, a gépem is elég jó, de kétlem, hogy lenne elég időm összegrindelni rá a cuccot, mert ahogy olvasom mindenhol azért arra kemény gear kell. Valszeg akkor Bard lesz belőle. Szerverekkel mi a tapasztalatod? Nexust meg Anuhartot olvastam itt említve, még mindig ezek az ajánlottak, vagy érdemes lenne a németek között is keresgélni?
    Utoljára szerkesztette: Yggdrasil, 2015.01.04. 17:16:29
  • Vicodine
    Hat ez egyen fuggo. Ha jo jatekos vagy es a neted is jo meg a geped is akkor assa igen faszanyos vagy AT. De a legerosebb cast a clerik, es kezdesnek is az a legjobb dontes szerintem, mivel az mindenhova kell, azzal szinte az atya uristent is lesolozod, szal farmra pvpre mindenre op nagyon. Raadasul total halhatatlan, jo kezekben 3 masik alig tudja megolni. De igazabol solozasra meg a bard is hasonlo tuti, mivel hatalmas dpse van es szinten van dispelje meg healje. Tobbit is jo class,de amire neked kell szerintem bard vagy clerik
  • Yggdrasil
    Kasztba mit tudsz ajánlani solozásra? Mert az elején tuti hogy csak fejlődgetni meg mászkálni, questezni fogok, hogy ismerkedjek az új helyekkel, stb. Meg gondolom cuccom se lesz túl tápos.
  • Vicodine
    ez mindig jo kerdes,nezd meg,ha tetszik akkor erdemes...
  • kontraparty
  • Yggdrasil
    Hali! Érdemes akkor most újrakezdeni Nexus Asmo oldalon? Vagy 2 éve nem logoltam be, lehet, hogy visszanéznék, de most Asmoként. Sokat változott a balance, vagy még mindig SM-uralom van?
  • Vicodine
    hogy ne lenne:D szerencsere egyre tobben vagyunk, volt egy egesszen kihalt idoszak, de most alakul a molekula. amugy meg lehet foshalmaz, de sajna euban meg mindig nincs jobb opcio, es ha b&st nem adjak ki,mint ahogy az valoszinuleg igy fog tortenni,akkor nem is lesz mas sajna.
  • alyr2
    Van aki meg jatszik ezzel a fashalmazzal? :D
  • undY1ng #23896
    Ezzel sajnos egyet kell értenem... Gameforge tényleg nagyon rossz.. *off: volt egy nagyon jó kis tört szerver ahol sokáig nyomtam, de aztán abbamaradt, pedig jól elvoltam.*
  • racsir
    ja most meg halott az egész nagy szar már tört szerveren többen vannak fent mint eredetin gamefoge köszi
  • Vicodine
    mirol beszelsz?en a "regi jo kis aionrol" beszeltem,ahol nem 200,hanem 2 k player volt oldalankent...
  • racsir
    ja régi jó kis aion komoly 200 palyerrel ....
  • Vicodine
    Hat az meg elegge az elejen volt, jajj de jo is volt a riftezes, atmenni az enemy oldalara es szarra olni mindenkit:D hat igen, regi jo kis Aion...
  • silencemonthy
    kb 4 éve próbálkoztam a játékkal , de kb 30-nál tovább nem tudtam fejlődni mert állandóan leütöttek.
  • Vicodine
    az elegge jo regen volt..:D
  • Cobra.
    Régebben azért már a lvl30 területeken se nagyon lehetett csúcsidőben egyedül kimenni, mert sokszor több volt az ellenség, mint a saját fajtárs a területen.
  • Vicodine
    kisszinten nem kell ilyentol tartanod,majd 60 folott a gariknel lesz pvp, de ott sem jelentos emnnyisegu,ritkan alakul ki nagy fight, de persze ha kialakul, elmegy a paciens masikhoz....
  • silencemonthy
    Üdv, most térnék vissza Aion-ba, látom lehet szervert váltani. Jól értelmezem ezt a Rookie servert EU-ba, itt nincs pvp? Mert ha igen akkor már kezdem is! Régen azért hagytam abba, mert kb 2 órán keresztül nem tudtam leadni egy questet, mivel vagy 5 assasin ott várta a gyanútlan játékosokat.... Jó a pvp, de had döntsem el én mikor szeretném, ne más tolja az arcomba.
  • racsir
    van egy eladó aion accom veterán acc és még 250 nap goldpack is jár hozzá 3 darab 65-ös karival és egy 62-es cleicel a 65-ös akrik a következők chanter templar és sorc akit érdekel írjon itt vagy az e-mail-re [email protected] ár nincs megszabva majd mebeszéljük