24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vincent3d
    Milyen volt a cl-ed és mennyiért tudtad eladni, illetve hol??? Választ köszi. :P
  • Morf
    Eladtam, jaja. Van már a klánban elég nagyarcú cleric ;) Úgy vagyok vele, hogy inkább játszom olyan gámával, ahol a gear nem számít, és mindenki egyenlő eséllyel indul mindig, és szinte csak a teamplay számít, mint egy olyan gámával, ahol tudom azt, hogy gear owns all, és soha az életben nem fogok tudni folyamatosan napi 1 óránál többet játszani vele, holott a minimi kör is legalább két óra, de inkább 4-5. Azért felkúszok majd a TS-re, hogy ne örülj annyira :)
  • blackpepe
    Nexus serveren Asmodian oldalon klant keresek , lehetőleg Sokan legyenek , és segitokészek
  • Gő
    Ez az asmo/ely arány mindig változik. Attól is függ mikor vagy a szerveren. Pontosat sosem lehet írni róla. NA és EU vitát meg szerintem le lehetne már zárni. Kíváncsivagy a 3.0-ra és nem bírsz várni? Nézd meg az NA szervert! Hasonlítsa mindenki össze magának. Én maradok EU-n. Ennyi!
  • Witcher
    Talán egy egérfingnyi ely fölény, de nagyon jó a balance szerintem!
  • Vicodine
    bogyo veled mi a pelo van?kileptel legiobol se szo se beszed , leadtad a karid vagy van vmi gebasz?
  • Vicodine
    en multkor majdnem ketsegbe voltam esve,vagy fel percig nem akart betenni dredbe,igen rossz elmeny volt,el is gondolkodtam rajta h kihalt a szero vagy mi van itt?de aztan megnyugodtam mert tobbet nem fordult elo,alltalaban max 3 sec
  • torrente111
    sziasztok.a nexuson milyen az ely/asmo arány jelenleg?kösz
  • Vincent3d
    Én Spataloson vagyok és 5 perc alatt dredgionban vagyok regelés után. Növekszik az asmo oldal rendessen. Múltkori felső fort foglaláskor is visszavertük az ellyket. Persze vannak aránytalanul erős ellyos karik, de szerintem másik szerón is. Több haverom is átment az NA-ra és nagyon panaszkodnak hogy magas a ping. Nekem egyenlőre nincs bajom az EU-val.

http://aionstore.uw.hu/

• Zerdor
    Magyarok az Aion Na Siel szerveren! =Legends of Hungary= A légiónk aktív játékosokat vár, tapasztalt, és kezdőket egyaránt! Elérhetőség: fire: cloud0923 skype: blackdragon0923 honlapunk: aionfk.comoj.com //Egy kis promo :P
  • Trollface
    3.5-ben jelenik meg teljes személyében előtted mikor kicsalja Kahrunt egy tárgyalásra persze te is ott vagy és mint kiderül egy csapda. A harc nagyon nehéz és összetett. A Siel reliceket elzárod, de így is majdnem kinyír.. Aztán jön egy lord segíteni a sárga meg a kék alak.
    A lordok megsebesítik , a te közreműködéseddel és aztán te neked kell kivégezni. Remélem lesz vmi title Tiamats Slayer vagy vmi. :D
    A szárny nagyon király meg van új extendable fegyó. (staff is lol)
  • Morf
    Antharas reloaded :)
  • Shaenis
    3.0-ban Tiamat serege ellen harcolunk, és a négy Tiamantara erőd ostroma alatt megjelenik a Tiamat Incarnation, aminek megölésével lehet az erődöt elfoglalni. De a valódi majd csak 3.5-ben lesz lecsapható.
  • Nuclearity
    na várj, nem ugy volt, hogy 3.0 ban van Tiamat mint boss akit le lehet csapni?
  • Trollface
    Új 3.5 official trailer: (arról a verziórol amit EU sose fog megkapni....)

• LaliK
    Sziasztok!

Pár haverommal, néztünk egy pár dolgot a játékról és hát eléggé tetszett mindenkinek, szóval eldöntöttük hogy kipróbáljuk, de azért előtte még lenne itt is egy-két kérdésem. :p

- Tudom hogy a játék fizetős volt régebben, lehet olyat venni amitől a másik túl nagy előnyre tehet szert? (pl túl erős, vagy olyan cucc, amit más nem tud megszerezni)
    - Egy átlagos EU szerveren hányan vannak kb? Nem magyarok, hanem úgy általában.
    - Latency hogy áll? (Ahoz vagyok szokva hogy általában 30-40 MS-em van MMORPG-kben, szóval ennél több engem eléggé zavarna...)

Ennyi lenne, remélem tudtok segíteni és holnap munka után már kezdhetünk is :)
    Előre is köszi.
  • Zerdor
    Amúgy ha nem menne tönkre az eu akkor mi sem jöttünk volna át Na-ra. Az a baj h tarthatatlan az az állapot ami ott megy. Na-n látni h 1 nap többször is kickelnek embereket. A botolókat, $ os hirdetőket, stb, szóval vannak adminok :D, ami nem árt egy off szerón. Eun napi min. 10 embert blokkoltam a hírdetés miatt. Aránytalan az Ely és az asmo oldal. 1 Dred 1-2 óra várakozás. Ami meg a legnagyobb csalódás, h óriási lehúzás a Gameforge miatt a játék. A veterán accoc is korlátozva vannak.
  • Zerdor
    Igen a 3.0 ban, aminek nagyobb a követelménye mint a 2.7 nek. Attól is lehet magasabb a pinged. A másik, szerintem, és a társaim szerint is jól játszható az Na szeró is. Döntse el mindenki magának. :) Akinek kell egy kis eligazítás, segítség, meg társaság az amcsi szeróra az keressen föl nyugodtan.
  • Vicodine
    egyszer amikor toltottem filmet,olyan 150 koruli pingem volt.osszefutottam egy masik ranger ellen,eselyem nem volt,mire ellottem volna az elso skillt,addigra kaptam 3at,pedig bena kis fasz volt akit 10bol 20szor megverek normal korulmenyek kozt:) de arra amugy tenyleg jo az amcsi szero h megnezzuk mi a tartalom 3.0ban
  • Vicodine
    ezt elhiszem,ez egy realis ping,csak az a baj, h 70es ping felett egy jo player ellen 0 az eselyed, 100folott kifejezetten jatszhatatlan.alatamasztottad amire gondoltam,kocce:)
  • Frosty01
    azok fura szerzemények, valami természetfölötti kódsor miatt extra nagy a beletörési arány az arénás cuccokon
  • Zerdor
    http://www.kephost.com/images4/2012/6/26/u5y7rpyshmq8ovfhtnn5.jpg
    A Légióm neve megváltozott, átszervezés miatt! A kép a forgalmas Sanctumban készült. Csinálhattam volna Poétán is ahol még kevesebb a ping. Ha nem hiszed h Na-n készült akkor keress rá a karim adataira aiononline.com-on A továbbiakban kíméljetek a pinges témával.
  • alyr2
    2 kondis arenat probaltam 85-88 as kovekkel..elvileg ezekkel ajanlott
  • Vicodine
    multkor en is nekialtam plusszolgatni, elkoltottem olyan 250 millat, az eredmenye egy 0as bow lett..::D en is likeolom az ilyesmiket
  • sanzik
    milyen ruhát akartál és mekkora kövekkel próbáltad?
    múltkor valaki itt írt technikát,hogy hogyan érdemes nekiesni,de tuti recept ugy sincs rá...
  • Morf
    Isten hozott az Aionban :) A playerek nem kis %-a hagyja abba a manastone-ok, vagy a +-ozás miatt.
  • alyr2
    A ruha felplusszolasa kapja be.. tegnap volt 110 millam ma van 13..az eredmeny 2 darab +2re huzott ruhadarab...mert szeretem...
  • Vicodine
    elkepzelem magam elott,ahogyan ott gubbaszt a gep elott,es lesi a pillanatot amikor 105es a ping,es ha veletlenul keson nyimja a sshez a gombot akkor kempelheti tovabb a monitort hatha betud bufogni ide egy kepet ami alatamassza a 150es ping elmeletet:D de amugy is mindegy, 100as ping felett kifejezetten elvezhetetlen
  • Frosty01
    köszi, de az a röhej h mindkettő elég top :D

de hát igen nyilván én vagyok a balfasz és a béna :((

zerdor, ilyen képet várok én is tőled!
  • Vicodine
    Nemertem mit linkelgetsz, szar a geped vagy a szolgaltatod, amcsi szeron nehogy mar magas legyen a ping! Szerintem kukazd a gepedet koltozz olyan helyre ahol rendes netet adnak es ennyi az egesz,aztutan mar "elvezheted" a 150es ping melletti laggtengert:D
  • Frosty01

5 perccel később!
  • Frosty01
  • Frosty01

magáért beszél.
  • Sir Quno Jedi
    naugye, nem tűnt ez dc-zős gammának nekem :D
  • Vicodine
    Tolem kerded h volt-e neked dcd?:DD Amugy ha elirtad es nekem szantad, akkor a valaszom de, ugy emlekszem valahogy tavaj ev elejen egyszer dcztem, de abban sem vagyok biztos h nem a gepem miatt volt
  • Sir Quno Jedi
    Így level 18-ra minden cuccom spéci és teli vannak +65 stb. HP és MP stone-okkal fullra. Ékszereim is jófélék stb.

Szal. amit lehet kapni, esetleg újabb kveszt reward-ok, azok általában a junk kategóriát képezik még sok szintig felfele a mostani gear-emhez képest. Ez így meg elég kiábrándító...
  • Frosty01
    ah jogos jogos, nem számoltam ezzel. akkor tedd félre majd eladod ha lesz gp-re kessed. nem lehet más koinra átváltani, viszont később majd kapsz silvert meg goldot meg platinumot amit már egész tűrhető dolgokra lehet váltani. 30 felett meg csináld a warden napiquestet, 40 felett meg nekifeküdhetsz a radiant/blood crusaderes pvp napiquesteknek, azok tradelhetetlen tokeneket adnak de nagyon pöpi dolgokra lehet váltogatni. majd nézegesd meg az npc-iket ha találkozol velük :)
  • Sir Quno Jedi
    Gold pack nélkül hogy ah-zzak? :D

Nem lehet valami jó cuccra, vagy átváltani más coinokra, amikből jó cuccokat lehet venni???
  • Frosty01
    add el, ha gondolod. ah-ban néha megveszik jó pénzért :)
  • Sir Quno Jedi
    Szagmai kérdésem:

Mi a rákot érdemes csinálni az iron coin-okkal?! Petem már egész szép mennyiséggel megajándékozott, de néztem neten, hogy mien zöld cuccokat lehet érte venni és hát nekem már most klasszissal jobb cuccaim vannak. Szal. érdemes ezzel szarakodni?