Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De most mit kell lelöni a poént, lehet(tuti ) beszopták volna páran😊 Pöcs
Frosty01
ez még április elsejéhez mérten is túl nagy fasság volt <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Jövöhét keddtöl indul euban a 3.0 tesztek, egy héttel késöbb pedig feltolják élesbe.Nem is olyan rossz ez.Ja és szerdátol kapunk elég sok bonus ajándékot is, ahogy olvastam lesz ott plat medáltol kezdve major crownig minden, ugy látszik megcsapta valami a fiukat, mert még valami pvp eventet is terveznek nemsokára
Van, aki Spartalos-Asmodian oldalon játszik most? Kéne egy kis help gold pack ügyben. Ingame: Shokyu
köszi. asszem akkor inkább chanterrel próbálkozom, ott nem annyira kritikus a ping, jó support chanterre meg szükség van mindig. úgyis csak az új területeket és instákat akarom megnézni, nem pvp hero akarok ott lenni.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Kb egyforma ping Isaphrelen kisebb picit 200-300ms átlagba nálam. Ely vagyok ,nem is ajánlom az asmot nagyon ely overpower van. Tiamat még lehet érdekes ,de nincs erõm a 12-es karim tovább húzni asmo oldalon.. Tempem van mind2 szerón.
Nem tudom melyik dps kaszt élvezhetõ ilyen pingel.. Cleric számomra ki van zárva ,nem tudnék healelni ,oda jó ping kell. Latencyt használok azt csá ,ha nem úgy mész ,hogy isten akarsz lenni sztem még élvezheted is.
Legalábbis nekem tetszik.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Tervezi valaki, hogy április 11 után új karaktert indít az NA 3.0 f2p szervereken? Én csinálni fogok egy clericet, szeretném látni az új területeket addig is amíg EU-ban is kijön a patch.

Van valakinek tapasztalata arról, hogy mekkora a ping/lag NA szervereken, illetve hogy van-e olyan ami tõlünk érdemesebb használni? Arra gondolok hogy NA-n belül is vannak keleti meg nyugati parti szerverek, esetleg valamelyik gyorsabb innen európából mint a többi.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Hikoro névvel megtaláltok Perentora szerveren Asmo oldalon. 😊

Most töltöm lefele a gamet, Asmodian oldalon szeretnék egy Gladiatort indítani. Remélem kedves emberek várnak majd reám. 😄

Oki, ahogy gondolod! Ha megunod az assát, akkor gyere át XD
Gubberx
A maximálisan leszedhetõ napi nyersanyagra.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Mire van 150es limit? 😮
Starter acc-al nem megy el sok idod tapicskolassal. Az a 150-es limit hamar megvan. Kezdokent lassabb a szintezes, de a lv14 tenyleg hamar megvan <#awink>
Gubberx
Sejtettem hogy úgy történhetett 😄 nekem a 2 nap alatt napi 5-6 óra volt amit Aionnal töltöttem.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

SzirmosSzisza
Mondjuk az a 2 nap, az tényleg 2 nap volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Gubberx
<#taps>

SzirmosSzisza
Én igen és annyi volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Gubberx
mondjuk nem gyûjtögettem nyersanyagot 😄

Gubberx
lvl 25 kb 2 nap 😄

Nektek lehet annyi 😄

Én 2-3 napja barangolok felfedezek.
Csak lesz társaság ezen a szeron is.
SzirmosSzisza
Az úgy 2-3 óra 😄

Nemtom sajnálnám otthagyni az assassinom =/
Már 14es 😄
torrente111
köszönöm igy már sikerült ))

Hagyd azt a szervert, gyere Át Perentora az is angol szerver, Asmo oldal, és este 20 után keress meg! 😄D Majd segítek neked. Egyébkén per pill perenton 3 nagy magyar légió van, meg sok kicsi! szóval van pár magyar.
Szia
A videó elején mikor táncol, akkor eso skin / lvl 50 + insta/ van rajta, utána meg légió egyenruhában van. Ahhoz kell sok-sok milla, egy lvl 5 -s légió, és egy jó fej aki bevesz. Maga a ruha 13 Milla vagy drágább rég vettem!
/ mindkét oldalon ugyan olyan a légió ruha, a légió vezér tudja színezni, mintát rakni rá meg stb.../
Jaigen 😄

Szóval a sorban elsõ ENG szerveren vagyok.
Valami auenhart talán...

Am meg a szõröshátú oldalon harcolok nem vágom mi a neve xD

torrente111
köszönöm.de a videóban az assa nem asmo?ha igen hogyan szerezte?

Frosty01
elyos legioköpeny

practitioner of the forbidden arts of death

torrente111
arra a csuklya serûségre gondolok

torrente111
sziasztok tudja valaki,hogy a linkelt videóban az assán milyen sett vagy skin van

Szia!
Mi, Gubberx és én a Perento szerveren játszunk Asmodian Oldalon, akár beszélhetek a Brigade G-vel vegyen be, ha akarsz jönni!/ Mi a Red Sky-ban játszunk/Így hogy elsõ EU szerver elég kevéske infó! A sorban az elsõ? vagy hogy érted?

Looserke neked elsõ karinak DPS-t ajánlanék azzal gyors a fejlõdés, válasz Scoutot, PVP-re is jók! 10-s ig meg kitalálod, a Sword-Dagger vagy a Bow jön be és akkor megint alakíthatod, hogy Ranger vagy Assa leszel.
Titan
Melyik oldalon? Mi a szerver neve?

Sziasztok!

Tnap kezdtem a játékot tetszik nagyon.
Jó lenne magyarokkal gamelni vagy csak dumálni fent.
Az elsõ EU szerveren vagyok a karim Getszhi nevezetû 10es assassin.
Írjatok rám vagy vegyetek fel nemtom h megy.
Örülnék a segítségnek.
Gubberx
lvl 37 vagyok és idáig mindig 2 coin-t adott alkalmanként.

SzirmosSzisza
Tuti ? Akkor a fizetõs 4-et adna ?

Looserke
Sziasztok!

Ki szeretném próbálni a F2P AION-t, ezt a játékot még nem ismerem, de régen elég sokat wowoztam.
Melyik szerverre érdemes menni, melyik oldalra és melyik karaktert ajánljátok, amivel könnyû fejlõdni és a pvp is élvezetes?

Gubberx
Hajrá 😄 jöhetsz akkor velem duóban 😄

és és sosem kaptam kettõt!, kell egy kiskari!!!
nekem má csak 1-t ad XDDD
Gubberx
2-t ad

szia!
Az kicsit túlzás hogy "fossa a coint" , de ha elõ van hívva a pet ( folyamatosan)kb. óránként ad 1 Coint a szintednek megfelelõ fajtából. Mindegyik petre érvényes.
Sziasztok! Kb. mennyi idõbe telik amíg használhatom a migrált acc-ot?
Nuclearity
mindegy nem mindegyik lol -.-

Nuclearity
nézõpont kérdése, én kicsit máshogy látom de mindegyik, értem a nézõpontodat hiszen te ehhez szoktál hozzá, viszont neked is megellene értened például azt, hogy van aki máshoz van hozzá szokva így neki az a természetes (nem nem a rossz itemet vettem ki a fenris Q ból, hiszen az lehet sokminden miatt DE ezt a dolgot is csak a support tudja megoldani így természetes ha nekik írnak) (nem tudom a fenrist lehet e váltani mint a devonian settet? ez esetben felesleges lenne írni a supportnak ugye, rengeteg levél mínusz) a 2 ember foglalkozik a supportal megint csak nem mentség, tudták milyen roham lesz ill ha nem tudták most látják, vegyenek fel embert, van mibõl... (mostmár) DE ami a legfontosabb és még plusz ember sem kellene hozzá. NCSucksnál is volt autógenerálos mail aminél megadtad a kínod és az alapján szortíroztak ugye, hogy fontos, vagy sem a leveled, bár náluk úgy sem mûködött a support mert semmi sem volt fontos, de nem volt rossz ötlet. Ettöl független tökmindegy hisz ez változni kétlem hogy változna a közeljövõben, akinek sajnos gondja van, és a supportra támaszkodik, annak ezt lekell nyelnie, várnia kell és reménykednie.

Titan
Alattad 5. post?<#taps>

atinq
Nem tudok játszani azt írja nincs kapcsolat a szerverrel. Másnak megy most??

No.

SzirmosSzisza
Élmény lesz akkor a Weekly quest megcsinálása D:

Gubberx
Pandamoniumban kapod a questet, a map sötétkék markerrel jelzi hogy hol van.

torrente111
cs.melyik pet az,mert nem találkoztam vele?

Az alap szolgáltatás az, hogy játszhatsz, illetve kommunikálni tudj a gmekkel.Minden egyéb extra, az hogy sokan hozzászoktak ahoz, hogy ki van nyalva a seggük, nem jelenti azt, hogy az a jellemzö. Amikkel eddig játszottam(nem csak ncs gamek), egyiknél sem volt a többség szerint kielégitö a support. Nem azt mondom, hogy nem hasznos dolog meg minden, de azért, ha csak 1-2 hét mulva reagálnak a problémára még nemfogok falnak szaladni, ez csak egy game. Ha havi dijas, és olyan problémám van, hogy konkréttan nemtudok játszani, akkor egyértelmü h a késlekedést kárpotolni kell, vagy azonnal cselekedni, ezzel eddig nem is volt baj ncnél sem, ezért vannak a supporton belül is különbözö prioritások. Kell a support cence, de ha lassan reagálnak, az nem azért van mert éppen az egész cég a mekiben ebédel...Ott akik vannak, fizetést vesznek fel, dolgoznak. Az, hogy te kivülröl azt veszed észre h lassan reagálnak le dolgokat vagy ugy látod szarnak mindenre nem jelenti azt h szar a supprot, csak esetleg nem a te álláspontodon vannak, ugyanis ök csak és kizárolag a pénzt látják a játékban, te meg a szorakozást. A support alap hogy van, de hogy milyen gyors és mennyire hatékony az már totál nézöpont kérdése, lehet ha lereagálják a leveledet 2 héten belül, ök ugy fogják érezni nagyon gyorsak voltak, mert az egész support témára van 3 emberük(ami kb realis is a 10en páras össz létszámot alapul véve), és naponta bemegy nekik mondjuk 1k levél, mert annyi a nyomi h a sok faszsággal amit játékon belül benéznek meg amugy is minden szarsággal megtalálják öket, ehez sok idö kell mindet feldolgozni értelmesen.Jelenleg egy igen kicsi brigád látja el GFnál az összes feladatot, és rohadt sokan kezdtek el aionozni, biztos h iszonyatosan el vannak havazva, de ki nem fossa le, nem kell fizetni érte és igy több ember jut rendes aionhoz szal még mindig ez a jobbik verzio. Vaze olyan dolgokkal képesek az emberek megtalálni a gmeket h az vmi förtelem, ilyen pl h fenris questben rossz fegyot vagy ruhát vesznek ki és cseréljék már ki, meg a rossz cuccok kivétele amugy is elég gyakori, és az ehez hasonlo faszságokkal mindel a staffot találják meg, amik elkerülhetöek lennének abban az esetben ha a playerek nemlennének nyomorékok