24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Ecoterrorist
    Sziasztok!

Most, hogy az AION Free to play lett végre kipróbálhatom a gamet. Gondolom persze a full-s tartalomért így is csengetni kell amolyan, itt nem tudom hogy nevezik, prémium accountért és egyéb kieg.-ért?!
    Kérdés: Magyarok által lakott szerver/szerverek melyek? Vannak klánok is netán? Mind1 melyik oldal.

Előre is köszi minden megmozdulást az ügyben.

Peace
  • omika
    jólvan, köszönöm örülnék neki :)
  • Frosty01
    havernak is ez volt a baja, majd megkérdem holnap, hogy mivel repairolta meg! mert megoldotta a kis köcsög
  • omika
    Egészségedre! :)
  • Gő
    Este van a fogalmazás se megy pláne 1-2 sörrel a bélben. Léptem!
  • Gő
    Nem muszáj, lehet holnap segítenek okasabbak nálam. Nekem két külön fájlban van külön EU külön NA. De egyébként én EU-n játszom. A vitta hosszú a forumon. Csak megnézni 3.0 -ás verzio miatt raktam fel NA nem játszok rajta. Fagyit nyalni nem járok fel oda.
  • omika
    Még annyi kérdésem lenne, hogy ha felrakom az EU-s klienst akkor az Maerikait egy az egybe uninstall, és helyére az EU-s?
  • omika
    Regisztráltam mindent ahogy kell.
  • Gő
    hát nézd fogalmam sincs, nekem mind a 2 kliens angol nyelvű. Én csak Az amerikaiban tudom, hogy a régiót kell átteni és megy. kérdés regisztráltál e előtte a honlapon?
  • omika
    Igen. Restartolta.
  • Gő
    Egyébként mikor a Launcert beállítottad ahogy írtam kiírta, hogy restartolni kel azt? ÉS bezérta neked?
  • omika
    Köszönöm. Ennek elvileg mindkét problémámat orvosolnia kéne?
  • Gő
    http://www.aionfreetoplay.com/website/download
  • omika
    Nem, még nem. Honnan tudom beszerezni?
  • Gő
    Nekem peddig csak ennyit kellet állítani NA szerverhez. EU-s klienset próbáltad?
  • omika
    Na most úgy próbáltam ahogy írtad, de ugyanugy fenn áll a hiba. :(
  • omika
    Aion eredeti oldaláról szedtem le Ncsoft launchert. a régióm beállítás európain van, minden lehetséges nyelvebállítás is angolon van. Beléptem NCSoft Launcherrel Aionba koreai nyelv nem enged belépni. Megpróbáltam tört szervert is konkrétan Infinite Aiont, ott is koreai nyelv és kifagyok ugyan ugy.
  • Gő
    LAnchert nyisd meg.File ->settings. Advenced fülecske. Régio NA nyelv Angol és proszáld meg.
  • Gő
    Tippem szerint a 3. lehet , mert Amerikait csak angol nyelven tudod indítani ott lehet még gondod a belépéssel, hogy nem enged be, mert a régiót nem állítottad át. EU-ra nem kell állítani semmit, de ott meg szintén nincs koreai nyelv. Ha csak nem a korei a szerverekre regisztráltál, mert akkor kell egy hatalmas játékismeret vagy nyelvtudás. :P
  • omika
    Az eredeti NA-ra próbáltam belépni.
  • Gő
    Milyen szerverre regisztráltál? Amerika Europai vagy esetleg tört szerver?
  • omika
    Sziasztok! Lehet, hogy nem ide tartozik a kérdés de kérlek ne vessetek meg ezért, már mindenhol kerestem megoldást de sehol sem találtam ezért fordulok hozzátok. Olyan problémám van, hogy amikor belépek Aionba és bejön a Log In screen, beírom az adataimat, rá kattintok az OK gombra és nem történik semmi. Nem mondom hogy lefagy mert a háttér továbbra is mozog egyszerüen csak az egér lesz kattintásra érzéketlen, majd egy 3 perc után bezárul a játék. Arról persze nem is beszélve, hogy korei nyelvű, de most ez a kisebb gondom. Tudnátok valamit javasolni? Nagyon hálás lennék. Üdv.
  • Zerdor
    A letöltések menüben tudsz regelni is Na-ra meg az Ncsoft Lanchert is letudod szedni.
  • Zerdor
    Szia! Igen vannak Légiók. Pl a miénk: a Legend of Hungary Ha kiszeretnéd próbálni a játékot akkor gyere föl hozzánk tsre, és kérdezz bátran. Mi az Na Aionban vagyunk a Siel szerveren. Full magyar légió. A honlapon megtalálod az infokat a Ts3 hoz meg pár dologhoz.
    http://aionfk.comoj.com/
  • cataflam02
    Helló all!

Ki akarom próbálni a játékot.. lenne pár kérdésem...
    Melyik serveren van a legtöbb magyar ?
    Magyar guildek vannak ?
    Mit érdemes kezdeni ? Mennyire F2P a game ? nincs olyan hogy muszáj venni storeba hogy tudjak menni tovább ?
  • Trollface
  • Morf
    Itt sokkal viccesebbek vagytok, mint TS-en^^

White, még mindig nem kezdtem el feltölteni a cuccot sorry. Ma van félévzárás nálunk, de hétfőn felpakolom ígérem.
  • Frosty01
    vigyázz össze ne rakjak egy elyos sorcit hirtelen és abáljalak szénné :D:D:D:D
  • Vicodine
    Szerintem meg mind helytallo, amugy kurva nagy szerencsed:)
  • Frosty01
    nem kifejezetten, veled csak az a baj hogy ömlesztve írsz annyi faszságot amennyi csak az eszedbejut XD
    de a nagyjának van értelmes és helytálló része is
  • Vicodine
    Nehezen veszem ki szavaidbol, mosz engem is savazol?:D Mert akkor tudod, enyem sincs pesten..:D
  • Frosty01
  • Frosty01
    neked meg nem az arénanet van a háttérben, hanem nagyon is előtérben, mivel ők a fejlesztő, és a kiadó az NCsoft, vannak negatív vélemények a játékkal kapcsolatban de ezeket rendszeresen és szervezetten át is bogarásszák anetnél, és ha jogos, akkor hipergyorsan korrigálják is.

a másik pedig hogy ez nem egy gear based gameplay lesz, ergó tehát a befektetett időd abban fog megnyilvánulni hogy jól kezeled a karaktered, nem pedig hogy két ponttal nagyobb az e-penised a jóskához képest.
    aneték is megmondták, hogy ők elsősorban úgy tervezték a játékot hogy azt az időt amit a játékos a többi játékban a gearjének apro darabkáinak összeszedegetésével tölt el, itt szórakozással helyettesítik, ezért mindig megújuló eventekkel, és valós szórakoztató élményt kínáló játékokkal tömik tele a játékukat. /lásd: ugrálós játék/
    akinek pedig ezért fáj a f@sza, hogy egy kib@szott nagy kocka, és majd nem lesz jobb a többieknél azért mert oda van hegesztve a szemöldöke a monitor kávájához az bekaphatja a kékeres golyóstollamat. már annyira elegem van az ilyen monitorvitéz szuperkurvaokos csávókból hogy kajak már sírni sincs kedvem, némelyikőtök akkora baromságokkal döngeti a mellét hogy rendesen besorvadnak a szemidegeim. gondolkozzatok már mielőtt lenyomjátok azt az ízléstelenül narancssárgára színezett mehet gombot könyörgöm!
  • Vicodine
    Aki probalta es nyomon koveti a dolgokat, az tudja mirol beszelek!
  • Frosty01
    hát ezen a csávón kikészülök ezek a hasrabaszásból következtetések és az előadásmód! mintha kurvára értenél hozzá... komolyan öreg...
  • Vicodine
    Nem csak gameforge fog bedogleni, eleg sok jatek jatekos-allomanya vissza fog majd esni:) A tomeghiszti meg annak koszonheto, h mar eleg sokan kiprobaltak, es ahoz kepest, h az izlesek kulonbozoek jatekos es jatekos kozt, negativ velemeny keves van. Amugy meg aion azert lett eladva, mert nem ment jol a szeker. GW2nel ott van a hatterben arenanet, aki csinal mindent, igy nemhiszem h lenne felni valonk.Egyedul a blizznek meg a tobbieknek van felelemre oka:)
  • Morf
    Konkrét árat nem írnék, de 200 EUR fölött kaptam érte, és a 3zoom.com-on. Közepesen jól gearelt cleric volt, 50-55-55 eternal ékszerek, 2203 mr a coliseum szetben kajával, és 2807 block a +10-es elite 40-es szetben (de azt már egyáltalán nem használtam). Fenris +10-es fegyó, +10-es 50-es shield, meg vagy 60 milla a karinál..hát így.

Angol tudás azért kell hozzá, meg MSN hozzáférés, de amúgy korrektek, nagyon.

Finyák, hogy a búsba ne :) Majd tanítotok, stb. Kb. egy hétig együtt is fogunk menni, utána lemaradok, mint rednesen :P
  • Trollface
    Gw2 agusztus 28-án jön

R.I.P EU... Ezzel a Gameforge bedögglik ,nem mintha szeretném a gw2-t de a tömeghisztéria már beindult.. bár nem értem ,hogy tud nc rászedni megint mindenkit úgyis majd a gw2 is el lesz adva 1-2 év múlva vmi szar kiadónak..
  • torrente111
    a wow on kívül van ilyen játék?ha találtál ird le légyszives.mert az aionban pont ezek zavarnak engem is.kösz
  • Vicodine
    nah akkor legalabb fogsz jonni velunk gw2ozni zsir:) kiprobaltad a betan?vaze beszaras,ilyen jo hangulatu jatekot szerintem meg nem csinaltak,kar is volt kiprobalni mert azota minden mas fosnak tunik:( na de majd te is kovesd nyomon a dolgokat, tobbit tsen