Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aionban sokan panaszkodtak(kicsit joggal..😄 )régebben, hogy eléggé kidolgozatlanok a tájak, olyan kopárok meg minden, basszus azért van olyan game amire ez nem mondható el, egyszerüen kurva szép,él minden Aionban sajna csak a karik kibaszott szépek, és engem személy szerint sosem zavart hogy milyenek a tájak, de ezt látva azért érzek némi hiányt..XDD
Belton
Server UP. Elvileg.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Semm problémó.
Amúgy meg még egy légióba is voltunk 😄DDD

Belton
Mindigis utáltam a free to play MOD ot.
Aki sajnál 3000ft az ne játszon inkább , vagy menjen Privát serverekre bugokat tesztelni.

Frosty01
elméletileg aionstatusz azt hazudja hogy online minden. majd megnézem pár perec múlva.

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
hát azért úgy próbálj már meg legalább írni a supportosoknak hogy hé köcsögök, lógtok az accommal, minimum, mert hogy ülsz és vársz, lehet eltûnik a süllyesztõben a téma.

belton: akko' bocs 😄 lehet keverlek valakivel. sõt 😄

EU szerverek állnak csak nem?
Belton
Én ? 😄D 2009 óta fizetem a játékot lol 😄

Viszont ha meg azt nézem legaláb foglalkoznak vele.
Amugy is ingyen játszom szal pofám lapos 😄
Én meg örülnék, ha végre be tudnék lépni a transzferelt accommal.
Frosty01
úgy emléxem te is csak cryoltál meg nem is nagyon játszottál amíg fizetõs volt. 😄

SzirmosSzisza
USA-ban éjjel van, nézõpont kérdése 😄
Igen tudom, hogy eu-ban vannak a szerverek meg minden

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Belton
Na ez meg a másik 😄

Mondjuk azt nem értem miért nem éjjel csinálják o.o
Én azért örülök h free2play lett máshogy soha ki sem próbáltam volna.
Belton
4-6* Orásak

Belton
Kicist azért lol hogy semmi eventet nem csinálnak a karbantartások 6-6 orásak

We're extending the maintenance for a bit due to technical issues.
We're trying to avoid hitting 14:00 CEST however.
We will keep you up to date.

Mi lesz majd ha hónapok mulva talán megjön a 3.0 1 hétig server down lesz vagy mi ..
Inkább maradt volna a 200-300 online létszám minthogy free lett ez az egész ...
Nem beszélve a sok Private serveres PRO rol :S Ez nem kellett ide<#schmoll2>

torrente111
14 ig meghosszabítva ((

Tuesday April 3rd between 8:00 - 13:00

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Ez szörnyûûûûûû 😄
Kénytelen leszek bekapcsolni az Xboxot 😄
http://aionstatus.com/
http://board.en.aionfreetoplay.com/index.php?page=Portal
Minden kedden
Ahhhh...
Lehet tudni meddig?
Ilyen gyakran van?
Karbantartás van.
Megint leálltak a szerverek? o.O
Frosty01

Srácok! Két hete transzfereltem az NCSoft accomat, onnét sikeresen el is tünt. Azóta se email, se belépni nem nem tudok. Én rontottam el vmit, vagy legyek türelmes?
Gyakorlatilag minden szerver tele van és mindenhol vannak magyarok is.
Spatalos/elyos oldalon 4 nagyobb magyar légió van, összesen kb 150 aktív magyar játékos, már akikrõl tudok. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Illetve még egy olyan kérdésem lenne hogy melyik szerverre érdemes Elyos oldalon menni, ahol bevesznek Aionban kezdõ játékost.
Nem vészes mert még csak 6-os szintû a warri, úgyhogy valószínû újrakezdem, köszönöm a választ.
attól tartok hogy nem, biztos a youth hangstílust választottad a karakterkészítésnél azért nyög folyton. csak redesignnal lehet megváltoztatni

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy be lehet valahogy állítani hogy warriornál az ütések hangjait lehessen hallani, de a karakter ne nyögjön egyfolytában?
Siker, csak a launcher régiót kellett átállítani. 😊
Israphel/Elyos oldalon vagyok Vibrasphere néven, remélem majd összefutunk.

Köszi szépen, sokat segítettél. Az na.aiononline.com/freetrial oldalról megcsináltam az új Aion NA game accountot, de a régi masteremhez regisztráltam be, ahonnan az Aion EU már eltünt mikor átvitték GF-hez (GW1 van még rajta). A launchert sem állítottam át, este kipróbálom.

+ Ugye kell amcsi free trialt csinálnod. Amcsi ncsofton =új ncmaster acc.
Remélem segítettem.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Nc launchert állítsd át North Americára ,mert alapból az EU-t keresi.
File-Settings-Advanced-Region fül ott kell Nort Americára átállítani.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Frosty01
nem volt régen sem ilyen. régen is két expertet lehetett kihozni > top expert title < . most is ze van, csak egyet vihetsz tovább masterre. ennyi

Azért irtam, h régen az volt,nem kell az ironia vaze.Én probáltam anno 2öt expertre vinni,nemlehetett,h most igy van,akkor minden rendben semmi baj,csak igy tovább le se fosom,normális hangvételben irtam amiröl tudtam
ha te mondod... neked mindig igazad van.

akkor nem értem, az én karim hogyan lehet expert kettõbõl, biztos hackeltem. A gameguide is hülye, mert ezt írják:

http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Crafting

"- You can be an Expert in 2 Crafting Professions: After you have Mastered one profession, you can talk to the other crafting master that you would like to become an Expert in. You can then take the Expert Test for the second profession to reach level 5 and max the second craft out at 499.

- Crafting Mastery: In order to Master a Crafting Profession, you will need to take the Master Test for your professions and then pay the Crafting Master a fee to reach level 6, which allows you to max out your crafting skill at 549. You can only Master one crafting profession."

Trollface, van valami trükkje hogy tudjak csatlakozni az NA authorization szerverhez? Telepítettem az NA-t, de nem tudok belépni, olyan mintha az EU auth szervert keresné, vagy az NA auth felé IP block lenne.

régen amikor nem volt master még,hanem expert volt a max,akkor is csak egyet lehetett "kimaxolni",ergo 1 expert volt...
A handit húzd fel 449 fölé akkor elvileg megkapod a másikkal az expert questet, addig elvileg nem adja oda, a másikkal, valami szint különbségnek kell lenni a 2 szakma között.
(legalábbis ezt olvastam valahol, még kipróbálva nincs részemrõl.)
2 szakmám van össz vissz.A handi 435,az armoring 399.Az elõquestet megcsináltam 18 pajzs matit kelett legyártani,az megvan és ott vége is lett,nem adta az utolsó questet ahol a worthy Durabe Orichalcum shild-et kellene legyártani.Nem is jelzi az Npc hogy feltudnám venni a következõ küldit tõlle:/
Nincs aktiv expert questem se.
Frosty01
a work orderek között lesz az elõquestje. vagy pedig van egy másik aktív expert quested.

és azt nem tudod véletlenül,hogy a 2. hogy tudom felhuzni expertre mert ahol tanulom,ott az npc nem adja a questet?!
most is úgy van
2 expert, 1 master

sanzik
de régen ez nem úgy volt,hogy 2 szakmát lehetett expertre húzni?
Egy kari egy expert
Hello.Nexus Asmo oldalon van Magyar guild?Ha igen akkor kinél lehet jelentkezni vagy esetleg valami honlap ahol lehet?
Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy 2. szakmát hogy lehet expertre húzni?
Jelenleg a Handicraftom 420 és az Armorsmithing 399,de nem találom a questet az armorhoz hogy fel tudjam húzni 400ra.
Lehetséges hogy elõbb a Handit ki kell tolnom 449-re,addig nem kapom meg a másikhoz a questet?
Elõre is köszi a választ