Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
gyere telemachusra, asmodian oldalon sok lelkes veled 'egykorú' játékos meg nagy légió van. ely oldalon is van pár légió, spataloson is sok a magyar, meg perenton.

nexuson nem tudom mennyien élték túl

practitioner of the forbidden arts of death

sanzik
köszi a választ!
ezt sose találtam volna ki 😊
Hali!
Most tervezem hogy elkezdek AIon-ozni melyik szerverre érdemes menni ahol magyar játékosokkal találkozok?

Üdv
Fehercsoki
Na most minden jó, 19069es kérdésre érdekelne még továbbra is válasz, illetve melyik szerveren van sok magyar?(asmo oldal)

Fehercsoki
Nagy nehezen feltelepült, most meg valami errort ír ki, ha elindítom.

E02024
PFP_RF_032_4
NCLauncher.exe

Fehercsoki
Egyébként ha veszek 1 hónap goldot, akkor utána örökre veterán leszek?

#19067-re még mindig választ várok.

Látom még nem kaptál értelmes választ. Azok csakugyan nem tradelhetõ itemek, miután egy karakter felvette. Azonban van egy bug, ha a bossban hagyják a cuccot és megvárják hogy leteljen az idõ amiután automatikusan ffa lesz a loot, akkor bárki akit behívnak a groupba oda tud menni és felvenni. A loot rightot (lootolás jogát) adják el neked, orba szájba mennek az ilyen hirdetések BT-bõl és Udasból többnyire.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Fehercsoki
Leszedtem a telepítõjét, telepítés végén removing backup filesnál megáll az egész, feldobja a Game Launcher V3 telepítõjét, de azt meg nem lehet telepíteni amíg a másik nem végez, ebben az esetben mit lehet tenni?

sanzik
minden önfényezés nélkül de nagyon jó cleric vagyok,megy a party heal is...
nagyon idióta groupnak kell lenni ahhoz,hogy meghaljunk 😊)
ezt abból gondolom,hogy állandóan megdicsérnek
tegnap is behúztak annyi mobot,hogy a csávó már be is írta,hogy ennyi volt meghalunk...de senki nem halt abban a körben 😊

szóval jó az az instas set megnéztem,de hányszor kell oda elmennem mire kiesik az egész set? kinövöm mire meglesz belõle minden darab,nem ?
xerb
Bocs a Dupláért , de az accon van még egy Ranger is miragent setben + mira bowal.
Bocs mégegyszer :/

I am so awesome [Keeper The Tank]

xerb
Jah Eladó Acc:
Templar: 55
SW set +5+8
SW Greatsword +10 + Para GS
SW Shield
Sw 1H sword
Pve arena ET Greatsword /elfelejtettem nevét/
+Full ET ekszer set
Mind2 stigma build kiszedve.

Cleric: 55
Full SW szintén + Minden kiegészítõ is ET /pve/
Mache-ban 4k General gs
Mind2 stigma build kiszedve.

Gladi 55
50E pvp set
Triroan (extend) Pole
PVE +10 GS

Az accon van még 3 darab 50+ karakter nem jelentõs gearban és pár100 milla.
A karaktereknél felsorolt cuccok azok amik rajtuk vannak . Ezenkívül lehet náluk egyéb set és fegyver is persze .

Ja és pls csak akkor írj ha komolyan érdekel . Köszönöm .

Frosty01
meglepõen sokan 😄

xerb
Jar meg valaki SRbe ?😊

Frosty01
inkább akkor instázd ki a steel rake sárga szettet 😊

44es, és set bónuszt is kapsz hozzá, és szebb is jobb is mint a coinos/gyártott, ráadásul bele is rázódsz a partyhealbe

ezt nézd meg nekem igy mutatja,gondolom nem vagyok vele egyedül
sanzik
lvl46-os cleric vagyok most a 38 expert chain gyártós sett van rajtam
kérdés,hogy érdemes a platinum coin-os arany settet meg mace-t és pajzsot megvennem vagy van könnyebben megszerezhetõ hasonló cucc?
(heal-re gyúrok inkább)
egyedül az 40-es arany abyss-os cipõt tartanám meg magamon
Kb 1700 platinum coin kéne hozzá
Árfolyamtól függõen 55-60 mill-be kerülne ez nekem (mondjuk ez nem gond)
Abyssos cucc nagyon jó lenne de képtelen vagyok összeszedni annyi abyss pontot.
MeoH

fuck mmo's..i.,

torrente111
[url=]kép

torrente111

torrente111
ha sikerül belinkelnem itt a belogolás kép.[url=]LOG

Tudom tudom, gameforge soron kivül ugy döntött h neked nem fogják kiirni..😄 Max ugy van beállitva a chated h nem látsz ilyen rendszerüziket vagy nemtudom, de az biztos senkivel nem kivételez a rendszer
torrente111
hát hiába állítod hogy kiírja neked.mert nekem a chatba belogoláskor soha sem írta

A rendszer nem tesz különbséget senki közt, mindenkinek kiirja, vagy te nem aionnal tolod?😄
sanzik:azokat remodelként árulják,csak a skint
sanzik
köszi
és az hogy van,hogy állandóan olyan cuccokat linkelnek be árulni amikre rá van írva,hogy nem trade-elhetõ? van valami okosság vagy az ilyet ,hogy lehet eladni?
torrente111
ami a gold pack elõtt voltál

sanzik
gold pack lejárta után veterán statusba kerül az ember vagy vissza starterbe?
torrente111
nekem a launcher a 32 bitest indítja sajna

torrente111
kösz.de nekem nem írja,ezért kérdeztem.

Amikor belogolsz kiirja a chet ablakba h mennyi idö van még a packbol.A 64bites verziot meg nemtudom miért kellene külön beállitani, nekem is az van és nem kellett...
torrente111
még annyi lenne a kérdés,hogy hol lehet megnézni az aktuális account állapotot.gondolok itt pl mikor jár le a gold acc.
kösz

torrente111
sziasztok.valaki tudna segíteni abban,hogy hogyan lehet beállítani azt,hogy a launcher a 64 bites klienset indítsa?ne kelljen külön program hozzá.
kösz

Prody
köszi 😄 bár így érettségi elõtt nem 😊

Frosty01
Gameforge-os az EU. az a javasolt az öreg kontinensen 😊

Prody
Most az NCSoft-os Aion kell vagy a Gameforge-os? 😄

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Frosty01

Nem fanatikus vagyok, hanem van szemem😄D Itt teljesen mindegy h dx 9 vagy 11...A lényeg a végeredmény, amit látok, de t e egy igazi fasz vagy , hajrá csak igy tovább, pont a hozzád hasonlo buhereknek készült a tera meg ilyenek😄D
Directx11 korszakba élünk Vici-kém ,sõt már volt kisebb update a rendszerhez 11. valahánynál tart már. Directx 9 ,hát bocs.. Witcher 2 is gyorsabb lett volna directx11-be ,szidták is õket ,viszont õk a maximumot kihozták a 9-es rendszerbõl. Míg a gw2 túlságosan is a gw1-re hajaz ami nem feltétlen baj ,de nem egy szépség. Nagy felbontású képeken nézzed meg a textúrákat,föld pl marha ronda maszatolt text Aion régi terület szint... Karakterek is hát bele lehet kötni. De igazából a fanok vakok ,tiszta Wow effekt azok is még most is mondják legszebb game ,ránéz egy nem Wow-os azt hány .. érted..

Na ,de hagyjuk téged nem lehet meggyõzni. Ja találkoztam egy hasonló fanatikussal ,mint te NA Aionba ott fárasztott ... Gw2 epic succes lesz... mondom mé? Csak ,mert GW2.. Meg a Ncsoftnak semmi köze hozzá,publisher az csak kiad ...... -_- Mondom ringasd magad álomba..
Meg Arenet nem Ncsoft tulajdona lol... Szegény. <#idiota>
Na adios. Majd beszólok ,ha vki NA Aionról kérdez.. Jaj ,de jó ,hogy nem rontod majd a levegõt a ArcheAge-ba ,Kouta,Szergely kolléga meg örülhet ,hogy TERÁBA sem.
EPIC WIN! <#banplz>

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Áhh komolyan mondom ezen agyalok, h mennyire elfogult embernek kell elnnie ahoz vkinek, h GW2 grafra azt mondja vki,h 201 2ben ez már ronda..😄D Hihetetlen de komoylan, pedig nem sok szebb van töle😊 De ez még szerintem kb 2020ra is igaz lesz😊
Vaze ha az neked ronda, akkor arra nemtudok mit mondani, csak annyit h rászolgáltál a nevedre, azt ennyi😄D Amugy TERA mit befolyásol aion 3.0án??Egyedül GW2 ami hátráltathat itt bármit is, legalább is ezt veszem le a beszélgetésekböl. Shoutban sok olyan ember szolalt meg teraval kapcsolatban akik probálták, és egyöntetüen azt mondták, h pvere jo az az irányitás, de pvpben iszonyatosan benga, mert nagy az aoe range és hiába az ugra bugra, abszolut nem igényel nagyobb tudást a pvp mint egy targetes rendszerben, viszont maga a game eléggé karcsu, és igy összességében nem éri meg váltani, mindenki GW2öt várja. És ezt nem én mondtam hanem bizonyos nagy pvpsek.Az h mikor jelenik meg nálunk 3.0 max akkor lesz zavaro ha már GW2es megjelenési idöt is tudunk, de nem baj, érted nem lesz kár trollface, töröld csak aiont, ugy sem neked valo😊
Hagyjuk inkább akkor is ha Guild Wars Engine 2 úgy is ronda 2012-ben..

Na de a fõ fail:

Failforge

Májusba mutatják be a megnyirbált ,szétbarmolt német módi Aion 3.0-át... Ez még nem is a release date.. HAHAHA <#hehe>
,hát nem vártam semm mást. TERA után idõzíteni..meg NA 3.0 után minimum 1-1,5 hónappal..
Good luck Gamefail.. Gamefail kliens megy a kukába.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

akkor olvass el másik oldalt is.de elég lenne ha ésszerüen belegondolsz, van egy ösrégi moci, azt hiába turboznád, abbol sosem lenne ennyire másabb, valamivel fel van turbozva az egész, keressél még meg lesz az.Én több helyen is megtaláltam
Guild Wars 2 uses a heavily modified version of the proprietary game engine developed for Guild Wars by ArenaNet.

Na mit mondtam... 1-es engine feltúrbozva..

Régebben oldalakon keresztül ment Aion grafjának fikázása, arra alapoztam...😊
Trollface: ha nemtudod milyen mocival megy GW2, akkor tudod, google...
Abbol ahogy irtal valoban az jott le, mintha itt sokan istenitenek aion grafikajat es most bizonyitod hogy menyire nincs igazuk. Picit maskepp fogalmazol es mar nem lehet belekotni. Koszi a linket amugy, kivancsi vagyok ra. Este majd megnezem a videot, melohelyen tecso le van tiltva <#falbav>
Ne agyaljatok egymast, beke es szeretet legyen veletek! (Csak vicceltem, abba ne hagyjatok mert nem lesz min vigyorognom <#mf1>)
Ugyanannak a motornak a nagy tesója gwengine 2 ha úgy tetszik ,mert a nevét se mondták még meg..

Õk mondták ,hogy a gw1 motorra épül azt fejlesztették tovább amúgy marhára kerülik a témát akkor most milyen motor. Vajon miért? (költõi kérdés)

"A Gw2 meg gw1-es motorra épül azt fejlesztették tovább vagy vmi ilyesmi" Hát valami ilyesmi tényleg...😄D Legyen már eszed ember!
Te mi a faszrol beszélsz? Nem hasonlitgattam, csak mondtam, h alapbol kibaszott durva. TERAnak meg nem jobb a grafja, hanem csak más stilusu, de ez nem objektiv mert izlések és pofonok, ami a lényeg, hogy hangulatában meg ugy alapól is ver mijndent kb. TERAnak realisztikusabb a grafja, de az nem jelenti azt, hogy jobb, mert realisztikusabb, a kettö nem függ össze....Arrol nem is beszélve, hogy azért elég sok GW2es videot láttam már, és sok olyan effekt is van benne, ami még ha realisztikus sikon nézzük a dolgot akkor is simán megállná a helyét akármelyik ut3as motorral készült game mellett, de ettöl függetlenül tök faszság összehasonlitani a kettöt. Viszont részletgazdagságban(aminek semmi köze ahoz, hogy milyen stilusu a moci), ugy már lenne értelme a hasonlitgatásnak, nemhinném hogy nagy különbség lenne a kettö közt, TERAnak is eléggé részletgazdag meg "levegöszagu" a grafja mint GW2nek.Ha ezt nem veszed észre akkor tényleg nem kellene mást le vakoznod...
Hát bocs te vak lettél ,ha közelebbrõl megnézed directx 9-es a GW2 és esetleg lesz 10 hozzá ,de az se változtatja unreal engine 3-as game-é vagy cryengine 3 gamé.. Svasz TERA és ArcheAge simán veri grafikában.
A Gw2 meg gw1-es motorra épül azt fejlesztették tovább vagy vmi ilyesmi. Amúgy a mozgás TERA-ba se tetszik ,de itt se Gw2-be néhol olyan darabos,röhejes.. A hátér maga jól megvan oldva nem azt mondom istenkirály csak sytle-os..De az csak a héttér maga a közelebbi táj ,mint írtam számomra hát..

Na ,de hogy ON legyen: 3.0 2 új térképe már jobban néz ki. Persze nem olyan szép ,mint egy ez a 2 MMO ,azért sztem elég jó lesz ,már nagyon hiányoltam nagy és viszonylag kidolgozott tájat. 3.0-ában a fény effektek jobbak valamivel szal egyik pályán lévõ sivatag sztem egész jó. Veri simán Theomobost,Eitnent. Szerintem egyébként egy új motor kellene alá már vagy full cryengine 2 képsség kihasználás ,mert ez még cry 1 pár cry 2 freature-al ami nem ugyanaz..