24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Trollface
    Egy magyar ismin 80-100-on tolja szvsz.. progival levitte ... Sztem semmivel se szarabb mint EU amikor felmegy gyakran 100 fölé..

Trollface a nevem mit vársz? Amúgy meg direkt oltalak kisebb részben..
    Másik részben sokak vannak még akik ezt megfogalmazták akik én csak elegánsabban vagy félve..
  • Frosty01
    nem azért a két forintért de aionnál is ez volt, archagenál is ez van, gw-nél is ez van, volt és lesz, és teránál is ez volt. a fanboi vérpistike mmohuszármindentmegmondokésazúgylesz emberek itt is megvannak és sorba vándorolnak egyik újból a másikba. ja kihagytam a swtort, mert az is szar lett XD

a jófajta communitybe pedig te is beletartozol, kezdve a neveddel az írási stílusoddal. erről ennyit.

egyébként pedig nem akarlak meggyőzni hogy EU-zz. zerdorra is azért fakadtam ki a multkor mert a pingről beszélt akkora baromságokat hogy áthuztam a fejemet a monitoromon. ne hozd ki ugyanezt belőlem, mert már nincs cseremoncsi 9_9
  • Trollface
    CryEgine miért mondom ,mert van ilyen motorú mmo mielőtt höbörögnél pl az Archeage.. Szvsz még a Blade and Soul is jobban néz ki ,.mint a Gw2 pedig az se szép..

Na tényleg END.. Amúgy képzelem ,hogy számolod a napokat Gw2-ig.. Mint a Karácsonyt a gyerek úgy várod már..
  • Trollface
    Mármint 55-ös cleric sincs.. Mert rage töröltem a gamet le. A pár napja történt incidensewk miatt.. Nem sokat élt 1 napot.. Friend listem tele volt ,most jó ha van 1-2 ember.. EU-n..

Frosty : Egy utolsó NA nem olyan grindelős meg szopás ,mint EU sry .. Nem a koreai data packal kenjük azaz +30% pve damage meg nerfelt drop rate a 0-ra.. Amúgy cáfold meg amit írtam ,megfutaamodsz? Ez nem az offolás kérdése ,nem tudod pl azt mondani legjobb a grafika meg geci jó a mozgás ,mert SZAR .. Sírtam a röhögéstől mikor vki azt mondta GW2 jobban néz ki mint a CryEngine 3 vagy az Unreal Emgine 4... (még ki se jött,next gen motor.. )

Ilyen emberek tényleg élnek.. bár az Anetnek sikerült igen legyőzte a Wowot ,megalkotta a 2. Wowot tele olyan vérpistike sereggel meg super fanboyokkal ,mint a Wownál. Szvsz ilyen az communty-t kihagyom..
  • Trollface
    Jaj sry azt hittem Frosty lol.. Amúgy már nincs ,mert fenn sincs csak 60-as tempem van meg 41-es rangerem.. Isaphrelen..
  • Trollface
    Nem... 55-ös clerickem van.. Buktad .. :P
  • Berin01
    Troll csak egy gyors kérdés
    Perento-n 55ös sorcid van meg 40 körüli chantered?
  • Frosty01
    sosem volt valami magas a színvonala sajnos.
  • Frosty01
    I DI Ó TA. :D

NA-n játszogatok, mert hányingerem van EUtól, de nem a supporthiány és a vélt vagy valós hekkerjeid (szemforgancs) tették be nekem a lécet hanem hogy ilyen kis buzoidok játszanak ott, akik mind besültek és berosszultak 3 év alatt, és egy szaros dredgionra nem lehet őket rábeszélni.

amugy meg ezeket a tldreket minek írod? már az első mondatodnál offolnom kellett volna téged, hihetetlen széles látókörrel rendelkezel. én aki majd átmegyek egy másik játékba (anet-gw) tehát újra eladom az nc"trollnak" a lelkem, ellenben veled aki megmarad a köztudomásúan grindelős szenvedős napimuszájos aion mellett, és majd te jársz jól. ok. :D tedd azt :D
  • Trollface
    Add el a leked Nctrollnak megint hátha kibaszik veled.. Szvsz ebbe a mocsadék bandába megint megbizni és a Gw2 nem a legjobb mmo legjobb game a világtörténelembe ahogy mondják..

Ötletes , de nem ők szarták a spanyolviaszt mégis úgy csinálják.. a Pre-purchase sikere után megnőtt a képük már áradozik az ANET legjobb game lesz,verjük a wowot is.. (ami egy szar ... ,de hatalmas és épp ezért lassan haldoklik..) A grafika viszont szánalmas a gw2-ben is(karton szerű ..IGEN kartonszerű ) ,meg a mozgás.. karaktermodelleket nem mondom túl nyugatias lett a gatyi kategból.. Egy jól kinéző karit nem lehet még heggeszteni se..

Szvsz 2010-be kelett volna kiadni..de ez is volt a tervük csak nc beleszólt.. Gw1-el is játszottam és nekem pl nem jön be ,hogy annyira hasonlit.. a gw1-re 2012-ben.. ez szégyen.. a motor is a Gw1 motor enhached verziója.. (nézzél utánna i hajtja ,ez hajtja nem a nemlétező szuper engine.. )

Pozitivum a pvp ,nincs gear elismerem.. se gank ,se zerg.. A pve is még érdekes.. egy szintig.. Majd figyelemmel kisérem ,hogy teljesit ,de akkora siker nem lesz az Eu-ban ,főleg most ,hogy Ncsoon lerombolta az EU piacot. Világ viszonylatba közepesen sikeresnek itélem ,mert a név eladja majd..
    Én látom a hibáit is nem csak ,hogy GUILD WARS 2 =op =hibátlan... Ja és nem new gen mmo szvsz .. TERA sem az ,olyan még nincs..

Btw Dishonored na az epic game vagy a Hitman:Absolution.. Persze van egy bizonyos körük ,de ők tudnak gamet csinálni.. A legjobb játékokat én nem a GW2-n értem szvsz.. Megnézem majd ,hogy birjátok a Gw2 laggot ,WVSWVSW-be vmi isteni lagg lett 60 ember környéhén..

Na de mostmár ignore..

Ps: Igen és Frosty annyira próbálta belépett 5 percre lefotózta a pinget , semmi ping csökkentő progi és kijelenti szar.. Holott az EU meg egyenesen sehol nincs akkor mert ott is van 100+ ping , a szerverpark gány..

• Box3r
    Véleményem szerint kezd egy kicsit "el magyarosodni" ez a fórum.Ez a nekem van nagyobb f*szom nevezetű játék, már olyan régen kiment a divatból, hogy már lassan szakálla nő!

Az, hogy NA vagy EU...mindkettőnek megvan a maga előnye, és maga hátránya...viszont, aki még nem próbálta mindkettőt és úgy alkot véleményt, az nagyon gyorsan keressen egy egy sarkot és addig ne jöjjön elő, míg EU-n ki nem jön a 3.0.
  • Frosty01
    nem, az egyiket még mindig árulom.

amugy igen itt lesz megjelenéskor a gw, te szopjál csak tovább az aionban ha neked az jön be, én nem fogok beleszólni.
  • Trollface
    Úgyse ismersz és nem mind1? Jön a GW2 add el accot azt rohanjál megvenni.. :P Vagy lehet már el is adtad..

Ha jól tudom telén vagy (voltál) szvsz legszarabb szerver ely fölény és csal mind2 oldal.. A perento se jobb sajna manapság..

Szvsz ne érdekeljen ,mert már csak Isaphrel elység van.. Ott meg úgyse játszol soha szal nem kell tudnod..
  • Frosty01
    :asdf:sd:afasd:sad

kiageci vagy te ingame? mostmár majdnem elkezdett érdekelni.
  • Zerdor
    Ha valakit érdekel az Aion Amerika akkor aionfk.comoj.com (Legend of Hungary) Xfire:cloud0923 vagy firsthesoyam //Egy kis promó ^^
  • Zerdor
    az "f" lemaradt
  • Zerdor
    Amúgy köszi a promót Trollace :) :P
  • Zerdor
    Nem várom el h minden ingyen legyen, én is befizettem a 3000ftot az aion Clubb Cardra. Amihez veterán accot kaptam örökbe, de 2 hét afk után visszaraktak starter karinak :D, amit máig sem értek h hogy lehet. Továbbá minek kezdjen valaki egy elhanyagolt, kihalt, fizetős szerverre, ha regelhet egy offical totál ingyenes, 3.0ás karbantartott, életteli aionra is? Amúgy meg 40 ig szedegetheti a lét, h szerváljon Gold Packot, ha nem akar fizetni érte. Van jobb helye is annak a 11 millának. Meg 40 ig nem tud kereskedni... Mire nagy lesz csövesen kezdheti a játékot. Nem az Euval van bajom, hanem a Gameforge elcseszett pénzközpontú, hanyag mentalitásával! Amit sajna az Eus játékosok szívják meg :/, akik pl évek óta ott vannak. Együtt érzek velük :(
  • Trollface
    Vicces ,hogy a Gameforge eventen ami a francia szerón volt megjelent egy hacker azt kinyírta a Titánt vagy csak bug volt ,bár nem hiszem ,mert a GF mondta szvsz..

Ja és geci sok haxcker van szvsz.. Nem tudom ,te halhatatlan vagy vagy mi?
    Vagy talán hacker.. Meg összefognak arénába ,ja meg oda teleportált a seggembe glad mikor most felnéztem.. 2 ütésből megölt.. Na érdekes és nem vagyok fos.. Még a nuke-al se bírtam kinyírni azonnal vissza healelte maxra ,jó mondanád crytal meg pot na de 3-4-szer? és 10-20% -ról maxra.. Ez nem temp nincs dp skill.. Nagyon sok van szvsz ,ja meg mindenki godstonal megy és mindig beproccol az se érdekes..

Olyanok vernek le akiket changeover előtt vertem simán.. meg se karcoltak.. TÖBB VAN EU-N hidd el.. meg bot is .. Eddig max 2 asmo botot láttam Isaphrelen ,de az se biztos bot volt mert próbáltam mobot ráhúzni de nem attackolta és healte is magát ,rest stb..
  • sanyx85
    Na ezt lájkolnám ha tudnám.
  • Bigblind
    Ha szerettek pvp-zni európa! Ha csak a pve érdekel usa! Ha usa szeróra mentek akkor a pvp-t el kell felejteni! Ilyen egyszerű!
  • Gő
    Mindenhol vannak magyarok. Román légióban is vannak Erdélyi magyarok. Külföldi légiókban is vannak, mert beszélik folyékonyan azt a nyelvet, mivel ott élnek. Lehet találkozni magyarokkal francia légióban is. Francia légióba vannak, ott játszanak szépen gyakorolják a nyelvet, amihez alapból jól értenek már.

Zerdor neked mi "fáj baromi sokba" ? Gondolom az kell, hogy minden ingyen legyen a világon és kolbászból legyen a kerítés.
    Fizetsz te bármilyen szolgáltatásért? Szerintem próbálja ki mindenki a két szervert nézze meg, milyen a közösség és döntsön magától, hogy hol érzi jól magát .

A cél a játékkal az, hogy kikapcsolódj és jól szórakozz!
    Így mindenkinek kellemes, jó játékot kívánok.
  • Vicodine
    Valoban volt 1-2 ilyen eset(de a klanunkat..??),de nyilvanosan bocsanatot is kertek es vissza is csinaltak az egesszet,de ncwest ideje alatt lenyegesen tobb volt az "artatlan banolas", szal ezen kar ragodni. Amugy meg van par ember akik pvere hasznalnak hacket, de nem tobb mint amcsiban, pvpben meg nemnagyon mukodik szinte semmi, mivel minden szerveroldali, azokat az adatokat nemlehet megvaltoztatni,amit meg igen, az lenyegtelen, es mint a feher hollo.Nem vedem gamefost,mert egy gusztustalan fereg banda, de ezek a dolgok ncnel is ugyanolyan mindennaposak
  • Berin01
    Amcsin a kevesebb magyar mellett a nagyobb ping a hátrány.

Sin,Ranger alapból kilőve ha akarsz pvp-ben bármit is elérni, mert 100 feletti ping-nél nem életképes egyik kaszt sem.

Eu-n a starter tényleg mocsok dolog, de full kezdő kari is kb 30-as szint környékére összeszedi a gold pack árát és onnantól semmi gond, semmi hátrány.

Perenton még azért vagyunk kb 11-en aktívak egy légióban, illetve még tudok olyan 8-10 magyarról elszórva az Asmo oldalon. Ely oldalon is van aktív magyar légió, néha össze is akadunk velük pvp-ben:)

• Trollface
    Aion : Na Siel // légió: Legends of Hungary // rang: BG=Zerdor

Isaphrelen is van Ryndu -Made in EU klánja.

Na ez már 2 és sztem vannak még magyarok elszórtan is legalábbis tudok nem egyet.
  • Trollface
    Istenem..

Jó szórakozást hackerekkel.. (akik helyett ártatlanokat bannol a GF.. profik..)
    Ja bannolták Nofare gyereket meg a klánotokat vagy mi van? Hikari nevű ely jelentget fel mindenkit ARM-el hallom..
  • Spimi
    Üdv. Én és a haverjaim, most kezdenénk aionozni, de nem tudjuk hol tegyük.. Mivel európai szerón elég sok hátránnyal kezd a free to play, de gondolom több a magyar, viszont az Amcsin meg nincs hátrány de gondolom kevesebb a magyar.. Valaki tud valami magyar guildot az amcsin ahova lehetne csatlakozni és aktív társaság, vagy nincs ilyesmi?
  • Vicodine
    en is eun tolom,de nekem egyetlen fillerembe sem kerul,erdekes kulonbseg nemde?annyi h gold packot megveszem jatekbeli penzert,amit max 1 nap alatt ossze lehet szedni,azta de rohadt draga te jo eg
  • Zerdor
    Hali! A helyedben nem kezdenék free to playt. Semmi értelme. Gyere Na aionra ami Ncsoftos, és full ingyenes, és nem kell fizetni a full accért. Szóval egy filléredbe nem kerül a teljes játék.
    Eun viszont baromi sokba fáj.
  • Box3r
    Megalakult az ::AION::Hungary facebook csoport. Mindenkit szeretettel várunk

Üdv.: /Spatalos-ról/ -Last Stand- Hunnia
  • omika
    értem, köszi. Már megtalált a Magyarok nevű klán úgyhogy minden fasza :)
  • KaCsaxyz
    Level10-tol tudsz suttogni (amennyiben mult het ota nem valtoztattak rajta). Szal csak hajra :)
  • omika
    Starter "rank"-om van szóval nem tudok rád whisperelni. Verteron körül mozgok mostanába Tywinnhun a karim neve, ha felkeresnél annak örülnék :)
  • Gő
    Tegnap is sok kis karakter csatlakozott hozzánk akikkel, ha kell lehet szépen grupiban fejlődni. A Ts-t (Team speeak 3) azért ajánlom mert sokan vagyunk rajta és szóban sokkal gyorsabban válaszolunk. A légiós abyss pont önmagában semmire nem jó.A légiós tagok abyss pontját szummázza. Anyi A lényeg hogy szintet lépjen a légio kell sok kinah, taglétszám, abyss pont. Utánna már a légiok ranglistán az a jobb akinek több ap-je van.
  • omika
    Ely oldalon vagyok :)
  • sanyx85
    Hello, valaki tudja mire jo a legio abyss pont?
  • Gő
    Ely vagy Asmo oldal? :) Ely oldalon a magyarok nevű klánban futunk Kusigeri a karakterem.
  • omika
    na megoldódott a problémám EU Anuharton vagyok én is. Egy magyar légiónak nagyon tudnék örülni! :)
  • Trollface
    Tiamat fight part 2 ,kinaí és rossz minőség de látszim ,Tiamat halála a 13 perctől.. Jó szórakozást..

A kínaikat szidjátok ,mert nyerk minőség..
  • Gő
    EU-n a Nexus és Anuhart szervereket ajánlom neked.(Én Anuharton játszom)
    Az amcsi szeron én is a Siel szerverre mentem, arrol túl sok infot nem tudok adni, mert nem játszom rajta. Az biztos, hogy Anuhart EU-s szeron mind két oldalon találsz bőséges Magyar klánt (Légiót).