24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Zerdor
    elyos
  • kastil
    asmo/elyos?
  • Frosty01
    sielen jó sok magyar van, ha neked az jó, ha nem akkor kb bmelyik másik :D
  • Zerdor
    xem: firsthesoyam
  • Zerdor
    Szerver: Siel Léió: Legends of Hungary
  • kastil
    na siker, melyik szeróra érdemes menni aion anen?
  • Super Saiyan
    F2P már?
  • kastil
    inkább help pls :D

• xerb
    Ennyi erővel tesco is ingyenes . Bemehetsz és nem kötelező venned semmit.
    Ja és nyugi nem leszek mártír.
    Igaz hogy az első CBT óta toltam aiont szünet nélkül, de amint f2p lett abbahagytam.
    Mivel várható volt hogy megjönnek az ilyen színvonalu playerek mint te.
    "ingyenes az ajion dejóó.. sík hülye vagyok az egész játékhoz de csinálok egy gildet mert akkor én leszek a jani" -féle 14 éves emberek.
  • Zerdor
    Nem vagyok senkinek a haverja! Engem nem a táma zavar, hanem a paraszt stílus amit Bigblind képvisel! Egy szóval sem mondtam h melyiknek van igaza. Neked meg szép tulajdonságod az h pakolsz a tűzre. :) szereted a feszkót, de már megszoktam.
  • Zerdor
    Tévedésben élsz. Megint kijelentem h nem várom el h teljesen ingyenes legyen valami! Az Na totál ingyenes, persze van item shop! szóval lehet vásárolni a játékhoz pár dolgot, ami így szép és jó. A játék alapból totál ingyenes, és ha nem vásárol az item shopból, az neked nem csökkenti a játékélményt! Maximum időt lehet spórolni ha költesz a játékra, meg pár skinnel föl turbózhatod a karidat, de kb majdnem minden item kapható a játékban is. Továbbá, ha játszom valamivel, és tetszik akkor miért ne költenék rá néha, lehet h veszek majd valamit nem tudom még. Nincs rám kényszerítve a fizetés, megbízhatatlan feltételek mellett. Ha te inkább szenvedsz a f2p en akkor hajrá legyél mártír! :D
  • Zerdor
    Igazi paraszt vagy és buta. Írni bármit lehet. Semmi értelme beírni adatokat, mert ellenőrizhetetlen. Egy egyetem elvégzéséhez minimum szerintem az értelmes mondatképzés, ami nálad totál hiányos. Én amúgy 21 éves vagyok és testépítő XD Nem hinném h problémám lenne veled :D.Na de a kiégett életed fájdalmait vezesd csak le itt, megértem h nehéz lehet az életed bután :(
  • Frosty01
    jaja de fölös volt új szerót csinálni ezért. :S
  • xerb
    Végre valamiben egyetértünk fincsi :D
  • Vicodine
    Trollface, elhiszem, h utalod ha vki ertelmesebben ir mint te, de attol te meg ugyanakkora fasz maradsz mint pl zerdor haverod.Kajak vaze mintha direkt csak azert irnatok neha, h bebizonyitsatok melyikotok a nagyobb pelo, akkora faszsagokat irtok. Jo persze mi elrohogunk rajtatok, de attol meg sajat magadat megtudod nyugtatni azzal a tennyel, h romma egeted magad? De megnyugtatlak fej-fej mellett haladsz az ovis zerdor haveroddal, nemtudnam megmondani melyikotok mond nagyobb faszsagokat...Mindenkivel elofordul az, h faszsagokat ir, en is irtam mar, de ha ez megtortent el is ismertem, de te meg erolteted tovabb, h abszolut vilagos legyen mindenki szamara h neked bizony nem jutott anno...Ez nem szemelyeskedes, csupa teny....
  • Tomy Lee
    Nah akkor GF-t is utolérte ingame és official fórumon is már az a varázsszó,hogy szerver Merge ahogy látom és tapasztalom.Erre mit lehet hallani?Majd 3.0 lesz karakter transfer.Hát ha ez így lesz akkor készülhetünk pár szellem szerverre a továbbiakban.
    Ha meg tudnák oldani,hogy Tele,Spato,Perento-t vagy ebből csak kettőt összevonnának az jó lenne.
    Nagyon sajnálom,hogy a 2 új szerver lett a legnépesebb mert így mondhatjuk,hogy jól kicsesztek a régiekkel de hát ugye az új regek,hozzák a pénzt GF-nek:/
  • kastil
    cannot connect to authorization server...

a átállytom amcsira a launcherben akkor password/id error
  • xerb
    Persze ingyenes .
    Viszont aki költ előnyt szerez. xp/ap/enchant(?) boost
    Meg ugye majd jönnek még a táposabb itemek . Akár ap/relic box meg a többi f2p mmoból ismert Iwin itemek.
    Mit hittél ? Majd a 2 szép szemedért üzemeltet nc neked egy mmot?
    Persze neked nem kell fizetned , de ha nem fizetsz úgy megbasznak azok a playerek kik megveszik a godmodeot hogy egy hétig nem tudsz ülni sem.
  • Frosty01
    de igaza van...
  • Bigblind
    10 éves?? Előbb nézd már meg az adatlapomat, és informálódj, mielőtt ostobaságok ömlenek ki azon a dagadt kis pattanásos ostoba pofádon! A te adatlapodon viszont sem kort, sem semmilyen hivatást nem látok úgyhogy valószínűleg te vagy még a pöcspelyhedzés korában! Szerencséd van kisöreg hogy nem alattam szolgálsz mert állandó szopatás tárgya lennél, és sírva könyörögnél hogy felmentsenek a szolgálat alól, te kis mamakedvence! De azért nehogy sírva fakadj, és rosszat ne álmodj az alpáriságom miatt! Mellesleg halkan jegyezném meg hogy a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen diplomáztam, és igen szeretek káromkodni.
  • Zerdor
    Elmondanád h miért nem teljesen ingyenes az NA? Nagyon érdekelne :D
  • Zerdor
    Gratulálok kis nyominger 10 éves kis srác. Szerintem a fórumozás nem neked való! A szövegelésed több mint 80 % káromkodás. Ezzel engem nem sértesz meg, inkább neked ciki, mert az értelmiségi szintedet jelzi. Te tipikus az a gyerek lehetsz aki hall valahonnan valamit, és azt üvöltözi. Nincs önálló gondolatod, szerencsétlen vagy :D ink menjél kukizni, meg olvass pár könyvet idióta :D
  • Frosty01
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jaj :'D
  • Gő
    Szerintem kár velük vitatkozni én bele se kezdek inkább. Mindenki ott játszik, ahol jó neki. Minden nagy cég a profitot nézi. Olyan meg nincs, hogy teljesen ingyenes. NCsoft NA sem teljesen ingyenes. A ping-ről meg amit hadováltok!

Kár a vita mennyetek koreai szerverre! Ott úgy is megy a 3.5-t és lehet fikcsózni azzal is.
  • xerb
    Lol. Basszus .
    Közel 3 évet húztam le aionban de ekkora luzert mint ez a trollface gyerek még nem láttam .
    #20106-os Hszen besírtam .
    Barátom , te egy megtestesült antitalentum vagy .
    Kb fingod sincs a játékról és itt okoskodsz, közben meg mindenki körberöhög mekkora baromságokat írkálsz.
    "haxcer meg nuke" milyen nuke bazki ? meg a skillek nevet sem tudod?
    Meg hogy mindenki haxor mert megölt 2 hittel, QQ.
    Kíváncsi lennék a gearodra.
    Ofc hogy gladi megöl 2 hittel ha jól gearelt + magárapakol minden és 1500+ attackal esik neked.
    Az ilyen bohócok miatt van a színvonal a fórumon ahol van .
    Legalább lenne annyi önkritikád ha hülye vagy akkor kussolj.
  • Bigblind
    Nem baj az, élvezem az alpáriságot! Inkább vagyok alpári, mint debil idióta balfasz, mint te!
  • Bigblind
    Paraszt? LoL előbb tanulj már meg értelmes mondatokat formálni, meg helyesen írni, de látom ez nálad az általános suliban kimaradt! Mondjuk neved tükrözi személyiséged! Értsd már meg te gyökér, hogy a távolságból adódó pingel akkor se tudsz mit kezdeni, baszakodhatsz te a proxival akármit! 6000 km-erről jön az adat, és ottmarad neked az a 200-300-as ping, de ha az neked megfelel akkor 1. gratulálok és jó játékot kívánok neked a továbbiakban, 2. Nem sok közöd lehet a pvp-hez. Áááá de különben is mi a faszért állok én le veled vitázni.....
  • Trollface
    Szerintem szimplán csőhülye a gyerek.. Látom ez is a tipikus arrogáns kocsog type ,aki mindent tud ..
  • Trollface
    Onnan te parazt ,hogy van Leatrix Latency Fix meg Battle Ping.. Meg egy rakás ilyen szar progi és a ms-t csökkenti a microlaggot.. Amúgy meg annyi a trükk ,hogy rotered több jelet küüld el a szerver felé.. De pl vki proxy-val szarakszik.. Jó akkor az enyém ,hogy ment le 500-600-ról 170-200-300-ra..

Istenem..

• Zerdor
    Ha szeretnél az Na aionra jönni akkor szívesen látunk :) aionfk.comoj.com
  • Zerdor
    Aion NA = Teljesen ingyenes, szóval ha regelsz egy accot az alapból veterán acc, full ingyen. Az adminok foglalkoznak a szerverekkel. Ncsoft. verzió: 3.0 stb...

Aion Eu = Nem ingyenes! Totál átcseszés, és lehúzás. Senki nem foglalkozik a szerverekkel. Gameforge (pénzéhes cég). Verzió: 2.7 (szerintem örökre XD)

Sorolhatnám tovább, de sztem ennyi elég.
  • Zerdor
    Szerintem elég alpári vagy :D
  • kastil
    konkrétabban kérlek
  • Bigblind
    Ember! Tudod mi az a ping???? Mi a faszról beszélsz te?? Mi az hogy progival levitte???? Hova a pincébe??? A távolságból adódó pinget hogy a büdös picsába csökkentené akármilyen programmal??????? Talán egy helikopterről játszik a haverod ami közelrepül néha az USA-hoz? Azt esetleg nevezhetjük pingcsökkentő proginak. Idióta!
  • Zerdor
    Aion Amerika a megoldás :)
  • kastil
    szevasztok!

mi az isten fasza már ez a starter szarság? először ott akadt meg a szemem, hogy no whips, aztán 10en juppi. na mondom nesze asszony, itt egy pár gé vedd meg azt a szart, ha annyira tetszik, ja aztán mégse, mert STARTER vagy bazzeg. okés kincsem nopara, google- aha, "buy it". mondá az úr. okey, how to get veteran status without gold pack, na itt találtam 2-6 hónapot. most akkor mennyi is? ennyit játszani kell, vagy legyen ennyi idős az kari/account?

hogy megy ez srácok? nem nagyon szeretnék fizetni érte, de azért örülnék ha tudnék trédelni... mi lesz a következő amugy, mire készüljek? 5 perc után kick a partyból mondván "STARTER VAGY te paraszt"?

alapból nem vagyok beszarva a játéktól, elég satnya wow meg l2 korcsnak tűnik, elbaszott flying rendszerrel - (mert szerintem gusztustalanul szarrá limitálták azt, ami miatt talán kicsit kilógna a sorból)
  • Frosty01
    hát veled sem kifejezetten de most annyira unalmas ez a rohadás meleg reggel és annyira nincs kedvem mást csinálni hogy mégis rászánom magam XD
  • Trollface
    Fizetős. Nem kérdeztem mert nem utazom ilyenbe ,de asszem 10 dolcsi..

Jaj hagyjad már. Hiába oltogatsz ,hogy összefüggéstelen.. Közbe el se olvasod.. Te vagy az isten ,mindenki hülye csak te vagy helikopter meg a Vico nevű barátod.. (ő hol van már várom az ömlengését ami TÉNYLEG ÉRTELMETLEN szvsz..)

Na END ,ilyenek ezek a GW2 fanboyok.. Nem is érdemes vitatkozni veled..
  • Trollface

"Másik részben sokak vannak még akik ezt megfogalmazták ,mint én ....csak elegánsabban vagy félve.. mert olyan ragehullám van ha nem isteníted .. elhiszem ,hogy félnek szegények.. "
  • Frosty01
    magadat járatod le hogy "direkt oltasz" embereket, nem sok hozzáértéssel összefüggéstelen monológokkal :F

és milyen progival? hétvégi program, hogy leugrok már májámiba hogy ne legyen akkora a pingem?