Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Teljesen ingyenes lett a játék, de ha nincs veterán accountod, akkor néhány dolog (pl a chat, trade, character slotok stb) korlátozva van. Továbbá az instance cd-k kicsit magasabbak. Ettõl függetlenül szerintem olyan 30-35ös szintre kitud magának farmolni bárki egy gold packot, mivel pár millió kinahért lehet venni akár ingame is. Ergo ha egy kicsit ráfekszel ua mint a p2p Aion volt.
pisztácia
Üdv!

Olvastam hogy ingyenes lesz a játék, és mivel l2-õt meguntam, így kipróbálnám az AION-t.
Olyan kérdésem lenne elõször, hogy most teljesen ingyenes lett? Nem csak 40-es szintig mondjuk? Ugyan úgy hozájuthatok minden jó cucchoz, mint aki fizet? Vagy ha lehet fizetni, egyáltalán mit lehet venni?
Másik kérdésem az lenne, hogy milyen kasztot ajánlotok egy nagyon kezdõnek, amivel partyt is kapok majd, és nem túl bonyolult.
Köszönöm elõre is a válaszokat, és bocsánat a rossz fogalmazásért, de most keltem.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

torrente111
ugy olvastam ott már van 3.0,szal teljesen free

sziasztok!
én csak azt szeretném megkérdezni, hogy az amcsi aion most tényleg ingyenes, vagy van ott is valami olyasmi, mint a gold pack? 😊 nézegettem, de nem igazán vagyok jó angolos... :/
nah zsir.hát eléggé csekély különbségek vannak a mostani maxos cuccok közt meg a 60as maxos cuccok közt,mondhatni lofasz...kivéve a fegyokat ugye.amugy ez az uj stat ez a magic cancellation vagy mi a pöcsöm meg volt még vmi másik magices uj stat is azok hogyan müködnek élöben?
jaja, daevasreporton már hónapok óta fent van a nyers fordítás.

de mint említettem, már aionarmory.com oldalon is fent van minden 3.0 item, nézzétek meg

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Lvl60 abyss fegyverek

Lvl60 PVE fegyók

A statnév fordítások egy kicsit furcsák de szerintem kivehetõ.
persze, este felteszem õket

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01
bazzeg, alig várom már hogy tiamantarán csuhajkodjak. magic suppression csak lv 60as itemeken lesz? ez nagy cink, muszály lesz kiszedni akkor õket... :|

egyébként mace-sword-gsekrõl tudnál csinálni még ss-t? megköszönném!

practitioner of the forbidden arts of death

már minden szerver ingyenes xD

az ingyenes szerverek is?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

aionstatus.com szerint megy minden szerver, nálad lesz a hiba.

3.0 verzióban lehet. Ez jelenleg csak az amerikai szervereken létezik, európába elvileg május végén jön majd.

én még mindig nem tok belépni..help,,, mi van a szerverekkel???

Sziasztok!

Azt olvastam lehet házam meg mountom a játékba. Ez mennyire igaz?

Köszönöm a segítséget
szasiztok! érdeklõdnék ,hogy mennek e most a szerverek? köszi.

Sajnos nincsenek, pvp ékszerek továbbra is csak abyss pontért és medálért szerezhetõk. Viszont Kahrun Markért elég jó pve ékszereket lehet venni.

Szia, courage insigniáért kiváltható ékszerek lesznek, vagy továbbra sem?

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

elsõ képek:

http://angelicparticle.wordpress.com/2012/04/13/aion-na-3-0-screenshots/

csinálok még ha van konkrét kivánság, hogy mirõl

aionarmory.com oldalon már fent vannak a 3.0 cuccok

De valami konkrétumot pls me ezekre az adatokra várok h tudjam érdemes-e gyüjteni rájuk vagy kiszedjem az 55öseket,vagy valahol ahol meglehet lesni ezeket?mert eddig nemtaláltam
Készülnek 😊 amúgy tök ugyanolyan statjai vannak a lvl60 arena cuccoknak, csak picivel magasabban mint az 55. Viszont a lvl2 condition cuccok sokkal több courage insigniaba kerülnek.

Na lesz kép?
Srácok van valami ötlet arra, hogyan lehet egy picit felgyorsítani a craftolást ebben a játékban? Én egy végtelenül türelmes ember vagyok, de esküszöm ha arra gondolok, hogy mennyi idõt elvesz a játékból ez a craft rendszer, elkezd rángatózni a bal szemhéjam és valami belsõ hang arra ösztönöz, hogy keressem meg azt, aki ezt ilyen formába megalkotta<#idiota>A játékban azt hiszem semmi nincs olyan idegesítõ, mint ez.

még állnak a szerverek, majd dobok pár képet ha bejutok

Au uj ECs cuccok mennyibe kerülnek és miben jobbak mint az 55ösek?Vmi SSot pls😊
torrente111
ááá igen beugrott köszönöm

Asmi High Priest mellett a két csaj. Tudod ahol még mikor 25 alatt voltál kellett venni a skilleket Pandába.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

torrente111
kösz ezt jó tudni.de valaki az asmos npc nevét ha leírná.kösz

K majd megnézem ,ha vége ennek a karbantartásnak ,de 5 am-kor CST szerint kezdték és most van 8-9 ott szal lehet ma már nem tudjuk kenni... 😞

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

pedig ott vagyok Vibrasphere néven, character searchben is megtalálsz 😊 lvl30 chanter, kb 20 óra alatt húztam fel.

Isaphrelen vagy? Nem találtalak..

A survey-es dolgokat szintenkent kapod (nem minden szintnel van uj) es 1 accon csak 1 karival veheted at/szerver . Ergo ha atvetted egyszer akkor a tobb kari nem kap azon a szerveren. Az h van elotte csak abban szamit h nem tudod osszevonni a craftolt cuccokkal (potik/scrollok), nem fog eltunni. Van survey 25 felett is. Itt megnezheted mit kaphatsz: http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Adventurer%27s+Guide
Végleges Aion NA 3.0 release notes: http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Patch+Notes+3.0
Van benne pár egész értelmes változás az 55 alatti dolgokkal kapcsolatban is, már várom hogy a mai patch után húzhassam tovább a chanteremet. 😊
Érdemes gyûjteni a radiant (daemon) tokeneket mielõtt EU-ba is megjön a 3.0, mert átválthatók majd Kahrun Mark-ra.

Cat válaszát nem értem milyen kérdõiívrõl beszél, kiválasztod és megkapod...
Egyébként szerintem nem tûnik el a cucc. De ha jól tudom 25 után már nem kapsz felszerelést, csak potik, scrollok ilyenek.

SzirmosSzisza
Szinenként kapsz kérdõívet, illetve minden nap van Daily quest, amit egy legalább + 10-szintessel tudsz megcsinálni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Viktor99
Sziasztok, nemrég kezdtem a játékot és feltûnt hogy mindig megjelenik a quickbar mellett egy logó és kapok potikat, felszerelést, stb. Párnak az van a neve elõtt hogy "". Na most, az lenne a kérdésem hogy ha vége az eventnek akkor ezek eltûnnek? Nem nagyon tudom hogy ez itt hogyan mûködik. 😄
bármilyen kaszt lehet, ki tudod cserélni az armor darabokat amilyenre akarod. Jucleas mellett áll 2 NPC, náluk lehet cserélni egy 60k kinah értékû holy itemért.

Valaki meg tudja mondani nekem hogy a Devanion szetthez 5 db azonos kasztu karakter kell vagy lehet különbözö és aszt szedhetem ki amelyikre akarom a ruhát?(Harcos,Mage stb.. gondolok kaszt allat mert azon belül már azonos a ruha)
sanzik
Van itt valaki aki spataloson elyos oldalon le tudna gyártani egy lvl33-as sárga expert bõr setet assának? Cipõ már megvan az nem kéne.
Frosty01
tök random, de igy kb a sárgákat +20as kaviccsal érdemes, a narancsot +25el, meg van aki esküszik a rásegítõre... nekem nem jött be.

sanzik
Ja igen..
A cuccok fel plusszolásához van valami okosság?
Mekkora kõvel érdemes? Mennyit lehet pakolni egymás után folyamatosan? Vagy tök random,hogy mikor törik bele? Ki hogy szokta?
sanzik
Amúgy csak megvettem a 46-os sárga platinum coinos set-et.
Raktam rá másik skint befestve,tele hp kõvel mindent, plusz godestone.
Most tetszek magamnak <#vigyor>
Nem volt olcsó,de én nem tudom kivárni mire sr-be kipotyog egy set nekem.
Ha kell valakinek segítség Spataloson elyos oldalon 46 clerictõl,akkor keressetek nyugodtan. Tanti néven futok 😊
Frosty01
minden dye és petal más színû. a dyeok közül a true black, red, white ami ér valamit, és azok szépek is

sanzik
a petal meg az ugyanolyan színû dye között mi a különbség?
mert átfestettem mindent, 1-et red dye-al a többit petal-al amitõl szintén vörös lesz,de nem látok különbséget
vagy szarul van a monitorom kalibrálva?
egyedüli különbség,h a dye több millió volt a petal meg 100ezer :/
Frosty01
hülyeség 😄

az alsó fegyver plusszolása elveszik, sõt még ha godstone van benne az is!

a manastonek megmaradnak

atinq
Még egy kis segítség hozzá. ha kombinálod a fegyót az alsó fegyver ami ugye el fog tünni na azt rakd tele mannastone-okkal és plusszold fel a maximumra ugy rakd be a kombinálásba. majd ha kész a kombinálás az uj fegyvert ismét kezd el plusszolni. Így lehet a legerõsebb fegyót összehozni.

No.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

torrente111
sziasztok.nézegettem más playerek fegyvereit és azt látom az alján irva egyeseknél,hogy combined item.lehet combinálni a fegyvereket?ezt hogyan hol?milyen feltételekkel?kösz

Ha van valakinek telemacso szeron asmo oldalon egy jol gearelt templajra vagy gladija és el is adja azt akkor küldjön már rám üzit megegyezhetünk