Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam hogy ingyenes lesz a játék, és mivel l2-õt meguntam, így kipróbálnám az AION-t.
Olyan kérdésem lenne elõször, hogy most teljesen ingyenes lett? Nem csak 40-es szintig mondjuk? Ugyan úgy hozájuthatok minden jó cucchoz, mint aki fizet? Vagy ha lehet fizetni, egyáltalán mit lehet venni?
Másik kérdésem az lenne, hogy milyen kasztot ajánlotok egy nagyon kezdõnek, amivel partyt is kapok majd, és nem túl bonyolult.
Köszönöm elõre is a válaszokat, és bocsánat a rossz fogalmazásért, de most keltem.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
én csak azt szeretném megkérdezni, hogy az amcsi aion most tényleg ingyenes, vagy van ott is valami olyasmi, mint a gold pack? 😊 nézegettem, de nem igazán vagyok jó angolos... :/
de mint említettem, már aionarmory.com oldalon is fent van minden 3.0 item, nézzétek meg
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Lvl60 PVE fegyók
A statnév fordítások egy kicsit furcsák de szerintem kivehetõ.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
egyébként mace-sword-gsekrõl tudnál csinálni még ss-t? megköszönném!
practitioner of the forbidden arts of death
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Azt olvastam lehet házam meg mountom a játékba. Ez mennyire igaz?
Köszönöm a segítséget
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
http://angelicparticle.wordpress.com/2012/04/13/aion-na-3-0-screenshots/
csinálok még ha van konkrét kivánság, hogy mirõl
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Van benne pár egész értelmes változás az 55 alatti dolgokkal kapcsolatban is, már várom hogy a mai patch után húzhassam tovább a chanteremet. 😊
Érdemes gyûjteni a radiant (daemon) tokeneket mielõtt EU-ba is megjön a 3.0, mert átválthatók majd Kahrun Mark-ra.
Egyébként szerintem nem tûnik el a cucc. De ha jól tudom 25 után már nem kapsz felszerelést, csak potik, scrollok ilyenek.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A cuccok fel plusszolásához van valami okosság?
Mekkora kõvel érdemes? Mennyit lehet pakolni egymás után folyamatosan? Vagy tök random,hogy mikor törik bele? Ki hogy szokta?
Raktam rá másik skint befestve,tele hp kõvel mindent, plusz godestone.
Most tetszek magamnak <#vigyor>#vigyor>
Nem volt olcsó,de én nem tudom kivárni mire sr-be kipotyog egy set nekem.
Ha kell valakinek segítség Spataloson elyos oldalon 46 clerictõl,akkor keressetek nyugodtan. Tanti néven futok 😊
mert átfestettem mindent, 1-et red dye-al a többit petal-al amitõl szintén vörös lesz,de nem látok különbséget
vagy szarul van a monitorom kalibrálva?
egyedüli különbség,h a dye több millió volt a petal meg 100ezer :/
az alsó fegyver plusszolása elveszik, sõt még ha godstone van benne az is!
a manastonek megmaradnak
No.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás