Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

400???azt h a faszba vagy el ugy,200 fölött én kitépem minden hajamat mert olyan 1-2 másodperc mire lenyomok valamit és reagál,10szer kell mindenre ráklikkelni meg hasonlo dolgok.Amugy most állnak a szerverek vagy mi van mert megakartam nézni én is ezt az amcsis dolgot beirom a jelszomat de nemtudok tovább menni mert nem csatizik a szerora
Nekem 400ms körül van, de latency fix nélkül, azzal talán még lehetne javítani. Chanterrel teljesen jól boldogulok ilyen ping mellett, szóló questelés/farmolás/instázás (pl kromede trial) közben sem volt gond, groupban pedig lazán elvagyok.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01
shaenis, madfox, /ping-el mennyi az átlag ms amivel játszatok?

practitioner of the forbidden arts of death

Atreian atlas rewardok nagyon jók, pl kezdõként megkapok sok abyss ékszert (lvl30 és 40), ami veteran reward nélkül elég macerás lenne amúgy.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

MaDFoX
"lassan már 8 GM ram lesz a minimum amin normálisan lehet játszani."
Ennek max akkor lenne értelme, ha a 64 bites kliens mûködne, de egyenlõre a 3.x-en nincs (még annyira sem mint régebben)...
Amúgy EU-hoz képes sokat jelent(het) hogy mûködnek az NCSOFT feature-jai, pl myaion-on látszanak a statok, mail, aukciók, illetve az atreian atlas is édrekes...
A truly-free-ben nincs golbpack korlátok nélkül ingyenes és kész. Szerintem EU-n goldpack nélkül kezdõként is durvák a korlátok... Nem tudsz aukciós házat használni az nagy érvágás, nincs karakterek közti trade sem igazán... Golpack ha lejár, csak a 8 karakterhely marad meg belõle (starternek csak 2 van), minden visszaáll arra ami elõtte volt.
Lagot nem nagyon tapasztaltam NA-n, szóval jobb mint a lehúzós Gameforge cucc. De megy a 2 kliens egymás mellett, ki lehet próbálni 😉 .

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

röviden: jó, nekem bejön

a régi területeken és questekben is sok pozitív változás van, insta szinthatárok és cooldownok is sokkal jobbak.

Az új területeken a siege sokkal izgalmasabb, nem arról szól hogy párszáz ember lezergeli a commandert és vége. Ésszel kell csinálni, szervezést és taktikai érzéket igényel, tetszik.

Egyetlen negatívum szerintem, hogy a kliens erõforrás igénye eléggé megnõtt, kb mint a 2.0 verziónál, lassan már 8 GM ram lesz a minimum amin normálisan lehet játszani.

aki tolja amcsi szeron 3.0at,tapasztalat a változásokrol?
pisztácia
[/url][/img]

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Köszi!

Na most lettem amúgy éppen 10-es, és Gladiátor😊 tetszik ez a game, jó h l2-n kívül van vmi msá is😊 kétkezes kardot választottam, és tettem rá 2 +t is. Milyen?😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

SzirmosSzisza
Legion. /l a chatbe.

Sorcinak meg: Magic Boost és Magical Accuracy, magasabb szinten PvP miatt HP kövek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pisztácia
az meg van, de melyik a klán?

enter a chathez, és elõtte van 3 "..." arra katt is kiválasztod kinek akarsz írni. A klanoknak testreszabható köpenyük van.
pisztácia
Beléptem a hungarian angels klanba. Azért kaptam egy köpenyt?
Valamint, ha a klanba akarok irni, melyik parancsot irjam elé, legion, alliance?

http://www.aionsource.com/topic/59907-sorcerer-class-guide-faq/

Sorcinak elsõsorban magic boost és magic accuracy kell, ezekbõl sosem lehet elég. Tehetsz még HP-t és Resist Magic-et (csak akkor érdemes ha már lvl55 maxos geared van), de ezek kívül minden más teljesen értelmetlen.

sziasztok!
Van valahol leírás a kasztokról ? sorcerer vagyok és az érdekelne melyik mannakövek értelmesek/értelmetlenek a kasztoknál. pl a blokkolás, vagy critical att, vagy a sima attack,parry... Amiben a mege szó van azt gondolom, hp,mp tiszta. Köszi, elõre is.
pisztácia
Köszi.

SzirmosSzisza
Aionarmory. Amúgy ami szürke nyugodtan add el NPC-nek. (Sell all Miscs, valami ilyesmi)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pisztácia
Rusty shackle micsoda?

pisztácia
Igen igen, nem veszek, mert a mobokból csupa jó dolog esik.

SzirmosSzisza
Elején csak az van, majd lvl 10-tõl lesz plate. Amúgy meg soha ne vegyél NPC árusnál fegyvert / ruhát, várd meg míg kiesik valamelyik mobból.

pisztácia
Köszönöm!
Viszont armor ársunál csak cloath, leather, és chain dolgok vannak, Gondolom nekem chain kell, az a heavy nem?

szinte bármi jó, a gladiátor egy fogpiszkálóval is tud ölni 😊

Komolyra fordítva a szót, a kétkezes polearm a legelterjedtebb fegyvere, greatsword sem rossz de azt inkább templarok használják. Adhatsz neki kardot és pajzsot is, alacsony szinten picit segít a túlélésben, magasabb szinten senki nem használja. Viszont 20 szint felett a dual wielding stigmával már tudsz két fegyvert is használni, pve-re sokan mace+dagger kombót használják, állítólag ez adja a legjobb dpst, valamint ad magic accuracyt és magic boostot (utóbbi a godstone sebzés növelése miatt jó), a dagger pedig növeli a crit strike-ot.

pisztácia
És milyen fegyver kell neki?

pisztácia
Nagyon köszi!

SzirmosSzisza
10-es szinten. Ha Gladiator akarsz lenni, akkor értelemszerûen Gladiatort. Nem Chain, Plate kell neked !

pisztácia
Lvl hányason lesz kasztváltó? Glaid szeretnék lenni, mit válasszak? Valamint gladionak gondolom heavy kell, az a chain ruha typus a játékban?

Hali
Tudna segíteni valaki EssenceTrapping Macro-ban, h milyen parancsokat kell beírni?
pisztácia
Nekem bejön ez a kari... mi bajod vele?😄

SzirmosSzisza
Ha hülye karaktert csinálsz ne csodálkozz, hogy hülyén néz ki <#idiota>

pisztácia
Ja, olyan kérdésem van, hogy olyan cuccot ami l2-be a soulshot, hol tudok venni?

pisztácia
[/url][/img]

XD

pisztácia
Majd mindjárt teszek fel egy képet róla...😄

torrente111
de olyan mint 1 galamb ))

pisztácia
Na csináltam egy új harcost, a spatalos szerveren. Sztem gladi leszek.
És elyos lett, így normál lába van😊

torrente111
köszönöm

SzirmosSzisza
Nagy körmök ? Teljesen testre lehet szabni a karaktert 😄

1. Mentor akkor lehetsz, ha a szinted tízzel magasabb, mint a mentorált kolléga szintje.

2.Kifejezetten mentornak szóló daily questet, pedig lvl40-tõl lehet felvenni (ha jól emlékszem).

torrente111
de én is kérdeznék.mentornak hanyas szinttõl lehet lenni?40 töl ?ha elõbb is akkor azt hogyan mert 32 esen nem engedi.kösz

torrente111
10 töl bizonyos helyeken

Ha mindenképpen verekedni akarsz, akkor (lehet meglepõ), de chanter. Arra tökéletes, hogy megismerd az instákat. Ui kb. annyi dolgod lesz, hogy indulásnál felrakod a buffokat a partira, utána pedig mehetsz verekedni az elsõ vonalba. Esetleg néha be kell segitened a clericnek a party heal-ben vagy fel kell támasztanod harc közben az elhullottakat (a clericnek ui erre nem lesz ideje ha a talpon levõket gyógyítania kell), de kb. ennyi a dolgod. Senki nem vár el tõled über dps-t, nem kell cc-t használnod, szóval kényelmes és "laza" class.

Ha kezdõ vagy akkor a templar erõsen ellen javalt, ui ha sok wipe után rádragasztják a noob jelzõt, akkor senki nem vesz be partyba.

Esetleg gladi, bár ott már bejön a képbe, hogy idõnként offtank funkciót kell ellátnod, ha pedig aoe attackal megtöröd a sleepet vagy a rootot, akkor a sorci örjöngeni fog és jön a szaladgálás meg a sikoltozás.

Assa-t szintén nem javaslom, ui belõlük tizenkettõ egy tucat (vagyis sokan vannak) és anyagilag sok ráfordítást igényel, amíg igazán ütõssé válik.

pisztácia
Hát megmondom õszintén csináltam egy teszt karit, és nem nagyon tetszik. Fura hogy minden fajnak van ilyen szárnya, meg a lábak is elég csúnyák...nagy körmök..:S ám nem olyan rossz. Mikor lehet repülni?

SzirmosSzisza
Igazából kezdõnek nagyon nem ajánlott a tank szerintem. Fõleg, ha nem ismeri az ember egyik instát se.

torrente111
persze tankot és healert mindig keresnek,de csak ezért nem kell ezekkel játszani.szal csinálj olyat amivel tényleg szivesen játszol.
spataloson van sok magyar asmon és elyn is

torrente111
pisztácia
Ja, meg melyik szereveren van sok magyar? Hol kezdjek?

pisztácia
Aha, okás. Egyenlõre csak funból játszanék, aztán ki tudja... lehet fizetek is majd.
Esetleg a class kérdésre tudsz valamit ajánlani? Melyik az a kaszt amivel szinte mindig kapok partyt, ami hasznos? Harcos kasztok közül.

SzirmosSzisza
16 körül, 50-60 %-nál megáll majd a letöltés és telepíteni kezdi.

Amúgy egyedül craft / gyûjtögetés miatt lehet para, ha ingyenesen játszol, mert a gyûjtögetésen korlát van. De ha csak úgyis unalom ûzés gyanánt játszol, lehet észre se veszed majd 😊

pisztácia
Ok értem én. De aki nem akar PVP-zni csak partyzni fejlõdgetni, annak bõven jó a game fizetés nélkül ugye? Mert én csak unalom ûzés gyanánt szeretnék játszani.
Ám hány gigát tölt le ez a gameforge? Eddig 7-et leszedett mégiscsak 28%-on áll:S

Unknow
Egy olyan ingame item amit ha elnyomsz akkor az accountod átmegy egy idõre prémiumba, és megszûnteti a korlátozásokat rajta. A shopból tudod megvenni. Viszont ahogy mondtam, ezt megveheted brokernél is.
pisztácia
MI az a gold pack?