24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vicodine #20204 Eu halott?vaze akkor en min jatszom? lol gec eddig azthittem euban tolom, de most felnyitottad a szemem es megvilagosodtam, h csak amcsi szerok elnek. Ocsisajt legyszike olvassal mar utanna, h euban mennyien jatszanak, ill amcsiban, es mikor radobbensz, h itthon nalunk tobben, akkor utanna tolj ide megegy firkalmanyt,h jaaaaaaa tellleggg.......Van 1-2 szerver ami nincsen tele, de ekkora faszsagot bebofogni azert kemeny vagy... -
Vicodine #20203 "Nem ftp infinte Aion csicska vagyok.. tudom mit beszélek szvsz.." Ha ez igy van, akkor miert beszelsz mineden egyes hozzaszolasodban faszsagokat, aminek altalaban koze sincs az igazsaghoz? Ez az egy szo megy:"szvsz". Ezt tudod irni ha kell ha nem, osszefuggestelenul is meg azzal is, lenyeg h benne legyen:D
Masik dolog:"Cheaterek mégpedig vannak .. Erről sír mindenki gameforge fórumon.. " Igen a sok kis csurmo csicska valoban ezekrol sir, erdekes csak pont mi nem latunk ilyeneket...Akik hasznalnak csitet azok scriptet tolnak loveszerzeshez, max teleport hack ilyesmik, de meg nem tudnam mondani melyik honapban lattam utoljara olyan playert aki pvpben csalt volna. Legtobb cry azert van, mert lecsapjak az embert 1-2-3 utesbol, es h dmg hack stb...Abba bele sem gondolnak h dmg hacket nem is lehet hasznalni, mert az osszes ilyen jellegu adatot a szerver-oldal szamolja ki, es amint megprobalja vki atirni, azonnal vissza is all eredeti formaba. Azok meg akik sirnak, azoknak 99%at tuti en is 2 hitelnem...Meg van meg az a teleport hack, arra is van egy jo pelda, azt pl sima laggolassal is ellehet erni h annak latszodjon....Voltak-vannak-lesznek csalok, de azt kell mondjam az esetek tulnyomo tobbsege amit sokan annak latnak az fail, benezes, stb....Az ilyen hozzad hasonlo kis csurmi pocsok akik behaluznak ilyeneket -
#20202 alchemy - pénzt csinálni, magad ellátni -
#20201 Na re! végülis elyos ranger lettem és kérnék is egy kis segítséget!
melyik profession/öket/ ajánlanátok rangernek? nem az érdekel, hogy melyik mire jó, hanem hogy gyakorlatban melyik éri meg :) -
#20200 ej ej :D
játékstílus függő mint minden, de az a baj hogy ranger és ranger és még ranger között is annyi különbség van hogy beszarsz ha meglátod.
de én azt mondom neked h ranger jó kis burst, viszont papírka, sokat kell vele szaladgálnod majd.
a sorci meg jó kis burst, és a sok shield meg cc miatt annyira nem is papír.
de hát neked kell eldöntened hogy mégis melyikkel játszanál :D mind a kettő faszás pvpben pveben még groupban is. -
#20199 hát gondolom írhatnátok némi tapasztalatot ranger és sorcirol pve és pvp szinten.
bár sztem ez az előző hsz emben is ott van...
fszom olyan nagyon határozott vagyok hogy már asmo/elyos között sem tudok dönteni :D
ha sorci asmo, ha ranger elyos. vagy nemtom. vazze! -
#20198 és mi a kérdés? :D -
#20197 segítsetek már,nézem a videokat, olvasom a hivatalos forumokat - de csak nem tudom eldönteni, hogy ranger vagy sorci... aion eu. pvp/pve egyaránt érdekel -
Félx #20196 Ki a picsa ez a seggfej ( Zerdor )? Olvasom a hozzászólásaidat és komolyan nem tudom eldönteni hogy te tényleg ekkora hülye vagy, vagy csak megjátszod? Először még kiröhögtelek de már szánlak! -
#20195 na meg naionosoknak még üzenem hogy logoljatok be az atreian atlasra, nyomjátok meg a kis gombot hogy muti a pathomat, ott megnézitek bal oldalt a kis szarokat, minden kis "questért" jár reward. godstone pack, encsikő pakk, szárny, titulus, skin, satöbbi. ingyen term. -
Zerdor #20194 Annyira ronda ez az állat :D -
Zerdor #20193 Hi! ink Na! Eu halott. -
Trollface #20192 -
Trollface #20191 -
#20190 naionon a black cloud marketplacen van 2 ingyen berdin amulet/nap, szal egyszerre kettőt vehetsz ki, egyik 55ig jó asszem a másik 60 lvlig és csak 50%os.
váltogassátok ki népek kik ott játszatok vala -
#20189 eu -
#20188 Hali!
EU vagy NA ? hol a több magyar játékos és guild ?
-
#20187 -
Trollface #20186 Ingyenes és jön a paytwin.. The new Metin2.. Szép lesz.. -
Trollface #20185 Figyeld meg a te gamefosod lesz ingyenes.. Amúgy Telenachos ely.. Akkor már tudom miért vagy ekkora lúzer..
Jó látni ezt a koalíciót ,de csak röhögni tudok rajtatok..
Nem ftp infinte Aion csicska vagyok.. tudom mit beszélek szvsz..
Cheaterek mégpedig vannak .. Erről sír mindenki gameforge fórumon.. Ja ,hogy nem is játszol már ,se a Frosty oh..
Ja kár sajnálom azt a marhát aki megveszi az EU-s accod...
Bigjerk: Mondtam én ,hogy lemehet 50-re? Mondta faszom ,én azt mondtam vkinek őszerinte lement 100-ra szvsz.. Nekem 175-200-250 ami bőven jó.. nekem legalábbis.. Nagy isten állatkertje ,de kicsi a kerítés .. milyen igaz..
Pls beszélj így a főnököddel. Szerintem díjazná..
Megérte feljönni ennyi hülyét látni.. Mission Completed! :P
-
Vicodine #20184 -
#20183 Eladó acc:
ely oldal,telemachus server:
55os karakterek :
Temp: Full Sw set (+5 - +10 körül)
Sw shield.
Sw 1h sword.
Sw greatsword abyissal mergellve (+10 + para GS )
Megvan neki ezen kivul a crucible-s greatsword is .
ja es minden pve acc eternal is megvan (ring , earning etc )
Gladi:50 elite set + extend pole, 55 +10 pve greatsword.
Cleric:Full Sw set + pve eternal accok. extend staff . 55 eternal
cast speedes mace 4k general gs-el.
Ranger:miragent set + bow.
Ezen kívül van még az accon egy 52 es sorc es egy 52es sin is.
Az 55-ös karaktereknek a felsorolt gearon kívül még raktárban előfordulhat pár más set , fegyver is. -
Tomy Lee #20182 Addig meg nem brokerezel nagy kaland..
Vagy megkérsz valakit,hogy adja el neked ha olyan item esik ami értékesebb.
Meg nem küldhetsz PM-et,nagy gond ez?:) -
Tomy Lee #20181 De ingame pénzért vedd gold pack-ot.Lvl 30-40 leszel és összejön annyi,hogy veheted is az elsőt ingame. -
#20180 useable item, accountra szól, egy hónapra asszem. az itemshopban láthatod az árát -
Tomy Lee #20179 -Account-ra szól,bármelyik szerveren elhasználod az érvényesülni fog minden szerverre karakterre.
-10 euro 1 gold pack.
-Transfer nincs még,előfordulhat,hogy 3.0-val lesz. -
#20178 na akkor még egy gyors, gold pack account, vagy karira szól? mennyi euroba fáj? karit át lehet tenni másik accountra később? -
Tomy Lee #20177 Gold pack Telemachus-on pl ahol én vagyok 7-8 milla.Felhúzol 55-re egy karaktert és ahogy odaérsz egyből veszel 4-5 hónapra elegendő gold pack-ot.Max szinten meg nevetve összegyűjtöd rá 1 nap alatt:)
-
#20176 vagyis, van paypal támogatás? ill mennyibe is fáj a gold pack?
fszkivan, hogy egyik inkább trial mint free to play, másik meg messze van -
#20175 hát nekem még mindig 400 :(
#20174 áhh azt inkább hagyom, elegem lett a STARTER dumából -
Tomy Lee #20174 EU stabil 45 ms -
#20173 sorcival mondjuk még lehet is pvpzni :) jó választás nekem is az van ott -
#20172 megnézem köszi! amugy sorcit kezdtem de terveztem a pvpt is... -
#20171 guglizd ki a leatrix latency fix progit
(script)
lefuttatod, telepíti magát, utánna ujraindítod a gépet és kicsit javítani fog rajta. nekem amikor üres a szeró kb mert az összes tengerentúli kocka alszik akkor 180-220 között ingadozik, csúcsidőben pedig 250-300 közötti. sorcival el lehet lenni, de pl ranger, assassin esélytelen választás! -
#20170 sokrengeteeg :( 300-500 skill activationon bazira érzékelni (v ez ilyen?) -
#20169 /ping paranccsal -
#20168 hogyan nézhetem meg a pingem? -
#20167 na itt se kell pvpzni ahogy elnézem... elég messze van ez magyarországtól -
Zerdor #20166 Asmo oldalról nemtudok sokat, h ott vannak e magyarok. Ha a közösség lényeg akkor Ely. :D -
#20165 grr. buzisak. jó nekem asmo :P