24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    Bena volt a sin, tanuljon meg jatszani.Ugyanakkor ez kb olyan, mint amikor sokakat lealaznak, akik azt hiszik magukrol h tudnak pvpzni, es akkor egybol csitet kialtanak, ez is ahoz hasonlo csak mar fejlodnek a nagyotmondasok:D
  • Vicodine
    Olyan skillt kap, ami nagyobbat sebez mint a glaci? Nemertem hol itt a problema? Nezzuk csak, en most jelenleg 2.7ben tolom, egy full MBs sorci glaciallal ramtud zuzni mondjuk 4kt, ha bekritel akkor 6ot asszem. Na most ugye 3.0-ban van egy uj stat, ami ugye a magic sebzes ellen van, es ha jol olvastam a kalkulaciokat aion sourcon, akkor azzal meg kb 30%plussz dmget ellehet nyelni magic ellen. Nemtudom milyen karid van, vagy nemtudom kit lattal akit letudott egyhitelni, de abban biztos vagyok, h egy jol gearelt akarki ellen soha nemfog tudni egyhitelni egy sorci, meg akkor sem ha az MB capet megemeltek 300al vagy mennyivel erre nem emlekszem pontosan.Nagyon durvan elvan tapolva a sorci ez ellen nem is vitatkozom, de gs proc nelkul soha nemfog tudni egyhitelni.De hangsujozom nem pve ruhas emberekrol beszelek...
  • Frosty01
    nowai.
  • KaCsaxyz
    Nincs.
  • kastil
    oks köszi!

az imént láttam egy duelt 32es templar és 44es sin, a templar összecsukta a sint - lestem nagyokat aztán sin elmondása szerint azért mert széttápolta magát a templár forintból - ilyen van aionban? mosttakarodokinnenifitstrue
  • KaCsaxyz
    A kuldis megoldas "egyszeru" (na telleg nem annyira komplikalt). Nezd at nagyjabol mi hova kuld 1x. Amik kb ugyanoda, azok melle checkbox pipa (jobb oldalra kikerulnek a kuldik). Ha megnyitod a terkepet (akar rendes, akar attetszo), kek foltokkal jelzi a terkep a teruleteket ahol olnod/gyujtened kell es latszanak az npc-k is akikhez menned kell. Ha rahuzod a foltra/npc-re az egeret, ki is irja melyik kuldi es (ha jol emlekszem) a mob(ok)/gyujtenivalok nevet is. Amugy igen, sok a kuldi kesobb is. En rendszerint felveszek max 5-ot (lehetoleg egy helyre szoljanak) es ugy megyek ki. Camp kuldik meg olyanok amilyenek. Elvileg szintenkent van 1, szal nem akkora gaz. legioban nemtok segiteni, mas szeron vagyok ott is csak keveset:)
  • kastil
    szevasztok!

kezdő, lvl18 ranger magyar klánt illetve mentort keres Anuhart ely oldalon! egy.

kettő; agyfasz ez a game, egyszerr feszülök rá mint a picsa és közben undorodom el... mennyire retek sok mocsok questem van, és mennyire anyám kínjába kell már szaladgálni... felveszek egy q-t janitól, elküld gizihez a részletekér, gizi elküld bélához valami nyavaja miatt, béla elmondja, hogy vissza gizihez és öljem meg a gyilkosmókusokat mert megdézsmálták marika termését. ok kész, vissza bélához, ő elzavar megint gizihez akinél sajnos nincs lóvé ezért menjek vissza janihoz aki kifizet. nem is lenne para, ha egyszerre legalább bejelölhetném az összes hüle questet, hogy mutassa mapen, és ezt a futkorászást nem kellene megtennem óránként ugyan ott...

jelenleg fel van véve vagy 20 quest/campaign vegyesen, később is ilyen bazisok q lesz? olyan összevissza zagyvatag az egész, ez a draw distance meg broaf.
    de mondom, közben meg úgy beszippant mint a picsa, csak kicsit egyedül érzem magam, nincs kire támaszkodni :D magyarok meg áhh, vagy 5re köszöntem rá csak ma, volt amelyikre whispeltem, annyira nem képesek, hogy elküldjön anyámba.. és még a wow community a szar, hátpersze

• KaCsaxyz
    "... de most, orulok ha a mob kinaht dob"
    Erre csak ennyi a valaszom:
    Truly free -> http://store.aiononline.com/store/detail?goodsNo=5000003&category=boosts&sub=¤tPage=1
    Valahonnan nekik is kell a penz (szerverek fenntartasa, alkalmazottak fizetese). Bocsi, de a kezdetekkor (NA F2P) irtam EU forumba, hogy varhato ilyen (es ennel meg erosebb) megmozdulas. Jatszottam/jatszom amcsi F2P jatekkal egy ideje, nem lep meg. Ez egy ilyen megoldas, amcsiknak es jobb gazdasagi helyzetben levo EU allampolgaroknak siman bejon. :)
  • Frosty01
    jó de ha ezen pörögsz akkor tényleg nem fogsz tudni többet játszani vele mert megutálod :D

nyugodj le igyál egy teát, szívj el egy doboz cigit moccanj ki, pár nap szünet jót tesz, utána majd jó lesz újra játszani ;)
  • panni123456
    hát olyat nem amivel 1 ütéssel megölsz bárkit...sorcit totál eltúlozzák már
  • Frosty01
    ezt most ugy mondod mintha a többi kaszt nem kapott volna jó stigmákat :DDD
  • panni123456
    kezdjük ott, hogy sokkal többet kell gürizned, mire elérsz valamit, ugyanis van jópár új insta, de a régiek is bedurvultak, nem kicsit, sorcerert eléggé eltápolták azzal, hogy egy másfél millás stigma skillje erősebb mint a glaciar shardja, ami ügyebár grater stigma végső pontja, és igy egy sorci lazán lesebez 10k kat, 1 skillből, a többi kasztot persze nemigen akarták tápolni ilyen skillekkel, azt amit 2.7 ben megtudtál szerezni 1-2 hetes munkával, de most, örülök ha a mob kinaht dob
  • Frosty01
    de abban igazad van hogy ez a játék eléggé szopatja a népet, tény és való. csak nekem az jött le az új kieggel, hogy könnyebb lett, és endgémben balanszoltabb egy picit a kasztok közötti nagy szakadékhalmaz.
  • Frosty01
    3.0-val kezdőnek lenni is sokkal könnyebb. főleg ugye atreian atlas, ami osztogatja a 40 lvl-re szóló pvp accessorikat. nem értelek h mi fáj ennyire, a questek pedig nagyon is működnek :D!
  • Vicodine
    Nekem van 1szer remodellezheto cuccom, es eun tolom, ahol nincsen meg 3.0. Az h te beestel parszor textura ala akkor igy jartal, de mivel toled hallom eloszor, lehet nem jellemzo..Amugy 3.0 ban meselj mar miert basznak ki folyamatosan a jatekosokkal? De nekem ne ilyen remodelles dolgokkal gyere, hanem aminek van ertelme is. Mert azert teljesen tisztaban vagyok vele mit tartalmaz a patch, es azt tudom mondani h jo iranyba halad aion, ha igy haladott volna mar ezelott 2 evvel, akkor nem tartana ott ahol most, de azert kivancsi vagyok ra miket hozol elo!
  • panni123456
    amit irok azt nem véletlenül írom, van lvl 60 as clericem, tudom milyen a játék, ugyanis a legeleje óta játszok rajta, sose volt egyszer használhatos a remodell, egészen 3.0-ig, egyszer nem estem be textura alá, egészen 3.0 ig, és még egyszer nem utáltam ennyire egy játékot, egészen eddig, mert sorozatban cseszik ki a játékosokkal
  • Vicodine
    Ez a texturas dolog nekem is uj....Amugy azon vitatkoznek, h szarabb lett a grafja 3.0ban, annyi h nagyobb lett a gepigeny az tuti, de azert szebb lett. A remodelles dolog meg ezer eve igy mukodik, erre kar a szo. Valami hihetetlenul elkurtak 3.0at...foleg ha vki lvl 30as, nagyon bele is lat abba h mennyire...vicc vaze
  • alyr2
    Texturába/alá esés az létező dolog sajnos..arénában is csinaljak a körcsarnokban..belemennek a falba így nem tudok rájuk castolni..

LVL 30 on meg mi a picsanak remodel? :D
  • Frosty01
    hát oda van írva, ugyhogy teljesen a te hibád... nem tudok erre mit mondani :D

az első ilyen remodelemet 50en vettem fenrisre amikor már mindenem megvolt ami kellett :)

textura alá esést eredetin meg még soha nem tapasztaltam :D
  • panni123456
    Bocs elirtam, eredetin tolom. De ez miért jó? Egyszer megszenvedek érte akkor ha használjam már, ezek csak remodellek, modt ott s 30 as sorcim lvl 10 es ruhába rajt egy 15kk-s remodell, se átadni, se átalakitani, semmit nemtok vele kezeni. Max kidonni
  • Frosty01
    talán ne játsz törtön. mellesleg egyszer használatos remodellekért még pénzt is kértek, nemhogy 15kk-t.
  • panni123456
    Káromkodni fogok előre szólok, mert ezt már nemtudom nőies módon máshogy kifejteni....ezzel a 3.0 val egy szar lett az egész játék, megveszed 15kk ért aq remodelt és egyszer, ismétlem EGYSZER!!!! használhatod csak fel, nemjók a küldetések 90%-a, az új mappokon be esek a textura alá, a grafika sztem ocsmányabb lett mint volt, totál elrontották ezt a játékot, egy határ semmi lett, inkább véviv nézem a 100 órás videót a srácról aki végig nézte a 10 órás nyancat videót, mert még azse bassza fel ennyire az agyam. jah és nem mellesleg offon tolom
  • xerb
    A másik hogy jó nagy marhaság dredre jelendkezni alone :) .
    Max ha afk-zni akarsz . De már arra sem mivel afkra is partyval célszeü menni ha nem akarsz pár reportot a nyakadba.
  • Vicodine
    mondjuk ha vki nem full ptvel akar bejutni,akkor valoban sok lehet a varkozasi ido,de full ptben nem
  • Vicodine
    nemtudom melyik szeron toltad euban, de nalunk(telemachus) nagyon max 10 masodperc a varakozasi ido,es ez minden tulzas nelul! persze nem a dred time lejarta elott 5 percel, hanem a 12-13ig,20-21ig,meg az ejfelin kb az elso fel oraban van ez igy, mert mindenki bemegy akkor.de atlag ugy szokott lenni, h megcsinaljuk a ptt,regelunk, es kb mar tesz is be.
  • Frosty01
    majd akkor örülök én annak a ha a telemachust és a többit is kitakarítják, és összemergelik azokat amiket össze kéne már mergelni kb 2 éve. (szervert)
  • Box3r
    Hát, én csak Eu Spatalos szerverről tudok nyilatkozni! Nagyon sok aktív játékos van, mind magyarok, mind külföldiek.

C.Dredre nem kell olyan vészesen sokat várni, a déli és a nyolc órás, az egész hamar behív...maximum elmész megcsinálsz, egy napi Mithril Coinos questet, vagy átstigmázod magad PvP ágra és már bent is vagy. Az éjféli dred már más kérdés, ha már olyan fél 1-1 óra környékén reg-elsz, akkor igencsak sokat kell várni míg behív, persze kivételek mindig akadnak:)

Egy kis hátrányt jelenthet az új játékosoknak, hogy EU-n a Spatalos régi szervernek számít, tehát elég sok a veterán játékos, akik ellen PvP-ben lehet, hogy az első 1-2 hónapban kicsit nehézkesen fog menni...viszont nézzük a jó oldalát, akkor tanul meg az ember PvP-zni, ha jó játékosok ellen teheti ezt.

Ami még jó hír, a GM-ek visszatértek Spatalos szeróra és kicsit takarítottak a Cheat-ereket /mint pl. Earo/ és a bot progikat használó playereket, eltávolították.
  • Zerdor
    Sry látom írtad h kipróbáltad. Akkor ne próbáld ki :D
  • Zerdor
    Mi részben azért jöttünk el Euról mert a dredre 1-2 órát kellet várnunk. A 3-5 másodperc kicsit túlzás. Ha ajánlhatom te is próbáld ki, csinálj egy karit, és meglátod a különbséget. Az EU az Na hoz képest kihalt. Na-n pl 3 hétre le volt zárva az ely oldal mert többségben volt mint az Asmo. Ahogy rendeződött az arány a két nép között megnyitották az Ely oldalt. Telemachuson(Eu) van 1-2 nagy Asmo légió akik átjárnak pvpzni, meg stb,de az édes kevés. Annyira aránytalan a 2 nép között a játékosok száma, h játszhatatlan. A Gameforges Admionok se iránytani nem tudják a játékot, se a hackerektől tisztán tartani. Na-n sokan vannak, napközben főleg európaiak, éjjeltől amerikaiak, szóval állandóan van pörgés.

Aki szeretne jelentkezni nálunk: //Légió: Legends of Hungary //Honlap:aionfk.comoj.com //Aion: Na-Siel-Elyos
  • Mocsok22
    Hát én sem veszem észre hogy az eu kihalt volna,bár igazság szerint csak a nexus-ra van rálátásom.De ott igenis van élet.Talán csak a kereskedés lehetne egy picit pörgősebb.
  • Vicodine
    nem kell magyarazni,vagom vaze
  • Frosty01
    jó hát akkor úgy mondom hogy képzeld el a sielen most hogy játszok (igen, meg vagyok őrülve) hogy bármilyen sárga group va gy akárn em group questet is írsz be az lfg-re, pár percen belül full partid van. bármikor. és például a fragment of memory3, balaur conspiracy, meg a creating a monster c. questekhez ugye amik izom partit igényelnek, érdekes módon, mióta elkezdtem játszani ott két hete, mind a mai napig akárhányszor voltam online, azért napi nem 1 parti indult le. és ez csak a kezdő tagozat!

bár erre is megvan a teóriám, hogy miért ilyen fasza -> atreian atlas miatt gondolom nem 1-2 ember csinálgatja az új és új karikat, az egyébként is nem gyenge beáramló eu-s tömeg mellett.
  • Vicodine
    Vasarnap reggel 6kor keves a 600? Ez csucsidoben tobbszorose, nemhiszem h kevesnek mondhato, gondolj mar bele ...
  • Frosty01
    jó jó fincsi nem nekem kell magyaráznod, azért szerintem elég sokat lehúztam én is ott, ugyhogy tudom mi a dörgés :)

a hatszáz plájer meg amugy kurva kevés :D
  • Bigblind
  • Bigblind
    Te jó ég! TESTÉPÍTŐ????? Ne haragudj azokért amiket írtam rád! Hibáztam! Ostoba és meggondolatlan voltam! Bocsánatot kérek, és visszavonok mindent, csak kérlek ne keress meg, és ne csomagolj össze! Ugye nincs harag? Nyugtass meg hogy nincs, mert rettegésben fognak telni éjszakáim!
  • Vicodine
    En is kiprobaltam amcsi szerot, sokan vannak, mert par szerverre tomorultek ossze, de euban is vannak hasonloan nepes szerok, meg hat itt van vagy 4szer annyi szero, tehat tuti tobben toljak itt. Volna par szero aminek nemartana a merge, dehat fene se tudja igy is nagy zergek vannak..:) pl telemachust sokan fikazzak mennyire kihalt, hat azert utoljara amikor neztem mennyien vannak fent, az olyan 2 hete lehetett egy vasarnap kora reggeli idoben, es olyan 600+an voltak, ami csucsidore nyilvan sokszorozodik, tehat meg a leg lepusztultabbnak velt szervereken is eleg sok a player, igen egyszeru ptt talalni, dredre sem kell varni h betegyen max 3-5 masodpercet, szal en ezeket a "kihalt" dolgokat annyira nemerzem at. Arrol nem is beszelve, h mindig van kit olni, es meg egy ilyen "kihalt" szeron is hatalmas zergek jonnek ossze
  • Frosty01
    bárki lehet aki nagyobb nálad, ha rádnyomja (partiban jobbklikk start mentor)
  • kastil
    srácok valaki segítene ezzel a mentoros dologgal? most elvileg csatlakoztam az akadémiához, most mi van?:D megválaszthatom a mentorom, vagy kapok valakit random, illetve hogyan nézhetem meg, hogy van e, és ha van akkor ki az?
  • Frosty01
    vico, én elkezdtem ott, leszarva a pinget mert amugy is mindig részeg vagyok (fel se tűnik)
    az amcsi ely oldalon tényleg nagy a pörgés. pl sárga záróquesthez 5 perc alatt találsz partit bármikor. ami azért nme mindegy ha kezdő vagy... érted.

de szerintem az aetrian atlas miatt pörög ennyire, ugye unlockolod a szarokat, és kapod a rewardot ami nem két fillért ér! (godstone pack - krudgelmirs tacticness 20 millát kóstál!)