Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt van az összes symbol oda is van írva mindegyik mellé melyik mit jelent ezeket bemásolod memo pad-ba és onnan ctrl+c ill ctrl+v a chat-be.Ha jól emlékszem ennyi
link

★ 汤姆 李

atinq
Na erre én is kiváncsi vagyok.

No.

torrente111
sziasztok.valaki segítene.hogyan lehet chatbe pl koponyát,szárnyat vagy egyéb ilyen formációt beszúrni,írni? kösz

Szivemböl szoltál!Azért eléggé szánalom ettöl a grafikus motortol, hogy még aionban is jobban néznek ki a karakterek mint teraban.A környezet vita nélkül szép,sokkal jobban kidolgozott nem is lehet egy lapon emliteni aionnal(bár kibaszott müanyag hatása van az egésznek, ami szintén elég ratyi),de a karakterek...Maga a karik mozgásárol meg jol beszélsz szintén, iszonyatosan gagyi, és ezt már nem lehet arra fogni h mert ilyenre akarták h ez illik majd terahoz...Irányitás is semmi ujat nemtudott felmutatni,láthattuk már több esetben is ezt a minöséget.Tényleg nincsenek csodák, sokan mondják, h majd élöben más egy játék mint amikor nem tapasztalod élöben meg nem játszol vele, ez a legnagyobb faszság, eddig akármennyi mmot vártam és kiprobáltam, tera kivételével mindig ugyanazt kaptam mint amit elöre gondoltam,tera az elsö ami alulmulta a várakozásaimat....Na mindegy, ez is leves, most már értem miért nem sikerült aiont letolnia koreaban a listárol, és miért hagyják ott egyre többen ott is, és ennek semmi köze ahoz h ott az agyatlan farmot szeretik csak, ez a game nyugaton is fail lesz,ez ma már igen kevés, és ami még szintén szomoru, h egy játékot ugy kellene megcsinálni,h amikor elkezdesz játszani vele,akkor minden érdekes legyen minden pörögjön h az elején megfogjon minél több embert.de amikor vaze az emberek nemtudják tovább játszani 4-5 oránál tovább mert egyszerüen semmi de abszolut semmi nincsen ami lekötné az embert és ahogy te is fogalmaztál totális unalomba fullad az egész.Hát ennyi voltál kedves tera,bb jo volt veled😄D
Unknow
Free MMO piacon most ez a csúcs 😛 (Valszeg sokáig az is marad.)
Titan
OFF

Sajna egyet kell értenem a Terra Online kritikával..😞 én is nagyon megörültem, hogy kaptam béta kulcsot, de sajna 10 óra játék és pár kaszt kipróbálása után uninstall lett a sorsa..😞 A karakterek mozgása nevetséges és kiábrándító, a spellek ellövését még meg lehet szokni, de a játék unalomba fulladt nálam...
Várom inkább a GW2 vagy Arche age-t még jobban..Addig meg maradok a ronggyá játszott Aionnál. Szerintem még mindig a legjobban kezelhetõ, átlátható és látványvilágban se utolsó játék a jelenlegi piacon...szerintem...

ON

Frosty01
trú sztori

practitioner of the forbidden arts of death

Unknow
Ezek a kóreai maszlagok mindig elbuknak nyugaton. Néhányan kitartanak mellettük, de a többségnek sose fog tetszeni. (Btw Aion is ugyan ezek miatt a kóreai hülyeségek miatt hasalt el anno.) Az a "kóreai" mmo ami meg keleten is bukik, annak nálunk végképp nincs esélye. A TERA hála a túlságosan magas havidíjnak pedig pont ezt tette. Sejthetõ volt, de azért kár érte... Marad a GW 2 😛
Nem feltetlen. olvasgattam ingame trecselest, vannak joparan akiknek bejon. Engem pl a grafika nem erdekel tulsagosan (1 max masfel ora es nem figyelem). A harcrendszer/iranyitas viszont nem tetszik (nehezkes), inkabb kontrollert kivan, azt meg utalom <#falbav>
Frosty01
ezt már régóta tudni lehet, csak a pár elvakult fanatikus örjöng érte 😊

Nekem a legnagyobb csalodás az a grafika volt,abszolut semmi extra,de a karik azok még kb aionban is jobban néznek ki😄D Az irányitás sem tartogat meglepit,ettöl már lehetett látni jobbat is a non targetes rendszerben,eddig egyetlen pozitivumot sem találtam benne,arrol nem is beszélve h end game az tudni lehet h 0...föleg bg-k nélkül...na mindegy kuka lesz ez itt😄D
Probaltam. Nem nyugozott le/gyozott meg eddig, de azert kap meg sanszot.
400-tol nincs w/o. Orulj neki h WS, drenite-ot az egyik legkonnyebb szedni (es talan legolcsobb is). 440-ig fel tudod vele vinni a craftod. Tovabb sajna nem, a 405-os recikhez tul sok kellene mar, nem eri meg. Szal 440-tol balic material craft. Nezd at brokert es a balic arust (ne csak recit hanem segedanyag arakat is), szamolgass, melyik eri meg legjobban. Pl. lehet olcsobban jossz ki ha 470-ig a 440-es balic matikat craftolod.
Work order csak 400-ig van. Miután expert lettél már csak tényleges (excpert szintû) craftolással tudsz fejlõdni. Erre a legfájdalom mentesebb módszer a balic materialok craftolása, a recepteket kinahért meg lehet venni npc-tõl.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

bakker probálta vki a TERAt?😄 hogy be volt harangozva mekkora op mmo lesz, de bakker hatalmas csalodás ahoz képest is h nem volt semmi elvárásom töle😄 hát bizony aion még marad gw2ig simán😊
449tõl tovább már csak abyssba lehet tovább tolni ha jól tudom. Ha tévednék szóljatok.Legjobb tudásom szerint Tigraki islandon lehet feltolni.
Sziasztok. Megcsináltam az Expert Weaponsmithing-et. 400-449-ig nincs work oder vagy csak én nem találtam? Remélem van, mert nagyon sokat kell ütni akkor a drenium-ot :S
Jut eszembe, magyar Légiót keresek, telemacus szerveren(Ely oldalon). Rég játszom aion-t nem vagyok kezdõ, már 2-3 éve tolom, Insta-pvp-pve orientált légiót keresek, egyenlõre 23as assassin.
Játékos név: Esszusz
sanzik
tegnap le volt halva nálam is ,nem tudtam használni,de ma reggel mûködött
torrente111
igen bejön a weboldala,de nem lehet vásárolni.nem engedi a karaktert kiválasztani

Mi a gondod az item-shoppal ? Nálam tökéletesen megy
torrente111
köszönöm de az item shop az nem broker ))

Ha ez nálad a brókert takarja, és teljesen új vagy a játékban (tehát nem volt elõfizetésed soha) akkor nem fogod elérni, mert ez van beállítva a játékban a kezdõknek... Amennyiben onnan vásárolni szeretnél akkor elõ kell rá fizetni...
torrente111
sziasztok.valaki nem találkozott véletlenül olyannal,hogy mi lehet az itemshoppal?nem lehet elérni.kösz

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bocsi, nem rég kezdtem itt, kb pénteken 😊
SzirmosSzisza
Én új játékos voltam, eleve voltam bétán így veteránként indultam, aztán 2-3 GP-t simán tudtam venni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Kedden mintha mindig karbantartás lenne.

Hali.
F2Pben szerver karbantartás van, vagy csak simán megint beállt a kliens?
szokásos hiba üzenet:
cannot connect to authorization server

Ezzel mit lehet kezdeni? tegnap este még normálisan ment a game.
MaDFoX
"Amúgy új játékosként semmi baj nincs a Gameforgegal, csak az öregek szívnak"
Nem pont fordítva??! Starter = csonkolás, veteran kb rendes játék...
Nálam a NA Tiamat-ra 100-200 közti a ping...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

SzirmosSzisza
Amúgy új játékosként semmi baj nincs a Gameforgegal, csak az öregek szívnak <#idiota>

Gameforge na az önkínzás. 😛 Csonkolt sz.rral játszani. 160-250 simán jó szvsz amúgy meg latency fix..

Vico csinálsz aion accot , leszeded a gamet etc.. Majd írd sikerült-e.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Belton
Fel néztem már NA aionra 😄
Jó szép meg minden de 230-370 es a ping 😄
Netem : Digi TOP : 9.9mega le 4.9 fel.
Felejtõs 😄 ha csak nem mazoista az illetõ 😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Frosty01
hát nem tudom... én ilyenkor döntenék úgy hogy betöröm mindet, a pvpt meghagyom és zuzogatom az elyk arcát, egy ki+15-tt gearben 😊

de mivel a játék kb fele a pvprõl szól(ami egyébként a jelenlegi balancetól eltekintve szerintem az egyik legjobb lehetne), a másik maradék pve fele pedig elég buta... hát akkor ez nem a te játékod. bár fura h ilyenkor jössz rá hogy csömör amikor már szenesre játszod.

Az a baj hogy elbeszélünk egymás mellett!
Te a pvp-rõl beszélsz, ami nekem egyébként is uncsi. Én meg pve rõl.

Max. szintû sett annyi hogy full Sw sett fegyókkal mindennnel 2 karin, full sett a arena-ból 2 karin.Másik 2 n félig
Emelett a Tankomnak(lvl 55) a settjei: Fenris sett, Anuhart sett, gelkmaros sett, udas sett, bt normal sett, Sw sett,lannok fegyók, sieles fegyók. minden nyûggel együtt, meg a divine sett + divine 2 s szintre huzható fegyók(és mind +-tatva van, godstonnal)...., csak unalomból...
Meg a craftoható cuccokból is akad pár...
Így értem a fullon van, de még mielõtt bárki basztat nem dicsekedek csak válaszolok.
Frosty01
kíváncsi lennék milyen az a full set... 😄

egyébként érdekes, én a harmadik karim tolom, egyik sincs maxolt szetben, közepes gearben ugrok bele a pvp-be, már azóta mióta lehetõségem nyíllott rá, minden karimmal, és még mindig nem unom. (kivéve ha nincs kit ölni)

az hogy te nem tudod feltalálni magad ingame, az nem feltétlenül a játék hibája (nem azt mondom hogy hibátlan)

Én ugyan nem mondtam hogy torz, azt mondtam csúnya, de elárultad magad... XDD
És Akár hiszed akár nem uncsi lett a játék,és elég sok embernek így is hónapok kellenek 5-10 . szintre jutni. NEKEM az a bajom, hogy nincs már benne kihívás, már minden Karim full settben van, nincs már mit elérjek benne, nekem ez a bajom. Megcsömörlött a játék, és igazából ez a 3,0 is kevés...
ja h szétfagyott a launcherem...😄
north american van....nem is ad ki választási lehetöséget mint anno,de zárojelben kiirja h north america szal nemhinném h a nemlétezö euba akar csatizni
trollface mit tudsz amcsi szerokrol mikor indulnak el vagy mi a fakkom van mert leszedtem de nem megy ez a fos,aionstatuson is csak a login megy a szervereknek
Ezzel már én is szívtam, Trollface segített. 😊 Az NCSoft Launcher - Settings menüben állítsd át a régiót NA-ra Európa helyett, mert az határozza meg az authentication szerverek IP címét. Te most a már nem létezõ EU szerverhez próbálsz csatlakozni.

Amúgy a pingre visszatérve, igaz hogy sokkal szarabb mint a gameforge, de akkor is felhúztam nulláról 2 hét alatt lvl40-re a chanteremet, ezen a héten már meglesz az 50 és ott fogok sétálni Tiamantarában. 😊 Persze az amcsi szerveren csak átmenetileg játszom, abba fogom hagyni amikor megjön a 3.0 hozzánk is, de addigra már ismerni fogok minden új dolgot.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

"Pisztácia gratula.. rég láttam ilyen csúnya karit..pedig alapjáraton ez egy szép játék lenne. " Mindenkinek saját dolga milyen karit kreál, én pl GW2 fan vagyok, de nagy hibát látok abban, h nem lehet gnom karikat kreálni, mert az tök fan, amikor mész és eléd jön egy atom kvazimodo és szétcsap😄 Amugy itt megjegyezném, pisztácia karija egyálltalán nem is torz, annyi h alacsony kicsit meg köpcös, de ettöl millioszor rondább karik vannak😊Ja arrol meg h lekönnyitettek mindent csak annyit, h régebben volt tul nehéz...Akar a tököm szintezéssel meg instázással idöt tölteni, most ezeket végre meglehet uszni, ez mindenképpen pozitivum
Ne rinyáljatok nézzétek meg minden server CST zone. Isaphrel-en vagyok és jó szeró ,elyt most nem kezdhettek csak asmot ennyi. 400ms szörnyû rakjál latencyt gyerek btw. Vagy battleping meg a grafikát vegyétek közepesre,shadows ki az is szivatja a gépet ,mert nagy graffon szaggat olyan új és megjegyzem szép fény effekt opció van ,hogy beszaratja a géped ,de tényleg szép csak kell alá vas.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Latencyvel 160-250 ms közt nekem és nincs epic netem , amikor maga a szerver laggol akkor 400-600 ,de ritka és kb ha 10-20 perc egy ilyen laggspikeos idõszak.. 160-200 ms-en pvpbe szétkaptam gladit és egy sorcit solo arénán és temp vok,szóval lehet pvpzni ilyen pingel.

Én nem a szeróra értettem a nyomasztót hanem az emberkékre...
Furik vagytok, én így lassan 3 év után azt mondom, egyre szarabb a játék..full lekönnyítettek mindent, most már elég leizmozni bármit, nincs már taktika a játékba, és gear orientált a játék, ráadásul tele lett hülyével.
Az igazán jó arcok meg lelépnek, mer elegük van... ami érthetõ...
Az meg pláne mókás, hogy 50 alatt kinek mit kell szereznie,tök mindegy... a durva insták 50+sok, ott már van értelme miben vagy, de addig...
Pisztácia gratula.. rég láttam ilyen csúnya karit..pedig alapjáraton ez egy szép játék lenne.
Am.az már rendes lag😊)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

US szerverrõl van szó.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

uhhhhhhhh de nyomasztó!!!
Lassan tényleg kell keresni valami más játékot...
Frosty01
az nagyon sok, akkor mégsem szedem le 😄