Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
★ 汤姆 李
Sajna egyet kell értenem a Terra Online kritikával..😞 én is nagyon megörültem, hogy kaptam béta kulcsot, de sajna 10 óra játék és pár kaszt kipróbálása után uninstall lett a sorsa..😞 A karakterek mozgása nevetséges és kiábrándító, a spellek ellövését még meg lehet szokni, de a játék unalomba fulladt nálam...
Várom inkább a GW2 vagy Arche age-t még jobban..Addig meg maradok a ronggyá játszott Aionnál. Szerintem még mindig a legjobban kezelhetõ, átlátható és látványvilágban se utolsó játék a jelenlegi piacon...szerintem...
ON
practitioner of the forbidden arts of death
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Játékos név: Esszusz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
F2Pben szerver karbantartás van, vagy csak simán megint beállt a kliens?
szokásos hiba üzenet:
cannot connect to authorization server
Ezzel mit lehet kezdeni? tegnap este még normálisan ment a game.
Nem pont fordítva??! Starter = csonkolás, veteran kb rendes játék...
Nálam a NA Tiamat-ra 100-200 közti a ping...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Vico csinálsz aion accot , leszeded a gamet etc.. Majd írd sikerült-e.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Jó szép meg minden de 230-370 es a ping 😄
Netem : Digi TOP : 9.9mega le 4.9 fel.
Felejtõs 😄 ha csak nem mazoista az illetõ 😛
BF:2-3-4(oORedstarOo)
de mivel a játék kb fele a pvprõl szól(ami egyébként a jelenlegi balancetól eltekintve szerintem az egyik legjobb lehetne), a másik maradék pve fele pedig elég buta... hát akkor ez nem a te játékod. bár fura h ilyenkor jössz rá hogy csömör amikor már szenesre játszod.
Te a pvp-rõl beszélsz, ami nekem egyébként is uncsi. Én meg pve rõl.
Max. szintû sett annyi hogy full Sw sett fegyókkal mindennnel 2 karin, full sett a arena-ból 2 karin.Másik 2 n félig
Emelett a Tankomnak(lvl 55) a settjei: Fenris sett, Anuhart sett, gelkmaros sett, udas sett, bt normal sett, Sw sett,lannok fegyók, sieles fegyók. minden nyûggel együtt, meg a divine sett + divine 2 s szintre huzható fegyók(és mind +-tatva van, godstonnal)...., csak unalomból...
Meg a craftoható cuccokból is akad pár...
Így értem a fullon van, de még mielõtt bárki basztat nem dicsekedek csak válaszolok.
egyébként érdekes, én a harmadik karim tolom, egyik sincs maxolt szetben, közepes gearben ugrok bele a pvp-be, már azóta mióta lehetõségem nyíllott rá, minden karimmal, és még mindig nem unom. (kivéve ha nincs kit ölni)
az hogy te nem tudod feltalálni magad ingame, az nem feltétlenül a játék hibája (nem azt mondom hogy hibátlan)
És Akár hiszed akár nem uncsi lett a játék,és elég sok embernek így is hónapok kellenek 5-10 . szintre jutni. NEKEM az a bajom, hogy nincs már benne kihívás, már minden Karim full settben van, nincs már mit elérjek benne, nekem ez a bajom. Megcsömörlött a játék, és igazából ez a 3,0 is kevés...
Amúgy a pingre visszatérve, igaz hogy sokkal szarabb mint a gameforge, de akkor is felhúztam nulláról 2 hét alatt lvl40-re a chanteremet, ezen a héten már meglesz az 50 és ott fogok sétálni Tiamantarában. 😊 Persze az amcsi szerveren csak átmenetileg játszom, abba fogom hagyni amikor megjön a 3.0 hozzánk is, de addigra már ismerni fogok minden új dolgot.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Az igazán jó arcok meg lelépnek, mer elegük van... ami érthetõ...
Az meg pláne mókás, hogy 50 alatt kinek mit kell szereznie,tök mindegy... a durva insták 50+sok, ott már van értelme miben vagy, de addig...
Pisztácia gratula.. rég láttam ilyen csúnya karit..pedig alapjáraton ez egy szép játék lenne.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Lassan tényleg kell keresni valami más játékot...