Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titan
Ez?

Asmo campaing quest :: The Shadow Summons, lépés : See if the prophecy of Phyper is realized. mit kell csinálni valaki tudna segíteni?
Titan
Van! Eddig vagy 5-tel találkoztam...Pl. Fuse, Farkasfalka, Hungarian Empire(vagy mi)....Én is azon a szerón és oldalon rontom a levegõt...

Köszi sokat segitettél !Csak a kérdésemre nem adtál választ !
olyan nincs hogy gonosz oldal. elyos és asmodian van. ellentétesek az érdekeik, de ettõl még nem feltétlenül gonosz az egyik vagy jó a másik.
Siel szerver tokeleteren megy most nalad lehet valami gond.
javaslom az ujratelepitest. Bar lehet mas a gond.
Hali most kezdtem a játékot,inditottam egy papot a gonosz oldalon NEXUS szerveren,van arra fele valami Magyar közösség???
Frosty01
akörül kezd el installálgatni meg gondolkozni sokat, nem kell parázni

practitioner of the forbidden arts of death

Na mégsem szart be.Csak iszonyat lassan update-el.Pedig a netem nem gagyi...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Én be se tudok loginolni az amcsi szerverre már tegnap is próbálkoztam. A server status-on is offline a siel, tudja valaki hogy miért?
Üdvözletem!
Egy kollégám tegnap este az egyik amcsi szerveren 3.106.827 ms-t mért 😊 Ezt háromszor ismételte meg, és közel hasonló értékeket kapott! SOK sikert mindenkinek!!!
(még mielõtt fika tárgya lesz sem a gépen nem szar, és a netje sem utolsó 😄 )
Ennek az lett a következménye, hogy 20 ely jelent meg a képernyõn....
GL ALL!
sanzik
csak nálad szart be
Üdv!
Egy kérdés.
Az update-nél nekem már kb 2 órája 20%-on vegetál.Ez mindenkinél ilyen,vagy csak nálam szart be?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

minden nap lehetne 1-2óra maintance, legalább rezetelõdnek az insta CDk 😄

Frosty01
<#wow3> szerdán volt 12-tõl néha egész estig. nem volt olyan jó az az nc mr. gyerekek <#idiota>

most kedden van 8-13ig. a mai az be nem tervezett volt.

egyébként FB-n ha lájkoljátok az AION UK-t, akkor ott látjátok mindig naprakészen h mi a stájsz, mert kiírják hogyha event van, vagy ha le/fel kapcsolják a szervereket kb rögtön.

most pl 50% xp boost van máj 2-ig, jó fejlõdést fiúklányok ;3

atinq
Sztem ha türelmetlenek vagytok mert kérdezünk akkor töröljünk minden fórumot. Ami ugye azért van hogy megbeszéljünk és megtudjunk dolgokat, de mivel a neten mindent megtalálhatunk feleslegessé váltak a fórumok. Én már nem merek kérdezni pedig türelmes vagyok.😊

No.

BTW adminok: nem lehetne kitenni valahova felulre a portal linket? Nagy betukkel kiirva h "Aktualis hirek".
Amig NC volt addig csutortokon volt a maint (mar ha jol emlekszem). GF-nel keddenkent van. Ha megnezed a hivatalos oldalt (lasd par hsz-el korabban a linket) akkor (kis angol tudassal vagy google forditoval) latod h nem tervezett maint van <#vigyor1>
@atinq: en turelmesebb vagyok, de fogy nekem is <#gonosz3>
atinq
Ugy tudom csak keddenként de ne kérdezz ilyet mert lecsesznek érte. Nézz utána😊))

No.

SzirmosSzisza
Õõõ eddig minden héten volt csütörtökön leállás nem ? 😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azt sose fogom megerteni miert nem lehetett ezt 2 nappal ezelott megoldani. Masik megoldaskent kovi kedden. Ha mar ugysem lesz par heten belul 3.0 akkor ez folos :o Azt kell mondanom, nem hiszem el az okot, inkabb valami gixer javitasra tennem a penzemet 😄

@Shaenis: a smile kimaradt a neked cimzett reszbol. Mikor hobbibol kotekszem azt nem bantasnak szanom <#vigyor1>
Úristen neee<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1> 😄

torrente111
hogy baxák+ ma is server leállás 11 ig <#falbav><#boxer>

ok 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Frosty01
hát akkor sok szerencsét. kb kiírhatod a notedba h free ap XD

xerb
320ms hm
Sinnel mondjuk eltol 20 skillt x ido alatt normal valaszidovel egy NA player .
Erre te jössz és a 320 as pingeddel ugyanazt megcsinalod majd 2x annyi ido alatt.
Gl 😊

I am so awesome [Keeper The Tank]

En szeretnek tovabb kotozkodni (veled):
http://board.en.aionfreetoplay.com/index.php?page=Portal
We will have a scheduled maintenance, Tuesday April 24th between 8:00 - 13:00 CEST
Apr 23. 7.35pm kerult fel.

@atinq es @mindenki aki kerdezne: ajanlanam mentsd el a linket es onnantol gyorsan megy. Nem annyira nehez azt megtalalni. Es elobb-utobb zavaro h minden heten van 1-2 ilyen kerdes szal egertem Gubberx-et 😊
tescodr
Okkés whispelj rám avolance néven vagyok

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Nos akkor velem új taggal bõvültök ha lehet csatlakozni, megyek meg is csinálom a karit.
tescodr
mondjuk én akkor sem mennék eu aionra ha fizetnének!

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

tescodr
asmodian és a siel szerveren vagyunk most néztem latency 320 körül mozgott tegnap jobb volt.Ettõl Függetlenül nem érzékelhetõ,duelkor a meele kasztokkal sem volt észrevehetõ különbség.

Hát nekem is ez volt a gyanúm mikor eu szerveren elkezdtem ma játszani, tegnap meg us szerveren. Volt különbség mar az elsõ varos aktivitásban is.
Hú, az már jó erõs guild lesz ha mar ennyi magyar van egybõl (80-90).
Ti melyik szerveren vagytok, meg milyen frakciót választottatok?
tescodr
majd igyekszem 😊 nálunk senki nem panaszkodik laggra.Még akinek vékonyka nete is van tükörsima a játék nem hiába mennek át a többi országból is az emberek eu szerver-rõl pandemoniumban pl napközben és délután meg sem lehet mozdulni eu-s játékosoktól (német,osztrák,belgák,hollandok)-al teli a város
és eddig 3 nagy magyar guildet láttam néhol a taglétszám eléri a 80-90 et is

SzirmosSzisza
Tudsz képet küldeni ? 80ms nagyon kevésnek tûnik.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tescodr
alsó hangon nekem amcsi szerveren 80 as latency körül mozog és semmi lagg nincs magyar guildok is megalakultak mi is jelenleg 30 as taglétszámmal rendelkezünk!

SzirmosSzisza
Amerikában alsó hangon 100-150ms a ping, ezzel nem tudsz semmit se kezdeni, messze van és kész.

Kisebb keresés után újabb verziót találtam vagy másikat nem is tudom, de ezzel lehetséges hogy kisebb lesz a ping amerikai Aionban?
http://www.youtube.com/watch?v=zhMYY1nJNMY
Hát ez érdekes. Nc teljesen ingyenes és még is ott van a legújabb frissítés! Tavaly egyik privát szerverhez közöltek egy ping javító programot, sajnos én nem igazán vettem észre hogy lett volna különbség a használat után de errõl beszélek:
http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html
Valaki használta már esetleg és véleményt tudna adni?
Lehet hogy én nem jól csináltam valamit és ezért nem vettem észre különbséget. Youtube-n is van róla videó információra.
Frosty01
pontosabban a Gameforges aionnál a pinged 40-80 ms, az NCsoftos pedig mivel amerikában van, 10x annyi. minimum. de hát kinek a pap kinek a fapfap <#idiota>

NCSoft Aion teljesen ingyenes és nincs korlátozás semmire, ott már 3.0 verzió van. Az európai Gameforge free 2 play még 2.7-es verzió, és ha nincs gold packod, akkor van pár csúnya korlátozás. Gold pack vehetõ pénzért, de szerencsére játékon belül is meg lehet venni 6-7 millió kinahért. Én játszom mindkettõn, az NCsoft egyetlen szépséghibája hogy magasabb a ping, mert amerikában vannak a szerverek.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Hali.
Egy kérdésem lenne a veterán játékosokhoz.
Mi a különbség Nc Soft Aion, és Free 2 Play Aion között.
Mert hogy mind a kettõn lehet ingyen játszani, Nc Soft-os Aion-on már 14es vagyok de semmi furcsát nem tapasztaltam eddig ami korlátozás lenne.
Tavaly beszéltem egy veterán játékos ismerõsömmel aki mondta 10ig lehet vinni próba gyanánt a karit, de úgy veszem észre azóta változott pár dolog.
Valaki aki játszott, vagy játszik most is Aion-on és tudja mi is a különbség egy tömör gyors mondatott írjon légyszi.
Látom szeretsz kötözködni.

A hivatalos közlemény:

"Tomorrow, April 24th at 8am CEST, we will have a scheduled maintenance for our servers. It will take approximately 5 hours."

Hol a faszban látod te itt azt hogy 13:00? Aki rutinos angolból annak persze nem probléma, de van aki még azt sem érti hogy mi a "8am" és mi a "cest". Akarsz még veszekedni, vagy lezárjuk a témát?

Unknow
A 13:00 minden nyelven 13:00 😛 XD
ne piszkáld már, minek nézze ha egyszer nem tud angolul

nem szégyen az, csak furcsa ha az ember mmorpgvel játszik

Unknow
Hihetetlen,hogy egy ember veszi a fáradtságot, hogy leírjon egy kérdést, amire a választ megkaphatná ha megnyit egy új tabot ^^ Ez a magyar mentalitás...

Félretéve a szarkazmust: Ugye tudod,hogy semmit nem kellett volna tenned csak esetleg megnyitni a játék honlapját ahol szép nagy betûkkel ki van írva? Mert oké...valamit nem találsz a fórumon, nem találod a leírásban, de azért ez...
Hihetetlen, hogy egy fórumon, ahol az ember segítséget vár, csak a flame-t kapja.. Ez a magyar mentalitás, ha már 1 ember megkérdezi, és nem utána keres, akkor annak már be kell szólni..

atinq
Nem lusta vagyok csak nem szoktam a hivatalos oldalt látogatni mivel ugyse értem.😊 Ha lusta lennék ide se írtam volna.

No.

Gubberx
Hihetetlen hogy az emberek arra lusták hogy a hivatalos oldalra felnézzenek ahol ki van írva.... 13:00-ig ha nem jön közbe semmi...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

atinq
Meddig van ma szerver leállás?

No.

torrente111
kösz