Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
javaslom az ujratelepitest. Bar lehet mas a gond.
practitioner of the forbidden arts of death
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Egy kollégám tegnap este az egyik amcsi szerveren 3.106.827 ms-t mért 😊 Ezt háromszor ismételte meg, és közel hasonló értékeket kapott! SOK sikert mindenkinek!!!
(még mielõtt fika tárgya lesz sem a gépen nem szar, és a netje sem utolsó 😄 )
Ennek az lett a következménye, hogy 20 ely jelent meg a képernyõn....
GL ALL!
Egy kérdés.
Az update-nél nekem már kb 2 órája 20%-on vegetál.Ez mindenkinél ilyen,vagy csak nálam szart be?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
most kedden van 8-13ig. a mai az be nem tervezett volt.
egyébként FB-n ha lájkoljátok az AION UK-t, akkor ott látjátok mindig naprakészen h mi a stájsz, mert kiírják hogyha event van, vagy ha le/fel kapcsolják a szervereket kb rögtön.
most pl 50% xp boost van máj 2-ig, jó fejlõdést fiúklányok ;3
No.
@atinq: en turelmesebb vagyok, de fogy nekem is <#gonosz3>#gonosz3>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
@Shaenis: a smile kimaradt a neked cimzett reszbol. Mikor hobbibol kotekszem azt nem bantasnak szanom <#vigyor1>#vigyor1>
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Sinnel mondjuk eltol 20 skillt x ido alatt normal valaszidovel egy NA player .
Erre te jössz és a 320 as pingeddel ugyanazt megcsinalod majd 2x annyi ido alatt.
Gl 😊
I am so awesome [Keeper The Tank]
http://board.en.aionfreetoplay.com/index.php?page=Portal
We will have a scheduled maintenance, Tuesday April 24th between 8:00 - 13:00 CEST
Apr 23. 7.35pm kerult fel.
@atinq es @mindenki aki kerdezne: ajanlanam mentsd el a linket es onnantol gyorsan megy. Nem annyira nehez azt megtalalni. Es elobb-utobb zavaro h minden heten van 1-2 ilyen kerdes szal egertem Gubberx-et 😊
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hú, az már jó erõs guild lesz ha mar ennyi magyar van egybõl (80-90).
Ti melyik szerveren vagytok, meg milyen frakciót választottatok?
és eddig 3 nagy magyar guildet láttam néhol a taglétszám eléri a 80-90 et is
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.youtube.com/watch?v=zhMYY1nJNMY
http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html
Valaki használta már esetleg és véleményt tudna adni?
Lehet hogy én nem jól csináltam valamit és ezért nem vettem észre különbséget. Youtube-n is van róla videó információra.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Egy kérdésem lenne a veterán játékosokhoz.
Mi a különbség Nc Soft Aion, és Free 2 Play Aion között.
Mert hogy mind a kettõn lehet ingyen játszani, Nc Soft-os Aion-on már 14es vagyok de semmi furcsát nem tapasztaltam eddig ami korlátozás lenne.
Tavaly beszéltem egy veterán játékos ismerõsömmel aki mondta 10ig lehet vinni próba gyanánt a karit, de úgy veszem észre azóta változott pár dolog.
Valaki aki játszott, vagy játszik most is Aion-on és tudja mi is a különbség egy tömör gyors mondatott írjon légyszi.
A hivatalos közlemény:
"Tomorrow, April 24th at 8am CEST, we will have a scheduled maintenance for our servers. It will take approximately 5 hours."
Hol a faszban látod te itt azt hogy 13:00? Aki rutinos angolból annak persze nem probléma, de van aki még azt sem érti hogy mi a "8am" és mi a "cest". Akarsz még veszekedni, vagy lezárjuk a témát?
nem szégyen az, csak furcsa ha az ember mmorpgvel játszik
Félretéve a szarkazmust: Ugye tudod,hogy semmit nem kellett volna tenned csak esetleg megnyitni a játék honlapját ahol szép nagy betûkkel ki van írva? Mert oké...valamit nem találsz a fórumon, nem találod a leírásban, de azért ez...
No.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne