24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vincent3d
    Nem lehet.
  • xerb
    Sw set sokkal jobb pvere például egy tanknak , már csak a + agro miatt is.
    De alap hogy egy értelmes templar 2 setet tart aionban már csak a socketelés miatt is.
  • Gő
    Accontot át lehet vinni másik szerverre?
  • Frosty01
    szívesen válaszolok, már pár éve nyomom aiont, elég sok mindenre rájöttem meg meg tudtam a játékkal kapcs. ugyhogy ezt a tudást szívesen tovább is adom mielőtt lelépek gw-zni
  • Félx
    Lehet hogy baromság, de ha megfigyeled az utolsó mondat végén azt a jelet, kérdőjelnek hívják! A véleményetekre voltam kíváncsi, amit Frosty szépen ki is fejtett, amit meg is köszönök neki! Köszönöm!
  • Frosty01
    nem annyira simán mint egy eternal craftoltban vagy sw-ben.

csak azért nem éri meg kiszedni mert mire azt is felenchantolod meg felmanastonezod az unokáid fogják dobálni rád a földet
  • alyr2
    Ez egy nagy baromsag amit leirtal:D Arenas ruhaban siman elvagy pve ben is :) Az SW szett egy kalap semmit sem er...max szetszedni enchant konek
  • Frosty01
    mert a pvp statok %osan védenek és boostolnak, és ha pl a sorci glacial sharddal belédkúr 6k-t sw setben, egy full coliseumsetben mondjuk csak 3-4kt fog a huszonx százalékos pvp def miatt ;)
  • Frosty01
    www.aionsource.com itt nagyon sok guide van, évekre visszamenőleg, itt biztos megtalálod ha létezik!
  • Félx
    Nézegetem a pvp-s és például a pve-s stormwing set között a különbséget, és azt mondják hogy az sw csak pve a colosseum meg csak pvp. Aláírom hogy a colosseum szart se ér pve-re, de például a stormwing miért nem jó pvp-re? Amennyivel több pvp defet ad a colosseum, azt a stormwing kompenzálja azzal hogy brutálisan több hp-t és defet ad! Vagy ez így nem fedi a valóságot?
  • Gő
    Sziasztok nem tudtok valami statisztikát arról, hogy a karakterek tulajdonságai(HP, MP stb.) hogyan változnak szintlépéskor? Erről keresnék valami matematikai képleteket. :D Köszi, ha valaki tudja.
  • Trollface
    Vagy épp le .. ,mert Gameforge elbaltázza az egészet...
  • Frosty01
    még mindig eladó a clerices assás account. aki komolyan gondolja aiont 3.0 után, fontolja meg, mert később felmegy az ára ;)
  • Vincent3d
    -.- akkor felejtős. Inkább nem szedem le.
  • Trollface
    Nem ,mert wipeolják. ^^
  • Vincent3d
    Mi a helyzet a 3.0-ás teszt szerón?? Valamit mondjatok már. :P
    Elkezdtem leszedni. Előre láthatólag a karik megmaradnak majd amiket ott csinálunk??
  • xerb
    Eladó acc:
    ely oldal,telemachus server:

55os karakterek :

Temp: Full Sw set (+5 - +10 körül)
    Sw shield.
    Sw 1h sword.
    Sw greatsword abyissal mergellve (+10 + para GS )
    Megvan neki ezen kivul a crucible-s greatsword is .
    ja es minden pve acc eternal is megvan (ring , earning etc )

Gladi:50 elite set + extend pole, 55 +10 pve greatsword.

Cleric:Full Sw set + pve eternal accok. extend staff . 55 eternal
    cast speedes mace 4k general gs-el.

Ranger:miragent set + bow.

Ezen kívül van még az accon egy 52 es sorc es egy 52es sin is.
    Az 55-ös karaktereknek a felsorolt gearon kívül még raktárban előfordulhat pár más set , fegyver is.
    Köszönöm
  • Csori96
    Ha regisztrálok az Aion-ra [EU], akkor a 2.7-es klienst töltsem le és ott hozzak létre karaktert? Ha véglegesítik a 3.0-ás klienst, akkor itt létrehozott karakterek megmaradnak? (Gondolom Igen.)
  • KaCsaxyz
    Van akinek mukodik, van akinek nem (FAIL). Potty accomon peldaul mukodik. Jol is jon, kell a masikra a penz, majd arrol atkuldom :)
  • Belton
    Akkor nem szoltam :)
  • Beltazar
    Újabb gameforge fail, mert nem voltak képesek megcsinálni hogy Veteran/goldod tesztszerón is működjön, így mindenki starter...
  • Belton
    Egy gyors kérdés , el toltam egy gold packot a master accounton és a test serveren ugyan ugy starternak írja (ugyan azt az accot). Na most ez mi a fene ? :O
  • Gő
    Akkor a válasz, Igen!
    Mind a kettőn játszhatsz ingyen. Regisztrálsz és letöltöd a játékot ingyen.

Az már más tészta, hogy mind a 2 szerveren van bolt ahol tudsz vásárolni.
    NA-n dollárért EU-n Euroért.
    EU-n meg ott a bújtatott előfizetés 30-napos Gold Pack, ami felold néhány korlátozást)
  • lexi1004
    Azért szomorú vagyok, egész eddig abban a hitben voltam, hogy majd 30 nap lejárta után is tudunk majd kereskedni. Köszönöm szépen a segítséget.:)
  • Csori96
    Nem azt akartam írni, hogy magyar, hanem hogy ingyenes. :D Amúgy tudom, hogy nem magyar, csak egy kicsit elnéztem. Még egyszer a kérdés: Mindkettő ingyenes?
  • Beltazar
    Szia!

ha azt akarjátok hogy ne legyenek korlátozások a játékban meg kell vennetek a gold packot minden hónapban.
    Viszont nem kell megvennetek a shopban valódi pénzért, mert játékon belüli is meg lehet venni brokernél kináért. ( bár a starterek nem vásárolhatnak brokernél de a gold pack az kivételnek számít így azt meg tudod venni starterként is brokertől)
  • Gő
    Picit tévedésben vagy!
    Egyik szerver sem Magyar, csak mind a kettőn játszanak Magyarok!
    Különbség a két szerver közt a legnagyobb a km távolság.
    NA(Amerika)EU(Európa)

Játékbeli különbség pedig annyi, hogy NA-n 3.0-ás, EU-n 2.7-es kliensek futnak. Bár EU-n most fut 3.0 is tesztüzemben.

NA-n nagyobb korlátlanságot élvezhetsz, nincs lekorlátozva. A távolság miatt nem túl jó PVP-zni rajta, de ha nem is akarsz akkor inkább ez.
    EU-n, ha nincs régebbi Accod(ami már Veterán), akkor venned kell Gold Pakkot netről vásárolva(Euróért) vagy ingame a játékban is árulják(játékpénz Kinah).

Javaslom, kicsit azért olvass vissza, mert sok vita érv-ellenérv olvasható!
  • Frosty01
    ti starterből lettetek goldok, szóval elméletileg így kell lennie, akármennyire is logikátlan

de a veteran accountok a régi bétás és még előfizetős accountok.
    ugyhogy nektek vagy vennetek kell aion clubtagságot (majd ha fixálják ezt a szart, és ha megérdemlik) vagy pedig minden kövi hónapra be kell készíteni a gp-t előre.
  • lexi1004
    Sziasztok!
    Előre is bocsánat ha volt már ilyen kérdés.

A veterán acc, gold pack lejárata után kell hogy legyen? Csak mert párommal tegnap járt le 30napos gold pack (brokerból vásárolt áttradélt pack) és ma nem tudunk sem brokerezni, sem tradélni. Ez így rendben van? Vagy mindenképpen a shopba kell megvenni ~3000ftért?

Olvasgattam visszább, hogy a veterán acc az a volt gold packes karakter. De akkor nem értem, mi a gond nálunk? Hisz nem voltunk offlineok, max 3 napig...

Előre is köszönöm a segítséget!
  • Bigblind
    Magyar????
  • Frosty01

Skills
    Skills edit
    1. Targets are now properly afflicted by 5 stacks of Rune Carve from the Assassin skills Pain Rune I – V.
    2. The tooltip for the Cleric skill Healing Servant I – III now correctly lists alliance members instead of just group members as valid targets.
    3. Fixed a problem where the Assassin skill “Remove Shock 1” would not function properly while the “Shadowfall I” skill was active.
    4. Fixed an error in the tooltip description regarding Tempest Spirits and Magma Spirits for the Spiritmaster “Spirit Ruinous Offensive I” skill.
    5. Fixed a problem that reduced the target's physical attack by 50% rather than 50 points when using the Cleric skill “Enfeebling Burst I~III”. Changed this effect from 50 points to 100 points and decreased the skill's cooldown time from 2 minutes to 1 minute 30 seconds.
    6. Fixed the tooltip description for the “Transformation: Guardian General I~V” skill from “resist all altered states” to “resist most altered states”.

Fast-Track Server

1. Introduced a new Fast-Track Server, accessible to characters from all existing servers, so that they can play together and receive benefits that help them level up quicker.
    - Only characters up to level 50 can use the Fast-Track Server.
    - The zones available are Poeta, Verteron, Eltnen, and Heiron in Elysea, and from Ishalgen, Altgard, Morheim, and Beluslan in Asmodae. Additionally, you can only transfer to the Fast-Track Server from these zones.
    - Most instances in these zones are available, except Dark Poeta.
    - Go to Menu -> Go to Channel -> Go to Fast-Track Server to transfer to the new server.
    - Once on the Fast-Track Server, you can transfer back at any time to your original server by selecting Menu -> Go to Channel -> Go to Standard Server.

- You can only travel to a friendly region on the destination server.
    - Character names are displayed as follows:
    2. The Fast-Track Server has several major differences from the Standard Servers:
    - XP for hunting and gathering (not crafting) is doubled.
    - Rifts do not exist.
    - If you are a member of a Group, Alliance, or League on the Standard Server, you can still join a new Group/Alliance/League on the Fast-Track Server.
    - You can bind to a different Obelisk or Kisk than the one you are bound to on the Standard Server.
    - If you try to travel to a region that does not exist on the Fast-Track Server, you will automatically be transferred back to your Standard Server. When you next return to a zone that is available, you will be automatically returned to the Fast-Track Server.
    3. Some functions cannot be used at all on the Fast-Track Server.
    - Level 50 characters cannot level up further.
    - Characters cannot trade with one another. (Exception: items that can be traded temporarily when acquired can be traded until the time limit is up.)
    - You cannot open a private store.
    - Group/Alliance/League loot distribution is limited.
    - Trade Broker NPCs do not exist, so you cannot use the Trade Broker's services.
    - Limited Sale NPCs do not exist, and their goods are unavailable.
    - You can still read your mail, but you cannot send any mail.
    - Some legion functions cannot be used.
    - Abyss rank titles are not displayed.
    - You cannot check abyss information from the character information window.
    - You cannot check the influence ratio.
    - You cannot change Your Note from the Find Friend window.
    - You cannot add or block friends.
    - You cannot use the Mentor function.
    - The loot distribution option of bidding for high quality items when in a Party, Alliance, or League is unavailable.
    - You cannot use the "Homeward Bound" skill on the Fast-Track Server.
    4. The Fast-Track Server has the following number of channels in the available zones:

5. When a group member on a Standard Server moves to the Fast-Track Server, that information is displayed on the character's tooltip.
    6. Now that players can use the Fast-Track Server to level up in an environment without world PvP, the Rifting buffs have been removed from the Standard Servers.

• Frosty01
    jaja. elkezdték jó irányba fejleszteni végre.

remélem felértékeli az eu-s accom árát :DDDD
  • Cence89
    NA 3.1 :x
  • Csori96
    Sziasztok!

Az európai és amerikai Aion között mi a különbség? Mindkettő magyar?
    Lehet, hogy korábban volt már róla szó, de nem olvastam vissza. Azért remélem kapok választ.
  • alyr2
    Spatalos is jo
  • Gő
    Nexus és Anuhart a két legnagyobb EU-s szeró. Azokat javaslom.
  • Félx
    Nexust tudom ajánlani! Nagyon sokan vannak, és sok a magyar mindkét oldalon!
  • Frosty01
    gyere tele asmo oldalra. itt úgyis alig játszanak :D
  • Steve Forte Rio
    Hello,

Melyik szerveren érdemes elkezdi játszani?
    Ti hol játszotok?
  • Frosty01
    templarral játszok, másik account