Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszke! Ez nagyon jó ötlet! Emlékszem, hogy régebben nem kellett trükközni az indítással, mert alapból benne volt a "jobbklikkes" menüben a block...Arra nincs valami megoldás, hogy ne essenek le a levegõbõl elém néha a karakterek és ne pár mp után mutassa a tényleges életet a kijelölt másik karinak?
17 GB
★ 汤姆 李
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy mennyit tölt le ez a játék? Mert már órák óta megy ez a kliens, és 40%-nál már leszedett 10 gigát. o.O Elég beteges mérete lehet...
Átneveztem de ettõl még nem lesz egy indítóikon
★ 汤姆 李
Átnevezed a kiterjesztést txt-rõl bat-ra, nem túl bonyolult.
Köszi, így valóban könnyebben lehet blockolni ezeket.
Hogy lesz egy txt file-bol parancsikon?
★ 汤姆 李
Én se.Nem értem,hogy van ez.
★ 汤姆 李
ezek vannak a bin 64-ben
[/url][/img]
[/url][/img]
Lehet hogy balfasz vagyok de én nem találok a bin64-es mappában semmilyen bat filet.
Bocsi, kimaradt (nekem egyertelmu) h a parancsfile .bat kiterjesztesu. Szal szerkesztoben megirod amit kell, egy (pl) aion.bat file-ba elmented (en a progi konyvtarba raktam), parancsikonkent kihuzod asztalra es jo is vagy.
64bit-es fennvan nalatok is, csak nem lehet (launcheren keresztul) bekapcsolni. Parancsfile-t hasznalva megoldhato (elotte rdemes elinditani launchert h leszedje a frissiteseket. A parancsfile-nak igy kell kineznie:
"D:\Game\GameForge\AionEU\bin64\aion.bin" -ip:79.110.83.80 -port:2106 -cc:2 -noauthgg -ls -charnamemenu -lang:enu -noweb"
Ertelemszeruen a celkonyvtar ahol nektek van aion. Nem "tamogatjak" de hasznalata engedelyezett (a nem tamogatas vicces, 32bites problemakat is inkabb forumozok oldjak meg xD ).
"D:\Game\GameForge\AionEU\bin64\aion.bin" -ip:79.110.83.80 -port:2106 -cc:2 -noauthgg -ls -charnamemenu -lang:enu -noweb"
Ertelemszeruen a celkonyvtar ahol nektek van aion. Nem "tamogatjak" de hasznalata engedelyezett (a nem tamogatas vicces, 32bites problemakat is inkabb forumozok oldjak meg xD ).
Ha okosba tolod akkor max 2 hét, de ha tityi -lötyibe, akkor 2 hónap...D 5-6 óra naponta az elég jo, el tudsz menni instázni(tölem távol áll de e-téren kell), ahonnan ömlik az exp,napi questeket mindet betudod zuzni meg kicsit szarakodni is van idöd😊
lvl 40rõl 55re napi 5-6 óra kockulással kb. mennyi idõ felhúzni egy sorcit? 😄
Nekem 32 bites van, de szeretnék 64 bitest! Hogyan tudom frissíteni vagy honnan tudom leszedni?
Kösz a helpet így már mindjárt élvezhetõbb a játék!
Spataloson keresnék 45-55ös asmo karit nem baj ha nincs gearjesem.
Csak blokkolni tudod(jobb klikk névre) de nick-et sokat váltanak ezek a barmok.
Engem is nagyon idegesít.Lfg/trade/minden global channel tele van ezzel😞
Nem kapcsolhatom ki global-t hiszen az alap,hogy legyen de így kb.semmit nem látok belõle.
Azt mondják ez üzlet most gameforge-nak azért nem banolják ezeket a szemét embereket akik hírdetnek de végén tényleg az lesz,hogy global csati OFF és baxák meg
Engem is nagyon idegesít.Lfg/trade/minden global channel tele van ezzel😞
Nem kapcsolhatom ki global-t hiszen az alap,hogy legyen de így kb.semmit nem látok belõle.
Azt mondják ez üzlet most gameforge-nak azért nem banolják ezeket a szemét embereket akik hírdetnek de végén tényleg az lesz,hogy global csati OFF és baxák meg
★ 汤姆 李
Blokkolni tudod. Ha 32bites kliensed van, akkor "v", block ful es beirod a nevet (szivas de csak ihy megy). Ha 64bitest hasznalod, jobb klikk a neven, Block a felugro ablakban es OK (automatikusan feldobja az ablakot beirt nevvel). Alternativ megoldas ha csopi/legio beallitasokat hasznalsz. Ertsd: kikapcsolod LFG-t 😄
Hogyan lehet ignorálni azokat az idiótákat akik teleszarják a chatet a kibaszott reklámjaikkal? Baromi idegesítõ, és élvezhetetlen így a játék! Hiába próbálom a /ignore nem ér semmit! Esetleg valami más lehetõség?
Hát már azért egyszerüsödtek a dolgok, kb 3 honap alatt értelmes geart lehet összeszedni arenabol, meg AP esö is van szal nem para, egyedül a maxos gearek azok agyhalál, mai napig nemsok embernek van!55ös eternal abyssra gondolok itt természetesen, de az arenas cuccok is igen jok szal azokban is lazan elvan bárki
ahogy nézem.a wowban ugy 85 ön max 1 hónap és jó geared van.hát az aionban szerintem 55 ön az minimum fél év nagyon sok játék idõvel
megegyezéses alapon / roll dice . untradeable instás dolgokat asszem 5 percig még lehet tradelni partyn belül. van pár szép insta, de semmi hüde komoly dologra ne számíts ha játszol vele. el lehet vele bohóckodni 😊
amugy szép játék, csak farmolgatós 😉
mindenféleképp próbáld meg, mert ennyi válasz alapján nem kapod meg azt a képet amit egyébként tapasztalnál.
amugy szép játék, csak farmolgatós 😉
mindenféleképp próbáld meg, mert ennyi válasz alapján nem kapod meg azt a képet amit egyébként tapasztalnál.
practitioner of the forbidden arts of death
köszi szépen végre kaptam valakitõl egy értelmes választ 😊
akkor lehet hogy nem erõltetem inkább 😊 wowwal anno sokat játszottam eredetin és ha meg se közelíti akkor felejtõs. Itt hogy szokták elosztani a lootokat? wowba ugye elég jól van megvan oldva dkp rendszerrel meg miegyebekkel és általában mindenki jól jár vmilyen szinten
akkor lehet hogy nem erõltetem inkább 😊 wowwal anno sokat játszottam eredetin és ha meg se közelíti akkor felejtõs. Itt hogy szokták elosztani a lootokat? wowba ugye elég jól van megvan oldva dkp rendszerrel meg miegyebekkel és általában mindenki jól jár vmilyen szinten
Köszi a válaszokat!
★ 汤姆 李
Telemachuson igen sok guild alakult már..😊 Chanter meg pvpre igen jo class, föleg 3.0 át beleértve, ott ugyanis kap 1-2 okosságot, amivel igencsak táp lesz, de jo gearben most is eléggé jo, mass pvpben teljesen nélkülözhetetlen, de soloban is pl assat, templart, rangert szinte fixre lehet vele verni, de ha jol tolod akkor még a többi class ellen is jok az sanszok😊
trojan detected, hungarian valami, meg még akad pár. a trojan egész jó kis bagázsnak tûnik :]
a chanter pedig már most is egész jó, csak mint a sinnel, tudni kell vele bánni 😄
a chanter pedig már most is egész jó, csak mint a sinnel, tudni kell vele bánni 😄
Köszönöm a hozzámszólásokat 😊.
Hát szerintem ha csak a pve érdekel akkor ez nem teljesen a te játékod.
Az insták nagyrésze könnyû és butított, max úgy lehet nehéz ha szar gearben mentek be.
A dropprate a legtöbb helyen nagyon szar, kb csak a mázlidon múlik hogy meglesz-e az endgame set vagy nem, sokszor elõfordulhat hogy teljesen feleslegesen basztátok el az idõt az instára mert az egész alatt nem esett semmi értelmes item.
Szóval ha ilyen wow szintü instákat vársz akkor az aion szerintem nagyon távol áll tõle.
Az insták nagyrésze könnyû és butított, max úgy lehet nehéz ha szar gearben mentek be.
A dropprate a legtöbb helyen nagyon szar, kb csak a mázlidon múlik hogy meglesz-e az endgame set vagy nem, sokszor elõfordulhat hogy teljesen feleslegesen basztátok el az idõt az instára mert az egész alatt nem esett semmi értelmes item.
Szóval ha ilyen wow szintü instákat vársz akkor az aion szerintem nagyon távol áll tõle.
Olyan mint más játékban,semmivel sem kevesebb..
★ 汤姆 李
Lenne 2-3 kérdésem így röviden:
-Telemachus,Asmo oldalon alakult már valami guild?
-Chanter pvp-re ajánlott class(3.0-t beleértve)?
-Telemachus,Asmo oldalon alakult már valami guild?
-Chanter pvp-re ajánlott class(3.0-t beleértve)?
★ 汤姆 李
megkérdezem még1x hátha most valaki válaszol 😊
szóval a pve miatt megéri játszani a játékkal? milyen az endgame tartalom(pve)?
csak azért mert mindenhol mindenk csak a pvprõl beszél és ha csak ennyibõl a játék akkor nem erõltetem a grindelést
szóval a pve miatt megéri játszani a játékkal? milyen az endgame tartalom(pve)?
csak azért mert mindenhol mindenk csak a pvprõl beszél és ha csak ennyibõl a játék akkor nem erõltetem a grindelést
Ncsoft launchernél állítsd át a regiont north americára 😊
Nekem semmi bajom amcsi szeróval.Aki meg szeret zsidulni annak gl hf Gameforge Aion.(LvL 30 Gladiator)
Nekem semmi bajom amcsi szeróval.Aki meg szeret zsidulni annak gl hf Gameforge Aion.(LvL 30 Gladiator)
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
A tisztan latas kedveert: spellbook alatt a konyvet mint fegyvert erted? Ez logikusabban hangzik szamomra. Ez esetben rossz hirem van, cleric nem tudja hasznalni. Clericnek mace+pajzs es staff valo. Az emlitett npc-tol a skilleket tudod megvenni. Amig nem mesz partiba gyogyaszkodni en a staffot ajanlanam. A chain ruhat pedig azert mert szovetben papir lennel. Majd endgamben lehet gondolkozni szovet cuccon, dps clericnek egesz jo, de az odebb lesz. Addig hasznalj lancot.
"itt nincs "über" kaszt"
Azért ezzel vitatkoznék.
Amúgy a sin az egyik legnehezebb class az tuti .
Ja meg írtad hogy õrületbe kerget a stunnal.
Hát talán még így is volt 1.5 aionban mikor még nem volt a 40en kapható "stun brake" skill.
Én nem vagyok egy nagy pvps de azonos gearu sint (aki nálam sokkal jobb pvps volt) még félrészegen is , ha a skilleket kb random nyomogattam 10bõl 10szer vertem gladival ,templárral.
Nem mondom hogy ne válassz sint , de határozottan több meló van benne mint egy rangerben, sorcban , gladiban , templarban .
De ha mondjuk EZ-modban akarsz játszani akkor válassz SORCIT , gldit , tempet clericet.
Ja és ha pinged nincs 100ms alatt akkor is felejtsd el a sint 😊
Na bye !
Píísz!
Azért ezzel vitatkoznék.
Amúgy a sin az egyik legnehezebb class az tuti .
Ja meg írtad hogy õrületbe kerget a stunnal.
Hát talán még így is volt 1.5 aionban mikor még nem volt a 40en kapható "stun brake" skill.
Én nem vagyok egy nagy pvps de azonos gearu sint (aki nálam sokkal jobb pvps volt) még félrészegen is , ha a skilleket kb random nyomogattam 10bõl 10szer vertem gladival ,templárral.
Nem mondom hogy ne válassz sint , de határozottan több meló van benne mint egy rangerben, sorcban , gladiban , templarban .
De ha mondjuk EZ-modban akarsz játszani akkor válassz SORCIT , gldit , tempet clericet.
Ja és ha pinged nincs 100ms alatt akkor is felejtsd el a sint 😊
Na bye !
Píísz!
I am so awesome [Keeper The Tank]
sokban függ hogy mikor hideolsz be, illetve mennyire tudsz kiteolni is!
pl ha a sorci buffjait lekájtolod akkor utánna ölhetõ. vagy ha egyáltalán nem hagyod hogy bebuffolja magát 😉
sin jó kari csak sok idõ, és gear igényes.
a clericrõl annyit kutyunak hogy majd csak játsz, csináld a questeket és belejössz. a chain ruha meg azért mert az a legnagyobb pdefes amit hordhat, és ezért hordjon azt 😄. meg majd az ad csak jó statokat a kaszthoz megfelelõen. (késõbb persze lehet clothra váltani magic boost miatt hogy dps legyen, de elõbb tanuld meg használni a karit healerként)
pl ha a sorci buffjait lekájtolod akkor utánna ölhetõ. vagy ha egyáltalán nem hagyod hogy bebuffolja magát 😉
sin jó kari csak sok idõ, és gear igényes.
a clericrõl annyit kutyunak hogy majd csak játsz, csináld a questeket és belejössz. a chain ruha meg azért mert az a legnagyobb pdefes amit hordhat, és ezért hordjon azt 😄. meg majd az ad csak jó statokat a kaszthoz megfelelõen. (késõbb persze lehet clothra váltani magic boost miatt hogy dps legyen, de elõbb tanuld meg használni a karit healerként)
Természetesen! Örülök, hogy ezt megjegyezted, így a kezdõk is láthatják, hogy itt nincs "über" kaszt!
Ezzel így nem teljesen értek egyet, mert idõvel sok ostrommal össze lehet kaparni a megfelelõ PVP rucikat! A videó belinkelésével a szándékom egy jó PVP assa bemutatása volt az alant feltett kérdésre válaszolva...
Személy szerint a véleményem az assákról, hogy az egyik legnagyobb DPS-t nyomó kaszt(a másik a sorci) és a folyamatos "stun"-jaikkal az õrületbe tudnak kergetni...ha nem az enyém az elsõ ütés, akkor nagy részint mindig vesztek...
Ezzel így nem teljesen értek egyet, mert idõvel sok ostrommal össze lehet kaparni a megfelelõ PVP rucikat! A videó belinkelésével a szándékom egy jó PVP assa bemutatása volt az alant feltett kérdésre válaszolva...
Személy szerint a véleményem az assákról, hogy az egyik legnagyobb DPS-t nyomó kaszt(a másik a sorci) és a folyamatos "stun"-jaikkal az õrületbe tudnak kergetni...ha nem az enyém az elsõ ütés, akkor nagy részint mindig vesztek...
Nexus Elyos oldalon, tudna valaki guildet ajánlani? Kezdõ chanter.
Igen ez mind szép és jó , csak hogy ezt el érd se munka se suli csak a kockulás 😊 na persze egy 6 fõs csapat (fixen minden nap)akikel folyamat pörgeted az AP-t. Jah és csak +10 +15 ös toppos Cucokba lehet megcsinálni ezeket 😊
Szal ezek a videók nagyon jók nyál csorgatásra , de valóságban rengeteget kell érte tenni.
Természetesen nem lehetetlen csak nehéz.
Szal ezek a videók nagyon jók nyál csorgatásra , de valóságban rengeteget kell érte tenni.
Természetesen nem lehetetlen csak nehéz.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Na most jövök a priest praeceptor-tól, de nem volt nála, pedig végignéztem a teljes listát.<#nemtudom>#nemtudom>
Az Assasin egy brutális kari pvp-ben persze teljesen más játékstílust igényel, mint mindegyik kaszt, de beszéljen egy vidi helyettem:
Üdv! Most kezdtem a játékot, érdeklõdnék hogy itt milyen az assassin pvp-ben? Érdemes foglalkozni vele? Azért kérdezem mert hallottam, hogy mondták egy páran, hogy itt nem olyan jó az assa inkább mage-t, vagy rangert csináljak, de én nem akarom elhinni hogy szar az assa! Mindenhol melee karival játszottam idáig, unalmasnak tartom a ranged karikat, ezért szomorú lennék nagyon ha tényleg ez lenne a helyzet.
Ez valami fõpapféle?
Be kell hozzá törni? Miért kell a chain ruha?
Mondom, bocs ha láma kérdéseim vannak.
Be kell hozzá törni? Miért kell a chain ruha?
Mondom, bocs ha láma kérdéseim vannak.
clericcként a priest praeceptorhoz kell menned a fõvárosban, ott a cleric fülön keress skillbookokat magadnak. a követelménye csak egy dolog, mégpedig a szint; más karakterek skilljeit nem tudod majd megtanulni.
ja és Chain ruhát használj, ebben a játékban a healer egy kissebbfajta erõdítmény szerepét tölti be 😊
ja és Chain ruhát használj, ebben a játékban a healer egy kissebbfajta erõdítmény szerepét tölti be 😊
Sziasztok! Viszonylag még új vagyok a játék terén. Ha nem zavar titeket idõnként feltennék egy-egy többek számára evidens kérdést. Kérem türelmetek.
No, az elsõ: Clerik 12-es vagyok. Rengeteg spellbook-ot szedtem már össze, de kellene hozzá spellbook equip. A karakterem megtudja tanulni? Ha igen, hogyan?
Nem tudtok esetleg olyan oldalt ajánlani, ahol az ilyen kérdésekre megkaphatom a választ? Persze ha csak nem akarjátok, hogy titeket nyaggassalak. 😊
No, az elsõ: Clerik 12-es vagyok. Rengeteg spellbook-ot szedtem már össze, de kellene hozzá spellbook equip. A karakterem megtudja tanulni? Ha igen, hogyan?
Nem tudtok esetleg olyan oldalt ajánlani, ahol az ilyen kérdésekre megkaphatom a választ? Persze ha csak nem akarjátok, hogy titeket nyaggassalak. 😊
pve miatt megéri játszani a játékkal? milyen az endgame tartalom(pve)?
megvan már, ki kellet jönni brusthoninbol... köszi azért