Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Mert NcS vegre rajott, hogy a sok afk store csak foglalaja a helyet. 1ora utan automatikusan kidob. Es ez nagyon jol van igy, van AH hasznald.

fuck mmo's..i.,

Hali! Meg tudja vki mondani mért dczik afk miatt ha private storeba vok?

Epsilon eSports™

Zsoltika 007
Nem tudom feltûnt-e hogy tegnap páran írták, és itt is mondták hogy felpörgött a számláló a várakozó listán. Szerintem az történt hogy az nc látva a helyzetet felbátorodott (mivel mindenki írja hogy legalább nincs lag és stabil a játék) és egy kicsit több embert engedtek rá a szerverre mint amit elõzõleg megállapítottak határnak. Mint kiderült ez hiba volt és ekkor kellett kihajítani párat hogy helyre álljon a rend. Itt is írták néhányan hogy disconnect volt nekik. Úgyhogy ez nem biztos hogy az afk-sok miatt történt. <#papakacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Krinyo

RoyalPredator
Üdv!

AKINEK VAN GUILD WARSHOZ EXKLúZÍV KÓDJA AMI AZ AIONHOZ JÁR, KÉREM HOGY ÍRJON NEKEM, MERT MEG SZERETNÉM VENNI.

Köszönöm elõre is.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Zaylka
Szóval ezt elolvasva azért jó nagy hülyék vannak a cégnél. Elõször is, hogy nem gondolták ennyi ember esz pre-orderes-> óh ugyan már, a legbutább ember is számított rá, hogy nagyon sokan szeretnének a rendes start elõtt villogni a nagyszintû karaktereikkel, illetve nem akarnak tömegnyomorban fejlõdni. Másik, hogy pre-order segítségével állnak neki kalkulálni->Én nem vagyok pre-orderes, de azért rohadt jó, hogy az õ kárukra végzik azokat a számításokat amiket már a headstart elõtti 2-3 hétben kellett volna elvégezni.

Most azért van nagy sor, mert mindenki egyszerre akar belépni-> Komolyan, mintha ezek soha nem játszottak volna egy játékkal se. Egy friss megjelenési dátummal rendelkezõ játéknál ennyire meglepõ, hogy mindenki most akar beloggolni? Most ez csak számomra ennyire egyértelmû miért? :) Legalább 2-3 hónapnak el kell telnie, hogy megszûnjön a csoportos egy idõben való logolás, mert sokan elmennek, meg jobban eloszlik a népesség ki mikor játszik, mert eltûnik az újdonság varázsa. Saját példámon, elsõ 2 héten biztos egész nap a gép elõtt ülök, aztán meg 2-3 órákat fogok majd játszani.

A Headstart segítségével kalkulálnak Péntekre->Na szépen nézünk ki, hogy Péntekre a szervereket a mostani játékosok számára lövik be, hogy a pre-orderesek addig is be tudjanak logolni. Most csak hasamra ütök, mert gõzöm sincs mennyi pre-orderes van, de mondjuk vannak 50000-en és megcsinálták, hogy 25000 ember férjen el. Péntekre meg majd kibõvítik 50000 és jön 1 millió játékos. Végül is van benne logika, csak én nem vélem felfedezni! :) DE ha meg nem így értjük, hanem, hogy normálisan kalkulálnak. Már elnézést, de ha Headstartra (amikor is lényegesen kevesebb játékos van) nem tudták belõni, nekem meg ne mondják már, hogy most pre-orderesek alapján normálisra bõvítik Péntekre! :)

Ezzel nem bántani akarom õket, mert elsimerem, hogy nem lehet egyszerû a feladatok, de talán egy picivel azért jobban fel lehetne készülni. Mintha szigorlatra 40 tételbõl csak 10-et tanultak volna meg? Ez ma már nem elég, és persze, hogy a játékosok meg elkezdik keresni a kiskapukat amivel csak még jobban rontanak a helyzeten, de a kiindulópont az akkor is az, hogy elszámolták nagyon magukat, és a játékos aki fizet azért, hogy elõbb játszhasson persze, hogy próbál kibúvót találni, nem a semmiért fizetett végül is! :)

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Spataloson 6 órás várakozási idõ várt tegnap. Castoron indítottam egy karit mert hogy hogynem, nem volt várakozási idõ arra a szerverre és 2 óra alatt lvl. 7-re felhúztam egy karit...hát a fene fog várni Spatalosra<#idiota>

Gordis2k
én is ezt csinaltam:P

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hujjujj kénytelen leszek belõni g11-et, hogy óránként nyomjon egy kraftot? :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

MeoH
HElyes. Sztem ez a privat store dolog amugy is teljesen felesleges, van AH, hasznalja azt.

fuck mmo's..i.,

s0n1c
Megoldották elvileg: "Private Shop maximális AFK time limit: 1 óra."
attyspocak
Tegnap este, amikor belaggolt a Spartalos nagyon úgy tünt, hogy nem csak Csenky-t bosszantja a több száz AFK-os player. Bizony tíz percig másról sem szólt a cset a game-ban csak arról, hogy ki hogyan nyúzná meg az AFK-os karik gazdáit. Illetve, hogy mit kéne tegyen az NCsoft velük. Pedig ugye aki bent acsetfalon ír, az bejutott. (Bár volt aki három órát volt aki többet várt erre)

Most már sajnos kell :) ma elõször fél órákat, órákat vártunk :/ és van. :)

STREEX
A brókereknél ti se nagyon tudjátok használni a keresõt?ja, és van valaki asmodiannal a castor szerveren?Az én nevem Streex. Azért is ajánlhatom mert nem nagyon kell rajta várakozni.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sziasztok
2 kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=12tbTtVvVk0
1. ebben a videóban, 3:15-tõl, ez is a játék saját zenéje lenne vagy csak alá van vágva
2. 1-estõl függetlenül, valaki tudna mondani egy jobbféle oldalt ahonnan le lehet szedni a zenéjét? nemigen találtam használható oldalt
köszönöm

Zsoltika 007
Ez nem tirpákság. Csak te vagy frusztrált mert nem jutottál be.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

triplet, a bétának erõteljesen vége van, aki pre-orderelt az 25-ig játszhat ezáltal, 25-tõl pedig mindenki aki megveszi a játékot.

Zomil
Destiny légiónál van tgf :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

triplet
am. hol lehet leszedni a bétát? vagy ahozz kell ilyen kulcs? avagy zárt béta?

Most igazán heroicos a küzdelem... jelenleg ha combatba kerülök azt se tudom hoyg a végén élni fogk vagy sem... egyszercsak gyorsítva minden lejátszódik és vagy élek vagy fél hp-n vagyok a dögöltt mob mellett... sorcererrel...

http://www.taxierden.hu

Én 6:20kor megyek dolgozni, és 5:10re érek haza, és mégse vagyok akkora tirpák, hogy 11 órára beültessem a karit afkzni.
Ellenben most 3 percem volt loginig, és kifagyott a game, úgyhogy ez úgy néz ki mára felejtõs.. Holnap reggel szépen login, rutinvizsga, aztán dél körül csak nem fog lagolni. Legjobb a fiz.nélküli szabin játszani >.<

Zsoltika 007
Igazából még spataloson is csak 1 óra körül érdemes felmenni elõtte nem nagyon. De gondolom az van fent aki 5-kor elmegy melóba és 3-4 körül ér haza olyankor már várni kell.

Ez nem igaz... hajnali 5 órakor mi a fenéért volt egymás hegyén hátán 1000 afkoló? Mind aludt már, meg ment melózni, de egoista módon binkább benhagyta a kariját nehoyg már más elvegye ahelyét, vagy ép neki várnia kelljen a játékra akár egy percet is...

Mindjárt átélhetjük az AION legnagyobb server crushingját...

Zsoltika 007
Ja. Fel is ment a ping 600+ra :D Minden laggol. Gondolom ráengednek mindenkit. Stress test.

Tudom, de nem akarom már harmadszor is elismételni: Nem csak a játékosokat okolom, de annyit szidja itt mindenki NC-t (tulképp jogosan), hogy meg kellett említenem, a játékosok csak rontanak most a helyzetükön.

Viszont mindjárt bent vagyok, másfél órát ugrottam a sorban 3 perc alatt.

Lepusztultak a szerverek.Mindenki DC-t kapott.

Ott volt 8+ régió ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zsoltika 007
Nem! Mert nélküle is 4-5 órára ment fel. Ami az emberek nagy részének már túl sok mert aludni kell menni. (dolgozó ember esete/iskolás kiscsávó)

Bocsi a spamért: Most rohamosan haladok a queue-n, csináltak valamit? Másnak is szaladnak a percek?

Kínain 15-20perc volt a leghosszabb wait time-om OB ideje alatt. Vagy néha írt 30-40 percet, de ugrott és beengedett negyed órán belül. És pedig ott botok is voltak roskadásig mindenütt.

Asszem félreértettél. Mondtam, hogy alapból az NC hibája. De az afk ezt nem megoldja, hanem fokozza. 30-40% afk-zik, és így van most 7 órás queue. Nem gondolod-é, hogy ha senki sem afk-zna, akkor töredék lenne a login, és talán mindenki kibírná várni?

Endaer
Van olyan magyar játékos, aki nem EU-s szerverre ment? Kérem, írja le, mit tapasztalt, kellett-e várakoznia a belépésre, illetve tapasztalt-e lagot? A válaszokat elõre is köszönöm.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

amugy nemtom kinyomta Kínai ob alatt de azok emlekeznek ott is ezvolt ob ideje alatt mindig kelett varni de az elesre indulasra mar minden jovolt

Veni, vidi, vici

Zsoltika 007
Különben sem az afk-sok miatt szar a helyzet.. Jó magyar szokás szerint az ok helyett az okozaton akadsz ki te is. Talán ha nem lenne sorban állás senki se hagyná ott a karakterét/lépne fel elõbb.

Zsoltika 007
Jó! De azért gondolkodj már el picit hogy nem körülötted forog a világ és ha más már kivárta a 4-5 órát és bejutott akkor hülye lenne kilépni és a nap hátra levõ részére kint ragadni csak mert 1-2 órára elmegy a gép elõl/dolga van!

5kor végeztem munkában, 5:10 login, és még 2,5 óra a kariválasztó képernyõig. xD NC elmehet a búspicsába, meg az afk-sok is, persze hogy 7 órás sor van, ha nem lépnek ki a köcsögök, talán ha vennék a fáradtságot a logoffra, akkor általánosan 1-2 óra lenne MAX a login csúcsidõben. Ami még mindig szar az NC-tõl, de jobb, mint a 7 óra. Tehát az NC elszámolta magát, a birka kölkök meg tovább lapátolják a szart az offline-ok fejére.

Zsoltika 007
Fórumra küld de ott már az van kint hogy megtelt és csak váró listára mehetsz. Akkor meg inkább keresek másikat.

http://aionblog.hu/hir/Variance-Recruit/

Zsoltika 007
Nincs tagfelvétel.

Zsoltika 007
Hmm nekem egyáltalán nincs semmilyen lag.(Verterion környékén)

Unknow
Nem tudom melyik szerveren vagy, de Spataloson pl egy deka lag sincs.
Unknow
A kedves oroszok sajnos mindenhol ott vannak, hát ez van...õket se kalkulálták bele a dolgokba. Na és persze rohadtul sokan vannak. Egyébként rendes indulásra kitolják a szerver capeket ,szal nem lesz gond. Amúgy meg én se számítottam rá,hogy ennyi embert fog érdekelni a játék. NCsoft is gondolom így volt vele a sok "sose fogom kipróbálni" beszólás miatt. Aztán milyen furcsa, hogy ezek az emberek most a szervereken vannak.
Most hoyg bejutottam, sem örömteli... lagzik mint az állat. Tegnap nem volt ilyen - pedig ép x264-el tömöritettem mellette egy videót, az az egyik CPU-t fogta, és mégis remekül ment az egész. Most meg sok szar afk-s miatt még lagzik is.

Lehet csak béta volt :D

Variance ?

Zsoltika 007
Engem ma kirakott 10-15 perc után. Fura módon utána meg 30-40 perc után se volt semmi gond. <#miaz> Lehet hogy dinamikusan változik? Esetleg helyszín függõ is.

jah és a kedves oroszok is Spataloson vannak...:S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"