Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snomag
tuti tevedsz

Nekem fullra bejön nagyon szép a grafja és a játékmenet is franko.Tuti maradok ennél és szerintem kieg is lesz szint növeléssel. 😊
s0n1c
Én egyetértek veled 😊, csak szerintem õk pénzügyi oldalról valahogy így gondolkodnak/tak, warhammer is nyitotta izomból a szervereket, most meg már a 2. szerver összevonás történt (ha jól vagyok informálva).
Ja.Pl:NcSoft.
Torzonborz
ja és van vmi link ahonnét le lehet rántani klienst ? <#zavart1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hober Mallow
hát jah😄 bár nem kis mûvelet volt regisztrálni egy kínai oldalon😄 mindenfelé kriksz krakszok. Amúgy ti mitgondoltok a játékról?😄

server down most ha ujjraindul most léjetek fel
bár nemtudom mikor lesz az pontosan de most van rá esély majd hogy rögtön beengedjen
Torzonborz
500k ? ha csak az EU preorder ennyi akkor minek óvatoskodni ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

mmosite-n ugy irták h 400k

link

s0n1c
fogalmam se nincsen 😄 valahol olvastam (talán itt), hogy talán 500k
Torzonborz
mennyi EU-s preorder van ?

s0n1c
más az ázsiai piac és más az európai, ott gondolom nem szaroztak a szerverparkal, itt én is óvatosabb lennék
Tatyla
mindjárt indulnak újra most legyetek résen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

0Fritz0
Csak szólni kellett.. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zomil
jeje összes szerver down kivéve 1németet és 3 franciát 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Castor server lelõve...

Hober Mallow
most akkor 5 nap elõnye van...bravúros.Bár lehet ez valakinek számít😄 fura ez a sorbanállás.Pár hónappal ezelõtt a kínai OB-n egyáltalán nemvolt ilyen gond😄 pedig jópáran toltuk ott magyarok is és nem volt ilyen tapasztalat.

Szerintem senki sem azert vette pre-ben a cuccot,hogy ennyit szenvedjen csak azzal, hogy bejusson.Ha mar fizettem akkor szeretnem is kihasznalni ezt az elonyt,mint ahogy masok is....
s0n1c
Hober Mallow
még 2 napot mindenki kibír.aztán úgyis végetérnek a kaotikus állapotok...
az AFK-s craft vagy árulás meg alap,nem tudom miért pattog itt egypár ember... az l2-ben is ígyvolt.... mégse halnak be az emberek,majd ha kitolják cap-et akkor ezismegoldódik.

Jobb lenne ha server resit nyomnanak 10-12 orankent.
Helyesbitek most mar csak 3:12 es bent vagyok...
Klassz!!!Mar most 2:40 a varakozasi ido.1-1,5 ora mulva meg mar duplazodik.Talan este 8-ra be lehet majd jutni jo ejszakat kivanni mindenkinek...... Ez mar duhito.
Zomil
amugy most hallom guild társtol, h ö le se ült shoppolni, csak simán nyomott egy rest-et és reggel felkelt melo elött belépett majd mire hazaért még mindig bennt volt...
másik guild társ meg éjfél óta shoppol, délben jött vissza és még bennt volt a karija

most akkor hogy is van ez?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Persze, nem az NCSOFT-ot akarom vedeni. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

0Fritz0
Talán a szervernek el kéne bírnia az elõfizetõket. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Forrest Tomee
Remélem hétvégére kitalálnak valami transzfer lehetõséget, ez így értelmetlen már.

Talan mert egyre tobb az AFK-huszar, akik csak a helyet foglaljak.
Mindenesetre dolgozo emberkent ez a headstart szamomra igy csak egy kihasznalhatatlan lehetoseg. Mire este bejutok, mar nem biztos, hogy van idom/kedvem belemerulni a jatekba. 😞

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

0Fritz0
Direkt ilyen:
14:00 - 2 órás sor
15:00 - 3 órás sor és így tovább.
Ez pontosan ki van számítva kérem. 😊

Zomil
már most 2órás 1000fõs sor van...

azért tegnap még nem volt ilyen durva, most csökkentik v növelik a bleépõk számát? 😄DD

BEAST
Najó, ma késõn fogok hazaérni, ha nem jutok be jövök majd ide sírni <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
A jo az lenne ha ez nem lenne gond... es kesz nem kell trukkozni nem kell semmi seged progi.. oldjak meg hogy menjen es kesz 😊

Snomag
nem mondtam h illegalis, a lenyeg az volt, hogy mindig van vmi megoldas 😊..

Belton
Auto clickernek hivjak 😊 es legalis program.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Snomag
Egeszen addig amig az embereknek orakat kell sorbanallni azert h bejussanak jatszani, mindig talalnak majd megoldast h ne rugodjanak ki. Az AFK store egyszeru, me alapba ottvan.
Ha azt kiveszik, majd csinalnak vmit ami megnyom egy gombot 5percenkent es nem leszel akf v csak rarakjak a macskat a billre.

Sajnos ez van, pedig jolenne ha megertenek az emberek, hogy ezzel csak rontanak a helyzeten, mert ha csak az lenne benn aki tenyleg jatszik is, mivel igy lenyegeben csak csokkentik a capet a szerveren..

Az egy órás privát store még így is minimum 75 perc afk lehetõséget jelent.
Lehet az lesz a megoldás, ha a privát storet teljesen kinyomják.
Pedig jó poén volt, csak jelen körülmények között nem azt a célt szolgálja, amire való.
Bár még az is beleférne, ha mondjuk leveszik fél órára. Utána a kari átmegy afk-ba, ahol is még mindig benn marad a szerveren ... mennyit is? ...
Szóval még fél órás privátstore-val is simán kijöhet egy háromnegyed órás semmittevés a kidobásig. Akinek ez meg nem elég enni, wc-zni, fürdeni, leugrani sörért, stb.
az tényleg meg is érdemli, hogy kivágják.

A télapónak ám <#hehe>nagy a popeszoló virgácsa! <#hehe>

Nem emberi, ami most van benn... ameddig a szem ellát, AFK hegyekben az emberek...

http://www.taxierden.hu

Krinyo
Még mindig jobb, mintha az lenne, hogy találj végre egy játékost a kihalt szerveren

azt olvastam, hogy a jatek elso kuldetese az, hogy be kell jutni a szerverre.
Running
Valszeg igen, de még nem 100%.

0Fritz0
Úgy legyen. 😊

Tudom😊 ma reggel olvastam, de tegnap délután 17:47 perckor több, mint négy órás sor várt. Ezért kezdtem egy másik szerveren karit. És ahogy elnézem Menorel ezt 22 óra körül írta én addigra már lvl. 7-8 környékén jártam.

s0n1c
Azt írták, hogy tegnap este 10-kor mikor kivágták a több száz afk playert utána nem volt sor spataloson. De a capet is fogják emelni szerintem 25-tõl, ez szinte 100%.
Hát szevasz running😄 Spatalos?

Epsilon eSports&#8482;

0Fritz0
Simán megéri! <#hehe>

Krinyo
Ha nem játszol, ne foglald a helyet

Running
Van, de aki elárulja, azt elkapja a télapó és megpopeszolja 5x!!!<#vigyor1>

0Fritz0
Kíváncsi leszek, hogy érezhetõ gyorsulást hoz-e ez a megoldás és nem csak abban fog kimerülni, hogy a jelenlegi 4-5 óra helyett "csupán" 1-2 órát kell várni.

Tehát van vmi modja h bennmaradjak ugy h nem jáccom?

Epsilon eSports&#8482;