Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fizetsz a játékért, és játszhatsz is vele várakozás nélkül, Castoron bármikor lehet játszani. Ha te egy csurig telt szerveren akarsz, arról készítõk már nem tehetnek.

Analógia hogy meg is értsd: fizetsz a mozijegyért, de ha mások már elõtted szintén így tettek, akkor te csinálhatsz bármit, elsõ sorban fogod a nyakad kitörni. Pedig ugyan annyit fizettél, mint az, aki hátul középen a legjobb helyen ül.
Ha nem hiszed, próbáld meg, csapj balhét egy moziban hogy márpedig te hátul középen akarsz ülni és oldják meg. Szerinted fogják és betesznek neked egy plusz széket, vagy valakit elküldenek onnan hogy te leülhess? Na akkor remélem ezen túl is vagyunk, kb ennyi a szitu :) Fizetsz, és játszhatsz is bármikor. A castoron.
Krinyo
<#shakehead>

Felgolos
ha elõ rendeltem ez a minimum

Felgolos
ember itt nincs ajándék hol élsz!!!

ezért te perpillanat semmit sem fizetsz, csak ajándék

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Felgolos
lol hazaérek 17:00-ra és fizetek a játékért és még én várjak!NA-NE!!!!<#violent><#wow1>

Zomil
tegnap nekem 9-10óra körül már "csak" 1órát kellett várnom

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Felgolos
és nekem ne mondja senki hogy nincs várakozás a spatalos szerveren!!!!<#violent>

Felgolos
és nekem ne mondja senki hogy nincs várakozás!!!a spatalos szerveren!!!!!!

Felgolos
castor szerveren: nincs várakozás és én ugy tudom hogy csak asmo oldalon vannak magyar
spatalos szerver:midkettõ oldalon vannak magyarok csucs idõbe 4 óra várakozás a bejutáshoz

Zaylka
Hát Elyost nem ismerem, bétán csak is Asmodian oldalon voltam, mindössze videókat láttam a karakterekrõl meg városokról ezért csak ezek alapján írtam, hogy light.

Más: Holnap 25.! Kíváncsi leszek kit tudják-e szállítani a sok megrendelést elsõ napon. Bár mondjuk CE-t rendeltem ami ugye limitált, de azt ugyanaz a futárszolgálat hozza mintha sima dobozt rendeltem volna. :) Jó lenne már holnap beleízlelni, kíváncsi vagyok milyen végre egy normális fordítással rendelkezõ változattal európai nemzet között játszani. Akik esetleg már játszanak különbözõ szerverekrõl tudnának valami véleményt mondani? Jó lenne addigra eldönteni melyikre megyek! :)

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

egy oldal/server

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Jockey
jah bekukkantok, elvileg holnap kapom kézhez a cuccot
Egy szerveren lehet mind2 oldalon karit csináni vagy van korlátozás?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Felgolos
A dark and light mindkettõ félre igaz:) mindkét helyen van rémisztõ és sötét hely egyaránt és a karaktergenerálás is határtalan .De mondjuk igazad van XD

Zaylka
Na most ebbe bele kellett kötni! :D De ha szeretnéd belemegyek a játékba. Mit is írtam? "Dark és light". Egy szóval is mondtam, hogy gonosz és jó? Én a Star Warsba se tituláltam a dark side-ot gonosznak hiába próbálták beállítani gonosznak! :) Szerintem igenis jó megfogalmazás, Asmodian darkoskáoszosõrültes, Elyos meg lightosmennyesszépes! De esetleg szólj ha még valami kivetni valód támad, mindenki tudja rólam, hogy szeretek kötözködni, fõleg ha olyanba kötnek bele amit segítség gyanánt írtam le. Lehet neked egyértelmû volt, lehet neki nem! :)

Felgolos
castor szerveren asmo oldalon is játszanak magyarok és volt warhammersek

Strahd_
:) ha nev szerint mondasz embereket lehet meg tudom mondani ;)

Warhammers guild tagjaid nagy resze Spatalos-Asmo oldal ha jol lattam

;) josz te is te nagy zold orc? :)

Jockey
az régi ismerõseim melyik szerveren tolják melyik oldalon?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Felgolos
még nem tapasztaltam :) aionhun.hu a pvpve résznél van irva egy rövid ismertetõ

Hober Mallow
de még milyen jól irányítja:) eddig sehol sem láttam még (mmo)-ban ilyen fejlett MI-t:) de hát írták hogy ez az erõségge lesz.

Felgolos
A 2 faj egyike se gonosz és nem is jó, dark and light az nem jó meg fogalmazás.a harmadik faj a gonosz anit MI irányit!

Zaylka
Hát azért nem mindegy, ne indits varázsló kasztot ha teszem azt a harcos kasztok közül templart akarsz! :) Vannak itt különbségek csak nem olyan értelemben, mint más játékokban! De leírom (remélem még jól emléxem), hogy egyértelmû legyen.

Tehát van 2 két faj ugye, Asmodian és Elyos (dark és light). Mindkét fajban található 4 alapkaszt, Warrior-Scout-Mage-Priest. Ezekbõl késõbb nyílik majd 2-2 alfaj de 10-es szintig pl minden Warrior ugyanaz. 10-es szinttõl lesz egy úgynevezett beavatás, egy fõküldetéssor, amit ha megcsinálsz választhatsz kasztspecet. Ergo Warriorból lehet Templar+Gladiator, Scoutbol lehet Assassin+Ranger, Magebõl lehet Sorcerer+Spiritmaster, Priestbõl lehet Chanter+Cleric. Az, hogy ezekbe mi a különbség (ha még nem tudnád) érdemes a hivatalos oldalon utánajárni! :)

Ui: Bocs ha eddig is egyértelmû volt, de inkább tisztába raktam mielõtt miattam kezdesz rossz karaktert, mert félszavas választ adtam elõször! :)

ertem
szoval az mind1 h melyik faj kulombseg nincs kozottuk,csak kulsore.

koszi szepen
Zaylka
10-es szinting vannak alapklasszok és majd 10estõl válthatsz 2-2-2 specre. De a spec választás után mindegyiknek ugyanazok a skilljei lesznek, szólva karit nem lehet igazából elrontani, elméletileg úgy akarták hogy a combok segítségével lehessen egyedi harcmódot kialakítani, de egy idõ után úgy is mindenki a legjobbat fogja használni! :)

hali

lenne par hulye kerdesem
nezegettem az Aion-t es sztem ki fogom probalni:)
lattam h 3 faj kozul lehet valsztani:
-de ha jol lattam akkor ugyna azokat a skilleket fogja kapni az osszes faj egy adott classon belul,vagy en vagyok hulye?:)
lowlvl-en semmiképp. :) 25tõl nincs tapasztalatom, úgyhogy elhiszem.

Krinyo
a legnagyobbnak

Pyotr
Hali!
Assassin-t mekkora dps-nek érzitek eddigi tapasztalatok alpján?
mert amiket eddig láttam streamen illetve videókon attól nem vagyok nagyon elhülve:P

&#9608;&#9608;

Strahd_
1:56 :) ez egyre tobb

Strahd_
1:42 perc

Zsoltika 007
Tehát megint hülyeséget beszélsz mert ha tényleg kidobták az afk-kat mitõl halt meg az egész? Pont ellenkezõleg kellett volna.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

attyspocak
Tudod mikor pörgött fel a számláló? Amikor az NC kihajította az afk playereket, akik 60 perc felet voltak inaktívak. Tehát?
Egyébként én arra reagáltam, hogy szerinted csak azokat zavarnak az afkos karik, akik nem jutottak be. Nos ha te elõfizetõ vagy, illetve leszel, akkor mit fogsz szólni, ha a szerver azért lesz tele, mert a pjalyerek 10-20 százaléka afk-os?
Részemrõl a téma lezárva.

Na még 30 perc és bent vagyok a warival :)
MrStokes
Nekem akkor szerencsem volt, semmi sor nem volt amikor beengedett.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

jaja és már most egy órát kell várni
MrStokes
Ujra megy a login szero es a Spatalos is.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

: DDDDD

anti hero

Ja! Elyos a SM.
Spataloson SM legiot keres (napi 2-3 ora jatekkal,nem tul tapasztalt).
Ezt nézegessed kitartóan :
http://kindred.aion.tv/status/
<#idiota>
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

STREEX
Van ötlet hogy mikor indul a restart?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Krinyo
válság van!!44négy :D

Nem az alváson van a dolog,de amikor megveszel egy gémet ,amihez adnak 5 nap headstartot aztán abból 2 vagy netalántán 3 napot tudsz játszani , önhibádon kívül .Hát szerintem járna valami kompenzáció.Persze ez lehet ,hogy csak az én téveszmém.
R

Snomag
remelem kapunk karpotlast, me kulonben hetekig nem alszom!1!
:D

Hi

Csodás ,most meg lelötték a szervereket.Remélem kicsit bõvítik a szervereket,mert ez így nem állapot ,kicsit elméretezték a szervereket + a mennyiségét.Remélem kapunk valami kárpótlás ,mondjuk 2 napot ,mert elég tré így...
R

Szerver upgrade lesz és új szeró a most érkezõknek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Running
Itt nincsenek buzik, csak páran szeretnének a télapóval fajtalankodni, de ez csak ilyen modern dolog, szal nem gáz.<#vigyor>

s0n1c
te meg buzi vagy, de hát nem lehet mindenki tökéletes :DD
Lehet ,de én nem vagyok olyan biztos benne.
Krinyo
azt se tudod mirõl beszélsz :D