Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Analógia hogy meg is értsd: fizetsz a mozijegyért, de ha mások már elõtted szintén így tettek, akkor te csinálhatsz bármit, elsõ sorban fogod a nyakad kitörni. Pedig ugyan annyit fizettél, mint az, aki hátul középen a legjobb helyen ül.
Ha nem hiszed, próbáld meg, csapj balhét egy moziban hogy márpedig te hátul középen akarsz ülni és oldják meg. Szerinted fogják és betesznek neked egy plusz széket, vagy valakit elküldenek onnan hogy te leülhess? Na akkor remélem ezen túl is vagyunk, kb ennyi a szitu :) Fizetsz, és játszhatsz is bármikor. A castoron.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
spatalos szerver:midkettõ oldalon vannak magyarok csucs idõbe 4 óra várakozás a bejutáshoz
Más: Holnap 25.! Kíváncsi leszek kit tudják-e szállítani a sok megrendelést elsõ napon. Bár mondjuk CE-t rendeltem ami ugye limitált, de azt ugyanaz a futárszolgálat hozza mintha sima dobozt rendeltem volna. :) Jó lenne már holnap beleízlelni, kíváncsi vagyok milyen végre egy normális fordítással rendelkezõ változattal európai nemzet között játszani. Akik esetleg már játszanak különbözõ szerverekrõl tudnának valami véleményt mondani? Jó lenne addigra eldönteni melyikre megyek! :)
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Egy szerveren lehet mind2 oldalon karit csináni vagy van korlátozás?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Warhammers guild tagjaid nagy resze Spatalos-Asmo oldal ha jol lattam
;) josz te is te nagy zold orc? :)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tehát van 2 két faj ugye, Asmodian és Elyos (dark és light). Mindkét fajban található 4 alapkaszt, Warrior-Scout-Mage-Priest. Ezekbõl késõbb nyílik majd 2-2 alfaj de 10-es szintig pl minden Warrior ugyanaz. 10-es szinttõl lesz egy úgynevezett beavatás, egy fõküldetéssor, amit ha megcsinálsz választhatsz kasztspecet. Ergo Warriorból lehet Templar+Gladiator, Scoutbol lehet Assassin+Ranger, Magebõl lehet Sorcerer+Spiritmaster, Priestbõl lehet Chanter+Cleric. Az, hogy ezekbe mi a különbség (ha még nem tudnád) érdemes a hivatalos oldalon utánajárni! :)
Ui: Bocs ha eddig is egyértelmû volt, de inkább tisztába raktam mielõtt miattam kezdesz rossz karaktert, mert félszavas választ adtam elõször! :)
szoval az mind1 h melyik faj kulombseg nincs kozottuk,csak kulsore.
koszi szepen
lenne par hulye kerdesem
nezegettem az Aion-t es sztem ki fogom probalni:)
lattam h 3 faj kozul lehet valsztani:
-de ha jol lattam akkor ugyna azokat a skilleket fogja kapni az osszes faj egy adott classon belul,vagy en vagyok hulye?:)
Assassin-t mekkora dps-nek érzitek eddigi tapasztalatok alpján?
mert amiket eddig láttam streamen illetve videókon attól nem vagyok nagyon elhülve:P
██
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egyébként én arra reagáltam, hogy szerinted csak azokat zavarnak az afkos karik, akik nem jutottak be. Nos ha te elõfizetõ vagy, illetve leszel, akkor mit fogsz szólni, ha a szerver azért lesz tele, mert a pjalyerek 10-20 százaléka afk-os?
Részemrõl a téma lezárva.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
anti hero
http://kindred.aion.tv/status/
<#idiota>#idiota>
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
R
Csodás ,most meg lelötték a szervereket.Remélem kicsit bõvítik a szervereket,mert ez így nem állapot ,kicsit elméretezték a szervereket + a mennyiségét.Remélem kapunk valami kárpótlás ,mondjuk 2 napot ,mert elég tré így...
R
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ