Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
Megkapod, ha nem tömegnyomor szerverre mész. Amúgy már mondta ncsoft hogy plusz napokat adnak kárpótlásképp

Belton
Szerintem nem lesz gáz mert sokan meg vették a preordert mármint amivel 25. ig lehet tolni mondván hogy majd meg nézik a játékot és elégé sokan lesznek akik nem fizetnek be , szóval ezek az emberek már ki esnek 😊
Szóval szerintem nem lesz gáz a "Start".

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Felgolos
Köszönöm! nekem nem hitek 😊

Strahd_
😊 a penzert amit kiadtal ezeket mondtak hogy kapod, ergo a penzedert ezt as szolgaltatast kapod.

Includes:

* In-game items exclusive to the Collector's Edition.
* A serial code for account creation.
* Access to the full Aion™ game via downloadable client.
* 30 days of game time. Activation with a valid credit card or game time card is required.
* Prepurchase bonus: Prepurchase now and get an additional 7 days of game time, access to the beta events, additional in-game items and more. For details, see below.
A World Divided

Spread your wings and take flight in Aion™, the stunning MMORPG where you explore a celestial world of breath-taking beauty and epic adventure. You are a winged Elyos or Asmodian, sworn enemy races who discover a common foe: the twisted and depraved Balaur. Wielding devastating powers and sweeping wings, you must restore balance to a land shattered by cataclysm.
Prepurchase Bonus

Prepurchase Aion™ now and get exclusive in-game items, as well as early access to Aion™. All pre-purchases from the NCsoft Store come with:

* Seven (7) Days of Additional Free Game Time: One extra week of free game time
* Aion™ Beta Events: Receive a code to access all of the Aion™ beta events. Play in an Aion™ beta event, and you will have a chance to win* a killer Alienware gaming notebook or other great prizes, including ATI Radeon™ HD video cards and subscriptions to Aion™.
* Head Start on the Live Game: Get an early head start to the live game, before the game goes on sale.
* Preselection: Access to Aion™ server and character pre-selection!
* Prepurchase-Only In-Game Items:
o Black Cloud Hat (gives boosts to HP, MP, magical resistance, and evasion)
o Lodas' Amulet (gives a +20% experience boost)
o Ancient Ring of Wind

The in-game items will be available for use during the Head Start Program. We deeply apologize, but we will not be able to distribute the digital in-game items during the Head Start Program as we had promised. The in-game digital items will be available at the Aion™ retail launch date for your region.

Mivel ezek az itemek a Head Start alatt mukodnek ergo a penzedert cserebe a bonusokat nem kapod meg pedig elore fizettel erte es a szerzodesben szerepelt.

Strahd_
😊 ok varjuk meg a 25.et ha akkor is varni kell akkor jogosan lehet majd sirni es vitatkozni ehhez a megoldashoz mit szoltok?

Mekkora most a sor?
Spatalos fõleg, de a többi is érdekelne.

Felgolos
én is a lényeg az hogy mindenki más véleményen van 😊

Krinyo
najó én kiszálltam a vitából 😄

Felgolos
de csak azért mert elõ rendelted

Felgolos
de open betások nincsenek headstarton

Snomag
de ez nem valtoztat a tenyen, hogy ezek a plusz dolgok 'ingyen' vannak

Krinyo
volt open beta, ha igazán akartál szerezhettél kulcsot ingyen

Felgolos
nem mindegy hogy nem láttam a játékot és ugy veszed meg(elõ rendeled)ezek a + azért járnak

Azok nem a CE bonus itemek, hanem a preorder itemek. Ha upgrade-eled az accountot a CE kulccsal, akkor majd a CE targyait is hozza tudod adni.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Krinyo
Aki megjelenéskor veszi meg a játékot ugyanannyit fizet és kimarad a headstartból. Ingyen vered a nyálad 😊

MrStokes
Masik dolog: az normalis, hogy amikor az account oldalon kiosztom a karakternek az ot megilleto CE dolgokat, csak 3 targyat listaz ki az oldalon (sapka, gyuru, amulett - lvl 18 a kari) ?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Felgolos
Spatalos nem érdekes.Ha fizetél a játékért akkor nem ingyenes a headstart.Szerintem

MrStokes
Arrol tud valaki valamit, hogy a crafting-ban hogyan lehet felhasznalni az osszegyujtott DP mennyiseget?

Olvastam valahol, hogy jobb targyak keszitese erdekeben fel lehet majd hasznalni a DP-t, de nem vagom hogyan.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Snomag
Ha jol tudom, nincs arbeli kulonbseg a preorderes es normalis vasarlas kozott.

Running
Az egy jutalomnak minõsül, nem hiszem h a játék árához hozzácsapták volna ezt a pár napot. De amit ígértek betartották. Idõben megnyíltak a szerverek, aki akart tudott játszani (SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL IS!). Nyilván arról nem tehetnek, h Spatalos-t kúrtatja mindenki.

Felgolos
a vita tárgya hogy ingyenes-e a headstart.Szerintem nem. a te véleményed mi?

Running
Aki meg olyan szerverre megy ahol tömeg van, az vállalja hogy várnia kell a sorára. Szal a sírást, meg óbégatást be kéne már fejezni. Szerintem.<#hehe>

Felgolos
Igazad van

Running
Tök unalmas már ez vita. Nem fognak 86 szervert indítani, mivel ugyis minden majom arra megy fel amelyik a lista élén van, a többi meg követi.
Kivárnak, aztán az emberek szépen megunják a várakozásokat és elkezdenek átmenni azokra, ahol nincs tömeg, ahogy már meg is kezdõdött a folyamat. Így szép lassan megtelnek arányosan a szerverek. Nem kell folyamatosan észt osztani, meg lehülyézni a fejlesztõket. Valószínûleg kicsit nagyobb tapasztalatuk és rálátásuk van ezekre a dolgokra, mint pár helyi kombinátornak.
Õk is pontosan vágják, hogy az emberi butaság határtalan, ezt csak tompítani lehet, elmulasztani nem.

Aki meg azért eladja, abbahagyja a játékot mert nagy a sor, ahelyett hogy keresne egy kevésbé telit, az meg is érdemli... az összes klánnak sem kötelezõ ugyanoda menni. Kb ennyi.

Krinyo
*sikerélmény

Felgolos
jó legalább lesz valami siker élményed

Snomag
becopyzod meg a csodas kommentedet, meglesz az elso hely is 😄

na de ne offoljuk szet a topicot

Felgolos
Népszerû témák-be jutottunk a tízbe

Felgolos
nem gond?

Felgolos
de sorba kell állni

Felgolos
ha akarod

Krinyo
Én is kérhetek egyet?

Snomag
bemasolnad ujra? hatha vki nem olvasta.. sose tudni

Felgolos
szivesen

Snomag
koszonom, nem is tudom mire mentem volna a segitseged nelkul

Felgolos
Igy kinyomtathatod

Felgolos
Ha annyira ingyenes Headstart,aki elõ rendelte a dobozost mért nem játszhat?Azért NCS nincs a számláján a pénz!!!

Snomag
ez annyira jo, hogy kinyomtatom es kirakom a falra

s0n1c
nem tudom értelmezni, amit írsz, de azért !44négynégynegyvennégy
Felgolos
Az elõbbi hozzászóláshoz azt akartam kihozni ha nem fizetsz nincs headstart!ugy hogy nincs ingyen!

Felgolos
Ha annyira ingyenes Headstart,aki elõ rendelte a dobozost mert nem játszhat?Azért NCS nincs a számláján a pénz!!!

Zomil
most nem akarok olyat, h én megmondtam...de mégis 😄

szoltam, h nem jó 5let spatalos mert mindenki odamegy...most legalább mnidenki szov a sorban állással 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Felgolos
Headstart, azért is fizettél!ezért rendeltem elõ!

Strahd_
😉 de a nep birka arra nem lehet szamitani hogy aranyosan eloszlik. Emlekszek regen bloodskaplra is kellet varni igaz nem 7 orat 😛

s0n1c
Mielõtt még átváltanál berzerk üzemmódba, nem árt tudni, hogy eredetileg 48 óra volt a headstart, 3 napot puszta jóindulatból kaptunk, ingyen! Amiért pedig fizettél, az 25-tõl (25 != 21) indul!
MeoH
PAr nappal ezelott is leirtam, hogy ez nem csak NcS hibaja. Eleg lett volna kb. ennyi szerver, ha aranyosan oszlik a nep. De az 5 ENG szerverbol 2re ozonlott a jatekosok kb fele, mig a masik 3ra a maradek... Es hardvernak is vannak hatarai, nem lehet boviteni vegtelensegig.

fuck mmo's..i.,

Felgolos
Szeptember 25. akkor fog megjelenni.

RoyalPredator
Üdv...

Kijött már az Aion? Keressem a boltban?
Van vkinek eladó kódja Guild Warshoz amit Aion dobozában van?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Felgolos
Castoron játszok mert nem kell várakozni!
Analóg hogy meg is értsd:Ha te vásárolsz valamit minden cég még az utolsó WC papirt is kifizetetti a vásárlóval!Remélem ebben minden benne volt 😊

Strahd_
keszito <> uzemelteto....

xruu a viccess az hogy meg ugye nem indult be a jatek rendesen... preorder van... hogy fogja kiszolgalni azokat akik majd akkor jonnek?
abban van logika amit az uzemeltetok irtak keveset engednek be hogy a tomeg ne egymas hegyen hatan legyen teny hogy en csak kis lvl vagyok de nem kellett harcolnom a mobokert mint open beta alatt