Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aralani

Figyi látom ma mindeki nagyon okos.Akkor leírom részletesebben.
Tehát ismerem a skilleket teljesen felesleges volt leírni ,hanem nem a skillek mennyiségével van a baj ami aggrot termel ,hanem a skill aggro termelés szintjével ÉN személyszerint kevésnek érzem,de ez persze rengeteg mindentõl függ... csapat ,tõltési idõ stb.stb stb..
Szóval most ezen elbeszélgethetnénk KB 1 hétig is ,de lényegtelen .ÉN mégegyszer hangsúlyozom ÉN kevésnek érzem a hatásukat.Azé hiddel 3 Closed béta 1 Open és preorder stb stb. meg egy pár év MMO tapasztalat után megtudom itélni a dolgot.Köszi
Respect
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Sáska
en is jatszottam meg regebben templarral 30+ig, s nem mondanam, hogy keves, vagy akar nehez tartani az agrot, csak figyelni kell (pl. a cc-s targetet mar sleep kozben is lehet provoke-olni
lvl28ig kb ennyi (a teljesseg igenye nelkul)aggro generalo skillt kap a templar, ami boven eleg, hogy a mobokat magan tartsa:
-provoke
-taunting severe blow
-taunting roar
-shield blow
-stunning strike (stigma)
-chastisement of darkness
-Aggravation (passive)

Na itt van Kunfu Panda is,most már tudom kire is kell vadászni a Spatalos ASSmodian oldaláról <#idiota><#idiota><#lama><#lama>
Respect
R

s0n1c
lootkurva!
Strahd_
Azgardia milyen kari neven van bent nalatok?

s0n1c
lehet neki mondani nyugodtan, szereti! 😄
Krinyo
na megjött a fõtáper is 😄

BEAST
Jo, ugyis Krinyo hibaja mindig, egy ido utan unalmas ismetelgetni 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Snomag
jogos
fel is irom h legkozelebb beszoljak, me nehogyma'.. 😄

Strahd_
Ha nem tudsz semmi ertelmeset visszairni akkor minek irsz vissza egyaltalan? ha nem tudsz, akarsz irni ra akkor ignorald

Krinyo
jobb helyeken kapsz érte 3 csuvit is

Krinyo
Az rendben is lenne, ha utána nem ugatna be az ember hogy noob ez, noob az, amikor õ rángatja a mobokat mint más a pö**ét 😄
Hál istennek ebben a játékban még ilyet nem láttam, ez csak általános mmorpg tapasztalat

Running
Tegnap kiütöttem egy lézerkardot, mennyiért lehet kb elpasszolni?<#idiota>

Running
Szia, gógli a barátod, meg olvasni is tudsz, sok sikert a visszaolvasáshoz.

sziasztok😊szeretném ha írna valaki véleményt a játékról mert ha jó megvenném.grafika,játékmenet stb minden érdekelne 😊) köszi
Snomag
Csak h beledkossek, ofc nem ko elmondani h vegyen levegot, de az emberek ugye nem feltetlen gondolkoznak ugyan ugy egy adott helyzettel kapcsolatban, szoval jo tisztazni a dolgokat.
Eleg egy sima felreertes es maris fekszik mindenki, de ettol meg nem lesz senki sem idiota v agyatlan - csak maskepp reagalt a dolgokra..

Zsoltika 007
Hiába rakod ki ha hülye az illetõ...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Krinyo
Elvárható hogy az embernek azért legyen annyi agya hogy ne kelljen azt is elmondani hogy vegyen levegõt, sztem 😄
Amúgy nem mondtam hogy én voltam a group leader és azt sem hogy nem használtuk a jelöléseket

Farmoljá az a dolgod <#idiota><#hawaii><#taps>
A cuccokat + kapod folyamatosan ,meg persze mindeki ,gyakorlatilag eladni ezeket nem érdemes ,mert filléres áruk van , a low lvl kariknak meg kell a fejlõdéshez ,szóval kapolgassad tele a cuccokat kétkézzel.
Respect
R

-Nem azt mondtam ,hogy nem lehet ,csak én figyelgettem az aggro rendszer és én egy picit kevésnek érzem a tank aggro termelõ skilljeit ,mivel folyamatosan templarral játszom azé volt idõ megfigyelni.Én számomra ez picit kevés és növelné az aggro termelését ,bár ez lehet csak az én véleményem.
-Azt még kifelejtettem a clerichez hozzátéve ,szerintem azért nyomták meg így a DPS a buff és a heal osztájnak ,hogy nagyon sok MMO ban a healer osztályt szólóban nehéz húzni ,mert DPS hiányában nehéz haladni vele .És lehet ezzel azt akarták elérni,hogy értelmesen sz*pás nélkül is felhúzható legyen a heal kasztok,az + tényleg igaz,hogy míg a melee osztály folyamatosan erõsdik DPS ben ,addig a HEAL osztály csak az elején kiugróan nagy DPS ben magasabb szinten már a mobokhoz képest annyira nem durva.
-És mondom Duelrõl 50 ig nem is érdemes beszélni,mert értelmetlen , mindegy hogy mi a kivitelezés a duel végeredmény a skilleken múlik elsõsorban !!!!!
Szóval majd tényleg csak 50 en
Respect
R

Witcher
Rushmachine: köszi a cuccokat amiket küldtél bocsi hogy nem reagáltam de nem csekkoltam hogy írtál teljesen felemésztett a harc heve lol <#gun>

Sziasztok.

Spatalos - Asmo oldal
Tagfelvétel a Halal Angyalaiba, minden kasztból.
Jelentkezni itt lehet.:

-Link-

Snomag
Mint te is mondtad, majd a jatek vegen lesz igazan erdekes a balance. De altalanossagba veve, jatekok elejen a casterek erosebbnek tunnek, mint kesobb, szimplan mivel az o sebzesuk nem skalazodik ugy mint a harcosoke.
Melee karaktereknek baromira szamit a cucc.

Agro controlhoz meg egy csapatkent kell jatszani. Eddigi tapasztalat h egy sleep utan, a tank meg siman visszaszedi magara a mobot.

A clericet egyszeruen azert nem vered meg alacsonyabb szinten, mert van healje, amit akkor meg nem nagyon lehet szakitani. Kesobb majd kialakul.
Kb. 15-os szinten dueleztem a sinemmel egy sm ellen. Az elejen megutottem, aztan kiteolt vegig es csak messzirol neztem. Nem szabad, hogy az ilyen mozzanatok elvegyek az ember kedvet. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Volt már nekem is ilyen ,kb 50 x elugattam a Íjásznak ,hogy nem neki kell húznia,de mivel zabszem volt a valagába, idõnként be be húzott 1-1 mobot ,a végén megelégeltem és hagytam megdegleni,persze utána õ volt megsértõdve ,de 1-2 óra partyzás alatt,folyamatosan ezt nyomta és mindig szedegetnem kellett a mobokat a szélrózsa minden irányból,mert türelmetlen volt a drága.Szóval hagytam megdegleni oszt mehett hisztizni a veretes bokába<#idiota><#idiota><#idiota><#lama><#lama>

Ebben az esetben szerintem te vagy a hibás. (Mármint a tank.) Nem véletlenül van AIONban is jelrendszer amit a mobok fölé tehetsz. Ráadásul itt a jelek még sokkal ötletesebbek is mint mondjuk WoWban. Ha te kezeled az aggrot akkor kérd el a leadert és jelöld ki szépen ki mit öljön, mit altasson, gyökerezzen stb. illetve a random pullok elkerülése miatt mond meg nekik hova álljanak.

Több dolog ,igy mindekire válaszolva.
Elsõ : A Cleric nek tényleg imba a dps e és nagyon sokan olyanok is játszanak vele ,akiknek közük sincs a healhez ez egy igen nagy probléma ,a másik pedig amikor a bétában próbálgattuk haverokkal a kasztokat dueleztem 15-sön a 15 szintû gladiátor haverommal és 10 bõl 10x leabáltam,csupán csak azért ,mert van a clericnek az a gazos root skill je ,aminek imba a couldown ja.Gyakorlatilag ugrálgattam ,root , nuke chan1 chan2 és meghalt!Ez azé elég vicces egy kicsit,persze ugye mondjuk 50en azé más lesz mert ott mindekinek meglesz az összes skill je ,a balance igazán ott számít,ahogy észrevettem pár duelnél 25 ig értelmes balance nincs is ,mert minden azon az 1-2 skillen múlik ,amit lehet majd 2 szint múlva kapok meg ,de a másiknak meg már x szintem jobbak a skillje stb stb... tehát ergo értelmetlen duelezni 50 ig ,mert nem igazán a játéktudásod számít hanem ,hogy megvan a kellõ skill ,tehát majd 50 en!!!
A másik dolog pedig a Templar kérdés ,ez a main karim tehát ergo tudok érdemlegesen hozzászólni a témához.Nagyon érzékeny az aggro rendszer a játékban és a tanknak elég nehéz dolga van,hiába van sok aggro termelõ shout ja , ütése ,ha a nagyobb DPS ,Sleep ,Heal ,egyszerûen nagy aggrot termel és ez fõleg ott gáz ,ahol egyszerre 2-3 mobot húz a group.
Példa Sorci nyom egy sleep et a ranged DPSre ,én meg tankolom a melee -t ,eddig minden szupi, a probléma ott kezdõdik mondjuk leverjük a melee t ,és a másikról leesik a sleep ,mindenki észnélkül ráugrik a rangedre,de azt senki nem tudja ,hogy a sleep ÓRIÁSI aggrot termel és rögtön a caster-re fog ráugrani a mob,ez még nem lenne baj ,csak mindenki halálra DPS eli a mobot és akkora aggro van rajta,hogy ott szenvedek vele mire bele nyomok annyira aggrot ,hogy levegyem a mobot ,de akkor már lehet késõ ,mivel a sorc 2 ütéstõl meghal.Persze ez nem a sima moboknál van hanem az elitekre gondolok ,akik nem mennek le 1-2 group sorozattól.És ez csak az egyik példa ,sajnos hosszú távon érdemes épített csapattal menni, vagy meg kell beszélni ,hogy a sleep után hagyjanak a tanknak 2-3 másodpercet arra,hogy aggrot építsen ,máskülönben nehéz végeznie a tanknak a dolgát,bár ezen lehet,hogy idõvel finomítanak.
Respect
R

Zsoltika 007
Én olyankor inkább hagynám õket a picsba halni. Aki hülye haljon meg 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Krinyo
Nincs is jobb annál amikor 5 ember, 5 felé, 5 mobot öl és én meg rohangálhatok és rángathatom le róluk mindet 😄

Hamed
Cleric hiany nincs mert 1v1-ben imba. De annyira nem jo a helyzet mert sok olyan dps only arc is clericet inditott akinek sose volt healere. Szoval atlag tobb cleric van, de igazi healer nem.
Tank meg minden jatekban keves van mert draga es melos kaszt😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sáska
ne is mondd.. mi tegnap kb 21:00-tol 23:00ig templart kerestunk a training campbe. Nem eleg, hogy senki nem jelentkezett, aki jott volna, az meg mind lockout-on volt meg...
fel ejfelkor sikerult lemenni vegre, ekkor meg a server kezdett el szarakodni, nem popoltak a mobok, a trainingcamp-ben kb csak minden 2. adott xp-t, s ez igy ment, mig a server nem allt le. Ekkor inkabb el is mentem alvadni<#zavart2>

Én olyan partyval kralloztam, amiben 3 templar volt, és egy cleric... Az jó amúgy, mert kétfelé tankolva jobban lehet bírni, mint egy karin 2-4 mob. 😊

Strahd_
😊 tegnap volt olyan action amikor 3 cleric volt 1 partyban 😛 vegul is noob nukernek jo volt 😛

Ott a pont! Inveteles vagyok... Otthon kipróbálom a laírtakat, de akkor nagyon úgy néz ki, hogy felesleges nálam keresni a probléma megoldását.
Snomag
Hat jah, ugylatszik hilerbol van boven eleg.

Reszben azert inditottam healert assa helyett, mert hogy azzal sose fogok groupot talalni, de clericcel sem tule gyszeru mostansag. Meglepo.

nem te voltál, aki irta? ;-)
amúgy meg tudtam én, jó tankból mindenhol hiány van :S

ha egyszer kipróbálom a gamet, tuti templart inditok. úgyis az volt a legszimpibb akkor is, mikor obeta alatt megnéztem a játékot.
bár az még odébb van, mire ezért pénzt adok, még várok 1-2 hónapot, mire eldõl, hogy mi lesz a "gém" (ne bántsuk már a madarakat ^^) végsõ sorsa...

MeoH
Ha inviteles vagy akkor meg van a problema: ez. NEkem is es az osszes invitelesnek akit ismerek ingame vannak kemeny lagjai, es csucsidoben ugy vetztem eszre meg gyakoribb, 2percenkent 3-4mpp allokep. BAromi zavaro de sok mindent nem tudsz kezdeni vele. Talan majd javitjak...

fuck mmo's..i.,

Strahd_
valaki irta a napokban hogy hiler tank hiany van 😊

ebbol a Tank hiany igaz, es jo tankok meg foleg 😛 tegnap olyan partym volt amiben 2 cleric is volt.. es mindig a dps es tank volt a hianycikk 😊

Zomil
én kb. 5éve wifi-t használok netezésre, multis játékokat játszok vele, fps, stb. és semmi gondom nem volt még vele 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát be kell valjam nálam sincs gond ,minimális a szerver oldali lag,de tényleg.TEgnap kollégával PVP ztünk a Twilight battlefield en kb 20 asmo ellen és kb mi is ennyien voltunk hát komolyan mondom tiszta élmény volt , levegõbõl le fel plusz a pvp hát nagyon király nekem nagyon tetszik.Jó persze az lehet annak tudható be ,hogy erõmûvem van ,de a netem + csak 1Mbit s szóval igy is hibátlanúl megy.De én a Wi-fi t nem ajánlom senkinek MMO ra ,mert nem stabil sokat dobja a netet és 1-2 jel belezavar az is sz*pás ,én mondjuk avastot használok,tényleg volt MMO aminél volt vele gond (RF online) szabályosan lagzott tõle.De itt semmi.
Leírom a konfigom hátha valakinek segít :
AMD Phenom 9550 X4 ,8 GB 1066Mhz Kingston ,K9A2 MSI Crossfire,1 TB samsung SATA II , 2xMSI HD3870 Crossfire,Corsair 750TX,Pioneer 105,Cooler Master Cavalier V3.0 ,Windows 7 x64,nekem ezzel a konfiggal mindennel maxra tolva k*rva jól megy.Persze a városokban ahol van 400 ember ott szaggatga egy kicsit ,de ott a NASA atomerõmûvein is szaggatna ,de normál területeken repülni ,pvp ,craftolni stb stb.. mindent hibátlanúl tudok full grafixon.
Mondjuk ez is érdekes,mert volt egy csomó haveromnak alternatív problémája (ossze -vissza patch elt,nem indult,grafix bug) ezt mondjuk azé nem értettem,mert ugyanonnan szedtünk a klienst és nagyából hasonló konfigokkal és más hibát generált,meg olvastam hogy Ati kkal sz*rakszik a játék vannak grafix bugok ,hát én egyet nem találtam.
Tehát érdekes a játék ,mondhatni X akták 😄
Respect
R

Ez a baj, hogy nagyon sok embernél semmi gond nincs, de a fórumokat olvasva hozzám hasonlóan sok embernél ugyan ez a hiba lép fel, viszont ncsoft részérõl eddig választ nem találtam a problémára. Majd otthon jobban utána olvasok, mert munkahelyrõl nem tudok sok oldalt megnyitni, ahol talán lenne megoldás a problémára.
Krinyo
nálam stabil 50es a ping

Zomil
nekem is wireless routerem van és én wifi-n veszem a jelet nem kábellel, mégis semmi gondom nincs a játékkal nem laggol

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Laza
"De Aionban néha kifejezetten jól esik ledarálni 30-40 mobot egy spoton, mert egyszerûren látványos, lehet tanulgatni a kombókat a skillekkel, és jön a crafthoz a cumó. 😊 Jóformán majdnem olyan király a harc Aionban, mint a God of Warban ps-en, csak a targetelés miatt más. ;>"

Remélem, mert csak emiatt szereztem be a gamet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A queue elég bosszantó dolog, de azon valahogy túl teszem magam, ill etve megpróbálok idõben bejelentkezni. Ami engem jobban zavar az a lag. War-ból ezért is jöttem el, erre itt még rosszabb a helyzet. 150-200-500ms között ingadozik a ping-em, átlag olyan 280ms körül van. Ennél még a DDO USA szerverén is fényévekkel jobb válaszidõm volt.... Ma már kínomban elkezdtem olvasni a hivatalos oldalon a fórumot,hátha van valami megoldás erre, de ott úgy néz ki, hogy a userek panaszáradatán kívül más post nem nagyon van. Jó lenne tudni, hogy a fejlesztõk tudnak-e errõl a problémáról, javítani fogják, vagy nem foglalkoznak vele. Érdekes mert sokan mondják, hogy teljesen jól megy náluk, alacsony válaszidõ, viszont nagyon sok embernél hasonló gondok vannak mint nálam. Találtam 1-2tippet, amit majd otthon kipróbálok ma, de ez így elég lehangoló. Healerként ilyen válaszidõvel partiban menni nem nagy élmény, pvp meg katasztrófa... Windows7 64bit van fent, de másoknál ezen az oprendszeren gond nélkül fut. Ha jól tudom Avast-tal volt gondja a játéknak az nincs fent, NOD32-õt használok, de ma azt is ki fogom kapcsolni próbaképpen. Wireless routerem van, de abból kábelen jön a net a gépbe, ma megpróbálom direktbe kötni a netet, router kihagyásával, ha ezek sem hoznak eredményt sok ötletem nem marad...
mit tolsz mostanság Foxxee? kérdezi ex-Spartac ex-lotro ex-leoh 😊)
Ez még mind semmi <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Na, hajnal 1-kor mar nincs queue?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Ams
mára szunyó, holnap 30!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE