Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ismerem a skilleket teljesen felesleges volt leírni ,hanem nem a skillek mennyiségével van a baj ami aggrot termel ,hanem a skill aggro termelés szintjével ÉN személyszerint kevésnek érzem,de ez persze rengeteg mindentõl függ... csapat ,tõltési idõ stb.stb stb..
Szóval most ezen elbeszélgethetnénk KB 1 hétig is ,de lényegtelen .ÉN mégegyszer hangsúlyozom ÉN kevésnek érzem a hatásukat.Azé hiddel 3 Closed béta 1 Open és preorder stb stb. meg egy pár év MMO tapasztalat után megtudom itélni a dolgot.Köszi
Respect
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
lvl28ig kb ennyi (a teljesseg igenye nelkul)aggro generalo skillt kap a templar, ami boven eleg, hogy a mobokat magan tartsa:
-provoke
-taunting severe blow
-taunting roar
-shield blow
-stunning strike (stigma)
-chastisement of darkness
-Aggravation (passive)
Respect
R
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hál istennek ebben a játékban még ilyet nem láttam, ez csak általános mmorpg tapasztalat
Eleg egy sima felreertes es maris fekszik mindenki, de ettol meg nem lesz senki sem idiota v agyatlan - csak maskepp reagalt a dolgokra..
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amúgy nem mondtam hogy én voltam a group leader és azt sem hogy nem használtuk a jelöléseket
A cuccokat + kapod folyamatosan ,meg persze mindeki ,gyakorlatilag eladni ezeket nem érdemes ,mert filléres áruk van , a low lvl kariknak meg kell a fejlõdéshez ,szóval kapolgassad tele a cuccokat kétkézzel.
Respect
R
-Azt még kifelejtettem a clerichez hozzátéve ,szerintem azért nyomták meg így a DPS a buff és a heal osztájnak ,hogy nagyon sok MMO ban a healer osztályt szólóban nehéz húzni ,mert DPS hiányában nehéz haladni vele .És lehet ezzel azt akarták elérni,hogy értelmesen sz*pás nélkül is felhúzható legyen a heal kasztok,az + tényleg igaz,hogy míg a melee osztály folyamatosan erõsdik DPS ben ,addig a HEAL osztály csak az elején kiugróan nagy DPS ben magasabb szinten már a mobokhoz képest annyira nem durva.
-És mondom Duelrõl 50 ig nem is érdemes beszélni,mert értelmetlen , mindegy hogy mi a kivitelezés a duel végeredmény a skilleken múlik elsõsorban !!!!!
Szóval majd tényleg csak 50 en
Respect
R
Spatalos - Asmo oldal
Tagfelvétel a Halal Angyalaiba, minden kasztból.
Jelentkezni itt lehet.:
-Link-
Melee karaktereknek baromira szamit a cucc.
Agro controlhoz meg egy csapatkent kell jatszani. Eddigi tapasztalat h egy sleep utan, a tank meg siman visszaszedi magara a mobot.
Kb. 15-os szinten dueleztem a sinemmel egy sm ellen. Az elejen megutottem, aztan kiteolt vegig es csak messzirol neztem. Nem szabad, hogy az ilyen mozzanatok elvegyek az ember kedvet. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Elsõ : A Cleric nek tényleg imba a dps e és nagyon sokan olyanok is játszanak vele ,akiknek közük sincs a healhez ez egy igen nagy probléma ,a másik pedig amikor a bétában próbálgattuk haverokkal a kasztokat dueleztem 15-sön a 15 szintû gladiátor haverommal és 10 bõl 10x leabáltam,csupán csak azért ,mert van a clericnek az a gazos root skill je ,aminek imba a couldown ja.Gyakorlatilag ugrálgattam ,root , nuke chan1 chan2 és meghalt!Ez azé elég vicces egy kicsit,persze ugye mondjuk 50en azé más lesz mert ott mindekinek meglesz az összes skill je ,a balance igazán ott számít,ahogy észrevettem pár duelnél 25 ig értelmes balance nincs is ,mert minden azon az 1-2 skillen múlik ,amit lehet majd 2 szint múlva kapok meg ,de a másiknak meg már x szintem jobbak a skillje stb stb... tehát ergo értelmetlen duelezni 50 ig ,mert nem igazán a játéktudásod számít hanem ,hogy megvan a kellõ skill ,tehát majd 50 en!!!
A másik dolog pedig a Templar kérdés ,ez a main karim tehát ergo tudok érdemlegesen hozzászólni a témához.Nagyon érzékeny az aggro rendszer a játékban és a tanknak elég nehéz dolga van,hiába van sok aggro termelõ shout ja , ütése ,ha a nagyobb DPS ,Sleep ,Heal ,egyszerûen nagy aggrot termel és ez fõleg ott gáz ,ahol egyszerre 2-3 mobot húz a group.
Példa Sorci nyom egy sleep et a ranged DPSre ,én meg tankolom a melee -t ,eddig minden szupi, a probléma ott kezdõdik mondjuk leverjük a melee t ,és a másikról leesik a sleep ,mindenki észnélkül ráugrik a rangedre,de azt senki nem tudja ,hogy a sleep ÓRIÁSI aggrot termel és rögtön a caster-re fog ráugrani a mob,ez még nem lenne baj ,csak mindenki halálra DPS eli a mobot és akkora aggro van rajta,hogy ott szenvedek vele mire bele nyomok annyira aggrot ,hogy levegyem a mobot ,de akkor már lehet késõ ,mivel a sorc 2 ütéstõl meghal.Persze ez nem a sima moboknál van hanem az elitekre gondolok ,akik nem mennek le 1-2 group sorozattól.És ez csak az egyik példa ,sajnos hosszú távon érdemes épített csapattal menni, vagy meg kell beszélni ,hogy a sleep után hagyjanak a tanknak 2-3 másodpercet arra,hogy aggrot építsen ,máskülönben nehéz végeznie a tanknak a dolgát,bár ezen lehet,hogy idõvel finomítanak.
Respect
R
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Tank meg minden jatekban keves van mert draga es melos kaszt😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
fel ejfelkor sikerult lemenni vegre, ekkor meg a server kezdett el szarakodni, nem popoltak a mobok, a trainingcamp-ben kb csak minden 2. adott xp-t, s ez igy ment, mig a server nem allt le. Ekkor inkabb el is mentem alvadni<#zavart2>#zavart2>
Reszben azert inditottam healert assa helyett, mert hogy azzal sose fogok groupot talalni, de clericcel sem tule gyszeru mostansag. Meglepo.
amúgy meg tudtam én, jó tankból mindenhol hiány van :S
ha egyszer kipróbálom a gamet, tuti templart inditok. úgyis az volt a legszimpibb akkor is, mikor obeta alatt megnéztem a játékot.
bár az még odébb van, mire ezért pénzt adok, még várok 1-2 hónapot, mire eldõl, hogy mi lesz a "gém" (ne bántsuk már a madarakat ^^) végsõ sorsa...
fuck mmo's..i.,
ebbol a Tank hiany igaz, es jo tankok meg foleg 😛 tegnap olyan partym volt amiben 2 cleric is volt.. es mindig a dps es tank volt a hianycikk 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Leírom a konfigom hátha valakinek segít :
AMD Phenom 9550 X4 ,8 GB 1066Mhz Kingston ,K9A2 MSI Crossfire,1 TB samsung SATA II , 2xMSI HD3870 Crossfire,Corsair 750TX,Pioneer 105,Cooler Master Cavalier V3.0 ,Windows 7 x64,nekem ezzel a konfiggal mindennel maxra tolva k*rva jól megy.Persze a városokban ahol van 400 ember ott szaggatga egy kicsit ,de ott a NASA atomerõmûvein is szaggatna ,de normál területeken repülni ,pvp ,craftolni stb stb.. mindent hibátlanúl tudok full grafixon.
Mondjuk ez is érdekes,mert volt egy csomó haveromnak alternatív problémája (ossze -vissza patch elt,nem indult,grafix bug) ezt mondjuk azé nem értettem,mert ugyanonnan szedtünk a klienst és nagyából hasonló konfigokkal és más hibát generált,meg olvastam hogy Ati kkal sz*rakszik a játék vannak grafix bugok ,hát én egyet nem találtam.
Tehát érdekes a játék ,mondhatni X akták 😄
Respect
R
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Remélem, mert csak emiatt szereztem be a gamet 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer