Megteheti-e...?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
hasonlóan: ha teleportálni csak úgy lehetne, hogy egyik helyen az összes atomod állapotát egy idõpillanatban rögzítenék és ezt reprodukálnák egy másik helyen, ÉS(!!!) az a másolat élõ lenne, akkor az eredetivel mit csináljanak? a másolat ugyanolyan tudattal rendelkezne? tudattal rendelkezne?
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
El kell érnie, hogy ne is legyen nála olyan eszkoz amivel megfenyegetheti.
Persze fenyegethet a diák verbálisan is (Há bazze elásatlak az apámmal ám...)
Ez már komolyabb baj, mert amig 15-20 éve ilyen lehetetlen volt addig ez most már mindennapos eset lehet. A problémát társadalmi szinten kellene kezelni, de ez a mienkénél idõsebb demokráciákban is komoly probléma.
A kérdésre, hogy megteheti-e?, persze. De, hogy mennyire jogos...
A diák viselkedhet-e így? Nem. De viselkedik.
Nincs válasz...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Példaképpen egy eset ami megtörtént: Egy pasas odament egy háromfõs brigádhoz és megfenyegette õket késsel a kezében.
Erre a megtámadottak baltát, vasvillát ragadtak és kishiján kinyírták a bátor és mellesleg tajrészeg lovagot önvédelemre hivatkozva.
A bíróság nem adott helyt a védekezésnek és csoportosan elkövetett életveszélyt okozó súlyos testisértés tényállása miatt elítélte a triumvirátust.
A tanár sem kaphat elõ egy kéziágyút mert a diáknál kés van...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A következményeket nem ismerem
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én egy filmet láttam a netrõl letöltve, amin a tanár magyaráz és közben ír a táblára, közben az egyik gyerek kilopakodik és lerántja a tanár nadrágját.
Na, erre valószinûleg egy igazgatói intõ vagy durvább esetben egy kirúgás lehetett a válasz, amire másnap már mennek is be az igazgatóhoz a gyerek szülei sok milliós mercivel és vernyognak, hogy teljesen jogtalan volt a gyerek ellen intézett szigor és ha nem vonják az egészet vissza, beperelik az iskolát.
Normális jogrendben pedig ennek az elintézése 2-3 akkora pofon kisztása lenne, amekkorát csak a Bud Spencer filmekben lehet látni, és ezzel rövidre zárva a téma, a szülõknek, a gyereknek pedig semmi joga az ügyet bármilyen fórumon (természetesen a fórum alatt nem az sg féle fórumot értem) tovább boncolni.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Erre a tanuló elõvesz a zsebébõl egy pillangókést és mongya: Biztos hogy egyes?
Erre a tanár rezzenéstelen arcal elõvesz egy 9mm-es pisztoly-t és aszongya: Igen fiam egyes!
Trance&Friends nothing more..
Megteheti-e...
... egy lábak nélkül született sportoló, hogy speciálisan tervezett végtagokkal futásban induljon az Olimpián és gond nélkül nyerjen?
... a FreeMail, hogy beszünteti a szolgátatását, mert nem akar többet ezzel foglalkozni?
... a Coca-Cola, hogy nem gyárt több italt?
... egy AIDS-es lányt megerõszakoló férfi pert indítson a lány ellen, mert megfertõzõdött?
... egy üzletben a vevõ, hogy ne fogadja el az árakat?
... bárki, hogy a klónjainak a testrészeit saját nem funkcionáló testrészei helyett felhasználja?
... egy nemzet, hogy lassan beszivárog egy másik országba, mert érdeke fûzõdik hozzá?
-=ZR=-
na jó üdítõ, ital egy kutya alkoholos termékrõl nem tudok coca-cola vonatkozásban
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
akkor már megvannak a szervei. ez elõtt tehát elvileg igen, de egy erkölcsös ember ezt szerintem nem tenné meg, hiszen már "az" is tulajdonképpen él.
utána már "embernek számít", tehát megilletik az alapvetõ jogok, köztük az ÉLEThez való jog. ha szívbeteg vagy, és ki akarod venni a klónod szívét, akkor bizonyára õ meg fog halni. tehát megsértetted az alapvetõ emberiségi jogait, és ellened és/vagy az orvosod ellen eljárást fognak indítani.
mellesleg neki is ugyanolyan érzései lesznek, ugyanúgy suliba árhat, dolgozhat, családot alapíthat, mivel emberként joga van hozzá
"A vicc, hogy fel SEM voltam készülve rá,.."
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
nekem az angoltanárom 'elfelejtett' beírni egy pár ötöst, és 3. félévkor meghúzott. A vicc, hogy fel voltam készülve rá, mert félévi elõtti utolsó héten beteg voltam.. És abban a tudatban voltam otthon hogy a 2-es simán megvan.
1 évre rá sikeres nyelvvizsgát tettem.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
http://thenamelessphoto.com/
... nagyobb katasztrófát jelentene, ha a Coca-Cola szûnne meg, mint a világ kõolaj ellátása?
... ha a közgazdaságbeli "ár-elfogadó magatartás" szó szerint értelmezve igaz az egyén szintjén (pl.: piaci kofa), akkor ki szabja meg az árakat? (Ehhez csak igazolásképpen: 2004 nyár, Vásárcsarnok, reggel 8 után kevéssel. Zöldségvásárlás: kiválaszt, majd kérdezzük, mennyi kilója? Eladó: nem tudom, még nem kaptuk meg a mai árakat...! Valóban megtörtént!)
-=ZR=-
barom meg kiállította
de fak ha ez vmi bl vagy mk döntõ lenne megérteném, vagy még akkor sem... fakin sporiak'
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Igen, õ megteheti!
Ez is egy érdekes kérdés és többen is felvetették, hogy klónozott embernél, milyen és mennyi jogot(kat) ad neki a törény.
Megteheti-e a világ, hogy a "Szép új világ" felé fejlõdik, és elõbb-utóbb nem az lesz a kérdés, hogy szükség van-e a klónokra egy esetleges elvesztett végtagnál, hanem átalakul azzé, hogy Szükség van-e egyáltalan egy a klónozottnál tökélettlenebb emberre.
Homo Perfecto😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Megteheti-e a spori NB3 ifi meccsen az 5. percben, hogy egyik védõt kiállítja?
(hazai pálya, 35-40m-re a kapunktól, '90-es gyerek a '87-es bajnokságban, szabályos szerelés után)
...és ezért kapunk ki
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem kell az egész ember leklünozni. nemrég volt egy ilyen mûtét. a nõnek klónozott hugyholyagot ültettek be.
V9ykn8_TZL0
Trance&Friends nothing more..
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A bosszúvágy nem fogja visszaadni Mrs. Direcotirust.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Meg amikor majd Mrs. Directorius lesz rablógyilkosság áldozaza pl, akkor megváltozik a véleményed.