22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Vlala #18494 Igen, a lakodalmas rock és a mulatós techno valóban irreálisan magas eladási arányokkal büszkélkedhet. Talán azért, mert az a réteg, amely ilyeneket hallgat, nem tudja, hogy kell átírni a CD-ket. :)
Az EA-nál viszont évek óta nem programoznak, hanem stílust csinálnak. Rengeteg játék jött ki a "tuningold maxra és versenyezz" kategóriában, konkrétan a FnF-koppintás kategóriában is, de úgy néz ki, az NFS széria verhetetlen. Nézd meg, az eszemre hallgatva kijött a negyedik ugyanolyan játék, összedobtak hozzá egy új menüt, és beledobáltak néhány feature-t. De ha elkezdesz játszani, onnantól elég nehéz az eszedre hallgatni...
És már csak kettőt kell aludni, mire megjelenik, de 18500 hozzászólás van a topicban, és eddig legalább harminc 100%-os végigjátszást találtam szerte a neten... :) -
zsgaby #18493 A "csapattárson" kívül nemsok új ötlet van benne az tuti. Szégyen hogy egy ilyen pitiáner ötletből is ekkora pénzt csinál egy-két kiadó.. Utoljára a rockstar ötlete volt nagy a GTA3, és hatalmasat szakított is vele. -
zsgaby #18492 Tudod ez olyan dolog hogy itthon is a zeneipar csőd szélén áll, miközben a z igénytelen lakodalmas "zenékből" milliószám adnak el. A tényleg zenészek lemezeit meg letöltik a netről eladni nemlehet. -
Vlala #18491 Szerintem is az van, nagyon hasonlít a MW-re. De akkor se lehet abbahagyni, tudod, a "csak még egy versenyt lejátszok" kategória, amely után a gépre dőlve alszol. :) -
zsgaby #18490 Egyetértek. Húzzunk le mégegy bőrt szaga van a dolognak. És az érzet is az. Csak azt nemértem hogy még 640X480-ban sincs meg az a sebességérzet ami az előzőnél 800X600 ban volt közepesnél kicsit szebb beállításokkal. Valahogy lassú az egész és nemis olyan szép. Csalódtam ebben a szénben. -
Vlala #18489 Valószínűleg igazad lehet. 327 új üzenet tegnap este óta. -
#18488 Nézz körül és rájössz hogy az EA-nak van igaza. Mi a legaktívabb topic itt amióta megjelent a game? Ez. Az a baj hogy NFS logóval még a szart is el lehetne adni és a népek kajálnák mert NFS és az jó.
Én nagyon nem voltam hasraesve a gamétól sima Most Wanted új lehetőségekkel meg új pályákkal aztán annyi. De amig ezt megcsinálják tizedannyiból mint egy új fejlesztést új ötletekkel és ugyanúgy veszik akkor minek erőlködjenek. -
#18487 ha a garázsban vagy akkor ott van valami olyasmi h piac v mi a fene ott tudsz cuccokat venni, amiket persze nem tudsz kedvedre alakitani.. -
LeePí17 #18486 nincsennek Shopok..
a garázsodból érsz el mindent. -
#18485 Ebből a game-ből kimaradtak a Shop-ok? Mindent rögtön a garázsomban tudok megszerezni? Nem néztem meg mindent de egyetlen egy üzletet sem találtam az autókereskedésen kívül. Vannak Shop-ok vagy csak én nem találom Őket? -
LeePí17 #18484 ehh.mondj 1 olyan játékot ahol nem csal a gép?..
na ugye h nem tudsz...
vannak gamék amik könnybbek mert gondolnak a 6-8éves korosztályra..
és van ami a "kamasz" korra van tekintettel..
ott van pl a GTR2..ott is csal a gép mert nagyon jó köridőket megy...
de ha én odataposokneki és figyelek simán ráverek 20mpt..
a MOHát ne keverd bele..az más kategória...
arrol is megvan a véleményem..na meg a CoD2ről is..
ugyan olyan jáchatatlan mint a CSS..
jön pár tizenéves...csítel 1 kicsit vagy le TK..azt elmegy....
de a lényeg annyi..h TE is jáccol a Carbonnal.
és amint azt látod süllyed az EA "tudása"
mókának kiváló a Calgon..
ha autókázni akarsz ajánlom a GTR2t..rFactort..LFSt -
#18483 már ne is haragudj de hülye aki megveszi eredetiben, itt sztem max 1-2 emberkének (szerintem azonban senkinek nincs eredetie)... föleg h warezossal is lehet online-on játszani
a mohaa-t felejtsd el sztem leáldozott a játékenete a BF2 óta (na de ez nem ide tartozik) -
goblin83 #18482 Köcsög EA minek csinál játékot, ha nem tud bele kihívást csinálni csak úgy, hogy CSAL a gép! :@ Már megint olyan mint az előbbiek... ha nyomod a pedált akkor ők is. Ha pl driftben csinálsz az első részben 10ezer pontot, ott még ő lehet hogy csak a felét, vagy negyedét. De aztán úgy belehúz, hogy nem tudsz a nyomába se kerülni. A grafika sem sokat változott, akár az egészet kiadhatták volna egy kiegészítőnek is. Csak lehet, hogy ezért nem lett volna pofájuk elkérni annyi pénzt, mint egy "teljes" játékért. (Bár egy multi nem hiszem, hogy sokat foglalkozik ilyesmivel.) Azért sikerült egy újabb bőrt lehúzni az egészről, jó kis léért. (Szerencsére rajtam nem nyertek semmit, és örülök is neki, mert ha kiadtam volna annyit ezért... )Remélem a MOHAA legújabb része nem ilyen lesz, ha fejeseket lősz, akkor ők is. Ha csak úgy durrogtatsz, akkro ők is. Hát bocsánat az elvakultaktól és a fanoktól, de szerintem van igazság abban, amit írtam. -
#18481 thx suna -
LeePí17 #18480 sztem minden telepítésnél más seria számot ad..az otthonit másold ki és irtd me a koleszos helyére..uttána rakd át a mentést..
és lehet h működni fog..
-
#18479 hali
azzal kezdeném,h 2 gépen játszok az otthonival és amit a koleszban használok, namármost a otthoni mentésemet az istenért sem akarja elfogadni ez a szutyok a koliban...mindennel próbálkoztam tudtok vmi tippet adni hogyan lehet ezt megoldani??? -
#18478 az utolsó területen nem sok esélyed van tier 3-as autó nélkül az ellenfelek ellen, de ha előbb a checkpoint futamokat csinálod meg (ahol ugye egyedül mész az idő ellen), akkor elég hamar össze tudsz szedni elég lóvét egy normálisabb tier 3-as autóra (amiket adddigra már be is ad a game) -
#18477 van egy olyan opciohogy tükrözés az kell -
#18476 ehhh egy név rokon -
gyuri12 #18475 lvalaki összetudná röviden és érthetően foglalni hogy milyen ez a gém? jobb mint a most wanted? -
#18474 Hello, próbáltam egy classic sportkocsi+rajtszám layoutot összehozni, de a számot csak a jobb oldalra hajlandó rátenni. Van valakinek ötlete, hogyan tudnám átvarázsolni a bal oldalára is? (Collector's Ed.)
-
#18473 Hahó, visszaolvastam, de nem nagyon találok, ha itt van valaki írja már be , honann lehet lehúzni a gamát, torrent, vagy ilyesmi címet pls. Köcce. -
Toroco #18472 Miért nem tudom karrier módban az autosculptal átalakitani a légterelőt? teljesen szürke a csuszka mint a 4 zónánál, minden más alkatrész alakitható. Amikor saját autót csinálok, ott át lehet alakitani. -
#18471 A dolog egyre durvúl.Most jutottam el a kigyókig a vörös területre,hát....nem 1xű,le kéne cserélnem a talicskáimat.
Mi a véleményetek az aston martinról?Én elnyertem a fickotól,de nem vagyok elájulva a verdától
-
salieri #18470 fraps csinal amugy jpg et is...acdsee meg segit minden masban...csak hogy a legegyszerubb megoldast mondjam szerintem... -
#18469 ha ő volt, jó haverod van:C őszintén remélem, hogy egyszer beszakad az arca^^ -
AHh.. Na mindegy a FORTUNA dombon elért pont( DRIFTBEN ) 1.635.987 !
alkulgat! 8) -
#18467 hogy lehet bmp-s képből(FRAPS) 20kb-s képet kreálni???? -
Gabesss #18466 Egy kérdésem lenne...
A játékkal lehet Multiplayer módba játszani? Már persze úgy értve, hogy nem vettem meg "boltba" a kátékot!
Vagy csak az eredeti cd-n lévő regiztrációs kulcsal működik online?
-
#18465 Hogy egy kicsit feldobjuk a témát... Drift4ever!
-
Goku #18464 Szevasztok! Egyegytlen egy kérdésem lenne. A kihívássorozatban megnyert autók és cuccok azok, hogy ( HOL ) lesznek használhatók? Előre is köszi a választ! -
Asmodeus fuq #18463 hali, tudja vki Mi az a ZENE ami a TFK klán megjelenésekor szól???
tök jó oroszos mint a Red Alertben volt :) -
sisu03 #18462 kösz -
shenmu #18461 Szerintem igen!A Mw-nál müködött,meg itt is. -
sisu03 #18460 ezt szépen fogalmaztam meg! :-) -
sisu03 #18459 Kérdés: A játék az egész mentését egy apró fájlban tartalmazza, amit a dokumentumok\NFS Carbon könyvtár tartalmaz? Elég ezt megtartani?
-
SzZs #18458 Azokhoz lenne 1 kérdésem akik online is versenyeznek:Az Ea msn-be felvett barátnak lehet valahogy meghívást küldeni,hogy automatikusan belejöjjön a gamémba?Valahogy úgy ahogy mw,u2 online volt -
#18457 milyen noobság? azért mert kilép a játék NEVILLE kirúgásakor???
vagy talán tudsz rá megoldást? mert amiket eddig beírkáltak nálam nem működik. -
#18456 nem egyszerűbb 1 chat 3 szobával?? :D -
#18455 Sziasztok. Nincs vkinek egy fullra kijátszott térképe? Előre is köszi.