22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• chase
    OFF
    ATI-hoz még tökéletes megoldás ha csak a sima Display Driver-t és az ATI Tray Tools-t telepíti az ember.
  • ffxi
    Ezt akkor van, amikor indulna a verseny, szal menüig eljutottam.
  • svédcsepp
    És ott a pont..Ez minden területre érvényes legyen az játék vagy zene vagy bármi más.Ha nem 12-13 lenne megjelenésekor egy új gamma, hanem mondjuk 2-3, akkor elképzelhető,hogy kiadnám érte a pénzt és nem *asznám agyon a gépemet sem mindenféle trűkkel patchel meg kábel huzogatással vagy letiltással.A carbonban meg sztem is megmaradtak az idegesitő "elemek" és valóban olyan,mintha csak 1 mod lenne és nem egy új rész.De milyen agyafurt dolog ez,mert ,ha modként adják ki lehet még annyian se veszik meg,mint egyébként...

peace
  • Noninnyó
    Köszönöm :D
  • Desert
    nagy ügy én is vettem már játékot :D pl Toca Race Driver 2, Chrome
  • Árnyvadász
    Helyes! Örülök ha valaki becsületes.
  • Noninnyó
    Kompatibilitást próbáltad már?
  • Árnyvadász
    Ugyanezt éreztem én is. EA ezt nagyon jól csinálja.

Egy héttel ezelőtt elővettem a Most Wanted-et. Azt hittem a belem okádom ki, annyira katasztrófális volt az élmény. Pedig amikor kijött, az egyik kedvencem volt. Mondjuk az is igaz a Flatout 2 nagyon feltette a mércét autós játékok terén, mind látvány, mind fizika, mind zeneügyileg.

Ettől függetlenül a Carbon ismét tetszik és külön öröm, hogy magyarúl olvashatom a szövegeket. Fél év múlva elővéve, valszeg ezzel is az lenne, mint a MW-el.

Nem is csoda, ezek az EA játékok pont arra jók, hogy egy hétig elvan velük az ember, aztán viszontlátásra. Az EA Sports játékok meg max. 1-2 hónap, de lehet sokat mondtam :)
  • Noninnyó
    Senki nem kérdezte, csak úgy mondtam - hogy én is tudok becsületes lenni (néha néha) :-)
  • ffxi
    PLS, NEED HELP!! Erre van már vmi megoldás?
  • Desert
    OFF és ki kérdezte?:D
    ON
  • ffxi
    Oda egy piros pontot.
  • Noninnyó
    Nálam tegnap még ment, toltam neten, de néha tényleg nem enged be, olyankor próbálkozni kell, előbb-utóbb sikerül. De állítólag hamarosan jön egy peccs, hogy a törttel ne lehessen jáccani.
  • Mikiller
    Itt meg van a hagyományos Control Paneles, új 6.10-es ATI Driver
    Nem kell tökölni a centerrel, én legalábbis nem tudok megbarátkozni vele, ráadásul megduplázza a bootolási időt.
  • Blint
    En a Razor1911 verziot hasznalom es nem mukodik a netes jatek. Be tudok jelentkezni, latni a toplistakat, jatekot keresni. De amikor csatlakozik, kidobja hogy nem tud es probaljak meg mas jatek modot. Persze masban sem csatlakozik.
    Nalam nem mukodik csak, vagy egyaltalan nem megy a tort verziokkal a netes mod?
  • Noninnyó
    Tegnap este előrendeltem a magyar CE-t, póló és kulcstartó is jár hozzá elvileg, és 12700. Ha azt nézem, hogy a sima magyar is olyan 12 ropi körül van, akkor ez simán megéri a plusz cuccokkal együtt. Ezzel lenulláztam a zsebpénzem :). Amúgy nem vagyok egy nagy játékvevő, tavaly a San Andreast vettem csak meg, de NFS-em még nincs.
  • zsgaby
    Najó de ottvan a lfat-out2 kétezeré. azt miért lehet?
  • MaverickSXT
    hat sajna az arat nem epp a nagy magyar atlaghoz allitottak,amerikaban kicsit mas a "kozeposztaly"
  • PENGEinno3d
    Állítsd vissza angolra és akkor nem fagy ki!De amúgy meg FAQ
  • vcsabika
    Üdv!
    Nekem az lenne a problémám, hogy 50%-nál járok a karrier módba, és most kaptam meg Samsont a blokkolót, viszont ha meg szeretném venni, akkor kifagy a játék, és kilép belőle, ez most game hiba, vagy vmi más? Másnál is előfordult ez? A magyar verzió van nekem!!
  • zsgaby
    Nem akarom bántani a rajongókat, a bajom csak az, hogy ebben a játékban nincs annyi munka mint amennyit elkérnek érte.
  • MaverickSXT
    olvasom itt a HSZ eket pozitiv negativ ,de a lenyeg ugyan az,mindenki jatszik vele meg az is aki a sarga foldig szidja,tul sok uj dolog valoban nincs benne ,de maga a game a hangulat ,az ejszakai szaguldas elvezete azert nyerove teszi es szvsz a kovetkezo reszig az is lesz,ez egy ilyen game,nem jo a garf?ha mas lenne akkor meg azert sirna par ember hogy milyen szar mert mekkora a gepigenye,szerintem a jo isten nem lenne kepes kielegiteni mindenki ohajat,mindig van egy vki akinek valami rohadtul nem tetszik,lehedt szidni lehet dicserni megis mindenki nyomja vele aki ide irogat
  • alfalfa31
    Hali

1 kis segítség akinek gondja van a játékkal(főleg akinek restartot csinál,mint nekem).A vga kártyám ATI Radeon x1300-as,a probléma megoldásához töltsétek le a legújabb "ati catalyst control center-t".Telepítéskor jelzi hogy kell a M.NET.Framework 2.0 verzió,de nálam az 1.1-l is simán elindult.Na végre kipróbálom én is a gamát.
  • Toroco
    én a te problémádat úgy oldottam meg hogy a matricát feltoltam a tetóre, nézetváltással megfordítottam a kocsit, lehuztam a matricát az ajtóra, forgatssal talpra állítottam, aztán a megfelelő helyre tettem. Idő igényes.
  • chase
    thx [nemörül]
  • zsgaby
    XP1700+ -om van csak. :)
    És most hogy mondod, tényleg mintha ugyanojan lassú lenne 640x480-ban mint 800x600 ban.
  • RelakS
    A sebességét én sem értem, de erős a gyanúm, hogy nem a videókártya miatt lassú. Ezt tartom amiatt, mert 1024x768-ban és 640x480-ban verseny közben a sebesség gyakorlatilag azonos, még a kocsi cseszegetésénél más és más. Lehet, hogy a Barton (Sempron?) 3000+-om már nem elég? :S
  • sek300
    Ja ja ez elkúrták magyarul van amelyik matricánál lehet tükrözni de a számnál és a pl a gyártó matricánál se.Fakk...
  • chase
    ööööö... hol van ilyen opció? keresem, keresem, de nem találom. :(
    (először van az, hogy kiválasztom a matricát, ott nincs tükrözés, aztán a szín-beállítás, ott sincs, aztán a mozgatás, méretezés, forgatás, döntés, ott sincs, a "fő-matrica képernyőn" meg a sorrend, leszedés, új hozzáadás, ott sincs tükrözés)
  • zsgaby
    Még mindíg nemértem miért lassabb pedig nemis szebb annyival..
  • RelakS
    Én egyedül az új vinyl rendszertől dobtam el az agyam :) Nem egymásra pakol egy marék textúrát, azt nesze, hanem gyakorlatilag madag hozod létre, hogy mit látsz :) És garantáltan egyedi lesz a festés, főleg, hogy ahogy mozgattam az egyik réteget, láttam a jellegzetes textúrahibákat, amik a tömörítéssel járnak, tehát végre egy nagy, és nem sok kicsi, amit a kocsira húznak :)
  • sek300
    Nem rossz a verda de egy idő után becsicskul.Vegyél egy egy újat aminek a gyorsulása és a sebessége is nagyobb nála talán úgy már versenybe maradsz.
  • sek300
    Most boruljak le vagy jó lesz később is!Köszönöm a segítséget!!!
  • OrioN the S
    #18498 ezért nem fordították szó szerint.. és v.hogy megértem őket...
  • LeePí17
    de
    azért is raktam bele a sodródást..mint ahogy azt írtad..
    :D
  • OrioN the S
    már boccs ,de nem ugyan ez volt a mondanivalóm? ^^
  • LeePí17
    drift = csúsztatás, sodródás...
    csak tudod a magyar kicsit bugyután fordít, elég sok film nem úgy lett fordítva mint ahogyan azt kellene..
  • OrioN the S
    elvileg drift = sodródás.... és ,hogy hangzott volna: Tokioi sodrodás? :S
  • LeePí17
    ebben igazad van..
    U1 = halálos iramban
    U2 = halálosabb iramban
    Carbon = Tokio Drift (hajsza??? és a drift szó mióta hajszát jelent?? ennyit a magyar fordításról.. világosan megmondták a frift szót NEM lehet lefordítani semmilyen nyelvre..)
  • LeePí17
    persze..
    szted pl a Kraftwerk eggyüttes 4 számáért fogok 8kt adni??
    vagy a Pink Floyd The Wall 2cds változatáért 14E ftot? de tudod nem sajnáltam a 14k-t érte...
    nekem megérte fater boldogsága...
    vagy h magyart mondjak.. Tankcsapda 4K..és még sorolhatnám.
    először elkéne gondolkodniuk nekik és a kiadóknak mi mibe is kerül..
    itt a Fo2 2kért..
    jó game megy neten stb.. 2E ftért..
    szvsz ezt sokak megvették megveszik...
    talán ha a zenék 1-2E ftok lennének..többen vásárolnák meg eredetiben mint letölténék..