22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#18454 en nem regediztem hanem az atallito progit hasznaltam azt probald meg FAQ ban benne van.
ui: nekem es masnak is ez volt a problemaja es megoldodott.
-
#18453 de komolyan bazz.....
irtam es azota 3 oldal faszsag. persze az en szovegemre nem jott valasz. -
#18452 Ui.: Az nem segített,hogy a regeditbe a locale-t en-re visszaraktam. -
#18451 allitsd at angolra rugd ki vedd vissza es visszaallithatod magyarra
olvasd a FAQ ot ha meg nincs benne akkor muveljetek mar vmit a kurva fakkal mert kb annyit er a fakk mint az ures tejesdoboz a hutoben. -
#18450 -
#18449 Van egy kis bajom amikor a csapatomba felvennék valakit akkor kilép a játék :( meg akkor is kilép mikor kirugnék vkit
Van erre vmi megoldás?? -
#18448 jovore az uj nfs nek 3 topik kell.
maga jatek topik ahova az ember leirhatja a faken gondolatat a jatekrol
garazs =egyertelmu
hack+help =ahol meg lehet beszelni az osszes buzi jaj mit toltsek jaj nemjo a crack jajj a kod jajj kilep mert nincs manim es warez verzio meg szar bajokat lehet irkalni
-
#18447 vedd meg ! ;) -
#18446 Tölts le egy másik verziót haver....talán akkor megoldódik -
#18445 Skacok nekem mind az angol mind a magyar fagy... van vkinek megoldása:S
(Maxi image nem jo, crack se) -
#18444 HAHAHA ezzel az a bibi amúgy csak úgy mellesleg hogy azt én irtam úgy direktbe....:D...lol vagy -
Steamen az én accomat is elcsórták, a supporton visszaszereztem de nem tudok belépni VAC-os szerverekbe mert azt írja h cheateltem. Biztos aki ellopta, az cheatelt, én soha nem csináltam ilyet. Mit lehet ez ellen tenni? A f@sz kivan h egy mocsok ellopja, és elb@ssza az accomat, és nem tudok mit csinálni csak megvenni még1x 10k-ért? :((
-
#18442 olvastad a /---/ részest te? azonnal javítottam amint láttam hogy írtál -
#18441 De nem érted hogy itt volt haverom és ő pofázott mindvégig...most nézem vissza hogy miket irt...ekorra tahót *****/**- -
#18440 "Javítás készül a Need for Speed: Carbonhoz
A napokban került boltokba a Need for Speed-sorozat legújabb része, a Carbon. Az Electronic Arts nem tököl sokat, készíti is az első javítást a PC-s változathoz!
Valószínűleg nagy durranásra azonban nem kell számítani, ugyanis előreláthatólag szimplán azon hibát fogja a peccs kijavítani, mikor is a játék az online játéknál CD-kulcsot kér úgy, hogy nem kéne neki. Hát ez így eléggé sovány lesz kedves EA, nagyon sovány..."
forrás: Gamekapocs -
#18439 Jah már meg is van az 1. Kérdésem...mi az a 3 újj autó ami a collections editonba vagy mibe van????És mik az újj 10 tuningolt autó??? -
#18438 vagy az is jó ha még az 1/2 lépésben megelőzöd az ellent 10 másodpercig magadmögött tartod és autó matikusan megnyered így nyertem el az rx7-et
-----
Red Bull te meg tood hova tehetted az qrva nagy pofád. 2 napja van meg a játékés az első profilmat elbasztam így kezdhettem ma elölről, 1szvl tehetsz egy szívességet ..|., /Akkor a hawerodba nem beléd/ -
#18437 Bocsi a tahóságért csak egy haverom ittvan és neki ilyen a stilusa....mégegyszer sry ...és nem én voltam...:D -
[Walaki]D`Lair #18436 OMG de kemény valaki :D:D:D:D:D:D:D -
RaMiZ #18435 látom má leírták páran :P Jah vki kéne nekem vmi drift cheat! NEm birom őket! és a 100% kell! Az uccsó városrészben azt az 1-et megtuttam csináni :D -
#18434 Nah, ezt észre se vettem :)
Ez lehet.
Nah, nekiugrok mégegyszer, kössza tiszta választ! -
LeePí17 #18433 azért mert elogy az ÖSSZES pontod..onnantól felesleges versenyezni..nemfogodfel? -
#18432 mert addigra elfogy a pontod -
#18431 mert a célvonal előtt elfogy a pontod. -
#18430 DE NEM a célvonalnál, hanem az azt megelőző egyenes ELEJÉN -
RaMiZ #18429 jaj magyarvok jaj Az a pont mikor te mész utána (először) számolja a pontot (jobb felső sarokban) minél közelebb vagy annál gyorsabban számol. Mikor te mész utána (másodjára) visszafelé számol a pontodból és anyyi "pontod" van leéni a célba! VáGoD? -
LeePí17 #18428 azért mert az elsőben nem szereztél ELÉG pontot..
ha pl 1/2es lépcsőben szereztél 1.000.000 pontot de a
2/2es körben 1.000.001 pontot vesztettél akkor Ő nyert..te meg tolhatod haza a bicklit....
-
Hellsing47 #18427 talán mert mikor elsönek te üldözted azt a pöcst akkor kevés pontod lett...
ö meg most a második menetben nagyon rád szállt és vitte ezerrel a pontjaid!!
az elsö kanyonos futamnál leirta mik a szabályok :P -
#18426 Nah mostmár a faszom kivan ezzel a kurva szarral.
3szor csináltam meg a legutolsó kanyont, de amikor én vagyok elöl, az utolsó kanyar után vége a játéknak! A cél előtti egyenes legelején.
Vesztettél 0p
Ennyit ír.
De mi a jó isten ******-ért??
3szor egymás után! -
#18425 #18367, most akkor egy nap alatt vagy két nap alatt vitted végig? -
#18424 Sziasztok!
Na nem is tudom, h. kezdjem szal párszor felraktam a C -t crackkel, nem ment. Akkor most a Possedonnal ment tegnap de ma már restartolta a gépet egyszer. És ami a legeslegjobban mérgesít, az az h, az automatikusan indulo progik közé [regedites] bekerült 1 Carbonos "I have downloaded pirated software from P2P" v. vmi ilyesmi szöveggel. (persze kitöröltem rögtön) szerintetek h. lehetne megcsinálni, h.menjen?
Ja és az autostartos progihoz mit szoltok? -
LeePí17 #18423 Házigazda: Slick :D -
#18422 az utcán intézzétek el, majd kiderül ki a keményebb xD -
#18421 De nem mindenki ül egész nap a gép előtt.
Tehát most azért mert másnak nincs annyi ideje mint neked egyből fikázni kell? -
#18420 hívod a papikat?:D:) csak vicc voltxD -
#18419 én nem vagyok modi! :D se slick -
LeePí17 #18418 pedig amint látom 1re süllyedünk..
modukat pls!!
SkyLine!! Slick!!! KanduEx!! -
#18417 pfúúú...hagy tippeljek plsss..kis takony...jaa nem várjááá nagy takony telitalálat yeah;) -
#18416 nehogymár ide is beszabaduljon a gémsztáros színvonal... -
#18415 Nem nagyon gondoljátok ti hogy kivel beszéltek...