22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• gabi89
    Szerintem nem megy vele mert nem támogatja az MX szériát.
  • watto
    hú...kibróbáltam...
    nm rossz...
    bár az előbbi videóban láttam hogy sötét volt(tudom hogy mindíg sötét van, nálam is :P) és a fényszórval világított...azt hogy kell?
  • Kenarf
    Jo a jatek de: most 63% vagyok, semmilyen normalis autot nem ad most kentelen vagyok Gallardora elpocsekolni a penzem hogy tovabb lehessen menni: A camarom fullon van de alva marad a tobbihez kepest a GT500 meg csuszkal a kanyarban mert semmilyen performancet sem ad hozza a jatek, az a legbosszantobb az egeszben hogy legjobb versenyzok a rendorok is allo helyzetbol 1 masodperc alatt utolernek egy 270 erkezo kocsitt. Ez most utolso NFS amit megvettem nem szorakoztat felbosszant. A nehezsegi szint az meg abbol all hogy ellenfeleknek nem csuszkal a kocsijuk. Egyebkent buggos mint az allat nekem sikerult alap autoval 484 km/h elernem. Egyetlen mi miatt nem torlom le rogton a geprol az a munka mit befektettem a kocsi tuningolasaba es 13000.-Ft
  • DaEMoN007
    hi.menne nekem a geforce mx440-es grafkártyámmal a game?mert állítolag elég neki 64mb-os grafkártya.csak,h ne szedjem le fölöslegesen:)
  • zoli122
    De mikor én csinálok gamét simán be enged de mikor megynomom a spacet hogy tovább mennyen akkor csatlakozás a játékhoz és ugyane ezt irja :S

ELSZOMORÍTÓ!!!
  • RiM
    szép volt főleg az első 450ezres! grat
  • zoli122
    oké köszike
  • lalakov
    Gyakori:(, nálam 100-ból 2-szer engedett be(este) és ez nem vicc. Próbáld meg délelőtt, akkor simán beenged.
  • zoli122
    Bocs pontosabban: Nem lehetséges a csatlakozás probáljon meg...

NA EZ MIÉRT VAN?
  • zoli122
    Na! Ezt irja a game: Játékosok keresése... jó itt tovább lép utána Csatlakozás a játékhoz... jó tovább lép és azt ijra hogy: nem sikerült a csatlakozás próbáljak meg más játékmóddal jáccani vagy mi a fasz!

!!!HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP!!!
  • bertino
    nesztek 608k canyon drift
  • zoli122
    Privine=Privibe (bocs mindenkinek)
  • PiR8
    Azzal is vannak :)

Közben lecsúszott a bónuszdvd ... hmm... kivi vagyok, mien technikákat vetettek be az MW-hez képest...
  • zoli122
    nah akkor nekem magyar verzióm van gyerekek és nekem eddig semmilyen hibám nem volt se grafikai se kilépés se semmi! Na ki vittem a gamet! És még mindig nem tok onlinen jáccani valamiért :S nem tuggya valaki már 2 napja nem tudok :S miért van? mindig azt mondja hogy próbáljam meg később lécci! privine help ! JA majd elfelejtetem hogy nektek is olyan hogy mennek elöttetek azt az összes kocsi bele süllyed a földbe meg pattog szóval így össze vissza rángatózik a masik kocsija!
  • zoli122
    Bakker be szart az SG-m azt irja itt hogy van egy új privát üzenetem közbe üres az egész üzenet tár :S
  • magyarvok
    ugyanaz mint a razor, ez is CE, csak a hkzondához jár bónusz dvd
  • Edimax
    valaki kérte a bórítót tessék!! :)

http://wowservers.uw.hu/carbon.jpg

Nem szégyen megköszönni! :)
  • zvaragabor
    Értem. És a HK Zonda verzsön? Azzal nincsenek gondok? Ha nincs magyarositva.
  • Noninnyó
    Amiket itt lehet olvasni, mindegyikkel vannak kilépési és/vagy fagyási gondok: francia, razor és a magyar TUY.
  • magyarvok
    Mind kilépeget, ha magyar nyelvre van állítva.
  • wesker24
    hát esküszöm befonom a hajamat hogy a a francba kell megcsinálni a challenge versenyeknél azt a pályát amikor a rendőrők üldöznek 6x-os üldözöttségi szinten. Már mindegyikből megvan a bronz már csak ez az egy hiányzik !!!

Tegnap egy cseppet sem voltam ideges ááá szét tudtam volna robbani már 84 rendőr üldözött 72 rendőr autó összetörve már több mint 500.000 Cost to State volt és erre elkaptak !!!

Egyáltalán hogy lehet azt megcsinálni ??? Mikor már mindig eléri az Evade szint végét oda teleportál egy rendőr kezdödik elölröl az egész !!!
  • zvaragabor
    Jah és olvasok hogy nagyon sok mindenkinek kilép. Meik verziónál? Razoros lépeget ki?
  • Noninnyó
    A leírt módszer állítólag csak a tört verzióval működik, eredetivel nem. Én megvettem a játékot, ha majd megjön, kipróbálom a trükköt rajta. De azért remélem, egy patch-el majd orvosolják a wide problémát.
  • zvaragabor
    Most telepítem ;)
    Meik a kezdő 3 kocsi a tunernél?
  • Noninnyó
    Írtam privit. Azért nem írtam ide be, mert nem akarom, hogy kibannoljanak miatta :))
  • Noninnyó
    privi ment
  • rob981
    le tudnád irni hogy csináltad widos felbontást? privibe is jo,de sztem másokat is érdekelne.thx
  • kozmiviktor
    vgay akkor angol
  • kozmiviktor
    Mert a Media Markt-ba vgay 2-3 napja Láttam egy Magyar Carbonos borítótt
  • ffxi
    Majd csak lesz vmikor:(
  • kozmiviktor
    Hello valakinek vcan egy teljes nagy magyar borítója ?
  • RelakS
    Szélesvászon engem is érdekelne ^^
  • Tompie
    NE LÉPJEN MÁR KIIIII!
  • Noninnyó
    Ha kell segítség, hogy 1440x900-ba futtasd, segíthetek, nekem is abban van, és gyönyörű a kép. Írj privit, ha kell help.
  • RelakS
    Hmm... Pl beírtad, elküldted, majd a frissítés gombot megnyomtad egyszer-kétszer? :)
  • rob981
    azt sajnálom a legjobban hogy csak 1280×920 as felbontást támogatja mint widescreen képernyőt..az 1440×900 at nem..pedignekem az a nativ felbontásom...igy si jo a grafika..de ugy még jobb lenne...remélem lesz majd erre is vmi..
  • Noninnyó
    Pedig valami driver problémának tűnik. Próbáltad régebbivel? Nvidiás? Nem mindig a legújabb a legjobb. Én a 81.85-ösnél vagyok még mindig, semmivel semmi gond, sehol egy képhiba.
  • hawkie22
    Skacok!

Megvettem a játékot, magyar verzió, és amikor elindítom, akkor van ugyan videó, de minden kocka, meg ilyemik.

Driverfrissítés megvolt, és a FAQ-ban sem találtam semmit róla.

Valami ötlet?

Köszi
  • Gunner
    Omega
  • Noninnyó
    A Razoros is akkor akad ki néha, amikor tölti a versenyt, de erre elvileg nincs megoldás. Szerintem a töréssel lehet valami, mivel az eredeti gémmel nincs baj. A francia verzióról nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam. Kijöhetne egy proper mondjuk a Reloaded-tól, ami hibátlanul működik. Sok emberke örülne, az fix.