Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Szélesképernyõs monitorom van és a játékban nem tudom átállítani 1440x900-as felbontásra. Van vmi patch amivel meglehet oldani, vagy csak azok a felbontások érhetõk el amelyek a FAQ-ban vannak?
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e lehetõség játék közbeni felvételre.
Nem sima capture-re gondolok, hanem olyan felvételre, aminél visszajátszásnál nézõpontváltás lehetséges.
Elõre is köszönöm
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Valaki segítsen már nekünk
Az a helyzet, hogy felakarnám rakni a Carbont, de mindig kilép a telepítõ azzal, hogy nincs fönt alegfrissebb DirectX. Na igen csak nekemfent van. Többször eltöltöttem, újra raktam de semmi ugyan az a probléma. Tudtok segíteni?
Köszi szép
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
de ez nem az a topic.............
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Asus Radeon EAX1650XT 256MB DDR3 TV/ DVI PCIExpress16X
Órajel (MHz) :574 MHz
Memória méret :256 MB DDR3
Memória Interfész :128 bit
DirectX támogatás 😄irectX 9 Shader model 3.0 támogatja
vagy
InnoVision GeForce 8600GT 256MB PCIExpress16X
Órajel (MHz):540 MHz
Memória méret :256MB DDR3
Memória Interfész :128 bit
DirectX támogatás 😄irectX 10 Shader model 4.0 támogatja
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
E szerint cselekedj !
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Valaki le tudja irni nekem a NFS. Carbon telepítõkódját.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
játék közben hogy lehet berakni az EA Trax-et zenének? A menünél OK, de amikor átváltok 1 versenyre, akkor a "gyári" zene kezd el szólni, és az itteni menüben már nem is lehet átállítani.
A többi NFS-nél egybõl az EA Trax számokat rakta be már a fõmenünél is, nem tudom itt mi lehet a gond.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
eddig minden nfs-ben ahol volt blur, ment, nem hiszem el hogy a carbonnak akkora a gépigénye hogy ezen a kártyán ne futna el. mit kéne beállítanom?