22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Ioles
    Sziasztok!

Leszeretném törölni a játékot de nem engedi mert azt írja ki hogy az EAInstall.dll nem található. Ilyenkor mi a teendő?
  • RAZOR27
    én alap rx8 al instant vinnel vertem meg.
  • redbull0304
    Nekem a régi Eclipse hangja tetszik! :)
  • atom4ever
    nekem ez tökéletes már a BMW-vel megvertem Kenji-t:D:D:D
  • RAZOR27
    Most nem azért ,de a mentésbetöltő progival egyszerübb ,és ott mindent fel lehet oldani.(Felpimpelt audi qattro ,online-on nincs ellenfele)
  • atom4ever
    isten vagy kristóf!!!!!!
  • redbull0304
    Nah most nem baszot el semmit! :D Fasza... Audi Le Mans Quattro-t lefestetem feketére kapott egy szép felnit és leültettem és most alázok vele! :D
  • redbull0304
    Itt a progi a 8. menüpont :)
  • RAZOR27
    Próbálj meg spoilert tenni a bmw m3 -ra :D
    Rátesz még1-et
  • redbull0304
    Van hozzá egy progi de, nem ajánlom! :S Elbasza a magyar feliratot meg sűrűn kifagy a játék! Másrészt alig lehet tuningolni a betett autókat! Max felni meg szárny... Úgyhogy sztem nem éri meg! :)
  • RAZOR27
    Elvileg ,csak ha leszedsz olyan mentést amibe van,például nekem olyan van ,amibe az összes bónuszverda megvan.(Bár a mentésberakáshoz is kell külön program.)
  • atom4ever
    császtok nem tudnátok megmondani hogy kell belerakni autókat a karrrierbe pl:mitsubishi eclipse lexus stb. előre is kösz
  • RAZOR27
    Asszem nem ,de javítást kérnék ha mégis (99%).
  • nfsgame
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e replay funkció a carbonban, mint a régebbi verziókban, tehát vissza lehet-e nézni a versenyt?

THX
  • Atti12
    legjobb? NFS 2 meg UG1
  • RAZOR27
    na kérem..legjobb (nem nézve grafikát)under2
    legjobb (grafikát is nézve): m.w.
    a carbon is jó csak RÖVIDDDDD.....
  • Csibusz
    Underground 2,Carbon :)
  • Olcsy
    Egyértelműen a Most Wanted!:)Bár még nem játszottam túl sok részével, mert a Most Wanted van meg, meg a Carbon.:)Neked?
  • Csibusz
    Megprobáltam már..azóta letörőltem...De mindegy most megvárom majd az újjat hátha...De ezt is nagyon szeretem,neketek melyik rész a kedvencetek?
  • bodesz
    mi a hiba üzenete számodra?
    netán rakd újra a játékot vagy ilyesmi?
  • Csibusz
    Na szóval.. a gépem ez:
    5,2 proci
    1 giga ram
    geforce 8600 Gt kari
    na és valami hibát kiír amikor elindulna a game...lehet hogy a vista miatt?? Valakinek nincs vistája?? és talán neki se ment??
  • redbull0304
    Már megtaláltam :)
  • redbull0304
    Régi eclipse-t lehet tuningolni valamelyik pach-el??? Vagy mi kell hozzá?
  • Olcsy
    Ja igen, bocsi, összekevertem a Most Wanted-al, mert már régen játszottam vele...:)
  • RAZOR27
    Hát az már kissé öreg... Fx 5500-5600 assal már nem lenne gond ,pont a határ alatt vagy ,de mondjuk azse mindegy mien direktX van fent ,de szerintem az elöbbi a hiba forrása.
  • asdf14
    na úgy értem hogy nem csak a felni fekete hanem az összes autó Direct X 9 fent van Vidi kártyám GeForce FX 5200
  • asdf14
    hali elindítom a carbont meg meyg meg minden de az összes autó fekete felnik meg minden még az utcai autók is nem tudjátok miért lehet?
  • JB arts
    Hoppá az előbbi warez volt. bocs. elolvastam. nem várok választ.
  • JB arts
    Most már tudom. Nem akarlak kioktatni de a búvóhelyen van.
    Még egy kérdés:
    A játék leállt ott ahol a harmadik csapattagot felvehetném.
    Ez lehet hogy patch hiánya miatt van? amúgy KICSIT fontos mert anélkül nincs autosculpt...
  • Olcsy
    A térképen keresd meg azt a sárga lapos tetejű épületet, katt rá, és állítsd be a GPS keresőt, vagy kattints arra, hogy Ugrás az autókereskedésbe.
  • JB arts
    Most biztos lámának tűnök: Hol vagy hogy kell tuning cuccokat venni?
    most kezdtem és nem tom hogy a régi undergroundos boltkeresés van vagy
    most már máshogy. Ha boltkeresés van mondjátok már meg hogy kell megtalálni! help!
  • Blade17
    Tört gambe megy a multi vagy lan?hamachival?
  • RAZOR27
    De nem kell félni a game elmegy 256-rammal is ,higgyétek el ,próbáltam még az idők hajnalán.
    De maradjunk annyiban ,most 1 csigabájt rammal sokkal jobb
    ÉS mellesleg én addig nem váltok vistára amíg TÉLLEG nyomós okom nem lesz rá.(nem ajánlom ,driverek meg minden miatt)
  • otrosinka
    huh, ez nem semmi nyelvtörő, de igen lehet a vista miatt h nem megy a játék.
  • RAZOR27
    Ezt úgy érted ,hogy az új gépbe raktál át valami alkatrészt a régebbi gépből vagy mi?
  • sure
    Ugye?
  • RAZOR27
    Ezt a kérdést csak én nem értem?
  • sure
    Szerintem fuss neki ennek a HSZ-nek még1x

Ha nem indul a gép, akkor hogy írja a gép, hogy nem indul a gép a hogy lehet a nem indul a Vista gép a gigaram 5,2 proci az uj amikor a... bocsánat, agyRAM-hiba. Rebootolom magam.
  • Csibusz
    hello..most vettem egy uj gépet geforce 8600gt 5,2 proci 1 gigaram..és azt irja amikor előző gépemen meg elindult hogy nem indul a gép lehet hogy a vista miatt van?? plz help:)
  • RAZOR27
    Ja és egy elöbbi kérdésre válaszolok:
    100% os mentést lehet találni a neten, csak az azt beizzító programra nehéz rátalálni.Ha mind2 megvan már fél perc alatt kész, éncsak toom nekem 108%-os mentés van :D (télleg)