Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. egy Dodgeot vagy Fordra gyúrj, ami Nikkinek van.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Nah mind1.1 kérdésem lenne.A collectionban mi az újdonság?Mi az a 3 újj autó?Valaki árulja el 😊
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
bye
bye
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
Nem tudjátok hogy ha megvan a 3 csapattársam és valaki mást akarok felvenni akkor azt hogy kell?
Megjelenik hogy valakit bevehetek még a csapatba vagy nem írja ki ha már megvan a 3 csapattársam?
Mert ha ki akarok valakit rúgni akkor egyszerûen kifagy az egész játék! <#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy innen tudod leszedni a 100%-os végigjátszást: 100% SAVE
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
nekem meg van a magyar változata, de a töltéseknél eddig kétszer ki lépett, és mikor Samsont be állítom aktívra, akkor is kilép.
Remélem progihiba, nem pedig ram.
a bmw-vel, hogy lehet menni gyorsversenybe?
csak ha megcsinálom a karriert??
mert csak a challenge series-be engedi
valaki tudna segíteni?? köszi
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Sajnos egyenlõre semmit, nagy valószínûség szerint a játék hibája! Hátha egy patch-ban orvosolni fogják a dolgot!
Van patch?
köszi.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
nemrég vettem egy laptopot és egy ati x1600 kártya van benne, viszont a carbon nem indul el vele, egy kedves kék ablakot kapok és utánna rögtön újraindul a gépem.azt szeretném megkérdezni,hogy van-e esetleg valami patch vagy akármilyen megoldás arra,hogy tudjak vele játszani,vagy hagyhatom az egészet?ha tudtok segíteni,akkor elõre is köszi.
Én most vittem ki, nekem is gondjaim voltak ott, de aztán sikerült. Vettem a DB után egy Ford GT -t, nitrot raktam bele. Aztán amikor megvehettem a Subaru -t, akkor megvettem, feltuningoltam, és azzal végigtoltam, elég jó autó volt.
-mitsubishi lancer -t nem kaptam meg a játék végén, ami a demoban van. Meg egyátalán nem tudok venni Lancert. Miért? CE változat van meg.
Az uccsó területen vagyok, de egyszerüen gagyi a járgányom. Úgy otthagynak mint a sz*r. Most egy fullos 2-es szintü Aston Martin (boss-tól nyertem) van és egy még gagyi skyline.
Mit kellene tennem, mert eléggé idegesitõ, hogy szénné aláznak!
Thx a válaszokat elõre is!
Þór vígi þessi rúnar
nemrég vettem egy laptopot és egy ati x1600 kártya van benne, viszont a carbon nem indul el vele, egy kedves kék ablakot kapok és utánna rögtön újraindul a gépem.azt szeretném megkérdezni,hogy van-e esetleg valami patch vagy akármilyen megoldás arra,hogy tudjak vele játszani,vagy hagyhatom az egészet?ha tudtok segíteni,akkor elõre is köszi.
Ha felrakom a patchet, akkor már nem lesznek a magyarítással gondok? pl: feliratosak lesznek a videók?
Þór vígi þessi rúnar
Még nem próbáltam. Elõbb a Most wanted-el akarom ezt a módszert kipróbálni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egyébként nekem is ez a kínom. Miért nincs az EA-s játékokban widescreen. Remélem a C&C 3-al beköszöntött az EA-hez is a widescreen kora. Végre...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End