Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
MaverickSXT felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Skorpió
Életkor: 30-35 között
Fokozd még, hülyébbnek már úgysem tûnhetsz..
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
erre ennyi a vélaszom:
Gratulálok, megvillant intellektusod.. Legközelebb figyelj oda, hogy kinek mit mondassz..
Ha nagyon figyelmes vagy, kiszúrhatod, hogy az üzenet jobb (az a kezed, amelyiken nincs óra) alsó sarokban van 1 ilyen szöveg: "Válasz 'MaverickSXT' üzenetére (#17806)", melybõl már ki lehet következtetni, hogy nem Tomme12-nek írtam.
][ ВАЗ ][
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
GeForce 6600-am van, mely 25k-ba került.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Hol találok Rank-ot a gaméhez???
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000483224583010965
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Visszakerestem, de tényleg "álljon a görcs" 😊 az EA-ba, hogy a nmentés a szériaszámot is nézi...