22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#18794 ezt írja ki, hogy elég mán!!! ?:D -
Spike31 #18793 akkor mért írja a végén,h gratulálunk megnyerted... :D Na mind1, legalább már az megnyugtató,h nem csak nálam van ez a probléma, feltéve,h ha ezt lehet annak nevezni,mert nekem szeémly szerint nem tetszik ez az audi... -
Desert #18792 pl eredeti játékkal :D meg gondolom valamit regisztrálni kell az EA-nál -
robert200611 #18791 én is végigvittem 100%ra de nincs meg az audi -
#18790 -
vibo #18788 jahh akkor az más mint amire én gondoltam.ottmeg tök mind1 sztem.a végén nyomsz egy optimize tuningot oszt beállítja automatice. -
#18787 Ez a drift nekem is durván jól megy!!!
[IMG]http://[/IMG] -
Appa11 #18786 Helloka mindenkinek !!! Van köztetek olyan akinek Geforce2mx 400-as videókarival fut a carbon??? Mert nekem fut de nem tom h h!!! -
#18785 HÁTT BAKKER VISSZA KÉNE OLVASNI! -
csento #18784 Köszi segítséget de nekem az a problémám,hogy amikor rámegyek a beállítások/online ra akkor kér egy EA fiók nevet és egy fiók jelszót!
Ha nem adok meg semmit akkor meg nem csatlakozik,legalább is 5 percig nem történik semmi utánna pedig azt írja ki,hogy nem sikerült csatlakozni az EA nationhöz.Ja és mindezek után ki se tudok lépni abból az opcioból csak ALT+CTRL+DEL,(feladatbefejezése).Ha valaki tud v.mi megoldást,hogy ,hogy tudnék játszani online azt megköszönném! -
Tomme12 #18783 az a baj hogy nem is lehet ujravenni mer akkor 0 pénzbe kerül..
-
Tomme12 #18781 én mindig a legutolsó legelsőt vettem ? :D
-
vibo #18780 minenből a legalsó a legdrágább a jobb.
-
Desert #18779 a 3 dolgot egyszerre veszed meg és azokkal állíthatod be hogy sokáig tartson kevés erővel vagy rövid ideig de erősen. egyébként miért nem olvasod el :) minden le van írva -
Tomme12 #18778 valaki javaslat ? -
Tomme12 #18777 Hát én 55% tartok van egy Mercim és senkit nem tudok a piros negyedbe leelőzni...ez az én bénaságom....vagy rosszul tuningolom a kocsit....mer mikor pl a nitrot tuningolom van 3 dolog amit meg lehet venni... azt eggyesével kell megvenni ? vagy megveszed a legfölsőt és késsz...vagy ezt nem értem ...ha valaki tud segiteni help pls -
Desert #18776 jah és az első autóval nem fullra tuningolva Mazda Rx8 -
Desert #18775 tudom bocsika :) amúgy kösz :) -
#18774 Azért a modorodon van még mit csiszolni.
Amúgy grat! -
Desert #18773 sziasztok :)
szeretnék pár eredményt megosztani a nagyközönséggel remélem nem basztok le érte :) pár driftes csúszás ahogy fejlődtem:)
-
#18772 Beállítások/Online -
The Fugitive #18771 Üdv!
lehet valahol a kormányt finomhangolni? mert én azzal játszanék, de igen szar vele menni! Logitech Formula Vibration Feedback-em van. -
Spike31 #18770 Halihó vlki segítene?
Karriert végig vittem 100%-osan és kiírta,h megkaptam az audit, de sehol sincs sea garázs, se a bolt, még saját kocsiknál sem tudom megcsinálni az audit... a Tuy magyar verzió van meg... HELP PLS. -
csento #18769 Sziasztok!Megtudja nekem mondani v.ki,hogy, hogy tudok neten játszani?
Amikor szeretnék 1 "gyorsmeccset"játszani akkor kér 1 EA fiók nevet és egy fiók jelszót.Ha tud v.ki segíteni azt megköszönöm! -
obe #18768 köszi -
#18767 Ezt hívják Catch Up-nak már régóta ott van az NFS sorozatokban ez,hogy csal a gép ha elhűzól nagyon akkor is beért az utolsü körben ha emg béna vagy akkor bevár direkt. -
#18766 Hát az U2re és az MW-ra gondolva, sztem meg kell vegyél mindent újra. -
obe #18765 srácok..kb 45%nál tartok , van 300.000 lóvém, és még mindig a kezdeti mazda rx 8-am van, ha veszek egy másik autót, akkor azokat a tuningokat(motor, fék, turbo, stb..)amket az első kocsimra raktam, csak simán pénz kiadás nélkül átrakhatom az ujra? vagy azokat is szépen egyesével meg kell vennem?..köszi -
#18764 Akinek elege van aból hogy csal a játék, vagy nem tudja az alkatrészeket testreszabni VAN MEGOLDÁS! alt+F4 -
#18763 ja, a sok laggos közé! :D nagyon faja tényleg olyanok ellen menni, akik ugrálnak az úton..és eddig max 2 ember ellen mentem multiban, szal a single még mindíg jobb ezen a téren -
#18762 jah nekem is csinálta ezt, mint neked
ki akartam lépni erre lefagy.. kb. 5-ször csinálta :) -
#18761 sziasztok, hát nekem is akadt problémám a játékkal, pl először is, hogy magától néha kilép nem értem miért, ea-nél valamit nem jól csináltak :)
a játékról meg szerintem összecsapták az egészet sajnos, hogy legyen valami
és tényleg nem reális a játék, nekem volt már párszor úgy mentem volna és feltartott aki segítene nekem hehe..
szóval amúgy nem lett valami nagy durranás ez a játék szerintem, kár..
csak az vígasztal, hogy benne van a hemicuda :) -
#18760 Mekkor már! A legtöbb embernek az a gondja hogy kilép a játék, nekem meg az hogy nem tudok kilépni... lefagy ha ki akarok lépni :)) Szóval csak ALT+TAB majd CTRL+ALT+DEL kombinációval tudok kijönni a játékból... vagy a reset gombbal :) -
rob981 #18759 akinek leáll csak ugy van egy lehetséges megoldás...nekem is magyar verziom van és rc2n..nos sokat probálkoztam és végül összejött..legalábbis nekem..ha kifagy vagy leáll vhol vmiért..akkor a regbe állitsatok át mindent angolra és a futtatási környezetet pedig win2000-re igy menni fog..ha tuljutottatok azon ahol eddig fagyott vissza lehet állitani magyarra..ugy ahogy volt..ha megint nem megy megint angol..ez ilyen..de legalább megy..:D -
#18757 Ok, kössz! -
Dévids #18756 Van,nekem is ez a problémám.De amúgy a FAQ-ba le van írva hogy ez valószínűleg a játék hibája.Úgy hogy még nincs rá megoldás. -
#18754 Valaki belinkelt egy trainert pár hozzászolással ezelőtt,azzal simán :))
Keresd meg mert már nemtudom mennyit kell visszamenni.
-
PunkZoli #18753 meglehet csinálni amúgy a játékot driftelés nélkül?? me kibaszott gagyi lett :DD és vhogy azokat mindig átugranám majd -
#18752 Ez valami szánalmas *azzmeg 80%tól olyan szinten válik gusztustalanná a játék,hogy az valami hihetetlen.A kanyon versenyek is.Milyen érdekes a legyözött csapattagok,hogy megfickosodtak és bármilyen verdával éred utol vagy hagyod le a különbség szinte sosem változik.Miért kell ilyen szánalmasan tetves fossá tenni egy jónak mondható játékot ilyen idegesitő dolgokkal.az is milyen érdekes,hogyha nagyon elbaszol valamit akkor a csávó elötted elkezd lassulni (meg a jó *urva teherbe vert anyádnak lassulsz *azdmeg).Megvárja míg utolérem,hogy megint méterekre legyen tőlem.Nem azt mondom,hogy nem lehet lehagyni,de nem mindeki carbonfejű ,akinek semmi se akadály.Teljesen nem reális a játék -
#18751 Csak a végére értem... negédes ez a képernyő a végén... ÉS a jutalomkártyák, meg a többi még hátravan:
Múlt szombat estétől, átlag napi 4 órát játszottam vele. De ha valaki azt mondja, hogy rövid a játék... Rövid. És? Menj vele netre, mutasd meg, hogy valóban TE vagy a legjobb, nem csak az AI ellen a kisszobádban ;)