22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Bravoman #18750 Nem tudja valaki, hogy a profilomat és a mentéseket hogyan tudom átmásolni egy másik gépre? Akármit próbálok, nem akar működni... -
#18749 Én is az 576-nál rendeltem meg, de azt írják, hogy csak november 8-án jelenik meg, szal még nem is hívhattak, ha eddig nem jelent meg. -
#18747 Eladhatod a kocsijaidat csak amikor bemész a car selectbe megnyomod a 1-t asszem ami a career options és ott van talán 2-essel h sell car -
#18746 Mit csináljak akkor ha, a legjobb verda amit vehetek, az a porsche, és a versenyek nagy részében Corvettek ellen megyek amik nitro nélkül gyorsabban gyorsulnak mint én nitroval...???
Jah és itt nincs lyan mint a most wantedbe, hogy eladhatom a kocsijaimat? (bocs a lammer kérdésekért :)) -
#18745 ÁhÁÁÁÁÁ kösz
De amúgy én is volt,hogy autopályán gangoltam,igaz én lementem a lehajtón és a másikon mentem fel..
Meg a rendőrkordont nem zuztam,hanem kikerűltem és a mögöttem lévő kocsik belehajtottak,de hát jött az utánpotlás fan böfen.Sokáig már nem *assza az idegeimet most 78%nál járok,de olyan szinten csal a gép,hogy lassan én is trainerkedni fogok...
-
#18743 Örülj!
Ez a játék nagyon nem ér meg 12k-t.
Egyébként meg hívd fel őket. -
trialkornel #18742 Ha az autosculpt-os alkatrészeket megveszed csak akkor tudod alakítani ha van olyan csapattagod amelyik autosculpt alkatrészeket ad!!!! -
#18741 Sziasztok, segítségre lenne szükségem, 2006.10.15-én előrendeltem a Need For Speed: Carbon (Collectors Edition) P-cre az 576nál és azt irták hogy megjelenés előtt felveszik a kapcsolatot, nah uyga a játk megjelet de nem jelentketek, semmi mail semmi hívás. Mit csináljak? Van ötletetek? Még arra gondoltam hogy ugye Németországban nov.9-én jelenik meg és szerintem(remélem) akkor hoznak Magyarországra is Ce kiadást. (saját elgondolás) Nah van valmi ötletetek? -
Akos0423 #18740 Hali!
Valaki tudna segíteni? Nekem nem engedi a játék az egyéni tuningolásokat(felni átszerkasztés ,lökhárítók....stb) Csak az alapot tudom megvenni.
Miért? És ez orvosolható?
-
gerej #18739 Mentem a koenigseggel,állat -
csento #18738 Sziasztok!Megtudja nekem mondani v.ki,hogy, hogy tudok neten játszani?
Amikor szeretnék 1 "gyorsmeccset"játszani akkor kér 1 EA fiók nevet és egy fiók jelszót.Ha tud v.ki segíteni azt megköszönöm! -
#18737 -
#18736 Köszönöm! -
OLIII #18735 télleg lamer kérdés volt -
OLIII #18734 úgy hogy veszel egy tier 2 es autót -
OLIII #18733 itt az x700 hibádzik szvsz ezért nem engedi ;) -
#18732 Lámer kérdés:
Hol lehet feltenni a járgányra a tier level 2-es performance upgrade-eket?
Sorra nyerem öket, de ott ahol eddig feltettem a régieket, ott most nem tudom tovább fejleszteni a járgányt!
Előre is köszi a választ! -
kisrecsi #18731 Aki még nem próbálta az próbálja ki a nissan 240sx-el driftelen naon jó!!! -
#18730 csapatnevet nem lehet megváltoztatni? -
#18729 1. kipróbálod EZT a magyarítást:
Ez van akinél megoldja a problémákat, van akinél nem.
Ha nem oldódna meg, akkor amikor a csapatodon akarsz állítani, átállítod a játékot angolra, aztán vissza magyarra.
Vagy ha nem zavar, hogy angol a játék, akkor véglegesen átállítod angolra.
Ezzel teljesen angolra tudod állítani:
-
#18728 1. kipróbálod EZT a magyarítást:
http://rapidshare.com/files/2236726/NFSC_HUN_jo.rar
Ez van akinél megoldja a problémákat, van akinél nem.
Ha nem oldódna meg, akkor amikor a csapatodon akarsz állítani, átállítod a játékot angolra, aztán vissza magyarra.
Vagy ha nem zavar, hogy angol a játék, akkor véglegesen átállítod angolra.
Ezzel teljesen angolra tudod állítani:
http://rapidshare.com/files/2378037/NFSC_angol.rar -
#18727 látom van érzéked hozá de melesleg gondolom voltál olyan ideges mert hogy el b*szod
amugy good -
LeePí17 #18726 válasz erre az AUTÓPÁLYA...
én 90 rendőr üldözött..autópályára felmentem..és 2 lehajtó között mindíg visszafordultam...törték 1mást..
egész pontosan így: -
LeePí17 #18725 10000X leírták h NE vedd fel..vagy állítsd vissza angolra..felveszed..utánna visszaállítod magyarra.. -
#18723 pacsker
A rendőrautós kihivásnál, mikor lezuzzátok a 25 kocsit, sikerűl(t) elmenekülni?Mert nekem még nem jött össze.13 percig üldöztek, összetörtem még 90 autót,de bármerre mentem,mindig felbukkant egy zsernyákos.
-
#18722 én még mindig az első főbossnál vok, mert vmi oknál fogva sokkal gyorsabb a kocsija mint az enyém. Hmmmm furcsa... -
#18721 "nézz vissza és láss" -
#18720 a faq-ból;) -
#18719 Magyarítást honnan lehet megszerezni ? -
Kiara #18718 sziasztok!
ugyanaz a problémám, mint itt(#16612)
és sajna a futtatási mód átállítása nem segít, esetleg van valami más megoldás? vagy inkább nézzek más verzió után?
a magyar szokott ilyet csinálni?
remélem nem tettem fel 100-szorra ugyanazt a kérdést, ha igen bocsánat -
#18717 Kár hogy BMW M3-at ez se unlockolja vagy én vagyok a vak? -
#18716 Úgy néz ki, mint a challenge-ben lévő első 3-mas drift sor közül a második. -
#18715 ezt hol csináltad??? -
#18714 Köszi! -
#18713 tessn
-
#18712 törölt hozzászólás -
trialkornel #18711 Ja az nem rossz verda. -
#18710 HONDA accordot eltudnám képzelni! fater most akar venni tavasszal! kiba**ott jól néz ki a sport -
#18709 Játszik vki pont ilyennel Carbon-t ?
-
#18708 Hopp, most nézem ebben nincs is.
Akkor a másik.
TRAINER +6:
F1 - INFINITE MONEY
F2 - ALWAYS FIRST (CIRCUIT RACES)
F3 - UNLOCK LOCKED CONTENT
F4 - INFINITE NOS (player only)
F5 - SAVE/RESTORE
Q - SAVE CURRENT POSITION
W - RESTORE CURRENT POSITION
F6 - INFINITE BULLET TIME