22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
BIZ0906 #18837 hát pl photoshop bár az kicsit sokkal többet tud vagy gugli kép átméretező -
gaspy #18836 "azért nem jön láng a kipufogóból mert NEM BODY KITTet használsz..."
ezt kifejtenéd bővebben mert nemigazán értem mire gondolsz
-
#18835 Nem kellene beleírni a F.A.Q.-ba, hogy miért nem találják az Audit, meg a többi autót ha végigvitte az illető a karriert? Meg, hogy hogyan kell online játszani (baráttal is). Csak a sok újreg érdekében.Nagyon szörnyű, hogy szinte minden 2. hsz erről szól. PLZ -
Spike31 #18834 mivel tudnám levenni a kép méretét,h feltudjam tőlteni? paintba raktam be,miután print screennel lefotóztam. Vlki help pls -
Spike31 #18833 Pórbáljátok a localt átírni a hungarian-t english-re és ugyan ez fordítva...nekem orvosolta a problémát -
zsgaby #18832 Nekemis csinál ilyet. De ha a kvadrofon hangszórót kihúzom és átállítom sztereo fejhallgatóra, és azt használom, akkor órákig sem fagy. Lehet h semmi köze hjozzá, csak én ezt vettem észre. -
BIZ0906 #18831 Gondolom neked is eredeti -
#18830 Faszomat má...mindig kilép ez a geci kb 10 perc után...
Aztan meg már akarok menni versenyt vagy csak ugy bandukolni azt kiirja h hibát észlelt ezér leállt.. -
#18829 i have a big problem 50 százaléknál vagyok és akárhányszor jump to safe house lok tuningolok rajta visszalépek a world mapra és kiválasztok egy versenyt betolti de verseny hejett fekete képernyő kilép egy oan kib**ott windowsos dont sendes hibauzivel
pliiz help assetom micsájjak nagyon idegesiit már -
#18828 isten egy játék haveromnál toltam vele remélem ha hazamegyek nekem is elindul végre!!! -
Bravoman #18827 #18750-re valaki??? -
Spike31 #18826 a kövér fa..it nem lehet kirúgni és a másik srácot sem lehet felfogadni aki niga...A többit már fel lehet. az nekem sem működött amit leszedtél, de például az,h a localt átírtam az már működött, akkor nem vágott ki minden 2dik verseny után, viszont haveromnl nem működött... -
LeePí17 #18825 NE VEDD FEL
vagy állítsd vissza angolra..
ha az angol MWt végigvitted akkor ezzel sem lesz gond -.- -
#18824 valaki help?
mer addig nem kezdek bele
várom a segítségeiteket -
#18823 leszettem azt a ami be volt rakva hogy biztos jó lessz
valami hülye zene is volt benne de az mind1
elindítottam
de ugyanúgy kilép amikor az ta kövér csávót ki akarom rugni
van vmi más lehetőség? -
Spike31 #18822 Igen ugyan azt kapod meg. Annyi különbséggel talán,h más sorrendben. -
#18821 ha elkezdem 1 alfával a játékot
akkor ugyanazokat a kocsikat kapom meg mintha Rx8al kezdtem volna? -
Spike31 #18820 Végig azt veszel amit akarsz...
Egyébként ezt tényleg nem értem,h mi értelme annak,h 3 kategóriában indulhatsz,mert versenyen jön mind3 kategória,autót is vehetsz mind3ból és én azt se tapasztalam,h külön bónuszt kaptam volna vagy az egzotikum vagy a tuning vagy az izom kategóriában.. -
Dant0r #18819 Hali,
most nézem, hogy akkor 3 karrier van a játékban?
Ha exoticot választottam az elején, akkor nem is vehetek tier 2-es muscle kocsit, vagy hogy megy ez? -
#18818 ALT+F4 -
Samthek #18817 olvasd el.
úgy néz ki jön egy patch hamarosan. -
Szabi1991 #18816 -
LeePí17 #18815 Mielőtt kérdezel FAQ!!
ha nincs Benne ALUL a Kereső!!
nem is tudom ki irta h elég nehéz itt rendet rakni..
igaza van^^ -
LeePí17 #18814 nincs nappali pálya -.-
csak éjszakai..
-
#18813 Vagy játek, vagy törés hiba... :( -
sd54321 #18812 nem tudjátok, ebben az nfs-ben sincs nappali pálya?
az azért kicsit megdobná a dolgot...
(még csak most üzemeltem be a game-t) -
rokawa #18811 Sziasztok!
Nekem megvan az eredeti carbon és játszok vele egy kicsit utána kilépek aztán újra elinditanám. Ki írja,hogy betöltés.Utána meg fogja magát és kilép.Nincs fent magyarosítás.
Mi lehet a baj vele? -
#18810 Sziasztok!
Végigvittem de közbe is voltak hibák...pl kilépett meg ilyesmik de ritkán.
Most meg mikor végigvittem mondom magamban megcsinálom már a cselendzseket.
erre egymás után 2X kilépett hibaüzivel...Nem tudja vaki mi a f@... lehet vele???Windows?? -
csento #18808 Köszi a segítséget, sikerült megoldanom! -
LeePí17 #18806 Nincs..
-
LeePí17 #18804 de lehet 100% a karriered..nem azon az 1 pályán fog múlni.,.és később őt kihívhatod háborúzni... -
LeePí17 #18803 ^^ mennyi értelmes user van itt...
Lancer EVO MR a nyerő...
a Le szar Audi = 0val..
Online-on tudsz jáccani a héten asszem nem eredetivel..
azért nem jön láng a kipufogóból mert NEM BODY KITTet használsz...
a Corvette szar a subaru jó..legjobb micu MR
helyettesítem ismét a házigazdát^^ -
#18802 Minek ordibálsz? Félsz? -
Desert #18801 nem hiszem :) max Lan -
Spike31 #18800 Egyet tok tanácsolni mindnekinek,h a Subarut NE vegyétek meg, legalább is szerintem fölösleges,mert mire kicsit tuningolhatnád úgy,h versenyképes legyen,addigra elérhető a corvett ami alapból jobb mint a subaru tuningolva, legalább is nekem ez a benyomásom van. -
Spike31 #18799 De, mert majd mikor visszafoglaloda területet,akkor megkapod azt a két 2%-ot -
gaspy #18798 A CaymanS-nek miért nem jön láng a kipufogójából nitrózáskor? Az astonom bezzeg lángol mint a szemét -
csento #18797 Köszi ez nekem is eszembe jutott,hogy eredetivel kellene probálkozni!:)
De ha tegyük fel nincs eredeti játékom akkor nem is tudok online játszani? -
PLATINO #18796 65% VOK ÉS AZ EGYIK ELLENFÉL A TERÜLETEMRE JÖTT VERSENYEZNI VAGYIS JÖTTEK ÉS KIKAPTAM ÉS LEVETT 2% AKKOR MOST NEM LEHET 100% CARIEREM? -
Spike31 #18795 Állítólag ez az EA megy nem eredetivel is... én még nem próbáltam,de regisztrálni kell, de semilyen kódot nem kér és utána elvileg megy. De azt is hallottam,h az EA kiakar majd adni vlmi patchet ,mert ezt véletlen elqrták ott bent, a lényeg,h kiad vlmi patchet,ami javítja,magyarul akinek nem eredeti, annak ha felrakja a patchet akkor ugrik a lan,meg online. Addig meg lehet élvezni az onlinet, de modnom még nem próbáltam,csak hallottam.