22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Daveee #18880 igen van benne neon, cska megkell találni, én 6 ora alatt emgtaláltam azt a boltot amibe vana neon, keresgesd csak, és megtalálod ! :P -
LeePí17 #18879 lehet szabadon kóborolni..
#18839 -
#18878 Hello!
Amúgy érdemes szabadon kóborolni a városban???
(Ez alatt azt értem, hogy vannak olyan boltok, amiket nem mutat a térkép, hanem nekem kell megtalálnom, pl. ahol neon-t lehet tenni a kocsiba, ha lehet egyáltalán...) -
stream man #18877 segitsetek légyszives mert most vettem meg PS2-re a nfs:carbont és nincs nyelvkiválasztási menüpont csak francia nyelv van .... -
o0tomy0o #18876 Valóban azzal (imádom ezeket a kocsikat), de azt mondod hogy pölö a tuner csoportban könyebb dolgom lenne? -
BIZ0906 #18875 hát ennyit róluk -
Code92 #18874 hát a 70-es éveg közepén már az amcsik is driftelgettek az izmosaikkal :D -
LeePí17 #18873 Drift by Suna
még 20 percig lessz fent..
ez Canyon drift..
most renderelem a pálya driftet..és a helyére rakom.. -
#18872 Inkább a segítségemet köszönted volna meg legalább, minthogy itt osztod az észt...
Miattad szedtem le azt a szart és küldtem el, de még annyit se mondtál hogy fapapucs. Privibe meg ment a pitizés (persze csak amg el nem küldtem).
Az ilyen kis pöcsök miatt megy el az ember kedve attól, hogy vkinek is segítsen... -
LeePí17 #18871 okok fél ó és fent lesz
(nem is tudtam h 1970-80 között már a svédek drigteltek :O)
igaz az Rallys drift -
tomobatyo #18870 SUNA már régebebn is írtam hogy tettél fel egy drift by suna videot. na a videot mikor játszottam nem volt kép. nem is fontos. de ment alatta egy zene. na azt hozzám el tudod juttatni? vagy a címét leirni. leszedtem sok soundtrackot és egyikbe sincs benne. -
#18869 Gondolom a Muscle osztályt választottad ahol a Camaro-k vannak de én simán megvertem a csajt ugyanis őt hagytam utolsónak mivel én a Tuner osztályt választottam addigra meg kigyurtam az Aston Martint na meg persze az RX 7-et aztán az egyik lazán levertem a csajt. -
BIZ0906 #18868 hát ez bünti lesz -
LeePí17 #18866 VGA driver csere... -
#18865 Sziasztok! Szerintetek miért van az, hogy megy a játék, és 10mp-s időközönként egyszercsak fekete képernyő: ez úgy kb. 5mp, aztán 10mp-ig újra megy a játék, majd megint fekete képernyő, és így tovább... Mi lehet a gond? -
LeePí17 #18864 Corvette ZR6 on DYNO
Driftek és egyéb nyalánkságok -.-
Lee Tábornok akcióban :D -
obe #18863 értem , köszi..attól függetlenül is állitsam át hogy ez már magyarított verzio volt?..jah a nyelv ilyen szinten nem okoz gondot, nem is ragaszkodom hozzá,felölem csehül is lehetne.. -
o0tomy0o #18862 Hogy a p*csába lehet megverni a legelső boss-t, a csajt? Eszméletlen, már vagy 20 szor nekiálltam, eleinte az első körversenyen sem jutottam túl még infinite nos-al sem, de végül sikerült. De ez hogy a kanyonban kell össze vissza csúszklni. . . egyszerűen képtelen vagyok lehagyni vagy ilyesmi. Egyáltalán mi a belet kell ott csinálni? Azért enyhén nagyon felbasz hogy eddigi összes NFS-t végigtoltam csít nélkül, most meg az első 20%-on nem tudok túljutni csalva sem. . . Meg miért van az hogy ha a csaj nekimegy valaminek és én elhúzok 200-al, ő vagy 320-al tud visszatérni a pályára és megint a seggembe van. . . Bezzeg ha én akadok fent valamin ha megfeszülök sem érem utól. Kicsit b*szottul szar lett ez a nőci, pedig teccene. -
LeePí17 #18861 #18839
átállítod angolra..
ha az eddigieket angolul vitted végig ez sem fog nehéz fejtörést okozni.. -
Szabi1991 #18858 ae86 nfsc
sajna a srác elég bénán ment :( -
Szabi1991 #18857 he he he
ezt megbeszéljűk msnen .. ne itt offoljunk.. -
Szabi1991 #18856 1986-os ,nem egy szépség de driftbe sokat tud..
(az utcai autó is)
Davee ajánlom neked hogy az Initial Drift-et nézd meg.. -
Daveee #18855 driftre jo, de versenybe 2xeris lekörözném -
LeePí17 #18854 neked igen...
japánban szarrá tuningolják..legtöbb autót driftesre van megcsinálva...
hiába régi autó -.- -
Szabi1991 #18853 lol -
Daveee #18852 ezde szar -
LeePí17 #18851 így jártunk -.- -
Szabi1991 #18850
-
Szabi1991 #18849 jutalomkártyáknál nincs , talán neten lehet megszerezni , de netre nem enged már fel :( -
LeePí17 #18848 gondolom jutalomkáryák között..
ott a tűzoltókocsi is -.- -
Szabi1991 #18847 és ae86 ?
még azt se találtam pedig képeken van.. -
LeePí17 #18846 nem csak te..
sőt én még veilside-osat sem.. -
LeePí17 #18845 tudom nem neked írtam.
bocs ha úgy jött le :(
nem vagyok modi se :(
sem házigazda.
én csak segítettem a sok fiatal carbonosnak eligazodni a fórumban :)
hogyan is kell használni :) -
Szabi1991 #18844 Csak én nem találok Falken Tyre matricát ?
driftes játékban nincs Falken gumi -
#18843 de ezt nem én kérdeztem fakk. Én már végigvittem a múlt héten, lassan unom is. Ezt a F.A.Q.-ba rakd be! htx -
LeePí17 #18842 akinek nemteccik...
majd jön a sok okostojás és elmagyarázza... -
BIZ0906 #18841 -
LeePí17 #18840 Ne autosculpozz...szar..
alkatrész piac 1000x jobb..
és akkor lessz láng a kipufogóból.. -
LeePí17 #18839 Audi le mán kihívássorozatban bújt el...
onlineon tudsz játszani...amíg ki nem jön a pecs...
nincs Neon a kocsi alatt..
sőt..még a dodge neon sincs benne..
csak éjszakai pályák vannak...
hogyan kell driftelni??? google / youtube -> drift (néz tanulmányoz csinálja)
[igen..nem hasonlít az igazi driftre..de alapnak megteszi..]
kilép hiba üzenettel....( így jártál ) vkinek kilép..vkinek nem....
Nincs láng nitrónál..használj body kittet és lessz...ne az autosculpot..
nem jó a mentés..nemtom átrakni..(kezd el a másik gépen is)
csít kódokat pls... Csít olyan mint ha guminőt dugnál..neked van guminőd?
FAQ van..olvas...
alul kereső használ...
nagyjából ennyi...
sry slick..ha törlöd..csak segítettem -.- -
Spike31 #18838 köszi