Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
mi a hiba üzenete számodra?
netán rakd újra a játékot vagy ilyesmi?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Csibusz
Na szóval.. a gépem ez:
5,2 proci
1 giga ram
geforce 8600 Gt kari
na és valami hibát kiír amikor elindulna a game...lehet hogy a vista miatt?? Valakinek nincs vistája?? és talán neki se ment??
redbull0304
Már megtaláltam 😊

redbull0304
Régi eclipse-t lehet tuningolni valamelyik pach-el??? Vagy mi kell hozzá?

Olcsy
Ja igen, bocsi, összekevertem a Most Wanted-al, mert már régen játszottam vele...😊

RAZOR27
Hát az már kissé öreg... Fx 5500-5600 assal már nem lenne gond ,pont a határ alatt vagy ,de mondjuk azse mindegy mien direktX van fent ,de szerintem az elöbbi a hiba forrása.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

na úgy értem hogy nem csak a felni fekete hanem az összes autó Direct X 9 fent van Vidi kártyám GeForce FX 5200
hali elindítom a carbont meg meyg meg minden de az összes autó fekete felnik meg minden még az utcai autók is nem tudjátok miért lehet?
JB arts
Hoppá az elõbbi warez volt. bocs. elolvastam. nem várok választ.

JB arts
Most már tudom. Nem akarlak kioktatni de a búvóhelyen van.
Még egy kérdés:
A játék leállt ott ahol a harmadik csapattagot felvehetném.
Ez lehet hogy patch hiánya miatt van? amúgy KICSIT fontos mert anélkül nincs autosculpt...

Olcsy
A térképen keresd meg azt a sárga lapos tetejû épületet, katt rá, és állítsd be a GPS keresõt, vagy kattints arra, hogy Ugrás az autókereskedésbe.

JB arts
Most biztos lámának tûnök: Hol vagy hogy kell tuning cuccokat venni?
most kezdtem és nem tom hogy a régi undergroundos boltkeresés van vagy
most már máshogy. Ha boltkeresés van mondjátok már meg hogy kell megtalálni! help!

Blade17
Tört gambe megy a multi vagy lan?hamachival?

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

RAZOR27
De nem kell félni a game elmegy 256-rammal is ,higgyétek el ,próbáltam még az idõk hajnalán.
De maradjunk annyiban ,most 1 csigabájt rammal sokkal jobb <#vigyor2>
ÉS mellesleg én addig nem váltok vistára amíg TÉLLEG nyomós okom nem lesz rá.(nem ajánlom ,driverek meg minden miatt)

otrosinka
huh, ez nem semmi nyelvtörõ, de igen lehet a vista miatt h nem megy a játék.

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

RAZOR27
Ezt úgy érted ,hogy az új gépbe raktál át valami alkatrészt a régebbi gépbõl vagy mi?<#violent>

sure
Ugye?

Isten nem bottal, hanem VMware.

RAZOR27
Ezt a kérdést csak én nem értem? <#fejvakaras>

sure
Szerintem fuss neki ennek a HSZ-nek még1x

Ha nem indul a gép, akkor hogy írja a gép, hogy nem indul a gép a hogy lehet a nem indul a Vista gép a gigaram 5,2 proci az uj amikor a... bocsánat, agyRAM-hiba. Rebootolom magam.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Csibusz
hello..most vettem egy uj gépet geforce 8600gt 5,2 proci 1 gigaram..és azt irja amikor elõzõ gépemen meg elindult hogy nem indul a gép lehet hogy a vista miatt van?? plz help😊
RAZOR27
Ja és egy elöbbi kérdésre válaszolok:
100% os mentést lehet találni a neten, csak az azt beizzító programra nehéz rátalálni.Ha mind2 megvan már fél perc alatt kész, éncsak toom nekem 108%-os mentés van 😄 (télleg)<#vigyor3>

Prince23
Krekkeld be vagy nézzél a mappában vmi msdos köteg fájlt és azzal próbáld elindítani pl.
Nekem a HL2 Ep. 1 így indul😄

Küldönc
RDDVL

csövike..Másolósban meg van az NFS carbon. Fel is másoltam, és amikor elinditom, azt irja ki hogy az nfsc.ee hibát észlelt és leáll. Kb 2 hónapja ugyan igy felraktam, és tökéletesen ment :s mi a porblem? elõre is kösz

Hello mindenki lenne egy kérdésem megint elkezdtem jatszani a carbonnal végig nyomtam és nem emlékszem rá hogy van e benne porsche 911 turbo mert mikor rakerestem neten hogy van e benne talaltam screen eket róla. ?!?
Küldönc
hi all. lécci segitsetek már, Másolósba van meg a carbon, és felmásoltam. Mikor elinditom akkor nfs exe hibát észlelt azért leált- ezt irja ki. Mikor Még pár hónapja ugyan iugy felraktam és faszán ment:S:S mi a problem?? kösz a segitséget..

szted én azt írtam hogy a Dariussal szenvedek? idiot. <#vigyor2> azt énis megcsináltam elsõre. mindegy már megvan a Farkas is.
Én csak annyit mondok hogy egy looser vagy, én 1. re megycsináltam még Darius-t is
megy minden aszittem úgy akadni fog szal kösz <#worship> . a Wolfot amikor átáll aDariushoz nemtom legyõzni. megvan minden már a Dariust is kinyírtam, az Angiet lehagytam kanyonban és a Kenji is alulmaradt de a Wolf nem megy (kanyonpárbajról van szó). vmi tipp?

Palesz18
Hali. Valhogy lehet multizni a carbonnal? Haverommal akarnék jáccani hogy lenyomjam õt😛 Valaki help

http://smskodok.gotdns.com/ MINDEN INGYEN! http://smskodok.gotdns.com/

RAZOR27
Cicai ,a scorpions matricát (ami az evo-n van) nem lehet megszerezni .csak magát az autót egyedi kocsinak.(nekem megvan,állat)

RAZOR27
Dariust énis instant win -el gyûrtem le csak nem lambo-val hanem evo-val.
nehezebb ,de az a kedvencem 😄 (lamboval 1000szer könnyeb ,mert az az 1ik a fullra tunizható verdák közül)

Csibusz
Hello az lenne a kérdésem hogy olvastam hogy nyelvet kell átálitani ahoz hogy kitudjak rugni embereket...de sehol se találom a nyelvbeállitásokat😞 kérlek segitsetek köszönöm elõre is😊
Viktor9202
Nem Lehet. Tedd le a Winamp-ot a tálcára és a játékban leveszed a hangerõt (csak a zene hangerelyét)

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy a Carbonba lehet-e valahogyan saját zenét berakni? bocs ha ez a kérdés már felvetõdött, de asszem 256 oldal elolvasása senkitõl sem várható el :S elõre is köszi
cicai
köszi, már nem kell

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
Már 7× vittem végig a játékot csalás nélkül. Nem dudnátok mondani nekem olyan Csalást ami pénzt ad? Szedtem már le mentést, és bemásolom a C:\Documents all setting\P.L\Dokumentumok\NFS Carbonba, a játékban is megjelenik de nem tudja megnyitni egyiket se:S Miért?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

a Hungarian-TUY verzsóval mûködnek az eddig kiadott javítások?
cicai
Sziasztok
Nem tudjátok, h ennek a festésnek mi a neve? Ami az EVO-n van az kéne.

Slymaster
Szerintem nem jobb.

cicai
Hy
Sztetek mennyivel jobb az EVO, mint a Skyline?

Hali!

Nekem is volt directX gondom....a Most Wantid nem indult, pedig a technikai átnézésben kipipálta, hogy oksa a directx 9 aztán mégsem települt. A Carbon meg gond nélkül felment... 😊 A PCword is foglakozott a témával csak a Fifa07 esetén. Amit ott írtak az sem jött be, meg amit a fifa07 FAQ-ban az sem...

Érdekes módon mikor behalt a WIN és újra lett rakva , nos onnantól kezdve ninc silyen gondom...😊 Hiûába mindig a WIN a hibás...
Slymaster
Nem jött be, ugyanugy kéri és hiába írok be kódot, incorrect!!!<#confused>

Slymaster
<#worship>Köszi

otrosinka
crack mégegyxer nekem utána ment rendesen.....

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Slymaster
1.3 patch után regcode fail van. Valami megoldás???

Prince23
Hy! már végigtoltam 2szer, de a Lexus-t miért nem tom elérni?? (csak a kihivásban van)
Egyébként kedvenc autóm a Lexus IS.
A carbont egy kompresszoros Mercivel toltam végig, naon állat volt, Porscheval próbáltam (Cayman) de az lószart sem ér a Dariusos páylákon+küldetéseken. Megvettem a Merci, oszt nyerést nyerésre halmoztam vele.

Hello!Bocsi de a FAQ ba nem találtam...Nah szoval keresnék olyan trailert amit elinditok a játék elött és csak a gombokat kell nyomni...pl.:1-örök nitro 2-ppéénz Ilyet honnan tudnák leszedni?Linkel pls
Senki nem válaszolt a #22054-es kérdésre!
és a "fantasztikus" FAQ-ban sem volt benne.

Nekem is ez a DirectX 0 hiba volt a bajom, és elég egyszerü a megoldása, csak SENKI nem irt választ arra.

Itt a megoldás:
http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=372
oké köcce