22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Firerock
    SIKERÜLT:D
    köszi mindenkinek aki segített
    (75%)
    jahh
    és Dave nem tiltalak csak megint nem vagyok MSN
    császtok
    jóéjszakát
  • zsotee
    Üdv! Eltávolításnál kiír egy ilyent a game, hogy EAInstall.dll nem található, pedig ottvan a könyvtárban.. van valakinek ötlete ez mitől lehet?
  • mike0013
    jutalomkártyák...
  • r9actros
    Hello!
    AZt akarom kérdezni,h a játékban nem kapjuk vissza a BMW-t?Mert megvertem Dariust,de a Bömit nem kaptam meg...
  • BIZ0906
    Várni a patch-re. Ha egyáltalán a crackeltre fellehet majd tenni
  • Daveee
    http://gportal.hu/picview.php?prt=79943&gid=418499&index=38
    nem semmi csucssebesség 1300 km/h
  • gabo91
    Na van már valami patsh féleség a carbonhoz?
    Egyébként rájöttem hogy lehet pénz szerezni benne könyedén. Nika ha belép a csapatomba akkor 10% al olcsoban tudok kocsikat venni, de ha eladod öket akkor a rendes eredeti árát adja értük. Pl.: vegyel ford Gt-t 180ezer ért és eltudod adni 200ezer ért... párszor ellehet játszani aztán már is van miböl vásárolgatni...

És mégvalami. Hogy tudom kirugni a legelső csapattagom, illetve felvenni azt a csávot aki niki elött lépett be dodge ja van, blokkolo, mert ha felveném egyböl kilép a játékbol, illetve ha kiakarom rugni azt a legelsö tagot akkor szintén kilép, már vagy huszszor probáltam mindig kilépett... Mit lehet ijenkor tenni?
  • BIZ0906
    multiban ez quwa fasza !!!!!!!!!
    persze ha nyerek az mééééééééééég jobbb
  • Daveee
    skacok, az ea honlapján, rangosorlva vannaka legjobbak speedtrap-be én vok 19.-ik feltornázom magam az első helyre:D
    http://www.ea.com/nfs/carbon/us/leaderboards.jsp?leaderboard=speedtrap&platformtab=pc

amugy a 07 es shelbyt hogy lehet emgszerezni?
  • Action
    A legujabb driver van fent frissen installálva...
    Az meg bebaszna ha a Logitech MOMO-t nem támogatná...mert támogatja csak nekem nem:(
  • Dzsénó
    Nekem az első versen után uninstall volt :S
  • Hellsing47
    huzd ki...a driverét uninstalláld..és tedd fel ujra az egészet...ez már csak segit :)
    hanem akkor lehet nem támogatja a gém azt a kormányt xD

ezért kell gémpadot használni..azzal nincs ilyen gond :PPPP
  • istenostora03
    Én Dodge Viper-el vertem el DARIUS-t.11mp volt az előnyöm elötte.
  • Action
    Ezt nem hiszem el...
    Cask ugy dugtam be a kormányt hogy a pedál rajta sem volt és akkor is csinálja,ergó nemlehet köze a pedálhoz,de akkor meg nemértem.
    Ha meg elkezd lefelé mászkálni akkor sem hagyja abba ha közben kihuzom a kormányt...
    Ha erre valami megoldást talál nekem vki akkor nem tudom mit csinálok.
    Beszart volna a kormány?De nemértem mert elvileg a menükben nem a kormánnyal mászkálsz lefelé hanem a pedálokkal nem,
  • SuperCharger
    Meg ha esetleg fut valami Logitech Profiler-szerű progi a háttérben azt lõdd le, nehogy megpróbáljon okosabb lenni.
  • Firerock
    akkor mégses
    ezt megpróbálom
    csak az összes talpnyalóját meg kell vernem még
  • Firerock
    bocsi
    dühből írtam:D
    most megy az unistall
  • carkiller
    Dariust bármivel meg lehet verni aminek alapból jó a gyorsulása pl. viper,corvette.A trükk egyszerű az első kanyarnál balról simán beférsz elé onnan tiéd a pálya. Kb 5-ször kell rápróbálni hogy ráérezz a pontos ívre.
  • SuperCharger
    Hát, utolsó tippem, de lehet már próbáltad, hogy húzd ki a kontrollert elõtte, vagy talán csak húzd ki a pedálokat (ha külön ki tudod), és törölj ki minden beállítást, ami analóg tengelyre van rakva.

Mondjuk lehet, hogy ha úgy indul a game, hogy a kontroller nem aktív, akkor nem tudod a Controls-ban átváltani a kormány beállításokra. Ha ez van, próbáld meg úgy, hogy azután húzod ki a kormányt, hogy már elindítottad a gamét. Aztán törölj ki minden beállítást a kormányról. Aztán lépj ki, dugd vissza, indítsd el megint, hátha utána már valahogy középre be lehet lõni a pedálokat, és nem fog elmászkálni.

Vagy, ha még nem próbáltad, állítsd be Windowsban, hogy egynek kezelje a két pedált, csak addig, amíg valami másra át nem tudod konfigolni v. kitörölni.
  • peeter22
    Ő nem igazán mivel az ha jól emlékszem Tier2-es kocsi gyenge lesz egy carrera gt már bőven jó
  • Code92
    Darius amúgy nem nehéz van egy sajátosd vezetési stílusa és ha jól megnézed minsden második kanyarban minimálisan de kicsúszik na ha ezt jól használod ki akkor ki tudod lökni a szalagkorláton és akkor amutomatikusan nyertél
  • Picar77
    Maxra tuningolt Porsche Caymannal meglehet verni Dariust?
  • Daveee
    nekem csak ugy siekrült darius leelöznöm hogy amikor már azt a hosszu van megkellet elöznöm, amugy enekmse sikerült sehogy se wolf se darius, lekelet mident elöznöm
  • peeter22
    Játékon belül EA trax és megnézed, hogy ki is az előadó.
  • Carlos
    Kicsit lassan gyorsul és alacsony a végsebessége...
  • armageddon666
    ÁÁÁÁh.... Darius megver... meg úgy egy csomó versenyben megvernek -.- Wolf is megver Duelban... Fulltuning Skylinenal vagyok...
  • zoli0324
    Hy megtudnátok mondani annak a számnak a címét ami a menübe szól?
  • Carlos
    Na, végigtoltam.
    Nem tetszett.
    Uninstall.
  • reménytelen
    Full tuning Chevrolet Corvettel úgy győztem le Dariust Canyon duelben, hogy megelőztem, és magam mögött tartottam 10 mp-ig. :-P
  • DJ Skyline
    én SLR-el mentem
  • thomasthomas
    hát nem lesz az...10-12 fájl van és mindegyik igy kezdődik:
    Zzdata ezután számok, a fájlok pedig nagy méretűek.
    bemásoltam semmi,options-ba keresgéltem semmi..hihetetlen, de csak ennyi fájl van:12-18
    ezután még van egy default.xbe amivel indul...fifa07-nél semmi gind nem volt, de itt semmilyen mappa nincs(xboxos verzió).....vki tudna segíteni vagy igy kell majd hagynom?

előre is kösz a a segítséget.
  • kriszkrisz
    lancer
  • LeePí17
    Lancer MR -.-
  • Csabi82
    Köszi a választ azért, csak kiváncsi lettem volna, nem nagyon játszok :)
  • Action
    Logitech momo...szóval kétlen hogy azzal lenne a gond,meg más játékban gond nélkül megy...
    Csinálta már ezt a MW-ben is de ott megoldodott hogy kivettem combined módból a pedálokat,de itt ez sem számit...:(
  • Firerock
    melyik kocsi a legjobb Darius ellen??(700ezer pénzem van)
  • Firerock
    akkor passz
    millen az a kormány?
  • Action
    Az égvilágon semmi nincs,csak egy webcamera de ha az zavar be akkor lesz*pom magam...
  • Firerock
    nincs bedugva semmi
    esetleg vmi gémpad?
    vagy Repűlős Joystick?
    nekem is ez volt
    1ütérzek
  • Firerock
    ez mire jó??
    megjavítja a kilpőkedést?