Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(végigcsusztam a hegyen 😊
drifter szabi vagyok...
van 1 raklap pontom amibõl akár 2 másik autót is fel lehetne építeni, de én az evot, és a skylinet várom, valamint a porsche gt3 az amire a fogam fáj.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
20x os drift
ha nem hiszitek hogy én csináltam
szívesen elküldöm MSn-be az egész képet
csak ez a kakk
csak 20kb lehet
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nyomathatnánk 1-et csak az a baj h nekem 50% hogy ma meglesz a gáme.
Mi az msn-ed mert ha meglesz akkor tolhatnánk.!
TDU nick: HuncutTuncus
Amikro magyarosítottam minden probléma megszûnt! nem fayg ki, nem dob le.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
ebbe a játékba nem csinálnak autókat mint a GTAnál?
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Beadja még õket 100ig??? Vagy máshogy kapom meg? Jutalomkártyán....???
sokkal jobb a feeling!!!
Hogyan vagy hol lehet megszerezni a BMW M3 GTR-t?