22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
LeePí17 #19436 Igaza van abban is h az NFS 4 -5 volt a "legjobb" EA játék...
nagyon sokat jáccottam velük..
a 4ben a Kinidiak Park teccett a legjobban..meg a rendőrök :)
az 5ben pedig a porse legendák... -
Szabi1991 #19435 van -
#19434 hy!van benne Jaguar XK?
valaol olvastam... -
#19433 csak azért mert a cikk végére nem emelte az egekbe a játékot? :) igaza van teljesen a cikkírónak -
LeePí17 #19432 "Sajnos megállapíthatom ismét, hogy ez a rész is a hülyéknek készült"
99,99%ban igazat ír.
valóban így vannak a dolgok, mint ahogy azt leírta..:D -
Szabi1991 #19431 pl. -
FAJGE #19430 Hali!
athlon 3000+, 512ddr, fx5200 videókártyám van és a játék kb a 3. futam után elkezd megakadni és textúra hibás lesz. Mit lehet ilyenkor csinálni vele? láttam hogy másnál is volt ilyen de nem válaszolt senki:S Help légyszi!!
Köszi előre is!
FAJGE -
#19429 Szasztok...A collections editon vagy minek hivják abba mien újj kocsik vannak???...PLs help
-
Laci82 #19428 Sziasztok.
A maxi imaget miért nem tudom sehonnan letölteni?
99%-nál megáll mindig és nem fejezi be -
Szabi1991 #19427 de teljesen igaz... -
Daveee #19426 eléggé szar cikk -
#19425 Need for speed : Carbon -
LeePí17 #19424 úgy h visszaolvasol..vagy alul a keresőbe beírod... -
#19423 Hogy tudom kirugni a legelsö csapattagomat? Mert nekem mindig kilép ha kirugom... -
#19422 Igen, menüben az elsõ két tengellyel mászkálsz, amibõl tipikusan az elsõ a kormány, a második meg a gázpedál. És a menüben mindig ezt a kettõt használja, akármit állítasz be a Controls-ban. A játékban meg azért kezd el tolatni, mert nem tudsz bemenni a Controls-ba, hogy áttállítsd, ha jól értem.
Mondjuk ha Logitech kormányod van, még megpróbálhatnád azt, hogy a Logitech Profilerben csinálsz egy profilt a Carbonnak, és megcserélgetsz tengelyeket, pl. a gázt, ami a menü-fel-le irány lenne átteszed vmi másra, pl. fékpedálra, hogy mit szól hozzá. Meg próbáld meg azt is, hogy profilerben leveszed a tengely érzékenységét 0-ra, meg a legkisebbre, ami még nem 0.
Logitech MOMO "támogatva" van, bár a mai napig nem értem, mit akar ez jelenteni. A kormanynak nincs semmi szabványostól eltérõ funkciója, 8 (vagy 10?) gomb, meg 3 tengely, és ez mind szabvány módon elérhetõ.
(a váltókar az tengely, vagy csak két gomb?) -
ingy3nfr3g #19421 Köszi mindenkinek aki megnézte a videómat, majd lessz még hasonló finomság. :) -
#19420 OLVASS VISSZA VAGY TÖLCS LE EGY KURVA TRAINERT!!! -
#19419 Én szerintem le fogom törölni a gamét :S mit csináljak még? Onlinen nem tok jáccani mert a többiek ugrálnak mint a szar meg pattognak meg szaggatnak, drag meg ugye nincs amivel szórakáztam még az MW-be!
Szóval vélemény: XAR NAGYON XAR -
#19418 hali
tudja valaki mi a pénz kód ?
és hogy kell aktiválni?
-
Mester01 #19417 Véletlenül?:D -
#19416 11 mp max körversenyben lehetett, de azzal még nincs kivégezve. duelben pedig 10mp és vége. akkor, h is van ez ? :DDD -
#19415 Nah Dáriust én 2-es szintű Lotussal nyomtam le gyerekek ugy hogy véletlenül neki mentem minden fék nélkül és le lüktem a pályáról XD -
#19414 háát ez igen gyengére sikeredett :(((
alfával kezdtem, és azzal toltam kb 70%-ig, itt hozzájutottam az slr-hez és ki is végeztem vele mindenkit. versenyben kikapásról szinte 1ről beszélhetek, mert a brera nem bírta a corvette-ket, ekkor cseréltem és az slr simán ütötte őket. darius versenye sem hatott meg, hiszen ismertem a pályát (kihívás sorozat 1 - canyon duel gold), és az slr odacsapott neki jól. elég kuka gáma :(( -
#19413 én Dariust csak Lancer-el tudtam megverni... -
#19412 Mondjuk a drift az elég kiborító... -
#19411 Nem is olyan rossz ez a játék, mint a demó alapján tűnt, bár a wingmaneknek eddig semmi hasznát nem vettem (igaz, még csak 14%-nál vagyok). -
#19410 Akkor néha lehessen letekerni az ablakot és shotival homlokon karcolni az ellenfelet -
Daveee #19409 versenyekkel, és csak 1 egyetlen egy kocsival -
#19408 igen -
#19407 Na mind1.... -
Daveee #19405 igen -
sisu03 #19399 Valaki meg tudta szerezni az összes jutalomkártyát? -
Daveee #19398 neis álmodj rola -
sisu03 #19397 Valaki meg tudta szerezni az összes jutalomkártyát? -
#19396 A következő nfsben erős változások kellenének.Pl én baromira élvezném ,ha ilyen oldscool verdák lennének csak benne (chevy bel air,chevy impala legrégebbi,ford 32 coupé ,stb)És mondjuk nem csajom lenne,hanem csávom és egy rozsaszin ford Tbird-el kezdenék meg ne kövezzetek nem vagyok homokzsák,de a kocsik azok tényeg változhatnának -
#19395 Szeva ! ezt melyk pályán csináltad? -
#19394 cső mindenkinek
vki megtudná hogy lehet szervert csinálni???
mert már a játékkal nem tok mást csinálni ugynis mindent kijáccottam benne
kösz -
#19393 Huhh akkor újra megkéne vennem corvettet... vagy akkro már inkább dodget? az a gond hogy mind2 muscle ami nemnagyon kanyarodik :S vagyis ugy kicsúszik és nme íven megy...hameg gripre rakom a kereket akkor meg abszolut nem kanyarodik... de ha ez kell akkor megpróbálom :D -
zsotee #19392 Valaki segítene, hogy ezt a xart legyaluljam.. Köcsög EA installer. -
Daveee #19391 te egnem felvettél msn-rE? mia c iemd?