Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoli122
Nemtusom mi lehet nekem is magyar verzsön van és nekem eddig semilyen kilépsé hiban em volt se lefagyás most vagy az én gépem a túl jó vagy a tietek túl szar!!! Magyarral mindenkinek baja van csak nekem nincs :S

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Nah nekem már nincs is fenn a gépen CARBON fletuningoltam 5 autót csak ugy simán az autóim közül azt kész mit csináljak tzovább??? nincs DRAG amivel idáig szórakáztam a Most Wanted-ba igyhát már le is türültem!!!

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

R0sc0
az IFA

Danman
Tier 3

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Hányas szintû autó a legnagyobb?
R0sc0
sajnos vagy nem sajnos nekemis az Unistall lett a vége.. Lehet közbejátszik hogy elég gyengus videokarim van, de valahogy nem nyügözött le a játék. Viszont a PSP-re szánt változatát azt végignyomtam 😊 )))

DJ Skyline
meg hiába van annyi autó, ha a felével csak quick race-ban tudok menni!

Dudu Tekh
az sok van igazatok van
miko driftelsz a body kittek mikor alap mikor a valtoztatott
nagy hujeseg ez

TDU:[HUN]dudutech

DJ Skyline
én meguntam, nem tudok mit csinálni már vele! végig vittem, tuningolgatni még lehet(ne), de minek! sajna nem volt egy jó rész!

SASboy
hát ez nagyon gyenge volt 😞

nice legs. what time to open?

vmvr
Megtörtént, most meg az van, h megszünt ez a fajta hiba, most meg egy ido után kiír vmi warning-ot, és utána kikapcsol a gép😊, no most meg mi a baj?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Amennyi hiba van been én is kitolom és delete lesz

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
a játék kb 1 hétig sem volt fent a gépen! ennyit errõl! delete

Végig szeretném vinni a játékot, de van egy olyan jutalom kártya amit akkor kapunk meg, ha 20 védõversenyt megcsinálunk karrierben. Nekem a Karrierem 100%-on van. Még most is ad védõ vesenyt a játék, hogy minden terület az enyém? Van valami trükk amivel elõ lehet csalni ezeket a védõ vesenyeket? PLS. Vagy ha újra kezdem a gémet akkor mit kell tennem, hogy sok védõ vesenyt kapjak. PLS. Ha valaki tud kérem segíten és írjon a fórumba vagy egy e-mailt. Címem: [email protected]
ujra telepítés segíthet????
lol egyre jobb drift videok. nekem hang van de kép nincs.

júliusi gép a driverel nem hiszem bajok lehetnek a kártyám x1600Pro
Barney Tech
Videokártya driver csere.

Barney Tech
-.-

de nekem nem a videok kell hanem a zene. amugy is a 20 perc elég sovány volt. pont nem voltam itthol...

de szar vagy lol 😄DDDDDD

Remélem valaki tud segíteni
feltelepítettem a carbont és amikor elindítom ujraindul a gép a demonál is ezt csinálta.
Más játékok pl.:MW,cod2 simán futnak
Sokan azt mondták telepítsem ujra a gépet ez segíthet???????
Elöre is köszi
Barney Tech
Ezen beszartam.

Most megy nekem nem eredetivel és az én RX-7-esemmel lenyomtam a doge-ját dee feladta és kilépett<#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

neten tudok játszani(persze nem eredeti játékkal😊) már bróbáltam de sose tud csatlakozni:S valkinek megy?
egyáltalán a karbonról beszélsz
neon meg aztán végképp nincs benne, láttál te egy autót is karrierben a versenyek között amin volt neon????

bahh ne vicceljetek már

Ill be back !!!!

milyen boltok , nincsenek is boltok !! csak a car lot van , milyen boltról beszélsz????

Ill be back !!!!

watto
mármint újat carrierben!

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
hy!
autóthol lehet venni?nem találom a boltot!
help!

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Csabesz6
jah hát aza rohatt circuit az...:@ mutko az uccso kanyar röviditéséné elözött meg....nah akko kapcsotam ki a ps2t...mielött nagy kárt tennék benne

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DJ Skyline
SLR mercivel...az elv egyszerû(nek tûnik)! 😊 hibátlanul kell menni a circuitban, és a canyon duelben egyaránt! circuitban ajánlom a rövidítések használatát! canyon duelben meg ha nagyon közel van hozzád már, akkor hagyd hogy neked jöjjön, és megy neked +5000 pont! 😊

Csabesz6
csö
ti mivel nyomtátok le az audis manust a végén?a közvetlen elötte lévö 2 versenyt simán megnyerem(porsche cayman vagy skyline gtr34, ezekkel nyomom) de zstem a game csal az audisnál( mint mindenhol máshol) neketek hogy sikerült megverni? kösz

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

rakj képet a neonos verdádról plz
kiváncsi vok milyen

térképet
tudnátok adni egy téképet?
DJ Skyline
:😄SDAADSasd

kutyát nem érdekli

sikura
NA! HA ESZED, AKKOR TEDD FEL A KÉPET IS !!!!!!
DRIFT/FORTUNA DOMB A PÁLYA NEVE!!!!
HAJRÁ ARC!!!!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Pálya Drift by Suna
1-2 helyen megütöttem a falat..sry de a kismnacskák nemhagytak 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

csá nem tudja vki hogy tom megnyitni a B00 vgay BT6 fáljt mert igy van meg a carbon
inkább dobj 1 képet hogy hol vannak boltok 😛

igen van benne neon, cska megkell találni, én 6 ora alatt emgtaláltam azt a boltot amibe vana neon, keresgesd csak, és megtalálod ! 😛

lehet szabadon kóborolni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Japep
Hello!
Amúgy érdemes szabadon kóborolni a városban???
(Ez alatt azt értem, hogy vannak olyan boltok, amiket nem mutat a térkép, hanem nekem kell megtalálnom, pl. ahol neon-t lehet tenni a kocsiba, ha lehet egyáltalán...<#vigyor3>)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

segitsetek légyszives mert most vettem meg PS2-re a nfs:carbont és nincs nyelvkiválasztási menüpont csak francia nyelv van ....

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Valóban azzal (imádom ezeket a kocsikat), de azt mondod hogy pölö a tuner csoportban könyebb dolgom lenne?
hát ennyit róluk

hát a 70-es éveg közepén már az amcsik is driftelgettek az izmosaikkal 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Drift by Suna
még 20 percig lessz fent..
ez Canyon drift..
most renderelem a pálya driftet..és a helyére rakom..

Iceman
Inkább a segítségemet köszönted volna meg legalább, minthogy itt osztod az észt...
Miattad szedtem le azt a szart és küldtem el, de még annyit se mondtál hogy fapapucs. Privibe meg ment a pitizés (persze csak amg el nem küldtem).
Az ilyen kis pöcsök miatt megy el az ember kedve attól, hogy vkinek is segítsen...

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6