Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman2007
saját zenét nem lehet betenni? valaki segítsen!!!!!!!!!

😄😄 tipikus!
ne vegyél fel senkit! maradj Neville-el 😄 aztán SAL-t felveheted... a csíkszemût is kiszoktam hagyni + a végén Nikki jöhet...

nekem eddig így üzemelt!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Zomil
Sziasztok!
az a gondom, h miután legyöztem angie-t az utána léve csapattársat nem tudom felvenni, mert a szokásos hibaüzivel kivág a windows, sima magyar verziom van(nem eredeti), probáltam ugy h felraktam az 1.4-es patch-et meg a registry-be is átirtam en-re a localt-t, de igy sem jó😞(
van vkinek még vmi 5lete?
elöre is köszönöm

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

huhh..hát passz!
nem tom mi lehet... nemrég kezdtem egy exotic carreer-t megint.. az utolsó /Darius elleni/ fõnökversenynél járok nekem 98%... a 3 hülyét péppé gyûröm kanyonban is + városban is... darius megvan körversenyben... de az a szemét kanyon nagyon nem akar összejönni! 😄 remélem legközelebb sikerrel járok... 😄

ja, lamboval bohóckodtam a városban kicsit...
speeeeed

caseih9400
Már nem azér de most láttam a gépigényt hogy 1GB RAM nekem pedig 512MB
Ramom van és kifogástalanul meg a gém

khm...khm...

LTomi
Hi! Segítsetek lécci! Az a gondom, hogy amikor a menüben vok, nem nyomom a balra nyilat, mégis balra megy, ezért nem tudok választani a menübõl, de amikor kimegyek nagy nehezen szabad módba, akkor meg normális, csak akkor megy balra amikor akarom. Mi lehet a baj? Lécci segítsetek!! Kösz!

Los Angeles, California

igen! mindenhol pipa

hát... kormánnyal elég érdekes volt, mikor elõször gyûrtem, de megszokható... ugyanúgy gyakorlás kell hozzá, mint a bill-hez... vagy a gamepadhoz...

utolsó 2x rubmlepad 2-vel vittem végig! élvezhetõ....

tuti a térképen minden kivan pipálva? /kivéve a rejtekhely + az autókereskedés / 😄😄

caseih9400
Szevasztok !
újra jáccok ezzel a gémmel ... csak már kormánnyal...
nagyon kezelhetetlen kormánnyal sztem.. szal inkább billentyûzet mint kormány 😊))

khm...khm...

sziasztok!

a karrier módban minden pályát megcsináltam, mindenkit legyõztem, mégis 95%-on áll a teljesítési mutató.
mit kell még megcsinálni a 100%-hoz?
köszi!

Nekem is kiugrik.

Beírtam ezt a linket amit beírtál. Látom is a 1.4 patch-et de hol lehet letölteni? Mert hiába kattintok a fejlécére nem csinál semmit.

1:Csapattárs váltásnál nekem is mindig megdermedt! De létezik egy 1.4-es patch http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_carbon.shtml#Need%20for%20Speed:%20Carbon%20(Collector's%20Edition)%20v1.4%20%20No-DVD/Fixed%20EXE%201
Itt megtalálod!!!
2: A védõverseny az mikor megtámadják a területed...:0)
Hali.

Tud valaki linkelni progit amivel ki lehet szedni a game-ból a zenéket?

misi9
Köszi a segítséget. Bár sztem nem ez a 6 kihágás, mert akkor már rég megadta volna, mert ezeket minden komolyabb üldözésnél elértem, és még ott is csak 5 kihágást számolt...

RelakS
3: lezúzás: megkarcolod az oldalát, de még mûködõképes marad a gép
kiiktatás: totálkárosra töröd a zsarut - szerintem
4: Nem sikerült leellenõriznem, de ilyesmiknek kéne lenniük:
Gyorshajtás
Kártétel állami tulajdonban
Rendõrjárõr megrongálása
Rendõrjárõr mozgásképtelenné tétele
Útakadály kikerülése
Szöges akadály kikerülése

Hirtelen ilyenek jutnak eszembe ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

misi9
Ismét elõvettem a játékot, ki is pörgettem a karrier módot 100%-ra, és a jutalomkártyákat csinálnám, de 1-2 jutalomkártyát nem tudok megcsinálni. Ha tudtok, légyszi segítsetek...
1. Fel kell venni 6 különbözõ csapattársat. Ez nem is lenne nehéz, de amikor fel akarom venni õket, az egyiknél mindig kilép a játékból, ha a felvesz-re kattintok...
2. Azt írja, hogy csináljak meg asszem 20 védõversenyt. De mit ért védõverseny alatt???
3. Mi a különbség a rendõrautó lezúzása, és kiiktatása között? Ugyanis külön kéri mindkettõt...
4. Az a feladat, hogy csináljak 6 kihágást. Kérdésem, hogy mi az a 6 kihágás, mert én eddig akárhogy próbáltam, 5 volt a max, amit sikerült elérnem, de az is már több mint negyedórás üldözés után...
Válaszotokat elõre is köszönöm. <#vigyor3>

zsolt9999
rakd újra (talán ez segít)

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

zsolt9999
nekem van egy tippem vagyis több
1.nem eredeti a játék
2. lõdd le a tûzfalat

Üdvözlet mindenkinek!

Van egy kis problémám... Carbonozni szeretnék Multiplayeren... Nem tudom, hogy hogyan kell. Nem lennétek olyan kedvesek és válaszolnátok? Mert senkinek sem válaszoltatok ezzel kapcsolatban. Leblokkoltok a Multiplayer szó hallatára???

Egy szomorú játékos...
áruljátok már el, hogy ti hogy a francba tudtok ezzel elkezdeni játszani?
engem állandóan kidob az "nfs hibát észlelt ezért leáll" hibaüzenettel, pedig fentvan az 1.4-es javítás.

hogy lehet belépni online módba csináltam fiókot én is de ki irja játékosok keresése majd utaána hogy nem lehet létrehozni a pályát nézem meg a legfrissebb híreket a needforspeed.com-n de ott nincs semmi kérem a választ sûrgõsen
Sziasztok!

Valaki tud olyan progit amivel ki lehet szedni a Carbon ból a zenéket?

zsolt9999
ha magyar akkor a játékmenetnél és ott van hogy mértékegységek és ne angolszász hanem európai

pumma
sziasztok egy kiss segicség kéne látam egy carbonos képet és ott játék közbe km/h mutatot hol tudom énis ezt beálitani hogy nekem is km/h mutason és ne mph-át

Thank You ! erre nem is gondoltam 😄
zsolt9999
töltse le egy save editort és láss csodát

Üdv!

Valaki nem tudna linkelni egy olyan mentést NFS Carbon Collector's Edition-hoz, amiben az online részhez vonatkozó "Game Card"-ok is készen vannak 100%-ra ?
Hy all !!

Csináltam már fiokot meg minden csak amikor csatlakoznák a játékhoz kiírja hogy Probálkozak késõbb vagy mit mi a baj szerintetek ??
elõre is köszönöm
Ioles
OK, köszi!

Prince23
Tedd be a dvd-t, és arról leveszi!

Ioles
Sziasztok!

Leszeretném törölni a játékot de nem engedi mert azt írja ki hogy az EAInstall.dll nem található. Ilyenkor mi a teendõ?

RAZOR27
én alap rx8 al instant vinnel vertem meg. <#hehe>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

redbull0304
Nekem a régi Eclipse hangja tetszik! 😊

nekem ez tökéletes már a BMW-vel megvertem Kenji-t😄😄😄
RAZOR27
Most nem azért ,de a mentésbetöltõ progival egyszerübb ,és ott mindent fel lehet oldani.(Felpimpelt audi qattro ,online-on nincs ellenfele)

isten vagy kristóf!!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
redbull0304
Nah most nem baszot el semmit! 😄 Fasza... Audi Le Mans Quattro-t lefestetem feketére kapott egy szép felnit és leültettem és most alázok vele! 😄

redbull0304
RAZOR27
Próbálj meg spoilert tenni a bmw m3 -ra 😄
Rátesz még1-et <#nevetes1>

redbull0304
Van hozzá egy progi de, nem ajánlom! :S Elbasza a magyar feliratot meg sûrûn kifagy a játék! Másrészt alig lehet tuningolni a betett autókat! Max felni meg szárny... Úgyhogy sztem nem éri meg! 😊

RAZOR27
Elvileg ,csak ha leszedsz olyan mentést amibe van,például nekem olyan van ,amibe az összes bónuszverda megvan.(Bár a mentésberakáshoz is kell külön program.)

császtok nem tudnátok megmondani hogy kell belerakni autókat a karrrierbe pl:mitsubishi eclipse lexus stb. elõre is kösz<#confused>
RAZOR27
Asszem nem ,de javítást kérnék ha mégis (99%).

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e replay funkció a carbonban, mint a régebbi verziókban, tehát vissza lehet-e nézni a versenyt?

THX
Atti12
legjobb? NFS 2 meg UG1

RAZOR27
na kérem..legjobb (nem nézve grafikát)under2
legjobb (grafikát is nézve): m.w.
a carbon is jó csak RÖVIDDDDD.....

Csibusz
Underground 2,Carbon 😊
Olcsy
Egyértelmûen a Most Wanted!😊Bár még nem játszottam túl sok részével, mert a Most Wanted van meg, meg a Carbon.😊Neked?

Csibusz
Megprobáltam már..azóta letörõltem...De mindegy most megvárom majd az újjat hátha...De ezt is nagyon szeretem,neketek melyik rész a kedvencetek?