Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne vegyél fel senkit! maradj Neville-el 😄 aztán SAL-t felveheted... a csíkszemût is kiszoktam hagyni + a végén Nikki jöhet...
nekem eddig így üzemelt!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
az a gondom, h miután legyöztem angie-t az utána léve csapattársat nem tudom felvenni, mert a szokásos hibaüzivel kivág a windows, sima magyar verziom van(nem eredeti), probáltam ugy h felraktam az 1.4-es patch-et meg a registry-be is átirtam en-re a localt-t, de igy sem jó😞(
van vkinek még vmi 5lete?
elöre is köszönöm
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nem tom mi lehet... nemrég kezdtem egy exotic carreer-t megint.. az utolsó /Darius elleni/ fõnökversenynél járok nekem 98%... a 3 hülyét péppé gyûröm kanyonban is + városban is... darius megvan körversenyben... de az a szemét kanyon nagyon nem akar összejönni! 😄 remélem legközelebb sikerrel járok... 😄
ja, lamboval bohóckodtam a városban kicsit...
speeeeed
Ramom van és kifogástalanul meg a gém
khm...khm...
Los Angeles, California
utolsó 2x rubmlepad 2-vel vittem végig! élvezhetõ....
újra jáccok ezzel a gémmel ... csak már kormánnyal...
nagyon kezelhetetlen kormánnyal sztem.. szal inkább billentyûzet mint kormány 😊))
khm...khm...
a karrier módban minden pályát megcsináltam, mindenkit legyõztem, mégis 95%-on áll a teljesítési mutató.
mit kell még megcsinálni a 100%-hoz?
köszi!
Beírtam ezt a linket amit beírtál. Látom is a 1.4 patch-et de hol lehet letölteni? Mert hiába kattintok a fejlécére nem csinál semmit.
Itt megtalálod!!!
2: A védõverseny az mikor megtámadják a területed...:0)
Tud valaki linkelni progit amivel ki lehet szedni a game-ból a zenéket?
kiiktatás: totálkárosra töröd a zsarut - szerintem
4: Nem sikerült leellenõriznem, de ilyesmiknek kéne lenniük:
Gyorshajtás
Kártétel állami tulajdonban
Rendõrjárõr megrongálása
Rendõrjárõr mozgásképtelenné tétele
Útakadály kikerülése
Szöges akadály kikerülése
Hirtelen ilyenek jutnak eszembe ^^
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
1. Fel kell venni 6 különbözõ csapattársat. Ez nem is lenne nehéz, de amikor fel akarom venni õket, az egyiknél mindig kilép a játékból, ha a felvesz-re kattintok...
2. Azt írja, hogy csináljak meg asszem 20 védõversenyt. De mit ért védõverseny alatt???
3. Mi a különbség a rendõrautó lezúzása, és kiiktatása között? Ugyanis külön kéri mindkettõt...
4. Az a feladat, hogy csináljak 6 kihágást. Kérdésem, hogy mi az a 6 kihágás, mert én eddig akárhogy próbáltam, 5 volt a max, amit sikerült elérnem, de az is már több mint negyedórás üldözés után...
Válaszotokat elõre is köszönöm. <#vigyor3>#vigyor3>
1.nem eredeti a játék
2. lõdd le a tûzfalat
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Van egy kis problémám... Carbonozni szeretnék Multiplayeren... Nem tudom, hogy hogyan kell. Nem lennétek olyan kedvesek és válaszolnátok? Mert senkinek sem válaszoltatok ezzel kapcsolatban. Leblokkoltok a Multiplayer szó hallatára???
Egy szomorú játékos...
engem állandóan kidob az "nfs hibát észlelt ezért leáll" hibaüzenettel, pedig fentvan az 1.4-es javítás.
Valaki tud olyan progit amivel ki lehet szedni a Carbon ból a zenéket?
Valaki nem tudna linkelni egy olyan mentést NFS Carbon Collector's Edition-hoz, amiben az online részhez vonatkozó "Game Card"-ok is készen vannak 100%-ra ?
Csináltam már fiokot meg minden csak amikor csatlakoznák a játékhoz kiírja hogy Probálkozak késõbb vagy mit mi a baj szerintetek ??
elõre is köszönöm
Leszeretném törölni a játékot de nem engedi mert azt írja ki hogy az EAInstall.dll nem található. Ilyenkor mi a teendõ?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Rátesz még1-et <#nevetes1>#nevetes1>
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e replay funkció a carbonban, mint a régebbi verziókban, tehát vissza lehet-e nézni a versenyt?
THX
legjobb (grafikát is nézve): m.w.
a carbon is jó csak RÖVIDDDDD.....