Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

copass
nem bírom felfogni hogy miért hanyagolják a visszajátszást, pedig az undergoundnál már volt asszem, de utána már nyista.
pedig a driftnél piszok látványos lenne a visszajátszás.szerintem.

Jagi
...az, meg a 4 meg azért über, mert van hozzá egy raklap verdám és simán lehet vele LAN-ban ökörködni 😊

NFSIII HP-ot még voodoo rush al nyomtuk. Deszépisvót...
Jagi
pedig az U jobb, mint a carbon sztem

Törölt felhasználó
Én is játszottam majdnem mindel.
A Porsche tényleg nagyon jó volt. Suliban rengeteget nyomtuk hálóban.
Az Undergroundok annyira nem jöttek be, de a MW nekem kimondottan tetszett. Carbon-t leírtam a demó alapjn, de a teljes verzió már bejön.
GanXstaZoleeWrk
Én Carbonra tettem a szavazatom pedig mindegyikkel jatszottam eleg sokat 😊

GanXstaZolee#2709

Jagi
Nos, én is^^

Õszintén bevallom, én a Porschéra szavaztam...

Én az elsõre szavaztam. Az tényleg úttörõ újdonság volt a maga nemében, test drive-ok hoz képest szédületes grafikával. Igaz a 486DX2 66-on épphogy eldöcögött.
gabi89
Mert a sok hüje nem jétszott a régi nagy NFS-ekkel.Nem olyan rossz a Carbon de semmiféleképpen se a legjobb NFS

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

teljesen igazad van ....a lényegére még én sem jöttem rá
a multiplayer úgy néz ki hogy te beállíthatod, hogy milyen filterek szerint szeretnél játszani, de hostolni nem lehet legalábbis nekem nem sikerült...
a hostolás úgy néz ki, hogy ha már becsatlakoztál egy játékba akkor szép lassan valahogy rádkerül a hostolási lehetõség de azt ne kérdezd miért...
a másik meg, hogy fogalmam sincs, hogy a haverokkal hogy kell együtt játszani

Ill be back !!!!

Törölt felhasználó
Szavazás

Magasan vezet a Carbon.
Nem nincs olyan bolt..
a garázsból mindenféle bolt elérhetõ...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Japep
Az lenne a kérdésem, hogy a játékban van olyan bolt, amit a térkép nem mutat elõször, hanem nekem kell felfedeznem???
(Mert most csak az autókereskedést mutatja, de ezt az elejétõl...)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Aha..okés hát sajna az enyém nem engedi a nyelvválasztást..legalábbis sehol sem találom benne..biztos kispórólták 😊)))

Fraps nevü prg. felvettem
Sony Vegas 6.0a. rendereltem..tömörítettem...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

GoTCHa
CSáó

Online game el lenne gondom.
1. ranked meccsnél azzal fogad a játék hogy a setup screen en lehet haverokat invitálni. Na haverok már vannak az EA messengerben csak invitálni nem tudom öket😄

2. mitöl függ hogy ha egy beállitást megadok, játékot kereshetek vagy játékosokat a space megnyomásával.

kösz elöre is.

U.I.: az EA nak ez a legelbaszottab multiplayer rendszere sztem.....

hát ennél a hibánál akinek volt az visszaállitotta angolra, és ugy rugta ki, akkor nem fagyott ki.

Mit tartalmaz a Collector's Edition?
- 3 új autó
- 10 új speciális tuningolt autó
- 6 új verseny
- Bónusz DVD, amin a játék készítésérõl találhattok dolgokat

persze amit én szedtem le ahoz nem volt a bonusz dvd

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

gabi89
Olvass vissza v. olvasd el a Faq-t

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Szép.(elismerésem)
Kár,hogy az NFSC-be lévõ drift nem is drift semmi köze hozzá 😄

sikura
Szevasztok!
Sajna 56kb/s-s modemem van, úgyhogy videót nem tudok egyenlõre feltenni! De sztem ez magáért beszél!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Suna hogyan vetted fel a játékot?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

na mindegy megyek. majd holnap leszedem. hagyd már majd fent. csá

helyzet? sok van még?😊

GanXstaZoleeWrk
beszaras rx7el mekkorat lehet driftelni 😊

GanXstaZolee#2709

jaa oks
köcce! akkor még megvárom😊

ja és lécci egy kicsit több ideig hagyd fent😄(ha felteszed) holnap du 2 környékén leszek gépközelbe. köszi

minyjá^^

suna a drift by suna (canyon drift) alatti zenét kifelejtetted

de azért akikel ellen versenyeztél azoknak már volt, turbo,nitro,neon, mig te örülhettél hogy 100 al menté

ez 1 fórum..itt segíteni / tapasztalatokat / infókat osztol meg másokkal..nem pedig leanyázod és elhülyíteni...
tudtommal az U2ben sem volt 1sõre elérhetõ a neon -.-

Tess. Nismo a szám címe...

akkor ne jöjjön ide hüyeséget kérdezni, hameg megvana game neki és tart kb 10 % akkor leeshetne hogy hopp neon kimaradt

22Barna22
ja és SUNA...A canyon drift videód zenéje tényleg naon állat!!!

Szóval hogy ha szépen megkérlek elküldöd ide?😄 [email protected]

KÖSZI!!!

DJ Skyline
és ha 1 képet sem látott? akkor mi van? nem mindenki olyan, hogy bújja, lesi az oldalakat, hogy mikor van új kép, videó meg ilyenek!

nekem nem megy!! sose bír fel csatlakozni!! valamit be kell állítani? vagy valmi kell hozzá hogy neten tudjak játszani?:S
te balfék viccnek szántam, mert kérdezte van e neon benne, hát istenem, látott valaha oyan képet egyebet amin volt? NEM? akkor?

Akkor kapja be az aki itt kamuzik! Dugd fel a seggedbe a neon-t!
(kire nem vonatkozik ne vegye magára😊)

Tuncee
Nem tudjátok honnan lehet leszedni angolosítást vagy patchet???

TDU nick: HuncutTuncus

22Barna22
SUNA!!!Még akarok Driftvideóóóóóóóót!!!<#buck><#buck><#buck>

22Barna22
Nincs hát csak valakinek jó szórakozás a "tudatlanokat" szivatni...

SRY

watto
nincs is neon!

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

JaSoN HuNTeR
Nekem megy full grafikán a játék meg minden de mégis kidob hiba üzenetel:S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Tuncee
vki írjóóóón pls

Tuncee
Hi!

Most szereztem meg a gámét és elindítom ott tartok hogy leráztam a zsarukat és utána ahogy a rejtekhelyre meek utána tölt és kilép!!!
PLS help

azért ugrál össze vissza az auto mert laggol, vagyis neked vagy neki lassu a nete és azért.

én csak azt mondom hogy vegyétek meg eredetibe és nem lesz hiba! igaz nekem is feltört van...

zoli122
Davee: ha annyira nagy a profád hogy van neon mutassad meg a térképen és mutasd meg a neonos kocsidat OKÉ?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Nah jó elnézést nem türültem le! csak habi volt mert jáccok onlinen! Egyébként azért lett szar a game mert a készítõk azt remélték hogy az ONLINE miatt lessz qrva jó a game! de az nálam szar! mert össze vissza ugrálnak az autók meg pattognak meg belemegy a földbe meg ilyenek!

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD