22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#19858 Több Spam mint 4 éve.... :'( -
#19856 ok. köszi! -
LeePí17 #19855 akor a 3.ban vagy a 4.ben.. -
#19854 jó azt én is gondolom hogy idővel. De mégis mikor? Az utolsó városrész elején/közepén/végén? Most a legalsó városrész legeslegvégét csinálom. -
LeePí17 #19853 majd..idővel..minnél több versenyt csinálj meg..
és nézd h MIT UNLOCKOL... -
#19852 Lécci valaki. Supra mikor lesz elérhető? -
#19851 tdu lesz pcre is és ott is jobb lesz mint ez szvsz...
Persze ezt már végigvittem, hát sztem nem lett egy olyan nagy durranás, most wantedet veri, de azt mi nem? -
#19850 "Mohus: a belinekelt képeken én nem látom mitől lenne jobb a grafika mint a Carboné, a kocsi még csak nem is hasonlít egy igazi verdára (inkább egy műanyag makkettre hasonlít) ... a táj se valami szép
"
próbáltam először a picit szebbet írni...aztan a picitnél azért jobban...
dehát a műanyag az műanyag...sajna csak a polyphonynál tudnak rendes autómodelleket kreálni:) -
#19849 hát én nem tudom te melyik játékkal játszottál, de a Carbonban inteligensebb rebdőrök vannak mint Mw-ben, ott össze vissza bóklásztak saját kocsijukat törték össze, itt alig lehet nekik menni
Az hogy a MW jobb lenne ennél, hát ezen is nevetnek kell... mert az ritka elbaszott egy játék lett, ebben ugyanaz megvan + tuningolás, drift, canyon verseny stb stb
Mohus: a belinekelt képeken én nem látom mitől lenne jobb a grafika mint a Carboné, a kocsi még csak nem is hasonlít egy igazi verdára (inkább egy műanyag makkettre hasonlít) ... a táj se valami szép
Persze te minden éveben megmagyarázod, hogy egy konzolos szutyok mennyival jobb mint az NFS, ez már betegség nálad -
#19848 Haho! A Suprát mikor lehet megvenni? -
#19847 Azért mert neked cerkád van és a cerka az butitott gagyiság sztem mamádnak athlon xpje lehet. -
gematta #19846 Abitba gondolkodnék
ettől a deszkátol fölfele
abit AB9 Pro -
Elmör #19845 Ja és bocsi az Off-ért! -
Elmör #19844 Alaplapnak mit vegyek?
Már elhatároztam a többi alkatrészt: Intel P4 3800 (kétmagos) proci, Gf 7600 Gt VGA és 1Gb DDR2 RAM. Szerintem ezzel szépen menne a game, csak az alaplapok között nem igazodok ki. Valami SLi-s Nvidiást gondoltam. Max 25-ért, de inkább 20-ért. -
#19843 Nekem 9600 Pro val médiumon szépen megy! -
LeePí17 #19842 olyat rakhatol bele ami Socket 478as s intel proci..
de azt most közlöm h szvsz a következő NFS már nem fog futni ATI 9550 és Nvidia FX 5200 alatt...
szal aki MX440es karival gamézik az kösse fel a gatyóját..h a közeljövőbe beszerez 1 másik VGAt.. -
#19841 hát ebbe sztem nagyobbat nem tudsz belerakni mint 2,40 GHz -
#19840 Akkor állítsd magyarra :-) -
Torry #19839 Nekem angol verzió, mégis kidobál. -
#19838 Nekem is ilyen van ilyen én csak annyit akarok kérdezni ezt már beírtam a megfelelő topikba is kb 1 hete csak senki nme válaszolt hogy ebbe az alapba mekkora az a legnagyobb proci amit belerakhatok most 2400Mhz van benne celeron! -
#19837 Hát akkor ez a baj!!! -
LeePí17 #19836 kikéne próbálnod más verzióval...
-
LeePí17 #19835 google -.-
pl ilyen... -
#19834 de csak ez az egy verzióm van tesóm hozta el dvdn.mondjuk azt sem tudom milyen verzió:Dszóval akkor senki nem tud semmi rá? -
#19833 milyen az a Kobian alaplap? -
LeePí17 #19832 nézd meg másik verzióval.. -
LeePí17 #19831 "mamád" gépén ismertlen alaplap / proci..
konkrétan milyen azt nemtod?
lényeges különbséget nemlátok... -
#19830 szevasztok.van egy kis problémám a telepítésnél az pedig hogy 4%-éknál nem akar továbbmenni.nem fagy le a képeket váltogatja de nem akar semmit sem lépni.mi lehet a probléma vagy csak sokat kell várni???köszi -
LeePí17 #19829 akkor vak vagy -.-
-
#19828 bemásolod a dokumentumok\NFS Carbon mappába -
#19827 én nem látok itt két configot -
#19826 jahh és még videókártya ugyanazon a driveren van -
#19825 és hogyan ? -
#19824 meg -
#19823 ottvan mind a 2
a bal oldali az enyém
a jobb oldali a mamámé -
#19822 csa meg lehet zat csinálni h más mentésést berakom az enéym helyett vagy az enéym mellé ? -
#19821 Eza te géped amit ki írtál?
Akkor ird le a mamiét is -
#19820 törölt hozzászólás -
LeePí17 #19819 fiúk sok a szpem -.- -
#19818 elég egy igzbogzot...a 360asbúl:)
megjegyezném, ha már árkád akkor legyen tuning is meg törés is:)
árkádostuningos:)