22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Scholes18
    pff hol élsz ember??
    még hogy az jobb a carbonnál! ugyan már
  • King of Roads
    tudna nekem vki 100% save linket adni? csak kiváncsi vagyok a többi autóra.
  • theodor
    A Need for Speed olyan mint ha az ember sonkás sajtos szendvicset enne évekig és minden évben változna a sajt íze de a zsömle meg a sonka ugyanaz.
  • barrtek
    Karrier módban miért nem lehet választania GT3-as Porschét,kihivássorozatban lehet velemenni
  • Jagi
    Még egy mélyértelmű hozzászólás.
    Érdemben ez is hozzátett a topikhoz, köszönjük.
  • LeePí17
  • Yrda
    Lamborghini Murciélago -val :)
  • barrtek
    milyen kocsival nyomtad le
  • Yrda
    én amúgy darius-t úgy győztem le, hogy 10 mp-ig leszorítottam :))
  • barrtek
    ott nem próbáltam,csak a karrier módban és az "autóim"menüpontban és ott sem volt,de majd megnézem,azért kösz az infót
  • DJ Skyline
    nos, 2 dolog került fel! a #19872-es, és a #18224-es! van még valami fontos?
  • Yrda
    jah így van :)
    a flatout 2 szerintem jobban meg van csinálva mint a carbon :)
  • Yrda
    megadja csak meg kell keresni :)
    quick race-ben van és ott nyomd a felfelé gombot :)
  • barrtek
    Hi
    Cool a game,de egy problémám van vele
    Levertem azt a Darius gyereket a végén,de nem kaptam meg a LeMans-t,a karrierem 88%-os
    Lehet csak 100% után adja meg
    Valaki segítsen ha tud
    Thanks
  • DJ Skyline
    ok, mindjárt beteszem! úgyis összegyűjt pár cucc, amit bekell tenni a FAQ-ba! :)
  • DJ Skyline
    csak az EA Traxokat csomagolja ki? tehát az üldözés alatt lévőket, meg ilyeneket nem?
  • Szabi1991
  • zsgaby
    Én a gyorsulást hiányolom. Az meg az NFSU1-be volt a legjobban megcsinálva. Az fogott meg benne .Kár hogy ebbe nincs.
  • LeePí17
    meg nem 12k lenne az ára hanem csak 2k -.-
  • svédcsepp
    Látod az biztos.És akkor még élvezhetnénk egy elnézett kanyar és villanyoszlop után ,a repülő hajtókar vizualeffektjét is
  • LeePí17
    hejes bőgés tesó!
  • Lui76
    Asszem az lenne az igazán jó móka ha a Flatout 2-t,gyártó csapat csinálna ilyen témában egy rendes
    játékot.
  • Szabi1991
    nagyon jók ezek a számok :)
  • Yrda
    köszi
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    asszem a kéttónusúra gondolsz :)
  • Yrda
    sziasztok
    lenne egy kérdésem
    szóval láttam egy képen, hogy van olyan vinyls ami a kocsi közepén megy át az egész autón és fekete
    azt hol tudom megtalálni a játékban, mert kerestem és nincs sehol??
  • Szabi1991
    nekem megvan mind a 30 szám a játékból :)

Zene kicsomagoló Program...
  • Nashville
    Szeva!

Van még olyan akinek nem megy a saját mentését (Pl.újratelepítés után), vagy más mentését berakni a játékba? Van egy megoldásom, nekem 100%- ban működik. Feltöltöttem a rapidshare- ra.
    Íme: NFSC Savegame Validator
    Lehet, hogy volt már, de ha nem, akkor rakjátok be a FAQ- ba, nagy segítség lehet mindenkinek.

És ha már itt tartunk, akkor a telepítéskori DirectX- es hibára való megoldást is berakhatná azt illetékes, a Win2000 kompatibilitási módban való futtatást, nekem is csak úgy sikerült feltelepíteni!

Ciao! Nash
  • LeePí17
    OLVASSÁL VISSZA az segít....
  • otrosinka
    nincsen drift
  • svédcsepp
    Skacok,emlékszik még rá valaki,hogy az elöző részben is van-e drift(MW),mert lehet visszateszem azt is,de erre már nem emlékszem.
  • ronihun
    De úgy gondolom hogy hogy tudom használni mert még nemtom.olvastam valami olyat hogy csapatomba fel kell vennem egy ilyet de azt mikor és hogy lehet?
  • SötétBarom
    Nekem is, de sajnos az a játék 1 óra vezetés után kényszerít a kilépésre, annyira borzalmas audio résszel áldották meg.. A vezetési élmény szerves része a hang, ott pedig inkább kínzás..

19865:
    Mert a karbon fizikája semmiféle szintet nem üt meg.. Az autó alig halad, a sebességérzetet a kilometeróra és az effektek adják, semmi más. Nem is tudom semmihez hasonlítani, akkora szar..
  • basta002
    nekem is lenne néhány ötletem... de a fizikát kihagytad a felsorolásból
  • LeePí17
    ha ez nincs benne : "van sztorija, rendelkezik ilyen szintű prezentációval"
    akkor kapásból a WR / WR2 jut eszembe....
  • SötétBarom
    Ennyi oltás után mondjon valaki egy olyan játékot, ahol nem idióta pályaautókkal kell menni, lezárt versenypályán, vannak benne licenszelt, utcai verdák ( a népszerűbb fajtából), van sztorija, rendelkezik ilyen szintű prezentációval és tud nekem linkelni screenshotot... htx.
  • LeePí17
    toca3 is ugyan ez a stílus...
    (ismerem..bár már ott is rentgeteg csíter van..)
    ha gamézni akarsz GTR2 lfs..
  • basta002
    kérdésem nincs, remélem azért véleményt lehet nyilvánítani... ez a játék egy gagyi arcade, ne várjatok sokat tőle, aki vezetni akar ajánlom az lfs-t, toca 3-at...nem tudom mi a ... szerettek benne??
  • LeePí17
    van olyan menü h autosculpt..bár nagy baromság.. mert nem lessz a nitrózásnál láng a kipufogónál.. juuuj milessz akko...