Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuperCharger
Helló. Nem akarok bunkó sem lenni, meg leszólni sem akarom a videókártyádat, de a FAQ-ban van a támogatott grafkártyák listája, és ez nincs rajta.
És az MX 440 sajna egy elég gyenge, játékok (pláne maiak) által nagyon gyéren támogatott kártya...
😞

Asszem az nVidia-t sem nagyon érdekli már, hogy kompatibilissé tegyék bármilyen szinten is a mai játékokkal. 😞
(sajnos ideje beruházni)

hát lehet, hogy a videókárty az gondot jelent

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Rumblepad2-vel nyomom két analóggal, és nekem nem ugrál sehol, a kilépésen kívül (q) mindent meg lehet csinálni vele.
Sziasztok

Nekem az a gondom, hogy nem indul el a játék, elõszõr fekete képernyõ volt majd frissitettem a videokártyám illesztõprogiját és utána csak kockákat látok! Hang van? Lehet hogy nem fog menni a gépemen? 64MB videokártya, nvidia GeForce4 MX 440 with AGP8x? Elõre is köszi a választ

hát csak tuningolni akarom a saját autóknál, versenyezni nem akarok vele. nem cserélem le az RX7est 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

lalakov
Valami Dodge (elnyertem), de egy kalap irányíthatatlan szar.
SuperCharger
Nálam is csinálja ezt. Be szoktam nyomni félig a gázt, akkor abbahagyja. Ez nem Windowsos v. játékbeli beállítási probléma, egyszerûen a játék van szarul megírva. ( Underground2-ben és MW-ben is ugyanez volt. Vagy figyelmen kívül kéne hagynia az analóg kontrollereket, ha nyomtál egy billentyût, vagy 1 az 1-ben figyelmen kívül kéne hagynia a menükben. Gondolom ez vmi hülye konzolos "örökség", ahol a menüben is analóggal navigálnak, és ahol az analóg tengelyek mind visszaállnak középre. )

háát Nemtom AsztonmartinDB9-et vettem és egy rakás szutyok a ChargerRT hez képest. 😞
Nem te, hanem azt nem tudom, hogy az én masinám hány éves

Bocsi hogy férreérthetõen irtam.

Megtudja nekem mondani valaki, hogy Wolfnak milyen autója van? Én nem ismerem fel, de tetszik, és szeretném feltuningolni, de még nincs meg szerezve.

Az RX7 nagyon jó autó, vagy a többi autó a pancser amit a gép irányit? Most járok 50%nál, és az RX7esem még mindig olyan széria autó, ahogy kihoztam a boltból, csak annyit tuningoltam rajta, hogy feketére festettem. Es nincs ellenfelem eddig, Angiet, meg a körzetét is olyan simán legyõztem hogy hihetetlen. A fönökversenyben 15-20 másodpercet vertem rá, A kanyonban, meg már 35% nál megvertem. Mivel ilyen könnyû volt 4szer is visszatöltöttem és negyedikre elnyertem az autóját. <#zavart1>

Ya és mikor tudom már az autosculptban átalakitani a kerekeket, meg a légterelõket?

svédcsepp
höhö nekem is van ez a dolog.Olyankor fullra tekerem a kormányt jobbra utána meg balra és megjavúl.<#wink>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Én? Vagy a gépem? <#guluszem1>

Hát, a gépem nem mai darab, s én sem vagyok már tizenéves. Sõt! De ez nem ide tartozik...

A hangkártyá (integrált) kikapcsolást meg kipróbálom. Késõ délután beírom az eredményt.

WANNA PLAY???

a garázsban, belépsz a testreszabás menübe, azonbelül a teljesitménybe és ott tudod

Nem hiszem, hogy igazán a lapozó fájl mérete a kicsi és azért akad meg igy. nekem is kicsi volt egyszer játék közben felis jött egy ablak, és bele villogott a képbe, de nem foglakoztam vele és játszottam tovább, és csak ritkán volt egy pici szaggatás. de persze megnõveltem utána 3000MB-ra re<#vigyor3>

Valaki irta, hogy nincs jól optimalizálva. én ezzel nem értek egyet. Nekem Abit IC-7, P4 2,6GHz northwood, Ati rad 9600pro 128MB, 256MB RAM, van a gépemben, és közepes grafikán 1024ben, az autó max grafon tökéletesen fut ilyen kevés rammal. Vagy az én gépem annyival jobb, mint EmLacee-é? Bár már nem is tudom, hogy hány éves.

Sziasztok!

Az a gondom hogy felraktam minden teljesítménytuningot, de még relative a játék elején nyárok (40%), viszont továbbra is kijelzi verseny után hogy elérhetõvé vált ez, és ez viszon 2. szintû!Ezt hol tudom rárakni a kocsimra?Lehet hogy láma kérdés volt!😄
Segitsen valaki pls!Köszi
SuperCharger
Igen, ellenben ha nem lesz hang, de akadás sem, akkor már közelebb vagyunk hozzá, hogy hol lehet a baj 😉

Jaja! Ki van kapcsolva!

A vinyótöltést megnézem délután, mert most dolgozok...

Ha letiltom a hangkártyát, akkor nem lesz hang. Vagy igen?

Action:
Ilyen nekem is van. A játék fõmenüjében szoktam a kormányt (Logitech Formula Force GP, FFB-s. Ha jól tudom így hívják) mozgatni, s egyszercsak jó lesz. Erre nem tudok mit mondani.

WANNA PLAY???

SuperCharger
A lapozófile legkisebb mérete az, ha kikapcsolod, szerintem. Kapcsold ki teljesen, vagy vedd nagyobbra, hátha változik valami.

Van vinyótöltés, mikor megakad? Kerreg, ad valami hangot, világít a vinyó LED?

Próbáld meg letiltani Windowsban fullra a hangkártyát(Eszközkezelõ), és indítsd úgy a játékot. (már ha elindul)

nekem is sötét már a monitorom, minden fényerõ maxon van kint is meg a játékban is 😄

De pont ez a problémám hogy nemlehet...Ugy képzeld el az egészet,mintha belépnél a controls menübe és elkezdenéd folyamatosan nyomni a lefelé nyilat és csak nyomnád nyomnád...ezért nemtudok ott semmit állitani.Olyan mintha beragadt volna a fékpedál,pedig nem...

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Yrda
sziasztok a játékban nem tudom, hogy észrevettétek, hogy ha neki megy az ember a falnak akkor van úgy ,hogy 2 kerékre áll az autó, vagy kanyarban is volt, hogy nekem 2 kerékre állt 😄D

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

próbáld újyra beállítani CArbON-ban a controllersnél..más megoldás nemnaon van:S
Meg az a nagyon furcsa,hogy ha letesztelem a windowsban a játétkvezérlõknél akkor ott hibátlanul mükõdik...de ahogy belépek a játékba megõrül.

Nemigazán segit az sem...😞

vagy properties vagy advanced nemtom😄😄de valszeg utóbbi
5let:vezérlõpult->game controllers(játékvezérlõk)ot kiválasztod a kormányod és calibrate gombra katt
Sziasztok!

Kormányproblémám van...bárhogy állitom be a kormányt(Logitech MOMO) egyszerüen képtelen vagyok játszani mert a program ugyérzékeli mintha egyfolytában nyomnám a féket.Tehát már a menüben sem tudok semmi állitani,mert elkezd lefelé vágtatni a beállitások között és nemlehet vele semmit csinálni.
Más játékoknál ilyen akkor volt amikor a combined moddal nemvolt valami rendben a pedáloknál,de itt nemtudom ezt megszüntetni.
Tapasztalt valaki ilyet? Esetleg ötlet?
Elöre is köszönöm

jaja😛
Noninnyó
De ott van még a Kihívás, és a netes játék is, szóval még nincs vége 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
OFF

Sajátgépre jobb klikk, tulajdonságok, majd Speciális fül, és a Teljesítménynél a Beállítások gomb, majd újra a Speciális fül, és legalul Módosítás.

ON

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Hell.Sztem az a baj hogy kicsit rövidre sikerült..és kb 10-12óra alatt végigvittem,de amúgy nagyon jó.A Drift az valami eszméletlentáp..
SUBARU POWER
És ezt hol tudom növelni?

Noninnyó
Erre a mentés-dologra kíváncsi leszek én is. Kb 1 óra múlva hozza a postás a CE-t, jó lenne, ha a jelenlegi 92%-os teljes állást átvenné az is, meglátjuk. A lapozófájl a virtuális memória a gépen, amit lefoglal a rendszer. Azért nem árt megnövelni, nálam olyan 1.5 GB-nyi.

De a mentést bemásoltam ugyanoda.

EmLacee: "Nálam a lapozófájl mérete a lehetõ legalacsonyabbra van véve. Lehet, hogy ez okozza a próblémámat" Mi az a lapozófájl?

Még egy tippem van.

De ez már lehet, hogy nagy hülyeség:
Nálam a lapozófájl mérete a lehetõ legalacsonyabbra van véve. Lehet, hogy ez okozza a próblémámat?

WANNA PLAY???

mert "újratelepítettem" azé...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Héééééé, újratelepítettem és nem olvassa a mentésem, azt írja betöltés sikertelen!! Ez miért van?

Yrda
nincs még peccs

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Olvastam a FAQ-t. Bocs, de ha már van peccs, akkor valaki nyög nekem vmit???

PEACE
GanXstaZoleeWrk
ez a jatek sincs optimalizalva nyugi mint a mostaniak kozul a 90% nem hiszem el hogy CFben ket 1900xtx-et fullra kihajtana full grafon ezt 1 kartyanak el kéne vinnie. Szarnak a programozok az egeszre olyan amilyen majd vesznek még több és drágább hardvert az emberek 😄 sajnos.

GanXstaZolee#2709

Segítsetek!

Játszom a game-mel vagy 30 percet aztán hirtelen a Windows hibát észlel, leáll minden, mentés elveszik. Mi a franc van? Van már patch? Vagy egyéb help ???

Köszi
MW nálam is szebb és gyorsabb volt.
Igen! Normálisan fut. Viszont véletlenszerûen megfagy. Zene folyamatos, vagyis nem zeneváltásnál van ez. Elõször csak "néha", mikor versenyzek (amikor egyszerre több kocsi is vana pályán), s nem csak akkor, ha belém jönnek. De ha lefutottam az adott versenyt, s utána tovább megyek, akkor már szimplán a kóbórlás során az utcán is meg-megfagyogat. S ha újra versenyeznék, akkor viszont már egyszerûen élvezhetetlenné válik az akadás miatt.
Mégegyszer mondom, ez nem szaggatás, hanem pillanatnyi megfagyás.
Ugye, mert 640*480, alacsony grafikai részletesség melett azért ne akadozzon már a játék ilyen gépen, mint az enyém! Vagy nem?

A winreinstall esetleg segíthetne?

tegnap raktam fel, s egyszerûen 4% fölé nem tudok jutni, mert egyszerûen nekem élvezhetetlen. Az MW-vel nem volt ilyen problemám.

WANNA PLAY???

SuperCharger
Hogy érted a megakadást? Megy a játék tûrhetõen, és csak úgy idõnként, véletlenszerûen megfagy pár másodpercre? Vagy rendszeresen egy nagyon rövid idõre?
Teljesen véletlenszerûen történik? Vagy esetleg egy bizonyos helyen a pályán, vagy amikor bejön eléd egy bizonyos autó, vagy amikor zenét vált estleg?

hát mentem 1 körversenyt a Rend éber õrével..
ellenük:

és a vége ez lett:

nemsokkal de jó voltam ^^

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sziasztok!

Nekem volna egy kis problémám.
A gépem: NF-7, Barton 2.2GHz, Ram: 1 GB 400MHz, 6600GT.
A problema: játék nálam MEGAKAD. Fõleg akkor akad, mikor a pályán nem csak én megyek, hanem más is. Elõször arra gondoltam, driver hiba. De nem. Bármilyen drivert rakok fel (84.21, vagy a 93.71, ezzel a kettõvel próbáltam) mindig megakad a játék, bármilyen grafikai részletességgel. A win 1 hónapos, legújabb directx.

Kipróbáltam a Razor és a magyar verziót is. Mindkettõnél ezt csinálja.

Szóval az akadásra van valamilyen megoldás?

A segítségeteket elõre is köszönöm.

WANNA PLAY???

pont azt mondom ... jobb a rendõr mint a fullos slr xD

az angol ugy írja ki a pontokat hogy 1;175;567
a magyarositásom ami nekem van meg ugy h. 1175.567
<#hehe>

Yrda
jah sehol még ki se jött

Melyikek a legjobb beállítosok driftre?? Gondolok itt a motor, gumi, felfüggesztés meg ilyenekre...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...