Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az MX 440 sajna egy elég gyenge, játékok (pláne maiak) által nagyon gyéren támogatott kártya...
😞
Asszem az nVidia-t sem nagyon érdekli már, hogy kompatibilissé tegyék bármilyen szinten is a mai játékokkal. 😞
(sajnos ideje beruházni)
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Nekem az a gondom, hogy nem indul el a játék, elõszõr fekete képernyõ volt majd frissitettem a videokártyám illesztõprogiját és utána csak kockákat látok! Hang van? Lehet hogy nem fog menni a gépemen? 64MB videokártya, nvidia GeForce4 MX 440 with AGP8x? Elõre is köszi a választ
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Bocsi hogy férreérthetõen irtam.
Az RX7 nagyon jó autó, vagy a többi autó a pancser amit a gép irányit? Most járok 50%nál, és az RX7esem még mindig olyan széria autó, ahogy kihoztam a boltból, csak annyit tuningoltam rajta, hogy feketére festettem. Es nincs ellenfelem eddig, Angiet, meg a körzetét is olyan simán legyõztem hogy hihetetlen. A fönökversenyben 15-20 másodpercet vertem rá, A kanyonban, meg már 35% nál megvertem. Mivel ilyen könnyû volt 4szer is visszatöltöttem és negyedikre elnyertem az autóját. <#zavart1>#zavart1>
Ya és mikor tudom már az autosculptban átalakitani a kerekeket, meg a légterelõket?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Hát, a gépem nem mai darab, s én sem vagyok már tizenéves. Sõt! De ez nem ide tartozik...
A hangkártyá (integrált) kikapcsolást meg kipróbálom. Késõ délután beírom az eredményt.
WANNA PLAY???
Valaki irta, hogy nincs jól optimalizálva. én ezzel nem értek egyet. Nekem Abit IC-7, P4 2,6GHz northwood, Ati rad 9600pro 128MB, 256MB RAM, van a gépemben, és közepes grafikán 1024ben, az autó max grafon tökéletesen fut ilyen kevés rammal. Vagy az én gépem annyival jobb, mint EmLacee-é? Bár már nem is tudom, hogy hány éves.
Az a gondom hogy felraktam minden teljesítménytuningot, de még relative a játék elején nyárok (40%), viszont továbbra is kijelzi verseny után hogy elérhetõvé vált ez, és ez viszon 2. szintû!Ezt hol tudom rárakni a kocsimra?Lehet hogy láma kérdés volt!😄
Segitsen valaki pls!Köszi
A vinyótöltést megnézem délután, mert most dolgozok...
Ha letiltom a hangkártyát, akkor nem lesz hang. Vagy igen?
Action:
Ilyen nekem is van. A játék fõmenüjében szoktam a kormányt (Logitech Formula Force GP, FFB-s. Ha jól tudom így hívják) mozgatni, s egyszercsak jó lesz. Erre nem tudok mit mondani.
WANNA PLAY???
Van vinyótöltés, mikor megakad? Kerreg, ad valami hangot, világít a vinyó LED?
Próbáld meg letiltani Windowsban fullra a hangkártyát(Eszközkezelõ), és indítsd úgy a játékot. (már ha elindul)
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Kormányproblémám van...bárhogy állitom be a kormányt(Logitech MOMO) egyszerüen képtelen vagyok játszani mert a program ugyérzékeli mintha egyfolytában nyomnám a féket.Tehát már a menüben sem tudok semmi állitani,mert elkezd lefelé vágtatni a beállitások között és nemlehet vele semmit csinálni.
Más játékoknál ilyen akkor volt amikor a combined moddal nemvolt valami rendben a pedáloknál,de itt nemtudom ezt megszüntetni.
Tapasztalt valaki ilyet? Esetleg ötlet?
Elöre is köszönöm
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Sajátgépre jobb klikk, tulajdonságok, majd Speciális fül, és a Teljesítménynél a Beállítások gomb, majd újra a Speciális fül, és legalul Módosítás.
ON
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
SUBARU POWER
EmLacee: "Nálam a lapozófájl mérete a lehetõ legalacsonyabbra van véve. Lehet, hogy ez okozza a próblémámat" Mi az a lapozófájl?
De ez már lehet, hogy nagy hülyeség:
Nálam a lapozófájl mérete a lehetõ legalacsonyabbra van véve. Lehet, hogy ez okozza a próblémámat?
WANNA PLAY???
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
PEACE
GanXstaZolee#2709
Játszom a game-mel vagy 30 percet aztán hirtelen a Windows hibát észlel, leáll minden, mentés elveszik. Mi a franc van? Van már patch? Vagy egyéb help ???
Köszi
Mégegyszer mondom, ez nem szaggatás, hanem pillanatnyi megfagyás.
Ugye, mert 640*480, alacsony grafikai részletesség melett azért ne akadozzon már a játék ilyen gépen, mint az enyém! Vagy nem?
A winreinstall esetleg segíthetne?
tegnap raktam fel, s egyszerûen 4% fölé nem tudok jutni, mert egyszerûen nekem élvezhetetlen. Az MW-vel nem volt ilyen problemám.
WANNA PLAY???
Teljesen véletlenszerûen történik? Vagy esetleg egy bizonyos helyen a pályán, vagy amikor bejön eléd egy bizonyos autó, vagy amikor zenét vált estleg?
ellenük:
és a vége ez lett:
nemsokkal de jó voltam ^^
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nekem volna egy kis problémám.
A gépem: NF-7, Barton 2.2GHz, Ram: 1 GB 400MHz, 6600GT.
A problema: játék nálam MEGAKAD. Fõleg akkor akad, mikor a pályán nem csak én megyek, hanem más is. Elõször arra gondoltam, driver hiba. De nem. Bármilyen drivert rakok fel (84.21, vagy a 93.71, ezzel a kettõvel próbáltam) mindig megakad a játék, bármilyen grafikai részletességgel. A win 1 hónapos, legújabb directx.
Kipróbáltam a Razor és a magyar verziót is. Mindkettõnél ezt csinálja.
Szóval az akadásra van valamilyen megoldás?
A segítségeteket elõre is köszönöm.
WANNA PLAY???
a magyarositásom ami nekem van meg ugy h. 1175.567
<#hehe>#hehe>
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...