22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
hutkai #19955 Csá.
Nemtudjátok mi lehet a baj ha elindítom a gamet és az intronál újraindul a gép bedig a rendszerkövetelmények bőven megvannak???!!!! -
#19954 Most a Carbonrol van szó nem? Nekem is sok régi játék elindul XP alatt, de van ami nem! Mindegy. -
xyxy #19953 Üdv. Nekem annyira kell a carbon, mint mindenki másnak, de nincs pénzem. Erre biztosan mindenki azt mondaná, h hülye az, aki megveszi, jobb letölteni. Én csak annyitól félek, h az illegális oldalakról letölthető Carbon nem túl jó minőségű, és esetleg még tönkre is teheti a gépem. Mit gondoltok? Baromság, amitől félek, szedjem le mint álat, vagy nem? -
#19952 lehet, hogy írtam, nem tudja betölteni, mivel hogy nincs is ott. gondolom elkurtam valamit, azért érdekelne, hogy mit... -
Mike 007 #19951 van néhaány windows 98 meg 95-ös játékom de az én gépemen is elindulnak -
Mike 007 #19950 nem mert ez sokkal újabb gép mint az a gép(nővérem gépe)szal az P3-as
amin tuti hogy el se indul -
#19947 Akkor lőjjem át a nyelvet angolra? :S Mind1 ha csak így lesz jó hát egye fene! THX a segítséget!! -
#19946 Szerintem sikáld le a Windowsodat, tedd rendbe a rendszert...szerintem elég szar lehet már ha több játéknál is ezt tapasztaltad! És használj friss drivereket! Aztán játtszhatsz!! -
LeePí17 #19945 az nembaj h 11éves vagy..csak ésszel fórumozz...
(ha nagybetüvel írsz..az ordibálásnak számit
ha 1 hszbe teszed mondanivalódat sztem hamarabb kapol értelmes választ..mint h 5hszben..majd utána meg kapod a lámázást :))
ez csak 1 baráti fórum tanács :D -
#19944 :-) -
#19943 Ne magyarul játtszd! -
LeePí17 #19941 1éni szoc problem -
Mike 007 #19940 jóvanna
van már ígyis elég bajom -
foldi6 #19939 köszi
-
LeePí17 #19938 mi lenne ha nem ordibálnál??
és mi lenne ha 1hszbe gyűjtenéd össze a mondanivalódat....
nem rongálnád szét a topikot -.- -
#19937 Hali!
Tud valaki megoldást arra h ne vágjon ki a játék 3 verseny után? Meg ha szabadon mászkálok a városba akkor is kidob egy idő után... :( A választ előre is köszi! -
#19936 Állítsd a játék nyelvét vissza angolra! Akkor nem fog kilépni csapatszerkesztésnél! A FAQ- ban találsz olyan progit amivel egyszerüen vissza tudod állítani, vagy a regedit- ben is megteheted ezt. -
#19935 service pack melyik?
-
foldi6 #19934 Lenne 1 kérdésem, h miért léphet ki? ennél a résznél vagyok:
amikor Angiet megverem, elnyerem tőle az autót, akkor lélp ki mikor aktiválom az új csapattagot,de addig nem ajánl fel mentést 18%körül -
gomba001 #19930 van hozzá olyan mentése valakinek vagy patch-e vagy trailer-e amibe kipörgetva rengeteg pénze van? -
#19929 Miylen vindowsod van?
-
Mike 007 #19923 Bár valamit kilehet próbálni, hátha működik:
1. Maxi image-t szedjétek le
2. Eredeti exe-t tegyétek vissza
3. Mountoljátok be Daeomn toolsal
4. sd4hide nevű progival ügyködjetek még
-
#19922 Ugye-ugye! Nekem is volt már ilyen egy-két játéknál, és tele volt Jefoo- val a gépem azért nem indult a gém... -
Mike 007 #19921 bakker
máris 50 izé mizét talált -
Mike 007 #19920 de már a demónál is ezt írta ki
aztán el se indul szal szar -
Mike 007 #19919 megnézem a víruskereső progimmal
-
Mike 007 #19918 szted,
?
-
#19917 Szerintem virus -
Mike 007 #19916 és P4-es gépem van -
Mike 007 #19915 sziasztok!
elolvastam a FAQ-t és nem találtam amit kerestem
szóval:felraktam a játékot, crack-eltem már és amikor elindítom akkor fekete képernyő 3 másodpercig aztán kilép és azt írja ki hogy:NFSC.ese hibát észlelt ezért leáll. A kellemetlenségér elnézést kérönk!...
aztán ennyi
megmondanátok mi a baja?
és még az is furcsa hogy a nővérem gépén vannak olyan játékok amik elindultak de az enyémen nem!!!!!a need for speed most wanted-ben is a belvárosban lévő naky parknál ott akadozik!!!
megmondanátok mi a baja?addig is köszi!!!!! -
Lack #19914 lehet, hogy azt a profilt kéne betöltened a carbon indítása után, amelyik a 100%-os mentést tartalmazza, nem pedig a saját profilodat -
#19913 kösz, hogy válaszoltatok, mindegy, már megtaláltam a 100% savet.
egyetlen kérdés, hogy hogyan tudnám berakni? azt írja a read me, hogy amit kibontottam fájlt rakjam be a dokumentumok/carbon mappába.
az megvan, mert amellé a fájl mellé raktam ahol a saját mentésem van.
de nem tölti be a 100%ost. tudja vki mit rontottam el?
anyázók mellőzzenek PlZ -
#19912 igen, tényleg jobb visszaolvasni a napi 2000 spam közt a 3 értelmes hsz-re, minthogy mivel ugyis tudod fejből, beírnád, hogy mit csináljon, vagy mit ne csináljon.... -
Samthek #19911 Mire várható a patch? és sztetek megoldja ezt a rengeteg problémát ami a játékban van? -
Lack #19910 Szerintem sem rossz a játék. Sőt a MW után kellemes csalódás (legalábbis nekem). Mondjuk tízezret én sem adok érte(mert nem tudok).
Eljátszogatok vele (ha van időm) de az első számú favorit jelenleg a GTR 2. -
zsgaby #19909 Szerintem nem rossz, de NFSU óra epizódról epizódra egyre kevesebb az ötlet. Sőt a jó ötleteket sorra kiveszik (drag race). És ugyanúgy tízezret kérnek a játékért. <- Na EZ SZÁNALMAS. -
Lack #19908 Úgy néz ki a dolog, hogy sok "ember" (kisgyerek) a megjelenés hetében ledurrantotta a gamét warezben. Meg húdevárta, húdejó, meg király a game. Aztán a game rövidnek bizonyult, végigtolták 24 óra alatt, aztán most meg már fikázni is szabad? hogy á mégsem olyan jó, sőt hú de szar. Hát szánalom. -
Lack #19907 " Muscle car esetén a blower felemelése a motorházból történik??? Vagy hogy a Spoiler csak kinézethez tényező meg a leültetés " - szerintem egy kicsit nem ártana a dolgoknak utánagondolnod, eddig a NFS egyik része sem szimulátornak készült, és szerintem ezentúl sem fognak a készítők szimulátort faragni a következő rész(ek)ből. Szóval elkezdeni itt összehasonlítgatni egy szimulátorral felesleges, értelmetlen, és hülyeség. -
#19906 JA hogy a carbonról is írjak:
Ez egy trágya fos. Bocsánat hgy emelem a totyik színvonalát de hol látott már olyat az ember, hogy egy Muscle car esetén a blower felemelése a motorházból történik??? Vagy hogy a Spoiler csak kinézethez tényező meg a leültetés. Ez valami borzalmas.... Hihhetetlenül igénytelen... Valaminht azt sem hiszem el, hogy nem voltak képesek megoldani, hogy legalább nevet adjanak a kicseszett motoroknak... ez valami egészen hihetetlenül az autós játékok legalja... csillivilli szarság... -
#19905 Anno egy magyar csapat az Invictus csinált egy ilyen játékot Street legal majd Street Legal Redline racing néven. Rettenetesen jól volt moddolható és valós fizikát használtak teljesítmény kiszámoláshoz, lehetett tuningolni, motort cserélni egészben, akár részegységeket turbocharger-t venni új autókat venni teljesítmény görbét finomhangolni. 2 hatalmas hibája volt. Optimalizálatlanság (a nagyfelbontású autómodellek és fizika miatt egyetlen akkori gép sem bírkózott meg vele) Valamint az autók hivatalos licencének hiánya.
Szerintem annál jobb tuningolós játékot még nem csináltak. (ha a tuning részt vesszük alapul) Volt benne városon belül való körözés tesztpálya tesztelni a gépedet időket lehetett javítani mindent lehetett állítani benne... Kb 2 évvel az NFS UG előtt. Ja és nem voltak lezárt pályák és könnyen előfordulhatott, hogy egy nagyobb pukli után leesett az olajteknő vagy épp egy frontálpuszinál kiesett a motor. Az utcán lehetett versenyeket bonyolítani (ergo kimentél a garázsból kerestél egy versenyzőt kijelöltétek az útvonalat és verseny pénzért aztán ahogy haladtál előre a rnaglistán PinkSlips-be. Nem ismerős a menet? Szerintem nagyon is...