Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesommal szeretnenk jatszani NFSC-t LAN-on, viszont semilyen programot, vagy frissitest, ami ezt lehetove tenne. Tud vki segiteni?
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Ha tudtok valami megoldást Carbon Multiplayer re please help!!! sürgõs
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
<#falbav>#falbav>
Engem az érdekelne, hogy tud-e valaki belinkelni nekem egy 100%-os mentést? A karrier ki van pörgetve, de ablak szinezés és ilyenek még lakat alatt!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Én régóta nyomom az Nfs külömbözõ részeit és
nekem eddig az undergrund tetszett a legjoban.
A carbonnak fõként a vásárlós szerelõs része nem tetszik.
Túl van bonyolítva és nem látom néha a fától az erdõt.
Szóval az a része tényleg fos. Meg ,hogy minden versenyt ugyanaz a csaj indít ugyanabban a ruhában. Már ide érzem a szagát.
A többi elmegy. Sok szódával 8))
Jah köszi a zeneoperátort. Bevált.
Utólag is szívesen.
Isten nem bottal, hanem VMware.
A carbonból hogyan lehet kiszedni a zenéket?
Elõre is köszi.
Mikor leverem azt Angie-t (21st Street), és ugye megyek Samsonhoz, lefagy az egész, és kilép. Mármint akkor, mikor már bejön a csapatos menü. Mondjuk alapból ezt csinálja, mikor ide megyek, de, hogyan tudom megoldani, hogy ne lépjen ki? Hátha valaki jobban emlékszik, mint én...
Ha igen, hol?
nekem 416 de bizonyítani képpel csak 414-et tok
én nem vagyok nagy nfs-es,de most 5 napja rákaptam a carbonra!
a problémám az, hogy az elején választottam egy rx8ast tuningoltam, de már nem elég a következö versenyekhez, és nem tudom, hogy kell új kocsikat a karrierembe betenni/használni! Kiirta pár fönökmeccs után, hogy ez+az a kocsit megnyertem, de a karrierembe nemtom betenni! 😞
már minen terület az enyém, kivéve a piros, de abból is egy már alattam van! elöre is köszi a segítséget, hello
de ha fontos a véleményem nem lessz sokkal jobb a játék
ja és nem játszotta le az elõzeteseket
Segitségeteket kérném magyarositás ügyében!
EREDETI COLLECTOR EDITIONOM VAN, Usaból hozták...
problémák:
1. átirom registryt ... semmi, angol marad a játék
2. magyarra állitim dodoval, kifagy a csapat választásnál... ezek után vissza irtam en re, else indul vagy ha igen angol lesz!
1.4 patchom van.
téma keresöbe: irtam ezeket: fagyás, eredeti, magyarositás, de mindenki a warezzal volt elfoglalva. Eredeti gammához nincs még megoldás, várjak patchre?
köcce a választ!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

egyébként: "A registryben állítsátok át a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed Carbon local-t vissza 'en'-re. A játék magyar lesz, de megszûnnek ezek a zavaró hibák!"
FAQ
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Közben megtaláltam ugyanezt a problémát a #22265-ös hozzászólásban, de magyarázatot nem találtam a problémára <#shakehead>#shakehead>
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
A karrier módban ha ki akarom rúgni a csapatomból Sal-t (az elsõ blokkolót), akkor a játék lefagy. Ha mást akarok kirúgni, akkor nem fagy le. Miért van ez?
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Leszedtem a Save EDitort, és mindent unlockoltam vele, kivéve a pályákat, és a csapattagokat!
Nem tudjátok mivel lehet õket megnyerni?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
URL: http://www.fmp1.net/hirek/?p=62
www.FMP1.net - havonta más főnyeremény, írj és nyerj!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim