22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• deestroy
    512 Rammal mit vársz? Videókarid se a legerősebb...
  • Garyskillz
    hali mindenkinek! Egy teljesítménnyel kapcsolatos problémával fordulok hozzátok. Szal a gépem a következö: Pentium 4 2,4Ghz, 512DDR, Geforce 6200 256DDR. A probléma pedig az, hogy a játék 640x480 minimum grafikával is 10-12fps-el megy a körversenyeknél, a sprinteknél, a race wars, és az olyan versenyeknél ahol több autó ellen jáccok, de ahol pl driftelni kell v canyon duel azok még highon is viszik a 25-30fps-t, és nemtudom, hogy mi lehet a hiba oka... Haveromnak fele ennyi memóriája van és nála gond nélkül megy.. így meg szinte játszhatatlan nekem... Lehet, hogy mégis kevés a memória? Plz hátha ti találtok rá megoldást..
  • whiskeyman
    516 km/h az egyik traffipaxnál a sebbeségem (cheat-tel)
  • deestroy
    Vegyél PC- t!
  • Hasan01
    sziasztok!

carrerbe ps2-őn hogy tudok venni új autót mert nem találom
  • red bull
    Öööö akinek kell 100% os savegame mindennel együtt fullra kipörgetve a jatek az szóljon(JUTALOM KÁRTYA IS MIND MEGVAN)...(HIHI ENYÉM A MENTÉS...CSAK NEM IRTAM BE HAMARABB (PEDIG 2 NAP ALATT PÖRGETTEM KI A JÁTÉKOT) MERT GONDOLOM IGY NEM CSALHAT SENKI ÉS IGY MINDENKI KIPÖRGETI A JÁTÉKOT) hihi ::D:D:D:D:D..szal akinek kell a mentés irjon privibe
  • scorpeeon
    420? Ugyanmár, nem emlékeztek? :)

Bizony, én voltam :)
  • LeePí17
    igen már 420km/ht irt vki..
  • LeePí17
    olvas vissza
  • Pheaper
    vki ment már 402 nél többel ??
  • Doom 4
    na mind1 szóval 0 pontal második lettem pont 0 pontal értem be a célba
  • radeer
    A mai napon a bplus műsorában a Need4Speed : Carbon játékról beszélgetünk + a PS3-ról. Ha valakinek van véleménye és hozzá akar szólni a műsorban elhangzottakhoz az csatlakozzon IRC-n Qneten a #b+ csatihoz vagy látogassa meg a rádió oldalát és hangolódjon rá a műsorra, ha érdekli. A műsor 18h-21h ig tart de már megy a felvezető.
    bplus radio
  • Doom 4
    utolsó BOSS verseny 2of2 stage
  • Doom 4
    utolsó BOSS verseny 2of2 stage
  • Szabi1991
    nállunk itt a kőzelben van egy bolt ahol lehet kapni..

de a carbonban sehol..
  • LeePí17
    NEON NINCS!! és ne ordibálj!
    thx!

és különbenis kereső!!
  • Pheaper
    szevatok! melyik kocsi megy a leg gyorsaban? mert a corvettal csak 402 vel tok menni ..
  • barret
    Hmmm rakétákat? Igerem a legkozelebbibe berakatom azt is :D
  • LeePí17
    nincs -.-
  • fery02
    Van valami mód arra, hogy lejátszhassam a videókat a windowsban?
  • GreKom
    Hogy ez mekkora hulladék. A Most Wanted-ed kihagytam, meg se néztem, látom már ezt sem kellett volna.
    Ez a rendőrségi üldözés ez lol, nem értem miért nem lőnek rögtön rakétákat :)
  • zoliapu
    Hát nem is tudom...

A demo CRC hibával kilép telepítéskor.
    pedig a www.gamershell.com -ról szedtem le... hogyaza "+%!+!/%+!

A razor -os fullos játék i sem megy.
  • Szabi1991
    GTASA :
  • Mike 007
    rájöttem hogy mi a baj hogy nem indul
    a gépemen az alaplap vagy mi a f*sz
    nemsoká ki lessz cserélve és JÁTSZHATOK RAJTA!!!!:D:D:D:D:D:D:D:DDDDDDDD
    Milyen alap 3 kocsi közül választhatsz amikor kezdődik a játék?
    Leírnátok pls. addig is thx(muscle,exotic,tuner, és autó márka a így ha lehetne)kösz addig is too
  • jakewyler
    Hali gyerekek
    Még megy a netes móka,vagymár kiadtak vmi patchet hozzá?
  • kiscsanesz
    Szevasztok!Tudtok valamit hogy hétvégén mikor hol stb. lesz a carbon verseny?ha valaki tud róla valamit írja meg a [email protected]őre is köszi mindenkinek!
  • SötétBarom
    remek ötlet.. ^^
  • Hassan B
    LimeWire....
  • SötétBarom
    Mindenhol instrumental van.. Az EA Trax menüpont alatt is.. Egyedül az introban szól egy rövid ideig a szöveges verzió.. (+ az EA honlapon meg lehet hallgatni az első 30másodpercét..)

=( Kéne mer kurva yo...
  • LeePí17
    sry..de nem..
    talán DC++
  • SötétBarom
    Ekstrak feat. Know-1 - Hard Drivers

Ezt a számot látta valaki nem instrumental formában???
    Ha igen, toljon már egy linket htx.
  • tmisi
    Ha a shader beállítás low-on van, valóban szinte minden fényt levesz a kocsiról, azért lehet fekete (azaz sötét, ha erre gondolsz).
  • tmisi
    A támogatott videókártyák szerintem azok, amelyeken letesztelték és gond nélkül futott a játék. Ráadásul, ha elolvasod a hivatalos gépigényt, azt írják, hogy minimum 64MB-os kártya kell. A tied meg 128MB, és ezek szerint még a chip is megbírkózik vele (bár a gyors proci ezt kompenzálhatja).
  • Demian86
    Üdv Srácok!

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani valamit.

"Támogatott videokártyák:
    NVIDIA GeForce 4 Ti-4200, Ti-4400, Ti-4600, Ti-4800
    NVIDIA GeForce FX Series"

Hogy ne rettentsunk el másokat, akiknek gyengébb a kártyájuk, beírhatnátok a listába, vagy külön megjegyzésbe a FAQ-ba, hogy az NVIDIA GeForce 3 Ti-200-ast is, nekem ugyanis ilyen videokártyám van (128MB-os), és szépen, minden gond nélkül megy a játék.
    Képeket raktam be a Garage Topik-ba,és szerintem tényleg szép lett.

Na ez csak egy javaslat volt..

Üdv!
  • zsgaby
    Nekem másodikra sikerült. (elsőre bénáztam)
    Azóta unalomból is sztoktam driftelni (ha túl nehezek a versenyek)
    2-300.000 -eket szoktam egyhuzamban driftelni. Gyorsan kell menni, sokat csúszni.
  • C7
    a francba, már 1 órűja csinálom, de nem megy a drift!!!! menni kéne már suliba. ha megtudom , ki a f*sz találta ki, megölöm! eccer 29000 lett egyből, a végén mégis megelőztek!
  • King of Roads
  • zsoozs
    Miert feketek az autok?

• kircso13
    Hi!

Nekem nem lépked ki, nem fagy le, vedd ki az automatikusmentést, de így mindig neked kell menteni :)!
  • Put2
    Ezt a játékot azért csinálták, h játszaható legyen.. Ha a fizikára mennének rá, akkor L lenne cseszve az egész.. Vagy nem "HÓDITANA" ilyen szinten.. De ez az én véleményem.. Valos körülmények között (fizikára értem) nem lenne ilyen élvezetes a játék!! Mert valjuk be, szerintem, aki játszik vele az élvezi :)) Ha minden kanyart és egyébb dolgokat valosághűen kéne +oldani, akkor senki sem élvezné.. Vagyis L vesztené a varázsát... De mondom, ez az én véleményem... Mindenkinek lehet véleménye:)