Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

svédcsepp
Na mind1....

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

igen

Valaki meg tudta szerezni az összes jutalomkártyát?
neis álmodj rola

Valaki meg tudta szerezni az összes jutalomkártyát?
svédcsepp
A következõ nfsben erõs változások kellenének.Pl én baromira élvezném ,ha ilyen oldscool verdák lennének csak benne (chevy bel air,chevy impala legrégebbi,ford 32 coupé ,stb)És mondjuk nem csajom lenne,hanem csávom és egy rozsaszin ford Tbird-el kezdenék<#idiota><#hehe><#idiota> meg ne kövezzetek nem vagyok homokzsák,de a kocsik azok tényeg változhatnának<#vigyor5>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

sikura
Szeva ! ezt melyk pályán csináltad?

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

norby1007
csõ mindenkinek
vki megtudná hogy lehet szervert csinálni???
mert már a játékkal nem tok mást csinálni ugynis mindent kijáccottam benne
kösz

armageddon666
Huhh akkor újra megkéne vennem corvettet... vagy akkro már inkább dodget? az a gond hogy mind2 muscle ami nemnagyon kanyarodik :S vagyis ugy kicsúszik és nme íven megy...hameg gripre rakom a kereket akkor meg abszolut nem kanyarodik... de ha ez kell akkor megpróbálom 😄

@

Valaki segítene, hogy ezt a xart legyaluljam.. Köcsög EA installer.

Csak halkan, mert ez illegális...

te egnem felvettél msn-rE? mia c iemd?

Firerock
SIKERÜLT😄
köszi mindenkinek aki segített
(75%)
jahh
és Dave nem tiltalak csak megint nem vagyok MSN
császtok
jóéjszakát

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Üdv! Eltávolításnál kiír egy ilyent a game, hogy EAInstall.dll nem található, pedig ottvan a könyvtárban.. van valakinek ötlete ez mitõl lehet?

Csak halkan, mert ez illegális...

mike0013
jutalomkártyák...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hello!
AZt akarom kérdezni,h a játékban nem kapjuk vissza a BMW-t?Mert megvertem Dariust,de a Bömit nem kaptam meg...
Várni a patch-re. Ha egyáltalán a crackeltre fellehet majd tenni

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

http://gportal.hu/picview.php?prt=79943&gid=418499&index=38
nem semmi csucssebesség 1300 km/h

gabo91
Na van már valami patsh féleség a carbonhoz?
Egyébként rájöttem hogy lehet pénz szerezni benne könyedén. Nika ha belép a csapatomba akkor 10% al olcsoban tudok kocsikat venni, de ha eladod öket akkor a rendes eredeti árát adja értük. Pl.: vegyel ford Gt-t 180ezer ért és eltudod adni 200ezer ért... párszor ellehet játszani aztán már is van miböl vásárolgatni...

És mégvalami. Hogy tudom kirugni a legelsõ csapattagom, illetve felvenni azt a csávot aki niki elött lépett be dodge ja van, blokkolo, mert ha felveném egyböl kilép a játékbol, illetve ha kiakarom rugni azt a legelsö tagot akkor szintén kilép, már vagy huszszor probáltam mindig kilépett... Mit lehet ijenkor tenni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

multiban ez quwa fasza !!!!!!!!!<#taps><#mf1>
persze ha nyerek az mééééééééééég jobbb

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

skacok, az ea honlapján, rangosorlva vannaka legjobbak speedtrap-be én vok 19.-ik feltornázom magam az elsõ helyre😄
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/leaderboards.jsp?leaderboard=speedtrap&platformtab=pc

amugy a 07 es shelbyt hogy lehet emgszerezni?

A legujabb driver van fent frissen installálva...
Az meg bebaszna ha a Logitech MOMO-t nem támogatná...mert támogatja csak nekem nem😞

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Nekem az elsõ versen után uninstall volt :S

huzd ki...a driverét uninstalláld..és tedd fel ujra az egészet...ez már csak segit 😊
hanem akkor lehet nem támogatja a gém azt a kormányt xD

ezért kell gémpadot használni..azzal nincs ilyen gond 😛PPP

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

istenostora03
Én Dodge Viper-el vertem el DARIUS-t.11mp volt az elõnyöm elötte.

Ezt nem hiszem el...
Cask ugy dugtam be a kormányt hogy a pedál rajta sem volt és akkor is csinálja,ergó nemlehet köze a pedálhoz,de akkor meg nemértem.
Ha meg elkezd lefelé mászkálni akkor sem hagyja abba ha közben kihuzom a kormányt...
Ha erre valami megoldást talál nekem vki akkor nem tudom mit csinálok.
Beszart volna a kormány?De nemértem mert elvileg a menükben nem a kormánnyal mászkálsz lefelé hanem a pedálokkal nem,

SuperCharger
Meg ha esetleg fut valami Logitech Profiler-szerû progi a háttérben azt lõdd le, nehogy megpróbáljon okosabb lenni.

Firerock
akkor mégses
ezt megpróbálom
csak az összes talpnyalóját meg kell vernem még

Firerock
bocsi
dühbõl írtam😄
most megy az unistall

Dariust bármivel meg lehet verni aminek alapból jó a gyorsulása pl. viper,corvette.A trükk egyszerû az elsõ kanyarnál balról simán beférsz elé onnan tiéd a pálya. Kb 5-ször kell rápróbálni hogy ráérezz a pontos ívre.
SuperCharger
Hát, utolsó tippem, de lehet már próbáltad, hogy húzd ki a kontrollert elõtte, vagy talán csak húzd ki a pedálokat (ha külön ki tudod), és törölj ki minden beállítást, ami analóg tengelyre van rakva.

Mondjuk lehet, hogy ha úgy indul a game, hogy a kontroller nem aktív, akkor nem tudod a Controls-ban átváltani a kormány beállításokra. Ha ez van, próbáld meg úgy, hogy azután húzod ki a kormányt, hogy már elindítottad a gamét. Aztán törölj ki minden beállítást a kormányról. Aztán lépj ki, dugd vissza, indítsd el megint, hátha utána már valahogy középre be lehet lõni a pedálokat, és nem fog elmászkálni.

Vagy, ha még nem próbáltad, állítsd be Windowsban, hogy egynek kezelje a két pedált, csak addig, amíg valami másra át nem tudod konfigolni v. kitörölni.

peeter22
Õ nem igazán mivel az ha jól emlékszem Tier2-es kocsi gyenge lesz egy carrera gt már bõven jó<#hawaii>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Darius amúgy nem nehéz van egy sajátosd vezetési stílusa és ha jól megnézed minsden második kanyarban minimálisan de kicsúszik na ha ezt jól használod ki akkor ki tudod lökni a szalagkorláton és akkor amutomatikusan nyertél

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Picar77
Maxra tuningolt Porsche Caymannal meglehet verni Dariust?

()() (^^)

nekem csak ugy siekrült darius leelöznöm hogy amikor már azt a hosszu van megkellet elöznöm, amugy enekmse sikerült sehogy se wolf se darius, lekelet mident elöznöm

peeter22
Játékon belül EA trax és megnézed, hogy ki is az elõadó.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Carlos
Kicsit lassan gyorsul és alacsony a végsebessége...

Þór vígi þessi rúnar

armageddon666
ÁÁÁÁh.... Darius megver... meg úgy egy csomó versenyben megvernek -.- Wolf is megver Duelban... Fulltuning Skylinenal vagyok...

@

Hy megtudnátok mondani annak a számnak a címét ami a menübe szól?

Carlos
Na, végigtoltam.
Nem tetszett.
Uninstall.

Þór vígi þessi rúnar

reménytelen
Full tuning Chevrolet Corvettel úgy gyõztem le Dariust Canyon duelben, hogy megelõztem, és magam mögött tartottam 10 mp-ig. :-P
DJ Skyline
én SLR-el mentem

thomasthomas
hát nem lesz az...10-12 fájl van és mindegyik igy kezdõdik:
Zzdata ezután számok, a fájlok pedig nagy méretûek.
bemásoltam semmi,options-ba keresgéltem semmi..hihetetlen, de csak ennyi fájl van:12-18
ezután még van egy default.xbe amivel indul...fifa07-nél semmi gind nem volt, de itt semmilyen mappa nincs(xboxos verzió).....vki tudna segíteni vagy igy kell majd hagynom?

elõre is kösz a a segítséget.

lancer

Lancer MR -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Köszi a választ azért, csak kiváncsi lettem volna, nem nagyon játszok 😊

Logitech momo...szóval kétlen hogy azzal lenne a gond,meg más játékban gond nélkül megy...
Csinálta már ezt a MW-ben is de ott megoldodott hogy kivettem combined módból a pedálokat,de itt ez sem számit...😞

Firerock
melyik kocsi a legjobb Darius ellen??(700ezer pénzem van)

Firerock
akkor passz
millen az a kormány?

Az égvilágon semmi nincs,csak egy webcamera de ha az zavar be akkor lesz*pom magam...

Firerock
nincs bedugva semmi
esetleg vmi gémpad?
vagy Repûlõs Joystick?
nekem is ez volt
1ütérzek<#vigyor2>