Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
vki megtudná hogy lehet szervert csinálni???
mert már a játékkal nem tok mást csinálni ugynis mindent kijáccottam benne
kösz
@
Csak halkan, mert ez illegális...
köszi mindenkinek aki segített
(75%)
jahh
és Dave nem tiltalak csak megint nem vagyok MSN
császtok
jóéjszakát
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Csak halkan, mert ez illegális...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
AZt akarom kérdezni,h a játékban nem kapjuk vissza a BMW-t?Mert megvertem Dariust,de a Bömit nem kaptam meg...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nem semmi csucssebesség 1300 km/h
Egyébként rájöttem hogy lehet pénz szerezni benne könyedén. Nika ha belép a csapatomba akkor 10% al olcsoban tudok kocsikat venni, de ha eladod öket akkor a rendes eredeti árát adja értük. Pl.: vegyel ford Gt-t 180ezer ért és eltudod adni 200ezer ért... párszor ellehet játszani aztán már is van miböl vásárolgatni...
És mégvalami. Hogy tudom kirugni a legelsõ csapattagom, illetve felvenni azt a csávot aki niki elött lépett be dodge ja van, blokkolo, mert ha felveném egyböl kilép a játékbol, illetve ha kiakarom rugni azt a legelsö tagot akkor szintén kilép, már vagy huszszor probáltam mindig kilépett... Mit lehet ijenkor tenni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
persze ha nyerek az mééééééééééég jobbb
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/leaderboards.jsp?leaderboard=speedtrap&platformtab=pc
amugy a 07 es shelbyt hogy lehet emgszerezni?
Az meg bebaszna ha a Logitech MOMO-t nem támogatná...mert támogatja csak nekem nem😞
\"We are only slaves to our temptations\"\"
hanem akkor lehet nem támogatja a gém azt a kormányt xD
ezért kell gémpadot használni..azzal nincs ilyen gond 😛PPP
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Cask ugy dugtam be a kormányt hogy a pedál rajta sem volt és akkor is csinálja,ergó nemlehet köze a pedálhoz,de akkor meg nemértem.
Ha meg elkezd lefelé mászkálni akkor sem hagyja abba ha közben kihuzom a kormányt...
Ha erre valami megoldást talál nekem vki akkor nem tudom mit csinálok.
Beszart volna a kormány?De nemértem mert elvileg a menükben nem a kormánnyal mászkálsz lefelé hanem a pedálokkal nem,
ezt megpróbálom
csak az összes talpnyalóját meg kell vernem még
dühbõl írtam😄
most megy az unistall
Mondjuk lehet, hogy ha úgy indul a game, hogy a kontroller nem aktív, akkor nem tudod a Controls-ban átváltani a kormány beállításokra. Ha ez van, próbáld meg úgy, hogy azután húzod ki a kormányt, hogy már elindítottad a gamét. Aztán törölj ki minden beállítást a kormányról. Aztán lépj ki, dugd vissza, indítsd el megint, hátha utána már valahogy középre be lehet lõni a pedálokat, és nem fog elmászkálni.
Vagy, ha még nem próbáltad, állítsd be Windowsban, hogy egynek kezelje a két pedált, csak addig, amíg valami másra át nem tudod konfigolni v. kitörölni.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
@
Zzdata ezután számok, a fájlok pedig nagy méretûek.
bemásoltam semmi,options-ba keresgéltem semmi..hihetetlen, de csak ennyi fájl van:12-18
ezután még van egy default.xbe amivel indul...fifa07-nél semmi gind nem volt, de itt semmilyen mappa nincs(xboxos verzió).....vki tudna segíteni vagy igy kell majd hagynom?
elõre is kösz a a segítséget.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Csinálta már ezt a MW-ben is de ott megoldodott hogy kivettem combined módból a pedálokat,de itt ez sem számit...😞
millen az a kormány?