22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Dexantreal
    Thanks!
  • svani
    http://rapidshare.com/files/2738149/VA-Need_for_Speed_Carbon-2006.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/2738131/VA-Need_for_Speed_Carbon-2006.part2.rar
  • Dexantreal
    Valahonnét letölthető a játékban lévő összes zene? Oké net és google, de úgy értem, hogy fel tette-e már innen a topikból valaki pl rapidshire-re vagy hasonló helyre?
  • [Walaki]D`Lair
    csókolom itten árulják a nídforszíd kartont??
  • svédcsepp
    Jajj ne is mond,olyan már nekem is volt,ráadásul 1x dáriusnál az uccsó versenyben...
  • horitazi
    nekem 2,8 celeron,512Mb ram,ati radeon 9600 128mb ...másnak ennél jobb gépe van és kilép..egyszerűen gázul van összerakva... :S
  • svédcsepp
    FAQ ban olyanról nincs szó,hogy inditásnál bejön a kurzor és a fekete képernyő és ennyi volt..mintha töltene,de nem dolgozik a gép.Tud erre valaki megoldást esetleg?
  • horitazi
    szolídan fogalmazok: ...bughalmaz...
    221ezret driftelek össze (mazda rx8-cal) kiírja ,hogy nyertem,leenterezem,tölt,majd 1szerűen lefagy töltés alatt és kilép
  • 22Barna22
    közben a problem megoldódott de tuningolni alig álltam neki...:( mert kevés a cucc:S MW-ben alapból több volt...:( jah és szerintetek megvegyem a Ford Mustang GT-t? Imádom:D
  • svédcsepp
    Kvancu srácok

Haveromnak csak 512 mega memoriája van.Ne is reménykedjen?
  • david508
    ez nem géptől függő hiba. Nekem 2800Mhz Celeron, 512Mb ram meg Ati 9250 128Mb-al megy és ugyan úgy kilépked.
  • Zealot
    Márminthogy átengedni a tűzfalon? Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, de kipróbálom. Azért ha valaki tud jobbat, várom a tanácsot :)
  • vrobec
    Probald meg leblokkolni az exe file-t, a windows beepitett tuzfalaval, vagy hasonloval.
  • vgez
    én exotikkal megkaptam :o)
  • Zealot
    Helló!
    Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam választ a kérdésemre, ígyhát feltenném. A játék tökéletesen működik, viszont amikor kimegyek a játékból, hibaüzenet NÉLKÜL kifagy a windows. Vagyis a kurzor mozog, de nem tudok semmire kattintani, ctrl-alt-del nem megy, és nem is tölti rendesen vissza a windowsos textúrákat. Ez mitől lehet? Minthas úgy vettem volna észre, hogyha akkor csinálná amikior huzamosabb ideig játszok vele, egyfolytában (1-1,5 óra), de nem biztos.
    A gépem: AMD A64 3200+, 1GB ram, Gainward GF 6600GT, tuning nincs.
  • 22Barna22
    hú de sko volt a kérdés :D SRY
  • King of Roads
    Isten nevét hiába szádra ne vedd!!!
    gyakorolj. menj olyan versenybe ami nem karrier módban van. én a traffipaxot utálom de mivel muszály aztis megcsinálni gyakorlom karrieren kívül.

#20022: bátyám járgánya én csak felraktam.
  • 22Barna22
    Szerintetek is gyűjtsek lóvét a következő kocsimra?Ahoz h Sal-t berakjam mit kell tenni? már megvan de belép alapból?
    mert csak olyan lehetőségem van vele hogy hire és bio's video vagy mi...A Hire mit is jelent?azzal kirúgom nem? jah és ha kirúgok valakit akkor azt utáéna fel tom szedni nem?
    THX
  • LeePí17
    a többi sem fog működni..
    szal csak csináljad :D
  • Daniel Brandon
    Hello. Nem tud vki 100%-os mentést,olyat ami működik is,mert leszed tem 1 párat de nem megy. Valaki segítsen már!
  • zolo
    A Paganit, a Shelby GT500 07' -et honnan lehet megszerezni? Se a jutalomkártyáknál, se a kihívássorozatban nem találom egyiket se.A karrerben Dariust már lenyomtam, de még nem 100 % a karrier.Csak az Audit, a Koenigsegget , meg a Challengert kaptam meg.Meg ha csak muscleval nyomom végig a karriert, akkor nem kaphatom meg az összes autót?
  • 22Barna22
    KÖSZI! :D
  • Elmör
    Kicsit már túl tuning!
  • Danman
    Igen majd később be lehet venni a teambe (Crew) Sal komát és ő tud majd autosculptozni
  • 22Barna22
    hello...végre megvan a játék EREDETIBEN, gyűjtői...

kérdés: Miért nem engedi az Autosculptot?Gondolom ott lehet beállítani h a dolgok mennyire álljanak ki a kocsiból :D szval...miért nem állítja?nem megy a kis százalékcsík se fel, se le...túl korán próbálkozom???( 3% ) :D
  • LeePí17
    sztem meg tök zsír...
    bár nem ez adrift..de jó..

főleg így h 1millákat már lazán csinálok :D
  • C7
    én mazda rx8cal nyomom még mindig, 10%
  • King of Roads
  • blur55
    azt még mindig nem lehet tudni, hogy 75%-nál egy újonnan vett autót miért nem lehet tuningolni? erre senki sem tud válaszolni?
  • siposadam
    van olyan hogy játék közbe
  • Mike 007
    és még nem is játszottál vele?
    akkor a válasz:nem tudom
    nekem is ez a baj felraktam aztán amikor elakarom indítani hibát észlel stb...
    szal vmi baj van
  • Mike 007
    amikor elakarod indítani?
  • siposadam
    hy!
    nekem mindog hibajelentésezik!!!
    Miért?
  • dragon11
    Köszi.Amúgy Audi már rájöttem.
  • blur55
    online próbálok játszani, de soha nem tud csatlakozni játékhoz - volt valakinek hasonló problémája? ha tudja a megoldást mondja el nekem pls
  • zsanet
    Szedd le az sg letöltések oldalról a directx-et.Indítsd el csökkentett módban a gépet,és úgy tedd fel a directx-et.
  • Kemény Husi
    Sziasztok evribádi, segítség kellene, könyi, péeles, stb.
    Telepítés közben a következő üzenet fogad:
    A telepítés nem folytatódhat, mert a játékhoz DirectX 0 vagy frissebb verzió szükséges.
    A legfrissebb DirectX verziót letöltheted innen:
    http://www.microsoft.com/windows/directx/

Na most, a Microsoft oldalán nem találtam semmiféle letölthető DirectX-et, a Carbonhoz mellékelt DirectX mappából elvégeztem az installt, de ez sem elég neki, úgy tűnik. Mivel ezen a téren teljesen laikus vagyok, csak egy értelmes fórumozó segítségében bízom. Ha már előjött a téma, és a megoldást is postázták, légyszíves linkelje valaki.
    Millió köszönet.
  • Daveee
    hajjtok, tuttok oyan traniert amivel akár 1200- 10000 km/h val tok emni egy gomb nyomással?
    mert neten egy gyerk igy ment
    1 m5dgv 418,141 PTS 935353.24 MPH 164.06 MPH BMW M3 GTR
    szval legtöbb sebessége 940 000 mp/h volt
  • LeePí17
    olvass vissza!!

ati 9500
    vagy nVidia 5000 alatt nem fog futni..

MX440nel ne is próbálkozz..
  • Daveee
    nah, szép 20002 hsz nél vunk