22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Vlala #20254
    Van benne Zonda? Ez nekem új.
  • peeter22
    Üdv mindenkinek. Kérdés Pagani Zonda unlockolásához elég a challenge-ket megcsinálni, vagy kell mást is?
  • zsgaby
    options/game mode vagy ilyesmi (a controls mellett van asszem) imperial bejegyzést keress azt kell metric-re
  • peeter22
    Most így fejből nem tudom pontosan, de valamelyik beállítási opció alatt metricre kell tenni valamelyik opciót és akkor km/h lesz
  • roberto
    nem tudjátok hogy kell a m/h-t km/h-ra átállitani? ha egyáltalán át lehet
  • Kenarf
    Meg megsem neztem a bonus DVD lehett hogy azon van soundrack:)
  • zsgaby
    Neemár :( nfshungary-n nem mondták..
  • Bercy #20247
    Az csak a EA downloaderrel letöltött változatbam van benne...:(
  • QhseKing
    Sziasztok !

Megvan a soundtrack, de a kanyonpárbaj zenéi nincsenek rajta.
    Valamelyikőtök tud vmi elérhetőséget.

Sztem az a legjobb zene amikor Engem üldöz a Boss! :)
  • Kenarf
    A kocsik harom rangsorban vannak: tier1, tier2, tier3. Attol hogy felhuztad maxra a tier1 az upgradet, attol a tier2 kocsinak lockolva lehetnek a upgradjei. Amikor remesz egy versenyre, akkor kiirja milyen osztalyu kocsiknak lehet nyerni a ugradjeit. Hogyha vegig jatszol a verseneket amelyeket idaig vegig vitted akkor tovabbiakban sem fogsz tudni fejleszteni a magasabb osztalyu kocsit. A Blockert ugy szoktam hasznalni hogy elso vagyok, bevarom ,azt aktivalom akkor nagy eselyel lelasitja az egesz bandat. Egyebkent a terkepnek az elso resze tier1 unlock, kozepso tier2 a Dariusnal tier3. Amikor megvettem a Merci slr-t akkor nekem sem engedet fejleszteni mert meg nem nyertem megfelelo versenyeket hozza. Egyebkent maxra felvittem a mercit es Dariust beeloztem a masodik kanyarban a Duelben. Engem is erdekelne hogy lehet tuningolni az Audit esetleg BMW M3 GTR-t. Az online jatekkal kapcsolatban az az erzesem hogy a jatekosok tobsege csal, mert esetek tobsegeben alva maradak a rajtnal meg a tobseg Audival vagy BMW-vel megy nem a sajat elkeszitet utoval mert az lenne a lenyeg(szerintem) hogy masok is lassak a munkad gyumolcset nem egyforma 700 km per oraval versenzo kocsiknak a csataja.
  • LeePí17
    kihívássorozat / jutalom Karik -.-
  • zsgaby
    Charger-em nekem is van, challenger kell.
  • Patesz7
    Helló mindenki!

Lenne egy nagy problémám:
    69%-nál vagyok és elkezdtem össze-vissza venni és adni kocsikat! Most ott tartok, hogy van egy Aston Martin-om teljesen alap és 2000 dolcsim :(
    Nem tudom fejleszeteni sem eladni.....sem semmit! Így meg esélyem sincs versenyt nyernem!
    Ha valaki közel azonos %-nál tart tegye már fel nekem!
    Vagy, tud valaki ilyen helyet ahonnan le lehetne tölteni?
    Kössz
  • LeePí17
    charger-e van Angie-nak -.-

a challanger ÍGY néz ki.

a charger pedig ÍGY

2 közt nagy különbség van!
  • tmisi
    Én legyőztem Angiet és megkaptam a Challengerjét.
  • zsgaby
    Kérdés: Dodge challanger RT '71-et melyik versenytípusnál adja és hol? Muscle? Exotic? Tuner? (kínomba mindhárommal nyomom)
  • cicai
    ezt ugy tuningolták, hogy vannak ilyen bodykit-ek amiket unlockolni kell.
    és utána már csak hátsószárny felni és festés hiányzik, aztán kész
  • LeePí17
    olyan versenyt menj ami alkatrészeket unlockol...
  • LeePí17
    minden verseny után mentsél...
    én úgy csináltam...
  • Legion
    Lehet, hogy valamit nem jol csinalok, de...
    Az elso kocsival megcsinaltam egy csomo versenyt, szepen unlockoltam eleg sok mindent, erre ugy dontottem hogy lecserelem az autot, meg penzem is maradt, szeretnem azt is tuningolni, de latom am hogy minden locked megen..
    Most ilyenkor mi a franc van?? Ujbol le kell jatszani az osszes versenyt, vagy mi a szar?
    Ez a m8 dolog meg valami kurva nagy ujitas akart lenni, kb 100-bol 1x lattam olyat hogy sikerul neki kilokni akit kijeloltem..
  • Danman
    Fogalmam nincs de nagoyn jó lenne megtudni:O
  • Szabi1991
    ezt egy német oldalon találtam..
    de hogyan tuningolta ??
  • C7
    azt kérdeném, hogy hogy lehet mentést újrarakás után a lemntettet visszarkni, mer mindig leáll, újraraknám, de a múltkor is betöltés sikertelen volt, mi kő neki?
  • C7
    na nem vettem fel Samsont, és jó
  • svédcsepp
    Jajaja, kaki a fizika+az iq,lehet a rockstarnak kéne ezt a gammát átadni,gtaban azért nincsenek ennyire ratyesz dolgok.
    És ott a lomha tetű több tonnás teherautó lomhán és tetűn gyorsul,de viszont nem löki félre egy 1.5-2 tonnás kocsi....
  • Blint
    Valaki csak 1 okot mondjon miert erdemes ezt a szenny jatekot megtartani?
    A mesterseges inteligenci ugyanis egyenlo a 0 val.
    Megyek az uton, melletem al a civil autos, megsem moccan a kocsija. Amikor odaerek, hirtelen berantja elem, mintha egy ajtot csapnanak be eloted!!
    Meg ha a gep vesztesre all a civil autosokat huza be allandoan az ember ele, hulyebnel hulyebb modon.
    Letoltok egy vegigjatszast, atirom benne a nevemet es nem erdekel, csinalok szep kocsikat magmnak. Ha eggyit tudnak az EA hulye programozoi akkor csak jatszak vegig ok...
  • svédcsepp
    start menű-futattás, beirod ,hogy regedit.utána h key local machine - software - electronic arts - nedd for speed carbon - ergc és jobb oldalt van az ablakban felűl...
  • svédcsepp
    Bocsánat helyesbitek ,egy épitési területről csort teherautóval(mert kb úgy néz ki) szaggatok 210el....szánalom....
  • svédcsepp
    Az biztos ,hogy akik csinálták ezt a játékot aludtak fizika előkészitőn.
    Kihivásnál megyek a TÖBBTONNÁS ŐREG KAMIONNAL 210EL!!!! és akkor jön egy rendőrkocsi és megbillenti a kamionom hátulját,meg eltol meg minden.hát meg a náthás tele*aszott *urva anyád nem?!
  • red bull
    Akinek kell full save jutalomkártyákkal meg mindennel együtt ami csak létezik az irja le privibe az e-mailjét.(Hihi enyém a mentés és nem csit..amúgy megsugom neketek hogy 2 nap alatt sikerűlt ezt megcsinálni..)
  • BIZ0906
    billyentyűzeten nyomd meg a "Print Screen"-t
  • Csuhai G
    Hol/hogy lehet megtudni, hogy milyen CD kulcsot használok ? Előre is thx!
  • LeePí17
    használj FRAPSot -.-
  • zolo
    A fotómód mire jó, mert amikor nyomnám a fotót akkor az EA Nationhoz akar csatlakozni?Azt reméltem , hogy a gépre menti le.Hova tenné, ha bejelentkeznék az EA N.-be?
  • Brolly28
  • Daveee
    intézkedek és még intázek 4 et neked, okés májki baba?
  • Dj Toto
    örök nitroval én is tudok menni...
  • reaper4
    muscle szvsz
  • Mike 007
    VISSZALETT VONVA A BÜNTIPONTOM!!JUHÉÉÉÉÉ!!!!
    Ha driften megyek akkor milyen kocsival menjek?Muscle vagy Tuner?Mert az Exotic az nem jó láttam videón.Addig is köszike.
  • scorpeeon
    Ezt sem hiszem el igazán. Bár ez még lehet igazi. Ha Murciélago-val lehet menni 430-al... de a carrera gt az mw-ben lassabb volt, mint a Murci... Szóval vagy gyorsabb itt a carrera, vagy cheatelték vigyázva, hogy ne csaljál sokat :)