Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deestroy
:-)

deestroy
Ne magyarul játtszd!

1éni szoc problem

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

jóvanna
van már ígyis elég bajom

köszi
mi lenne ha nem ordibálnál??
és mi lenne ha 1hszbe gyûjtenéd össze a mondanivalódat....
nem rongálnád szét a topikot -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

jamesbond691
Hali!
Tud valaki megoldást arra h ne vágjon ki a játék 3 verseny után? Meg ha szabadon mászkálok a városba akkor is kidob egy idõ után... 😞 A választ elõre is köszi!

deestroy
Állítsd a játék nyelvét vissza angolra! Akkor nem fog kilépni csapatszerkesztésnél! A FAQ- ban találsz olyan progit amivel egyszerüen vissza tudod állítani, vagy a regedit- ben is megteheted ezt.

deestroy
service pack melyik?

Lenne 1 kérdésem, h miért léphet ki? ennél a résznél vagyok:
amikor Angiet megverem, elnyerem tõle az autót, akkor lélp ki mikor aktiválom az új csapattagot,de addig nem ajánl fel mentést 18%körül
van hozzá olyan mentése valakinek vagy patch-e vagy trailer-e amibe kipörgetva rengeteg pénze van?

deestroy
Miylen vindowsod van?

Bár valamit kilehet próbálni, hátha mûködik:

1. Maxi image-t szedjétek le

2. Eredeti exe-t tegyétek vissza

3. Mountoljátok be Daeomn toolsal

4. sd4hide nevû progival ügyködjetek még

deestroy
Ugye-ugye! Nekem is volt már ilyen egy-két játéknál, és tele volt Jefoo- val a gépem azért nem indult a gém...

bakker
máris 50 izé mizét talált

de már a demónál is ezt írta ki
aztán el se indul szal szar

megnézem a víruskeresõ progimmal

szted,
?

deestroy
Szerintem virus

és P4-es gépem van

sziasztok!
elolvastam a FAQ-t és nem találtam amit kerestem
szóval:felraktam a játékot, crack-eltem már és amikor elindítom akkor fekete képernyõ 3 másodpercig aztán kilép és azt írja ki hogy:NFSC.ese hibát észlelt ezért leáll. A kellemetlenségér elnézést kérönk!...
aztán ennyi
megmondanátok mi a baja?
és még az is furcsa hogy a nõvérem gépén vannak olyan játékok amik elindultak de az enyémen nem!!!!!a need for speed most wanted-ben is a belvárosban lévõ naky parknál ott akadozik!!!
megmondanátok mi a baja?addig is köszi!!!!!

lehet, hogy azt a profilt kéne betöltened a carbon indítása után, amelyik a 100%-os mentést tartalmazza, nem pedig a saját profilodat

King of Roads
kösz, hogy válaszoltatok, mindegy, már megtaláltam a 100% savet.
egyetlen kérdés, hogy hogyan tudnám berakni? azt írja a read me, hogy amit kibontottam fájlt rakjam be a dokumentumok/carbon mappába.
az megvan, mert amellé a fájl mellé raktam ahol a saját mentésem van.
de nem tölti be a 100%ost. tudja vki mit rontottam el?
anyázók mellõzzenek PlZ<#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Casillas
igen, tényleg jobb visszaolvasni a napi 2000 spam közt a 3 értelmes hsz-re, minthogy mivel ugyis tudod fejbõl, beírnád, hogy mit csináljon, vagy mit ne csináljon....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Mire várható a patch? és sztetek megoldja ezt a rengeteg problémát ami a játékban van?
Szerintem sem rossz a játék. Sõt a MW után kellemes csalódás (legalábbis nekem). Mondjuk tízezret én sem adok érte(mert nem tudok).
Eljátszogatok vele (ha van idõm) de az elsõ számú favorit jelenleg a GTR 2.

Szerintem nem rossz, de NFSU óra epizódról epizódra egyre kevesebb az ötlet. Sõt a jó ötleteket sorra kiveszik (drag race). És ugyanúgy tízezret kérnek a játékért. <- Na EZ SZÁNALMAS.
Úgy néz ki a dolog, hogy sok "ember" (kisgyerek) a megjelenés hetében ledurrantotta a gamét warezben. Meg húdevárta, húdejó, meg király a game. Aztán a game rövidnek bizonyult, végigtolták 24 óra alatt, aztán most meg már fikázni is szabad? hogy á mégsem olyan jó, sõt hú de szar. Hát szánalom.

" Muscle car esetén a blower felemelése a motorházból történik??? Vagy hogy a Spoiler csak kinézethez tényezõ meg a leültetés " - szerintem egy kicsit nem ártana a dolgoknak utánagondolnod, eddig a NFS egyik része sem szimulátornak készült, és szerintem ezentúl sem fognak a készítõk szimulátort faragni a következõ rész(ek)bõl. Szóval elkezdeni itt összehasonlítgatni egy szimulátorral felesleges, értelmetlen, és hülyeség.

Bucser
JA hogy a carbonról is írjak:

Ez egy trágya fos. Bocsánat hgy emelem a totyik színvonalát de hol látott már olyat az ember, hogy egy Muscle car esetén a blower felemelése a motorházból történik??? Vagy hogy a Spoiler csak kinézethez tényezõ meg a leültetés. Ez valami borzalmas.... Hihhetetlenül igénytelen... Valaminht azt sem hiszem el, hogy nem voltak képesek megoldani, hogy legalább nevet adjanak a kicseszett motoroknak... ez valami egészen hihetetlenül az autós játékok legalja... csillivilli szarság...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Anno egy magyar csapat az Invictus csinált egy ilyen játékot Street legal majd Street Legal Redline racing néven. Rettenetesen jól volt moddolható és valós fizikát használtak teljesítmény kiszámoláshoz, lehetett tuningolni, motort cserélni egészben, akár részegységeket turbocharger-t venni új autókat venni teljesítmény görbét finomhangolni. 2 hatalmas hibája volt. Optimalizálatlanság (a nagyfelbontású autómodellek és fizika miatt egyetlen akkori gép sem bírkózott meg vele) Valamint az autók hivatalos licencének hiánya.

Szerintem annál jobb tuningolós játékot még nem csináltak. (ha a tuning részt vesszük alapul) Volt benne városon belül való körözés tesztpálya tesztelni a gépedet idõket lehetett javítani mindent lehetett állítani benne... Kb 2 évvel az NFS UG elõtt. Ja és nem voltak lezárt pályák és könnyen elõfordulhatott, hogy egy nagyobb pukli után leesett az olajteknõ vagy épp egy frontálpuszinál kiesett a motor. Az utcán lehetett versenyeket bonyolítani (ergo kimentél a garázsból kerestél egy versenyzõt kijelöltétek az útvonalat és verseny pénzért aztán ahogy haladtál elõre a rnaglistán PinkSlips-be. Nem ismerõs a menet? Szerintem nagyon is...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scholes18
pff hol élsz ember??
még hogy az jobb a carbonnál! ugyan már <#banplz>

Glory Glory Man United!!

King of Roads
tudna nekem vki 100% save linket adni? csak kiváncsi vagyok a többi autóra.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

A Need for Speed olyan mint ha az ember sonkás sajtos szendvicset enne évekig és minden évben változna a sajt íze de a zsömle meg a sonka ugyanaz.
barrtek
Karrier módban miért nem lehet választania GT3-as Porschét,kihivássorozatban lehet velemenni

Jagi
Még egy mélyértelmû hozzászólás.
Érdemben ez is hozzátett a topikhoz, köszönjük.

<#banplz>

Yrda
Lamborghini Murciélago -val 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

barrtek
milyen kocsival nyomtad le

Yrda
én amúgy darius-t úgy gyõztem le, hogy 10 mp-ig leszorítottam 😊)

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

barrtek
ott nem próbáltam,csak a karrier módban és az "autóim"menüpontban és ott sem volt,de majd megnézem,azért kösz az infót

DJ Skyline
nos, 2 dolog került fel! a #19872-es, és a #18224-es! van még valami fontos?

Yrda
jah így van 😊
a flatout 2 szerintem jobban meg van csinálva mint a carbon 😊

Yrda
megadja csak meg kell keresni 😊
quick race-ben van és ott nyomd a felfelé gombot 😊

barrtek
Hi
Cool a game,de egy problémám van vele
Levertem azt a Darius gyereket a végén,de nem kaptam meg a LeMans-t,a karrierem 88%-os
Lehet csak 100% után adja meg
Valaki segítsen ha tud
Thanks

DJ Skyline
ok, mindjárt beteszem! úgyis összegyûjt pár cucc, amit bekell tenni a FAQ-ba! 😊

DJ Skyline
csak az EA Traxokat csomagolja ki? tehát az üldözés alatt lévõket, meg ilyeneket nem?

<#gonosz1>

Én a gyorsulást hiányolom. Az meg az NFSU1-be volt a legjobban megcsinálva. Az fogott meg benne .Kár hogy ebbe nincs.
meg nem 12k lenne az ára hanem csak 2k -.-