22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• dragon11
    Kösöznöm de már tegnap rájöttem rá egy 20percre a legjobb Drift-tes rekordom 105000.De akkor is nagyon köszönöm!!!!!!!!Még egyszer köszönöm!
  • Daveee
    ja ok, aps t azt photoshopra értettem
  • Ronnie17
    császtok! vki nem tudná megmondani h amit a játék közben készítek képeket a fotó móddal azok a képek hol találhatóak meg???
  • istenostora03
    EVO IX
  • Veper
    Hogy tudok csalásokat használni? Melyik billel?
  • Danman
    Vagyis leszűrhetjük h rohadtul nem emgy senkinek se a bónuszkocsis tuning csak DaniX14-nek:P de neki/ed hogy?:((
  • jamesbond691
    Király! :D
  • RelakS
    Ennyit dolgoztál szaros 700 dolcsiért? XD

Grat egyébként
  • jamesbond691
    thx
  • otrosinka
    cool....
  • jamesbond691
    Délután volt kedvem festegetni stb... gondoltam megmutatom. 2F2F Skyline lenne: 2F2F Skyline
  • DJ Skyline
    igen, thx

nekem sem működik túlzottan jól! lassabban tölt, és a hangok ugrálnak! magyarul szétcseszi a játékot, és tehetem fel megint! :S
  • Danman
    Amit letöltöttél .rar-ban van egy NFSCarbon.exe... ha amik benne vannak kicsomagolod, akkor jobb egér gomb kompatibilitás az NFSCarbon.exe-n!!! nem az EA mappjában, hanem amit kicsomiztál.Utána azt indítod el, nem az EA/NFS Carbon -t, hanem ezt. Ott fogsz látni READ-t meg SET-t...

Elég pontos voltam?:)
  • pirosBoci
    thx man (ma ilyen angol napot tartottunk mindenki angolul baszélt 8] )
  • DJ Skyline
    The Prodigy - Breathe
  • pirosBoci
    milyen zene megy alatta?
    tök jo grat
  • otrosinka
    :)
  • DJ Skyline
    nincs mit, amúgy az aláírásodban a VW Golf1-nél felcserélted a két v-t! nem wolksvagen, hanem volkswagen! :))
  • otrosinka
    :( kár, kösee az infót...
  • DJ Skyline
    Cross csak statiszta a játékban! semmi szerepe nincs tulajdonképp, az első üldözéses jeleneten kívül szerepel még 3 animációban, és ennyi!
  • otrosinka
    vki nyugtasson + Crossal még lessz problémám....ugye?
  • magyarvok
    Melyik linket kell beilleszteni imageshack-ről, hogy működjön??
  • magyarvok
    [img=http://img204.imageshack.us/img204/2883/nagyonnagyldzskx5.th.jpg]
  • DJ Skyline
    te sem unatkoztál! :D
  • magyarvok
  • Különc
    Jó, de akkor várja meg mig beérek és irja ki akkor, hogy mi a helyzet de ez h simán leállitja a kanyar közben a kocsimat ez szánalom... szerintem.
  • SzZs
    Gondolom azért,mert túl kevés ellőnyt szedtél össze az első versenyben
  • magyarvok
    nekem se megy :(
  • constantin
    Nem-nem.Ez pc és az nem 11óra hanem 11perc 18mp és 46század másodperc.
  • Különc
    Sziasztok!
    Miért van az, hogy a Darius elleni kanyon versenyben féltávon megáll a kocsi és kiirja, hogy "You finished second" és ennyi? Mi a tököm ez? Sose birtam eddig végigvinni az én részem a 2 stageből. Utolér? Kb 200 FTre van tőlem erre jön ez a hülyeség. Mennyi pontot kell összegyűjteni az első stageben, hogy a tied sikerüljön a 2.? Nem értem.
    Ha meg már előre tudja a gép, hogy ő nyer akkor is minek állitja le?
    Nem vágom sajnos...
  • DJ Skyline
    de hol van ez a read és set?
    nfs c.exe-n átállítottam a módot 98-ra, de milyen alsó kettő első oszlop? hol merre? a tulajdonságoknál? beszélhetnénk konkrétabban is, mert ez olyan, hogy bemész a haveroddal egy parkolóházba, ahol az emeleten van 100 autó, abból 20 piros, megkérdi melyik a tied, és csak annyit mondasz, hogy az egyik piros! ebből még nem fogja tudni..
    de ha kerek perec leírjátok, hogy mi, merre, hol, akkor sokkal érthetőbb lenne, de nekem zavaros, sry
  • Daveee
    láccik hogy ps, mert én 10 perc alatt szereztem 200 000 kárt mig te 11 ora alatt 450 ezret,..... 5 perc alat zuztam le 70 kocsitte 11 ora altt 50-eT?
  • constantin
    törölt hozzászólás
  • Danman
    aztán elindítod amit kicsomagoltál és amin átállítottad a kompatibilitást, és be ikszeled az alsó kettőt az első oszlopban, majd read és set de nekem nem megy vmiért...
  • DJ Skyline
    hát én ezt is nehezen értelmezem! :S
    addig jutottam el, hogy átállítottam a kompatibilitási üzemmódot 98-ra! aztán?
  • ingy3nfr3g
    Köszi mindenkinek :)
    Amúgy billivel toltam és frapssal vettem fel csak a youtube lerontja a minőséget :(
  • DaniX14
    ez lehet vmivel értelmesebb leirás:
    A CE-hez csak egy kell innen lehet leszedni:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
    Kicsomagolod. Aztán a NFSCarbon.exe tulajdonásgaiba beállitod a kompatibilis rendszert windows 98/me aztán megnyitod megjelenik az ablak ott az első oszlopba lévő utolsó két fájlt bejelölöd aztán katt Read majd Set gombra aztán elinditod a gamet és a karrierba a car lot-ba ott lesz minden kocsi
    A simához kettő progi kell:1.http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+19_ch.zip
    ezt megynyitod elinditod a gamet nyomsz hosszan egy F3-at majd ctrl+alt+del utánna megnyitod ezt a progi:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
    és megycsinálod amit amit leirtam a ce-hez.ennyi a trükje jo játékot!!
  • DaniX14
    hát lehet felnit csinálni festés a BMW nél meg némyiknek van egy body csomag meg festés matrica üvegszinzés a magaségot állitani aztán ezek motor tuning nics autoscluptobol meg csak spoiler
  • loserman
    Mivel vettél fel másfél percet? Fraps?
  • Danman
    Nektek megy ez a trainer? mert nekem nem mindent úgy csináltam ahogy le van írva de nem müxik:(