Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
van már ígyis elég bajom
és mi lenne ha 1hszbe gyûjtenéd össze a mondanivalódat....
nem rongálnád szét a topikot -.-
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Tud valaki megoldást arra h ne vágjon ki a játék 3 verseny után? Meg ha szabadon mászkálok a városba akkor is kidob egy idõ után... 😞 A választ elõre is köszi!
amikor Angiet megverem, elnyerem tõle az autót, akkor lélp ki mikor aktiválom az új csapattagot,de addig nem ajánl fel mentést 18%körül
1. Maxi image-t szedjétek le
2. Eredeti exe-t tegyétek vissza
3. Mountoljátok be Daeomn toolsal
4. sd4hide nevû progival ügyködjetek még
máris 50 izé mizét talált
aztán el se indul szal szar
?
elolvastam a FAQ-t és nem találtam amit kerestem
szóval:felraktam a játékot, crack-eltem már és amikor elindítom akkor fekete képernyõ 3 másodpercig aztán kilép és azt írja ki hogy:NFSC.ese hibát észlelt ezért leáll. A kellemetlenségér elnézést kérönk!...
aztán ennyi
megmondanátok mi a baja?
és még az is furcsa hogy a nõvérem gépén vannak olyan játékok amik elindultak de az enyémen nem!!!!!a need for speed most wanted-ben is a belvárosban lévõ naky parknál ott akadozik!!!
megmondanátok mi a baja?addig is köszi!!!!!
egyetlen kérdés, hogy hogyan tudnám berakni? azt írja a read me, hogy amit kibontottam fájlt rakjam be a dokumentumok/carbon mappába.
az megvan, mert amellé a fájl mellé raktam ahol a saját mentésem van.
de nem tölti be a 100%ost. tudja vki mit rontottam el?
anyázók mellõzzenek PlZ<#idiota>#idiota>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Eljátszogatok vele (ha van idõm) de az elsõ számú favorit jelenleg a GTR 2.
Ez egy trágya fos. Bocsánat hgy emelem a totyik színvonalát de hol látott már olyat az ember, hogy egy Muscle car esetén a blower felemelése a motorházból történik??? Vagy hogy a Spoiler csak kinézethez tényezõ meg a leültetés. Ez valami borzalmas.... Hihhetetlenül igénytelen... Valaminht azt sem hiszem el, hogy nem voltak képesek megoldani, hogy legalább nevet adjanak a kicseszett motoroknak... ez valami egészen hihetetlenül az autós játékok legalja... csillivilli szarság...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem annál jobb tuningolós játékot még nem csináltak. (ha a tuning részt vesszük alapul) Volt benne városon belül való körözés tesztpálya tesztelni a gépedet idõket lehetett javítani mindent lehetett állítani benne... Kb 2 évvel az NFS UG elõtt. Ja és nem voltak lezárt pályák és könnyen elõfordulhatott, hogy egy nagyobb pukli után leesett az olajteknõ vagy épp egy frontálpuszinál kiesett a motor. Az utcán lehetett versenyeket bonyolítani (ergo kimentél a garázsból kerestél egy versenyzõt kijelöltétek az útvonalat és verseny pénzért aztán ahogy haladtál elõre a rnaglistán PinkSlips-be. Nem ismerõs a menet? Szerintem nagyon is...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
még hogy az jobb a carbonnál! ugyan már <#banplz>#banplz>
Glory Glory Man United!!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
a flatout 2 szerintem jobban meg van csinálva mint a carbon 😊
quick race-ben van és ott nyomd a felfelé gombot 😊
Cool a game,de egy problémám van vele
Levertem azt a Darius gyereket a végén,de nem kaptam meg a LeMans-t,a karrierem 88%-os
Lehet csak 100% után adja meg
Valaki segítsen ha tud
Thanks