22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• DJ Skyline
    mindent? M3 GTR-t is? mert akkor lehet lesz miért vissza tenni a játékot! :) és miket lehet csinálni az ilyen autókkal? lehet ezeket is autosculptolni, teljesítményét tuningolni, meg hasonlók? vagy meg van szabva, mint anno az MW-ben az M3 GTR-rel kapcs, hogy tudtam festeni, matricázni, és így ennyi
  • C7
    van az a fájl, amivel nyelvet állítok, úgy magyarul méég nevillet se lehet kirúgni!
  • bgabor
    Tudod, az amerikai versenyszellem árnyoldala. Veszíteni nem tudnak a kis gyökerek...
  • Randelz
    Onlineból kb azért lép ki mert a tört szeriálok mind xxxx-xxxx-xxxx-1911 alapon működnek és ezért nemmegy az online sztem vagyis megy az onlin e csak megszakad a kapcsolat a szerverrel.
  • Kenarf
    Nagy nehezen sikerult osszehozni 13 online pontot. A tapasztalat az hogy ha nyeresre allok akkor a vesztes legtobszor kilep mar kicsit elegem van. Most jatszottam egy gyerekkel akinek Audija nitro nelkul verte siman az enyemet. Egyebkent az eredeti jatekom szinten kilepked csak nem ad hiba uzenetet varom a patchet addig Warhammerozok :)
  • DaniX14
    azt nem tom hogy kell :D:D bocs
  • Randelz
    Na ezt se fogom most megcsinálni, előszöt inkább kéne nekem egy normálisan működő törés
  • DaniX14
    igy lehet megcsinélni a bonus kocsik tuningját meg hogy karrierbe legyenek neke mmüködik és még sok ismerősnek!!
    ahhoz hogy tuningolnilehessen a verdákat kell egy -két program.
    A CE-hez csak egy kell innen lehet leszedni:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
    kicsomagolod.aztán a NFSCarbon.exe tulajdonásgaiba beálitod a kompatibilis rendszert windows 98/me aztán megnyillik az a blak ott az első oszlopba lévő utolsó két fájl le x-eled aztán katt read majd set aztán elinditod a gamet és a karrierba a car lot-ba ott lesz minden kocsi
    A simához kettő progi kell:1.http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+19_ch.zip
    ezt megynyitod elinditod a gamet nyomsz hosszan egy F3-at majd ctrl+alt+del utánna megnyitod ezt a progi:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
    és megycsinálod amit amit leirtam a ce-hez.ennyi a trükje jo játékot!!
  • Randelz
    Sztem a crack miatt van ez, eredeti verzió jól működik.
  • Harcsa
    Helló!!
    Vki tudna segíteni mert a Carbon mindig hibát észlel ezért mindig vissza rak a vindózba... nem tom mi lehet az oka... Aki tud segítsen!!!
    Előre is köcc!!!
  • WartHogSon
    Hello!
    A 3.nagyfőnöktől elnyertem az Aston Martin DB9-et, de amikor a garázsomba rá akarok váltani mindig hibát ír ki, akkor is, amikor a boltban akarok venni iylen kocsit. Van valami ötlet erre mirét ír hibát?
  • petruszvaldesz
    gyerekek!!! nem vágjátok hogy ferrarit hogy szerezhetek a game-ben??? mert haver végigtolta aztán aztmondta neki nem elérhető.... vannak specko versenyek amiket meg lehet nyerni??

© ericsson ga628: simán billel csak figyelj a szorzóra és a sebességre (zöld vagy kék legyen) és simán tudsz hasonlókat alkotni :D
  • ericsson ga628
    Ezt kormánnyal vagy bill-el csináltad?
  • PunkZoli
    ha felteszema magyaros verziót angolul ,akkor nem lesznek kifagyásos részek benne ? akármot csinálok?? ..gondoltam adok neki mégegy esélyt
  • Vlala #20410
    Sokat segít, ha egyenesekben is kacsázol az autóval. Ilyenkor ugyanis az irányváltások miatt nő a szorzód.
  • loserman
    Megvan!
  • loserman
    Ez nagyon vadállat!
  • loserman
    Hello! Kipörgettem a játékot ,viszont szeretnék még hülyülni carrier módban... Valaki tudna adni pénz kódot? egy fityingem sincs :D
  • dragon11
    Valaki mondja már meg hogyan kell 100000 Pontot Drigtelni.Én csak 30000-tudok.
  • mike0013
    a törvény hosszú keze... amire kéne egy kis dezodor XD
  • RelakS
    Ehh... Toltam ezerrel a csatornában a kocsinak, erre ott is megjelentek a zsaruk. Mi a francot kerestek egyáltalán ott? Meg a csatornában lévő mellékútra csak úgy odateleportál egy fakabát...
  • ALIENwoods
    igyekszem :D
  • ALIENwoods
    Carrera GT

McLaren Mercedes

Lamborghini Gallardo

14. drift pályán, ez is mutatja, hogy a pálya ismeret a fontosabb mint a kocsi :)
  • ToCsEk
    Belinkelné valki azt amikor 2 körön át pagani zondával drifter és ha jól emlékszem 3.5 milliót szed össze??
  • svédcsepp
    pacsker

Feltettem azt a mentést ami be volt itt linkelve valahol és faszán müködik karrier 100%,de mégsem találok meg minden autót.Láttam egy videot,abban pl 3-4 fajta dodge volt.Az esetleg más verzio vagy ps2 vagy ,ha nem ,akkor hol találom?
  • sujta
    Hi all!
    Lehet h már volt róla szó, de azért megkérdem még1x(bocs a lustaságom miatt) Nos eljutottam 63%-ig, 3 városrész volt elérhető, a térképen lévő összes versenyt megnyertem, már csak Wolfot kellett volna legyőznöm, meg azt a csajt, akinek ilyen "régi" típusú autója van. Wolfot le is győztem könnyedén, elérhető lett a szélfogó csávó, de ki kellett volna rúgnom vkit, h beférjen. Amint kirúgtam, megfagyott a game. Újramentem a meccset, megint nyertem, ugyanott megint kilépett. Na átadtam öcsémnek a gépet. 1,5 óra múlva leültem gépezni, gondoltam most a csajt próbálom legyőzni, hátha annál nem lép majd ki a game. Na de itt meglepődtem. Amint elindítottam a Carbont, az az üzenet fogadott, h DaNeE betöltése sikertelen. Nem tudtam betölteni a profilomat. Újratettem a gamet, de most sem jó. Ez miért van?? Ha vki tud rá orvosságot, kérem ossza meg velem, mert nem akarom elölről elkezdeni(sőt, nem is fogom). Megnéztük öcsém profilját, azt sem lehet betölteni. Viszont ha új profilt csinálok, az ugyanúgy működik, mint az én profilom régen. Remélem létezik rá orvosság!!!
  • SLICK
    hát én is ezeket keresem :S
  • Danman
    Egy kérdés: A mentésben elmenti a my carsban lévő cuccokat? Mert megpróbálom újratelepítéssel orvosolni a problémát #20309
  • CzGobe
    A Soundtrack-ek: http://www.ea.com/nfs/carbon/us/theater.jsp?media=music
  • SzZs
    Ha akarsz játszani a Carbonnal cseréld le valami más támogatott vga kártyára
  • PallMall
    mit lehet csinálni akkor ha okat mndja nekem azt, hogy hibaüzenet?
  • C7
    ezt sztem nem naon lehet jó értelemben mondani, és nem vok fogyatékos, meg írj privátot, ne offoljuk a fórumot!
  • Hassan B
    Jó értelemben mondtam, te fogyatékos....
  • SNAKE01
    pfff,mi értelme van nem vágom...
  • C7
    nem semmi! milyen kocsival sikerült? én mazda rx8cal nemtok, meg öcsém aston martinjával se
  • Hassan B
    Hülye állat....
  • ingy3nfr3g
    thx :)
    majd még gyúrok egy 3 millásra :D
  • peeter22
    Driver frissítés, és ha utána se megy akkor vidkari csere.
  • Dexantreal
    Mindegy, annyira nem nagy gond... lényeg, hogy játszani tudunk vele.
  • DJ YAYO
    van ilyen vaze?