22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• TomBond
    Én sem tudom meg-patch-olni. Razoros verzióm van. Ezekkel a verziókkal próbáltam:
    nfsc_patch1.3_collectors_englishuk.exe
    nfsc_patch1.3_euromulti.exe
    nfsc_patch1.3_uk.exe
    nfscarbon_pc_na.exe

Tudna nekem valaki linket adni egy működő patch-hoz?
  • Vlala #20689
    A szokásos. Szilikonos csaj azt akarja, hogy légy Te a legjobb sztrítrészer, padógáz, nitró, égett gumiszag.
  • RelakS
    Ott is valami csaj körül forog a világ, de már a fene sem emléxik :D
  • C7
    underground 2-nek mi a története? vagy csak versenyek kedvedre?
  • Samthek
    hát ja, a carbonból,meg a most wantedből össze lehetett volna gyurni egy tuti ütős gammát, a most wantedből kivehették volna a sebesség érzetet,meg a játék idő hosszát, a carbonból meg a tuning részeket,meg a grafikát,az undergroundból a neon-t,és sztem egy nagyon profi játék lett volna ez!ja meg ezt a csapatosdit kár volt bele rakni,ötletnek jó,csak szar a megvalósítás,többet hátráltatnak,mint segítenek.
  • 3Error #20685
    sajna egyetértek... Igazán csinálhattak volna inkább Most Wanted 2-őt (esti móddal is, mert hiányoznak a UG-s neonok :) )...
  • Samthek
    igaz,hogy nekem a mentésem a collectors editionból van,szal lehet hogy azért,mert a 111 verseny helyett most 115 verseny van a career módban.
  • Samthek
    legalábbis nálam beadott 2 sort,szal collectors edition lett belőle vagy mi
  • Samthek
    jó a magyar változathoz is a nocd, sőt a kihívássorozatban 2 sorral több verseny lesz!!!!
  • taciboy
    sikerült végre krekkelnem. hát most annyiban már annyiban másabb, hogy nem 3, hanem 5 verseny után fagy ki. nagyszerű
  • RelakS
    végigvittem a karriert. A MW szvsz sokkal jobb volt... több ellenfél, több verseny, el kellett kavarni a boltba, mittommégmi...
    Asszem még megcsinálom a kihívásokat, aztán kérek egy mintent nyitó kódot, azt del :D
  • rage
    A Razor féle, magyarosított verziót patcheltem így, a US verziójú patchel, tökéletesen lefutott, a gamecopyworld-ön lévő crack-kel 1.3-as verzióként el is indult.

Más kérdés, hogy a patchben csak online javítások vannak, így csak az tegye fel, akinek eredeti a játék, mert most már a CD kulcsot hibásnak látja, míg 1.2-vel továbbra is megy az online játék.
  • taciboy
    jaaaaa. de akkor hogyan játszok utána vele? mert gondolom a crack nélküli nem fog elindulni
  • rage
    Először is másold vissza az eredeti exe-t, s arra próbáld feltenni a javítást.
  • taciboy
    ja meg a magyar változathoz is jó ez a nfscarbon_pc_na.exe?
  • taciboy
    meg ezt írja, ha cmd-ben futtatom (a játék könyvtárán belül):
    PATCH Terminated by Custom Action
    Mitévő legyek?
  • taciboy
    sőt most meg is néztem de 1.2-est ír ki
  • taciboy
    megtettem, de egy fél másodperc alatt lefut. ennyi az egész?
  • Edimax
    bemásolod az nfs könyvtárba és indítod ennyi!
  • taciboy
    tudom már millióan kérdezték, de a sok kisbetű miatt szétmegy a fejem mire megtalálom: hogyan kell telepíteni ezt a frissítést? nfscarbon_pc_na.exe
  • Edimax
    gondolom kevés ponot szereztél az 1. futamon :D
  • littleNorbi
    Főnökversenyt játszok még az elején WOLF ellen, a rendes 1. meccsen le is győzöm, akkor az után jön a hegyes pályának az 1. része akkor ő beér a célba, utánna meg a hegyes pályának a 2. része jön és én vezetek az egész futamon, de amikor elérünk a célhoz lelassul a játék és kikerül és vesztek... Miért van ez ?
  • Edimax
    Az durva :D
  • ToCsEk
    Hm ez érdekes ! Eredeti Ce verzióm van, leszedtem az 1.3 patch-t meg is pact-eltem indul is játék, midnen jó, megyek a netre ott is tudok játszni a az érdeks az hogy nem keltt beirnom sehova sem a cdkey-em!
  • Edimax
    Ezt szedd le!

http://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/nfscarbon_pc_na.exe

Ez az US verzió!
  • Randelz
    french, german, itali, spanis, nfscarbon pc na márcsak ezeket nemszedtem le.
  • Edimax
    us verziót szedd le! :D
  • Randelz
    Próbáld meg telepíteni a DVD-n lévő Directx-t ha nemmegy akkor töltsd le valahonnan egy directx 9c-t. Gondolom hogy az van fent a gépeden de azért tedd fel még 1x. A 2. tippem pedig hogy nézd meg a grafikus kártya beállításaidon hogy hányas directx-t ismert fel mert ha ott a baj hogy nem 9c akkor is telepíts fel 1 újat szóval sztem mindenhogy rakj fel 1-t.
  • Randelz
    1.nfsc_patch1.3_collectors_englishuk
    nfsc_patch1.3_euromulti
    nfsc_patch1.3_uk
    ezt a 3 patch-t töltöttem le és egyik se működik nálam, melyiket szedjem le?
    2.játék közben hogyan tudok profit váltani?
    Előre is kösz!
  • Max08
    Sziasztok!Tudom hogy vissza kellene olvasnom és meg is tettem,azt csináltam amit egy hasonló problémával küszködő egyén írt le,de nem sikerült sajnos!A problémám:fel szeretném telepíteni a játékot,és kiírja a direct X hibát,pedig fel van téve a gépemre,minden megfelel a követelményeknek!Az Autorun kompatibilitását is átállítottam Win 2000-re de így se működött!Kérem aki hasonló problémával küszködik írjon nekem egy privátot!Segítségetek előre is nagyon köszönöm!
  • Edimax
    ne fogadd fel ennyi!
  • imagin friend
    hú elvittem odáig hogy legyőzön angiet és lám miután fel akarom venni az emberkét a csapatba hibajelntésés persze nem menti. ugyan ez van most már minden meet után, ha karrierbe, ha nem. a menet után hibajelentés és nincs mentés
  • Tockos
    akkor most mondjátok meg hogy melyik patchot toltsem le ha razor 1911-es verziom van meg.
  • Noninnyó
    Nálam műxik a patch, ki is írja, hogy 1.3-as a játék. Az online mód is megy, simán elfogadott mindent. Eredeti Collectors.
  • magyarvok

Letöltöd ezt, kicsomagolod, majd a .reg fájlra duplán kattintasz.
  • preti96
    azt szeretném kérdezni hogy fölraktam a játékot és crackoltam de nem indul el mer azt irja hogy:Kérjük helyezze be a megfelelő lemeztes válaszd az OK gombot az alkalmazás újra inditáshoz
  • Daveee
    hát nekem emni fog az online mert loptam serialt :D
  • Prince of Máté
    Na most vittem végig, fasza gém volt, csak rövid.
    PS2-re van meg, nem tudna valaki ahhoz csítet adni? Mert meg akarom nyerni a BMW-t és a Mitsubishi Ecplis-t, de elég brutálisakat írnak róla mit kell tenni értük...
  • streeter
    A többi cucc az jó és valszeg a vga miatt van csak nemtudom miért. Nem tölti be a texturákat valamiért....
  • Hassan B
    Igen...támogatja... Azt azt jelenti, hogy elindul rajta, nem azt hogy minden csilli-villi. Jah, és nem csak a vidókarin múlik...(bár nagyrészt igen)