22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Szabi1991
    és mi van benne ?
  • gduck
    Hali mindenkinek!

Eltelt egy év és megint NFS lázban égünk Remélem hamarosan lesz demo (bár az elmúlt évet figyelembe véve még 2 hetet várni kell rá...)

UI:
    NFS 4ever, THANKS EA
  • Daveee
    má bocs az nem uj, az régi
  • Szabi1991
    Ezt már látta vki ? Én még nem szedtem le mert "kicsit" nagy :)
  • Imremagdi
    jó ,akkor pár MB-al kevesebbet, nem mindegy, lényeg hogy mi van benne
  • PeeTeR
    akkor szarul nezted meg ;D
    nezd meg megegszer
  • SötétBarom
    ígyvan.. (kuplung még a jó nfs részekben sem volt..)
  • kis kocka
    de lehet csak a kuplungot nem támogatja, ha jól szűrtem le SötétBarom szavait
  • kozmiviktor
    Vagyi nme én ! :D
  • romanpierse
    Need for speed-et nem lehet játszani kormánnyal?
  • kozmiviktor
    Á nem nekem is a demÓ MEG VLT HAMARABB AZ mw-NÉL ügyesek feltörik hamarabb
  • Szabi1991
    ha itt ki lesz írva hogy NFS Carbon , akkor lesz kint a demo :)
  • Szabi1991
    Tudsz nekünk egy gyors összefoglalóval szolgálni, hogy szerinted milyen irányban fejlődött a Carbon-ban az online játék az előző Need for Speed-ekhez képest? Mi a legnagyobb különbség az előző játékaitokhoz képest?

A Carbon online készletünk idén sokkal szélesebb skálán mozog, mint az előző játékainkban. Tavaly a Most Wantedbe 3 féle multiplyaer módot tettünk. A Carbon-ban sokkal több ilyen mód lesz, mert a régiekhez hozzáadtuk az újakat is, hogy még több lehetőség nyíljon meg a játékosok előtt.

A karrier-ben lévő összes versenyt játszhatjátok majd online is. 4 játékmóddal találkozhatsz majd online játékmódban: Circuit, Sprint, Speedtrap és Canyon Duel. A nem online versenyek, pedig követni fogják az eredményeidet és pontszámaidat egy Online Leaderboards nevű táblázaton.

Követjük és bemutatjuk a versenyeid statisztikáját. Ezeket vesszük figyelembe: pálya, játékmód és szabad barangolás. Összeadjuk online azt amit Challege Series-ben elértél, és akár 3 baráttal száguldhatsz bármelyikben, 4 kihívást és együtt fejezitek be a Challenge-et.

Miket tudsz nekünk elmondani az új versenymódokról?

Nekünk 2 nagyon király kizárólag multiplayer módunk lesz, amikről most még nem nagyon tudok beszélni. De annyit elmondhatok, hogy különböző időeredményekért szerezhetjük majd meg ezeket a módokat.

Hogyan fog működni ez a Leaderboards nevű online táblázat?

Minden pályának és versenymódnak van saját leaderboard-ja*, ami visszatükrözi mindkét multiplayer mód és a játékos eredményeit. Ha jó kapcsolataid vannak online, amíg játszol, a legjobb eredményeidet felveszik a tanácsokba. Ezeket az eredményeket szűrjük, hogy megmutassuk neked, hogy hogyan állsz az összes barátod közül, az összes típusban.

Milyen lesz az árnyékmód?

Elkészítettük a Need for Speed-ek első árnyék módját, ami azt jelenti, hogy fel tudod venni a saját időeredményed, amit egy árnyékos autó jelez, bármilyen besorolt pályán. Ha online játszol, le tudod tölteni az aktuálisan legjobb helyen álló versenyző árnyékát, egy speciális pályáért és versenymódért. Így tudsz gyakorolni az online játékosok ellen, és ha sikerül vezető pozíciót szerezned a világhálón, akkor mások a te általad irányított autó árnyékát fogják letölteni.

Mit tudnál nekünk mondani a fotómódról?

Ebben az évben kifejlesztettünk egy Photo Mode nevű menüpontot. Így el tudod készíteni tökéletes pozícióból, és a neked megfelelő beállításokból az autód fényképét, amit később meg is oszthatsz velünk és másokkal a needforspeed.com-on. Mindegyik fotó tartalmazza az autódról szóló részletes információkat, vizuális javításokat, és az autóstatisztikádat is.

Mik azok a vírusteljesítmények?

Négy különlegességgel találkozhatsz azáltal, hogy interneten mások ellen játszol. A multiplayer mód automatikusan leellenőrzi, hogy nem-e egy fertőzött játékossal fogsz-e játszani. Ezt ki is írja az ellenfél statisztikájába. Ha te egy fertőzött játékossal játszol együtt, akkor te is vírusos leszel, és azok is, akik veled játszottak ezután. Ha össze tudod húzni mind a három vírust, keresni fogod a tartalom egy további darabját a teljesítményért. Ha tudod, kerüldd el ezeket, a vírusokat, hogy interneten további jó eredményeket érhess el. (forrás:nfssr)
  • Daveee
    GC-n a NFS Carbon producere azt mondta hogy a PC demo, szeptemebr vége oktober eleje, aztán egy hüye kitalálta hogy szept 6 de ez csak fake volt :D
    szval 1-2 hét és demo
  • SötétBarom
    Amelyik játék támogatja, abban igen.(ilyen játék nagyon kevés van, de ami az: street legal, cross racing championship, gtr meg egy-két sim)
  • Imremagdi
    pontosan, két hétig még a "van-e már dem" lesz itt a téma, addig nem lesz itt semmi
  • TothLaci
    Need For Speed: Most Wanted demo 2005. November 11-én jelent meg. Ott is voltak igérgetések, hogy előbb megjelenik :)
  • Daveee
    :D hát imremagduskám anyit tok mondani hogy te aszontad hogy megjelenés elött 4 hétel lesz demo, de az ma van :D
  • Szabi1991
    tavaly kb 5 orakkor olvastam az sg forumban hogy tőlthető :)
  • peete
    Hy.
    Néztem kormányokat és a Logitech® G25 Racing Wheel* kormánykerekénél a pedáloknál van kuplung bedál is. Azt szeretném kérdezni hogy ez a játékokban hogy lessz vagy van definiálva úgy értve hogy teljesen úgy müködik mint az igazi?
    *: árat nem tudna valaki mondai mert nem találtam
    Kössz előre is
  • SNAKE01
    várjuk...
  • SLICK
    lehet hogy ma de nem biztos... tavaly ha jól emlékszem este tették fel a demot, szal lehet ma este felrakják... de ha nem akkor így jártunk
  • Imremagdi
    4 héttel a megjelenés előtt nem lesz Demo, majd 15. körül
  • Evogordon
    Dehogy adják
  • Dj Toto
    vki itt irta hogy elvileg ma adják ki pc-re a demot?!
  • Szabi1991
    én írtam vele egy időben :)
  • Daveee
    nekem a mostani faq val anyi bajom hogy gportal
  • Barney Tech
    Na mostfrissűl a faq.
    Slick bácsi visszarakhatod a régit.
  • Barney Tech
    éppen ebben az időben irt egy másik személy is és annak a hszét kiütötte.
  • Daveee
    lol észre se vettem :D nekeis van iyen de akkor nem egy hsz-n:D
  • kovecses
    Jó nagy bug!
  • Szabi1991
    bug :)
  • Imremagdi
    ezt hogy csináltad? ugyan azon a számon két hozzászólás...
  • kovecses
    Na végre egy normális FAQ! thx
  • SLICK
    Ezt ne itt folytassátok plz.
  • Sland
    Logót lopunk, logót lopunk?
  • Randelz
    Mert a hot pursuit a legrosszabb nfs rész sztem.
  • Szabi1991
    nem én csináltam , hanem Krisz , én csak szoltam neki hogy megkéne csinálni :)
    (meg segitek neki)
  • janos666 #4100
    Én felraktam a hot pursuitot, mert ki kellett írnom egy ismerősnek, de 10 percnél többet nem voltam képes játszani vele. Egy másik topicban offként előjött hogy az NFS-el senki sem játszik, mikor kijött az underground én is végigtoltam, és szerintem meglepő módon sikeres volt, kiállt az ember egy buszmegállóba és már idegesítette mikor hallotta, hogy a 10-től 20 éves korosztájig többen is megemlítik társalgás közben hogy "underground" (jó, ez magyarország, de mikor kipróbáltam neten ott is elég sokan tolták). Az underground 2 az elődje kiforrott változata volt, sokkal jobb soundtrackkel (az 1-ben ilyen rockos őrjöngés, a 2-ben már fantáziadús rap és elektronikus zenék, csak néhány őrjöngés), kicsit hosszabb képregénytörténettel, stb. (halgulatosabb lett...). A most wanted is érdedkes volt, bár engem is felbaszott a túl sok rendőrcikáztató küldetés, sokszor már majd fél óráig kellett kregettetni magad, és akkor vagy sikerült szépen befejezni vagy baszhattad az egészet. Ez a rész megint csak szarnak ígérkezik, mert pl. a driftet meg a hegyi utakat se bírtam soha, márpedig ez elvileg meg csak a nehéz utakról fog szólni, de a hangulatába azért bele akarok kóstolni...
  • Szabi1991
    soundtrack fentvan