22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SLICK
    Na beraktam az új FAQ-t... HTX Szabi
  • Imremagdi
    egy Soundtrack esetleg még, és a game megjelenése csak európában nov 2. amerikában 31.
  • Szabi1991
    szoltam a srácnak aki a f.a.q.-ot csinálja :)
    kijavitja : F.A.Q.
  • Imremagdi
    kicsit több infó van azóta, + a gépigény is elég hiteltelen
  • SZilaJMaGGoT
    Hát én jelenlegi konfigom mellett inkább ps-re várom... XD
    (de ne offoljunk :) )
  • Szabi1991
    nem inkább pc-re ? :)
  • SZilaJMaGGoT
    Jah... Nfs nagyon el van már túlozva... Igaz a test drive is árkád lesz, de sokkal jobban nézki, csak jönne már ps-re...
  • Szabi1991
    #3943...
  • CoD23
    valaki letöltöttmár valamilyen demót?
    mer amit én találtam az iso formátumban van én nekem van 1 olyan virtualis meghalytóm ami fel ismené szentetek működne?
  • Szabi1991
    ok bocsi átlesz írva...
  • Daveee
    szted, kérd el a jogot barneytől hogy lemásolhasd az ő faq-ját
    memfisz sztem tesem örülnél ha teszem azt a nick képedet lecsornám és kiraknám magamnak......
  • Szabi1991
    igen , majd lesz frisittve de gyenlőre jó ez :)
  • bertino
    na és ?
    legalább megcsinálta bahzeg
  • Daveee
    lemásoltad a barney és az én faq-mat fullba csak az itt-ekre raktál linket....
  • Szabi1991
    NFS CARBON F.A.Q.
  • bulba
    Új a multiplayert bemutató movie
    http://media.pc.ign.com/media/837/837025/dl_1688891.html
  • Daveee
    ps2 demo
  • CoD23
    Hi
    Találtam 1 domót csak azt nem tóm mire 189MB azt 2006.09.11. -én csinálták mi lehet?
  • Daveee
    Gyerekek oktober van :D sztem 1-2 hét és jön a demo vagy még1 autolista, 31 nap mulva meg a full :D uuu de várom már
  • Neoncsoves
    "A cikkben meg leírják, hogy majd offline módban is lehet online harcolni" XDD
  • TothLaci
    Leírhatnak kárörvendőnek, de remélem, hogy a Test Drive: Unlimited jól meg fogja "fingatni" ezt a játékot. Ez egyre rosszabb, és akárki legyen a producere, vagy a designere, nagyon nem ért hozzá, én azt mondom. Miért van az, hogy pl. a NFS 3-al többet tudtam játszani? Meg a Porsche 2000-el is. NFS: HP2 is jó játék volt a gyengébb AI ellenére, azzal is el tudtam lenni. Underground-ot is jóötletnek találtam, meg a Underground 2-vel is megelégedtem. De a Most Wanted, és ez??? Most Wanted jól megbűntetett, többször meg szívtam, a karrier módot sz*rrá untam. Ha valakinek ez játék, akkor élvezze. Én max. megyek pár kört verseny kívül, ha nagyon unatkozni fogok, de szerintem a Test Drive: Unlimited fog menni legtöbbször a gépemen.
  • bertino
    az NFS már nem az, ami volt

ez is szar lesz, ez nyilváánvaló
  • Imremagdi
    akkor a nagy demo várakozás közepette legyen itt egy kis hírmorzsa ismétlés:

"
    A cikkben meg leírják, hogy majd offline módban is lehet online harcolni, méghozzá úgymond shadowokat le lehet tölteni, és ha azt lenyomod feltöltöd az eredményt és már fent is vagy a ranglistán.

További újítás lesz az online showroom, és az online küzdelem közbeni photo mode, melyben bármelyik pillanatban szünetet nyomtatunk és a általunk kívánt kamera beállítások után elkészíthetjük a legjobb fotót annyira tisztelt autónkról, majd ezt továbbíthatjuk a needforspeed.com ra ahol további verseny várható a képek között, mind a photo mode ben mind a showroomban, és elsőként a konzolok fejlödése után, már a konzolosok is beszállhatnak ezen párviadalokba.

Az online versenyeknél: Circuit, Sprint, Speedtrap és Canyon Duel lesz megtalálható illetve 2 versenymód még meglepi, de szerintem az egyiket már le is leplezték a fenti videoban, miszerint valamiféle fogocskát lehet játszani és jelen esettben aki a fogó az a rendőr, és ahogy hozzáérünk egy másik kocsihoz ő válik a rendőrré, továbbá a videóban mintha rendőrök elleni meccs is szerepelne, a videoban egy úttorlasz áttörése szerepel.

Továbbá jelen lesz a co-op mód melyben akár csapat harcokat is csinálhatunk barátainkkal egy másik csapat ellen le lehet nyomni egy komplett challenget a területért gondolom.

A carbonba továbbra is bekevernek elemek elöző nfs-ekből, így a most wantedből visszahozzák a játékba a challenge series -t is, amit akár online módban is megtehetünk és ezek teljesítésért jutalmakat kapunk, hogy miket az is még meglepi.
    "
  • DJ Skyline
    mikor eltolták a demot, akkor szept végét, okt elejét mondtak demo megjelenésnek!
  • TothLaci
    "Mekkora jó, hogy ennyi videó érkezik mostanában a Need for Speed Carbonról! Ezzel vagy elismerik a fejlesztők, hogy nagyon gagyi lett és tápolni kell a marketinget, különben nem veszi meg majd senki; vagy azt bizonygatják, hogy ez a rész végre tényleg jól sikerült, és érdemes lesz időt szentelnünk rá!" Bizonyíthatnák PC demóval is, amit elvileg mostanra igértek... Jobb, ha nem is várom...
  • Imremagdi
    azóta okosabb lettem: az exe egy winzip-el tömörített file, amibe biztos van egy 0compressed.zip nevű file, ami 2005.11.09 12.13 -kor készült, tehát ez is kamu.
  • kovecses
    Pontosan! Megyek is aludni! Cső
  • Imremagdi
    ja és a file 2006.09.05 11.57 -kor készült ,tehát vagy kamu, vagy egy nagyon korai belső tesztelésre szánt demo-féleség
  • Imremagdi
    egy 570 MB méretü nfsbeforcecarbondemo.exe nevű fájt tartalmaz
  • bertino
    Októberben valamikor
  • CoD23
    Október de bővebben??
  • Thanatos
    2063
  • FLeK0
    októberben
  • CoD23
    Jó estét mindenkinek!!

Lenne 1 kérdésem ! Olyan válaszoljon aki nagyjábol biztosat tud !
    Mikor lesz a PC-re is demo ?
  • Imremagdi
    warez tartalmú hozzászolásokra gondolok
  • SLICK
    az anyázós meg az egyszavas hülyeségeket miért ne törölném? A FAQ-hoz én nem értek, aki meg csinálta az lusta átszerkeszteni normálisra...
  • SLICK
    Na aki akar az csinálhat egy új FAQ-t! Aki elvállalja az írjon pü-t!
  • Imremagdi
    +semmit
  • Imremagdi
    nyugi, semmi, mert a FAQ egy nagy átverés, félrevezető, és az illetékesek hetek óta nem képesek csinálni vele, bezzeg a hozzászólásokat törlig ezerrel, ahelyett hogy irnának egy normális FAQ-t
  • janos666 #4059
    Mi a tököm ez a FAQ-ban?
    "Sonic map: Compatible with DirectX 9.1
    DirectX: Version 9.1"
    Már november elején kiadnak egy játékot ami olyan DX verziót igényel ami október legelején (jó, kerekítek egy napot, de hétvége van...) még meg sem jelent? Azért is fura, mert a másik sorban meg 9.0C-re is sonic map-al dobálózik (jó, a HDR is megy DX 9.0b-s SM2.0-ban, de mégis csak DX 9.0c-s SM 3.0-ban szuperál rendesen...), de mi az a sonic map és milyen VGA fogja tudni ezt a DX 9.1 featuret? Mert nemhiszem hogy a mostani VGA családokhoz ilyen sokáig nem jött volna ki a DirektX ha tudnának valami újat, az új VGA-k meg DX10-el jönnek (majd valamikor...)