22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#4182 detto, tuningolok 1 kicsit, nézegetem az amcsi aszfaltzabálókat, 1 kis multi haverokkal, aztán mehet a süllyesztőbe, mint az utóbbi 3 rész.
legutoljára a High Stakes, és a Porsche Unleashed részekkel játszottam istentelenül sokat, vissza is sírom őket... Ha meg igazán jó fizikájú játék kell, akkor GTR 1-2, GT Legends :) -
Daveee #4181 vkinek pont a csilivili tuning teccik.....
-
#4180 kérlekszépen
ea olyan kedves,hogy az underground 1 óta szart se csinált a játékkal,csak apróbb változtatásokat bedobott az új részekbe,meg olyan dolgokat amik már réges rég a nfs régebbi verzióikba bennvoltak,erre úgy reklámozzák mintha ők ezt most találták volna ki holott csak ki-be pakolgatják a jó dolgokat...rókabőr az egész
én az u1-nél aztmondtam h ez kurvajó,valami olyat találtak ki ami eddig nemvolt,vagy csak bénább megvalósításba
ug2-nél már kezdett elég unalmas lenni a tuningolgatás...és kezdte szúrni a szemem h ez szinte ugyanaz mint a ug1,és zsaruk még mindig nincsenek pedig ez az éjszakai autóversenyzés eléggé alap "feltétele" egy játékba
erre kijön a most wanted,játék ugyanaz,rendőrök be,erre megint az az érzésem h ugyanazzal játsszom mint eddig,csak most vannak zsaruk...és ez már rohatt unalmas... -
#4179 mester sorry az offért, no more politics. -
#4178 pontosan:P
Mellesleg az UG árkádba nagyot ütött annó, legalábbis sztem, az már máskérdés h kiveszett belőle minden nfs. Az ug2 csak egy folytatás volt, azonbelül is csak egy középszerű, sokat szórakoztam vele, de semmi xtra... MW-t már végigse vittem mert az kalapfos:D
Epekedve várom a Carbont, nem a fizika meg a mitudomain mi miatt hanem h kicsit tudjak optikai tuningolni:P kb 3 hetet adok neki, egyszer végigtolom, aztán még szórakozom vele egy kicsit, és körübelül ennyi -
#4177 Na mostmár ne veszekedjetek! A politikát meg főleg mellőzzük... Dave te meg maradj nyugton emrt nem érdekel mit írsz be azonnal törlöm! -
#4176 nagyon menő liberális ez a "fórumos-bárki-bármilyen véleményt kifejthet" duma...
mellesleg elárulom neked kicsirigó, hogy miért olyan nagy szar a NFS sorozat, kb az undergroundtól:
nincs fizika, nincs realitás, nincs törés, csak csillivilli tuningcsodák szépen csomagolva, emellett túl könnyű, semmi kihívás nincs a játékban... soroljam még?
és ha pár ilyen enyhe kritika elveszi valakinek a kedvét attól hogy megvegye/letöltse/kipróbálja, akkor az nem is akart igazán játszani ezzel, ha meg akar, akkor úgyis megteszi, pont. -
#4175 remélem a demoba majd ki lehet probálni az online módot, mert ha tényéleg ilyen jó lesz, akkor talán megérni..megvenni..de nagyon talán -
#4174 hát ha vkit ennyi befolyásol annak szép élete lehet.... -
#4170 nézzük csak:
"meny el ha fikázni tucc"
"álitom ti fajtátok volt kinn tüntetni is"
akkor most ki szól be kinek, ki keresi a balhét!? -
#4168 ínséges idők járnak, minden játéknak örülök amiben nem csak japán ócskavasak vannak, muszáj lesz tehát kipróbálnom :-) -
Daveee #4167 miért kell fikázni mindent? -
#4166 kuss ;) -
#4165 így van...veszi a halál, több, mint 11000Ft-ért -
#4164 akkor vedd meg te is... -
#4163 szvsz azért se :P -
Daveee #4162 meny el ha fikázni tucc, és lehetőleg ne szedd hanem vedd! -
#4161 kalap szar se lesz a carbon, de az amcsi autók miatt érdemes lesz leszedni (y) -
#4160 ha ezt mégegyszer megkérdezi valaki.
Jobb ha előre felkészülünk a következő nagy kérdések egyikére:
1: Teljes nem jelent még meg
2: Nincs crack
3: Nincs magyarítás
-
#4159 jauvan ^^ -
#4158 csit!
htx!;) -
#4157 atyaég -
#4156 nagyon király lesz ez a carbon .. :) -
#4155 Szevasz Én ugy gondolom normálisan kérdeztem Bocsi -
#4154 ne tedd már fel húszmilliószor ezt a kérdést! -
#4153 A demo csak belülről szivároghatna ki, ami nem valószínű. Szal amikor az EA kirakja, akkor lesz demo... -
#4152 NEMTUDJUK!FELFOGTAD?OK,KUSSLEGYEN! -.- -
#4151 Mikor adják ki azt az átkozott PC Demot?
Tudja valaki? -
#4150 -
#4149 igen, most wanted demo,. de már anyiszor leirtam, hihetetlen -
#4148 igen. most wanted demo -
#4147 Sziasztok Valaki megnézte már ezt a torrentet? -
Szabi1991 #4146 370 MB-s és 17 perces video... -
#4145 egyszerü, ha csak az első fájt szeded, le akkor abba bele tudsz nézni.
Halkan elárulom hogy dátum alapján a most wanted demoja, ne szedd le -
Daveee #4144 preview te hát bemutato verzio, valszeg fake és ps2 es demo lesz -
#4143 nalam ilyen a torrent file
(ebbol nemtom megallapitani az hogy exe -e meg hogy mekkora...)
-
Daveee #4142 igen, #4141 http://www.youtube.com/watch?v=4U0kIfI9K4c -
Szabi1991 #4141 akinek gyors a netje lekaphatná és feltehetné a youtube.com ra :) -
#4140 és írta valahol, hogy új vagy régi? :)) -
#4139 pfff xDD