22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• BiG G
    detto, tuningolok 1 kicsit, nézegetem az amcsi aszfaltzabálókat, 1 kis multi haverokkal, aztán mehet a süllyesztőbe, mint az utóbbi 3 rész.

legutoljára a High Stakes, és a Porsche Unleashed részekkel játszottam istentelenül sokat, vissza is sírom őket... Ha meg igazán jó fizikájú játék kell, akkor GTR 1-2, GT Legends :)
  • Daveee
    vkinek pont a csilivili tuning teccik.....
  • báttyó02
    kérlekszépen
    ea olyan kedves,hogy az underground 1 óta szart se csinált a játékkal,csak apróbb változtatásokat bedobott az új részekbe,meg olyan dolgokat amik már réges rég a nfs régebbi verzióikba bennvoltak,erre úgy reklámozzák mintha ők ezt most találták volna ki holott csak ki-be pakolgatják a jó dolgokat...rókabőr az egész
    én az u1-nél aztmondtam h ez kurvajó,valami olyat találtak ki ami eddig nemvolt,vagy csak bénább megvalósításba
    ug2-nél már kezdett elég unalmas lenni a tuningolgatás...és kezdte szúrni a szemem h ez szinte ugyanaz mint a ug1,és zsaruk még mindig nincsenek pedig ez az éjszakai autóversenyzés eléggé alap "feltétele" egy játékba
    erre kijön a most wanted,játék ugyanaz,rendőrök be,erre megint az az érzésem h ugyanazzal játsszom mint eddig,csak most vannak zsaruk...és ez már rohatt unalmas...
  • BiG G
    mester sorry az offért, no more politics.
  • csabush
    pontosan:P

Mellesleg az UG árkádba nagyot ütött annó, legalábbis sztem, az már máskérdés h kiveszett belőle minden nfs. Az ug2 csak egy folytatás volt, azonbelül is csak egy középszerű, sokat szórakoztam vele, de semmi xtra... MW-t már végigse vittem mert az kalapfos:D

Epekedve várom a Carbont, nem a fizika meg a mitudomain mi miatt hanem h kicsit tudjak optikai tuningolni:P kb 3 hetet adok neki, egyszer végigtolom, aztán még szórakozom vele egy kicsit, és körübelül ennyi
  • SLICK
    Na mostmár ne veszekedjetek! A politikát meg főleg mellőzzük... Dave te meg maradj nyugton emrt nem érdekel mit írsz be azonnal törlöm!
  • BiG G
    nagyon menő liberális ez a "fórumos-bárki-bármilyen véleményt kifejthet" duma...
    mellesleg elárulom neked kicsirigó, hogy miért olyan nagy szar a NFS sorozat, kb az undergroundtól:
    nincs fizika, nincs realitás, nincs törés, csak csillivilli tuningcsodák szépen csomagolva, emellett túl könnyű, semmi kihívás nincs a játékban... soroljam még?

és ha pár ilyen enyhe kritika elveszi valakinek a kedvét attól hogy megvegye/letöltse/kipróbálja, akkor az nem is akart igazán játszani ezzel, ha meg akar, akkor úgyis megteszi, pont.
  • Imremagdi
    remélem a demoba majd ki lehet probálni az online módot, mert ha tényéleg ilyen jó lesz, akkor talán megérni..megvenni..de nagyon talán
  • csabush
    hát ha vkit ennyi befolyásol annak szép élete lehet....
  • DJ Skyline
    nézzük csak:
    "meny el ha fikázni tucc"
    "álitom ti fajtátok volt kinn tüntetni is"

akkor most ki szól be kinek, ki keresi a balhét!?
  • BiG G
    ínséges idők járnak, minden játéknak örülök amiben nem csak japán ócskavasak vannak, muszáj lesz tehát kipróbálnom :-)
  • Daveee
    miért kell fikázni mindent?
  • BiG G
    kuss ;)
  • whiskeyman
    így van...veszi a halál, több, mint 11000Ft-ért
  • SLICK
    akkor vedd meg te is...
  • báttyó02
    szvsz azért se :P
  • Daveee
    meny el ha fikázni tucc, és lehetőleg ne szedd hanem vedd!
  • BiG G
    kalap szar se lesz a carbon, de az amcsi autók miatt érdemes lesz leszedni (y)
  • Imremagdi
    ha ezt mégegyszer megkérdezi valaki.

Jobb ha előre felkészülünk a következő nagy kérdések egyikére:
    1: Teljes nem jelent még meg
    2: Nincs crack
    3: Nincs magyarítás
  • bertino
    jauvan ^^
  • SNAKE01
    csit!
    htx!;)
  • bertino
    atyaég
  • Pheaper
    nagyon király lesz ez a carbon .. :)
  • Kicsizoli
    Szevasz Én ugy gondolom normálisan kérdeztem Bocsi
  • SLICK
    ne tedd már fel húszmilliószor ezt a kérdést!
  • gduck
    A demo csak belülről szivároghatna ki, ami nem valószínű. Szal amikor az EA kirakja, akkor lesz demo...
  • SNAKE01
    NEMTUDJUK!FELFOGTAD?OK,KUSSLEGYEN! -.-
  • CoD23
    Mikor adják ki azt az átkozott PC Demot?
    Tudja valaki?
  • kovecses
  • Imremagdi
    igen, most wanted demo,. de már anyiszor leirtam, hihetetlen
  • reaper4
    igen. most wanted demo
  • Kicsizoli
    Sziasztok Valaki megnézte már ezt a torrentet?
  • Szabi1991
    370 MB-s és 17 perces video...
  • Imremagdi
    egyszerü, ha csak az első fájt szeded, le akkor abba bele tudsz nézni.

Halkan elárulom hogy dátum alapján a most wanted demoja, ne szedd le
  • Daveee
    preview te hát bemutato verzio, valszeg fake és ps2 es demo lesz
  • PeeTeR
    nalam ilyen a torrent file
    (ebbol nemtom megallapitani az hogy exe -e meg hogy mekkora...)

• Daveee
    igen, #4141 http://www.youtube.com/watch?v=4U0kIfI9K4c
  • Szabi1991
    akinek gyors a netje lekaphatná és feltehetné a youtube.com ra :)
  • DJ Skyline
    és írta valahol, hogy új vagy régi? :))
  • bertino
    pfff xDD