22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#4229 nemtudjátok REPLAY mod lesz benne? -
#4228 köszi -
#4227 amitől még a kis oldaladon rajta van, attól még nem régi... -
Szabi1991 #4226 jah , én tettem fel -
#4225 Ez a videó má régi. Itt is megtaláljátok! -
#4224 Tipikusan a név adja el a játékot! Minőség nem érdekli egyik sznobot sem!? -
#4223 Az interjút az online dolgokkal kapcsolatban hol találrad? -
#4222 wow!
nekem ez a photo mode teccik a legkobban... :) tényleg jó game lesz -
#4221 nem láttam belinkelve, pedig érdemes megnézni, a rendőrös fogócska egész élvezhetőnek tűnik ;)
jó móka lesz -
#4220 Hát jaja, erős tulzás azt mondani, hogy szimulátor, de ám legyen... (csak mert ninden autó másképp mozdul és a régi vasakkal nem lehet 200-zal menni)
Én az első résztől kezdve toltam a játékot és mindegyiket végigjátszottam nem egyszer.
Sztem ezt is végigtolom. Kell a GT4 után valami "toljadnekiosztjóvan" :DD
De nagyon hiányzott nekem az NW-ből Nissan sportautó felhozatal :)
Skyline/sylvia rlz^^ -
#4213 Szerintem jó lesz ez az új NFS rész a Carbon! Én vok a www.pcworld.gportal.hu tulaja. A játékot meg fogam valószínüleg venni. Úgy 12.000 FT, ha jól tudom... És amúgy ki tudja, hogy a Carbon PC demója mikor jelenik meg? Úgy tudom, hogy a napokban, de nyomát sem látom.... -
#4212 ...a vegytiszta adrenalin elkábít majd...
-
#4211 Na hát pont ezaz a Need for Speed fikázók azzal jönnek szinte egytől egyig hogy a NFS5 volt a legjobb, pont az a rész amnek köze nincs a klasszikus NFS arcade filozófiához... már már szimulátornak is nevezhetnénk, tehát akinek nem jó az NFS ajánlom a szimulátor kategóriában keresgéljen...
de legalábbis fikázás helyett építsen egy gumiszobát, ahol aztán a falat verve üvöltheti, hogy milyen szar az NFS... addig se itt rontjátok a levegőt!!!
köszöntem -
#4210 Pontosan -
#4209 Hehe... Én anno örültem 2 vonalnak meg egy pattogó labdának a képernyőn És akkor jött C64-en a TestDrive! Az volt ám a tuti a maga pixeles felbontásával.
Szóval mostanában minden játékot k***va nagy várakozás előz meg... Kicsit igényes lett mindenki és elfelejtkezik a játék öröméről
Az NFS nem szimulátor, hanem egy arcade játék. És tök dzsó -
#4208 Engedjétek meg hogy a Daves 2. számából idézzek:
"reménykedem, hogy kevésbé lesz eredményorientált, mint közvetlen elődei.
Reménykedem, hogy vezethetek majd dzsuvás csizmában és
a vegytiszta adrenalin elkábít majd, ahogy szétárad
a véremben, mert leszokni úgysem tudok.
Arról a drogról amit úgy hívnak hogy:
Need For Speed !!!" -
#4207 Az NFS-t meg lehet fikázni meg nem fikázni. Jó e a fizika, vagy nem jó a fizika. Most őszintén amíg milliók veszik világ szerte a játékot, addig mi indoka lenne az EA-nek változtatni? Fikázóknak: lehet nem szeretni a játékot, de azt mondani rá hogy szar, fos az butaság. Egyszerűen csak más igényeket elégít ki a játék, nem a tietek. Ettől még nem szar egy játék. -
#4206 Az EA-nek csak 1 célja van: PÉNZ - hogy minél többen megvegyék a játékot! Rohadtul nem érdekli, ha csak 1 percet játszol vele, vagy hónapokat. A lényeg, hogy vedd meg. Nem érdeke, hogy egy játék hosszú szavatosságú legyen. Minek? Hiszen minden évben kiadnak egy újat. -
#4205 Akinek nem tetszik az ne ide írkáljon! Akinek a hegyiversenyes videók után nics sebességérzete az igyon meg pár red bullt káéval...
Tönkreteszitek a fórumot a sok offolóval együtt!
Nem kell a sok lehangoló hozzászólás!
Ez a játék mindigis jó volt és jó is lesz!
Én az Undergroundot minden autóval végig játszottam az Underground 2-t majdnem szintúgy a Most Wanted nekem sem jött már be annyira de az sem rossz!
Szóval ha valakinem nem tetszik nem muszály, akinek nem inge ne vegye magára (de akkor ne is irkáljon ide semmit, feleslegesen)!
Bocs, de ez a véleményem!
Ja és az NFs sosem volt szimulátor és sosem lesz az!
-
#4204 nem tesz helyre semmit... ez a videokból is kiderül -
#4203 Minek? elvesztette minden jellegzezességét NFSU óta: Nincs arcade jelleg, NFSU2 óta semmi új :( (már az sem volt teljesen az.)
MW:
lol rendőrautófizika
A need for speed az need4speed ha szereted szereted, na nem nem , de SOHA nem lesz és ne is akard, hogy szimulátor legyen belőle, mert nem az a cél, hanem 300-al kanyarokat venni, 0 sebességérzettel.
Nagy fun voltam az underground-ig, de csak csalódom. Remélem a carbon helyretesz valamit... nem lesz már a régi _________NFS5 rlz -
#4202 Ez pontosan így van, de ha valami simulátort csinálnának akkor nem lenne az h csak egy évig lenne king, utána meg nem foglalkozna senki sem vele.
Csináljanak egy olyat amit nem egy év alatt dobnak össze, de az legyen élvezhető!! de az EA nem fog tudni ilyen játékot csinálni.
nah Bye Bye -
tmisi #4201 Az EA-tól nem tudom mit vártok, elvégre ugyanezt csinálja a sportjátékoknál is. Minden évben tuningol egy kicsit rajta, beletesz néhány új dolgot, aztán kiadja teljes értekű játékként, ami sláger 1 évig, aztán meg már a kutyát sem érdekli.
NFS-nél: szuper kocsik, száguldás, csajok... Ezzel lesz eladható. Ha vérbeli szimulátort csinálnának, abból rétegjáték lenne.
Az UG2-be csak az nem tetszik, hogy minden versenyhelyszínt meg kell keresgetni, a MW-be legalább lehetett menüben is választani. -
#4200 Erre csak japanaok lesznek kepesek az meg PS3-ra jon Gt5!!! -
#4199 Na hello, csak szólok, hogy akinek már meg van ps-en az azt mondja h tényleg egy kalap szart nem ér maximimum az autok miatt lesz érdemes meg venni/le tölteni.
amúgy meg nincs seninek semmi köze, hogy mien úton - módon szerzitek meg!
nah csak ennyi, ez nem fikázás akar lenni, csak mondtam h ne lessetek nagyot mikor ki jön és....... szóval értitek nah bye -
#4198 a poén jó volt csak ne brutálnaggyal írtad volna ^^ -
#4197 -
#4196 :DDD -
#4195 szijamijja!!!! látom benned is van cukisáááááááág -
#4194 Ez tetszett:) elég sokszor átéltem MWbe:D
De sajnos ezen nem nagyon fognak változtatni, mert a népnek ez kell, tuning, tuning, tuning:) semmi realitás, csak ez. Ebbe belekell törődni, tényleg rohadtjólenne egy sa méretű térkép:)
Nekem az ideális játék mindig is ez volt: Gran Tursimo, vagy vmi simulator fizikája (a ps2 hardverlimit miatti hibákat ne vegyük ide - pl a törés hiányát), a GT autómennyisége (persze a GT4é amiben 700autó van:D) vmi jó tuningrendszer, pl mint ami most a carbonban debütál, de úgy h kihatással legyen az autók viselkedésére is, Gta: SA méretű terület, és ne adj isten olyan szintű szabadság:D ---> ezzel meg is van egy olyan játék amit 10 évig fejlesztenek, mikor kijön 28 dvd-s lesz, és 120giga helyet foglal:D
Kiváncsi vagyok a Test Drive Unlimited milyen lesz...Bocs ez már megint félig off volt... -
#4193 zya :w| -
#4191 bár így lehet lenne vagy 10GB telepítve,de legalább valami nagyot alkotnának! :D
pl a nagyobb városok között lehetne 20-30 km távolság! -
#4190 inkább valami SA szerű kéne! pl több nagyobb város, és kissebb környező városkák! így változatosabb verenyek lennének, nagyobb bejárható terület, és nem az lesz,hogy 28x-ra megyek el a móló mellett! -
#4189 Semmi baj h elmodntátok mi a véleméynetek a gameről... pláne úgy hogy kultúráltan tettétek... én már arról nem tehetek h van egy-két idióta aki azt hiszi h mindennap itt veri a nyálát és akkor már aki először v csak ritkán ír be azt fikázhatja vmivel...
mellesleg nem tévedtetek sokat a rókabőrrel, na de mind1 -
#4188 GT dö beszt :P -
Daveee #4187 sztem a the Islandal kezdeni fognak vmit -
#4186 meglehet azt oldani normálisan is,hogy ne 2 hetes játék legyen belőle! pl a carbon autó felhozatala most jónak tűnik,de most megint éjjel megyünk csak! nem hiszem,hogy nem lehetne pl váltakozó napszakokat csinálni! vagy mint ahogy régebben írtam,hogy mint a GTA-ban ha mentesz,akkor 6 óra telik el,így van hajnal,reggel,dél,délután,este,éjszaka! és tök jól működik! ide is lehetne csinálni valami hasonlót! meg már valami új helszín is lehetne,mert ez a város + hegyoldal már kezd uncsi lenni! :) -
#4185 Részemről is sry az offolásér
Jaja High Stakesel sokat nyomtam, az NFS5öt meg istentelenül sokszor végigvittem:) Sztem az volt a legjobb NFS rész, abban fellelhető volt egy kis fizika is.
Én Gran Turismozni szoktam:P Meg most ujabban néha gtr2, de annyira nem vagyok pro szal még rá kell éreznem azokra a gépszörnyekre:) -
#4184 ámen. magamsem mondhattam volna szebben :D -
#4183 sry slick mester itt befejeztem :p